WordPressin ylläpitämät ihmiset: Kevin Graham

Verkkosivustolla on paljon blogin kirjoituksia ja artikkeleita WordPressin ylläpitämistä sivustoista. Sen sijaan, että kirjoittaisimme “vain yhden” noista artikkeleista, me täällä WPExplorerissa olemme päättäneet aloittaa sarjan, joka sukeltaa syvemmälle kuin vain verkkosivusto. WordPressin ylläpitämissä ihmisissä tarkoitamme ihmisiä, jotka pystyvät johtamaan yrityksiä WordPressin avulla, WordPressin vaikutusta heidän liiketoimintaprosesseihinsa ja sellaisia ​​elämiä, joita he voivat elää liiketoiminnansa vuoksi.


Ensimmäisessä erässä otin yhteyttä ystäväni Kevin Grahamiin, digitaaliseen nimitykseen, jonka tapasin Chiang Maissa Thaimaassa, ja kysyin häneltä muutamia kysymyksiä, jotta voisit esitellä tarkemmin hänen elämäänsä ja liiketoimintaansa.

Esittele itsesi, ja mitä teet …

Nimeni on Kevin Graham ja olen kahden yksityisten blogiverkkojen web-hosting-yrityksen – LaunchCDN ja Bulk Buy Hosting – perustaja. Minulla on myös tuotekatsaussivustojen tuoteportfolio ja ohjelmisto palvelutuoteena, nimeltään tuorepalaute, jonka avulla yritysomistajat voivat kerätä palautetta asiakkailtaan ja ohjata tyytyväisiä asiakkaitaan jättämään arvosteluja heille tärkeillä tarkistussivustoilla..

Milloin aloitit?

Olen ollut kokopäiväisesti tässä tilassa vuodesta 2014 lähtien, mutta olen rakentanut verkkosivustoja vuodesta 1999 ja käyttänyt WordPressiä ensimmäisen kerran vuonna 2008, joka oli WordPress 2.6: n aikaan..

Miksi päätit aloittaa verkkoyrityksen?

Olen toiminut verkkoyrityksinä, jotka tarjoavat verkkosivujen suunnittelua ja ansaitsevat mainostuloja noin 14-vuotiaastani lähtien. Aloitin, koska minulla oli innokas kiinnostus tekniikkaan ja Internetiin ja halusin olla Internetin uuden sisällön tuottaja, ei vain kuluttaja.

Milloin / miksi valitsit WordPressin?

Valitsin ensin WordPressin sen helppokäyttöisyyden vuoksi puhtaana blogialustana – toisin sanoen pitää blogin ja lähettää päivityksiä uusista asioista, jotka löysin verkosta, sekä päivityksiä elämästäni ja uraltasi koulutuksessa.

Viime aikoina olen siirtynyt käyttämään WordPressiä yksinkertaisempana sisällönhallintajärjestelmänä ja sivuston rakentajana staattisemmille markkinointityylisivustoille. Arvostan todella kätevyyttä valita suuri WordPress-teema ja käyttää sitä perustaksi rakentaa upea verkkosivusto.

Mitkä ovat WordPressin vahvuudet / heikkoudet verrattuna kilpailijoihin?

WordPressin vahvuus on sen ympärillä olevassa suuressa yhteisössä, joka kehittää uskomattomia teemoja ja laajennuksia auttamaan laajentamaan alustaa. Tämän avulla on nopeaa ja helppoa ottaa käyttöön uusia toimintoja ja käyttää WordPressiä moniin erilaisiin asioihin, mukaan lukien WooCommerce-jäsenyyden sisältävän verkkokaupan pitämiseen tai koulutussivustoihin, joissa on plugins kuten S2 Member, tai melkein kaikkeen muuhun, mitä voit kuvitella..

Olen kokeillut useita muita sisällönhallintajärjestelmiä, kuten Drupal ja Joomla, mutta yksikään niistä ei ole ollut niin helppo aloittaa kuin WordPress.

Kerro minulle vähän nykyisestä elämäntyyliäsi (ja miten se eroaa siitä, kun työskentelit viimeisintä työtäsi.)

Olen viimeisen 4 vuoden ajan ollut digitaalinen nomadi, jonka avulla olen voinut matkustaa ympäri maailmaa johtaessani yrityksiäni. Olen tuona aikana asunut Chiang Maissa Thaimaan pohjoisosassa ja kotikaupungissani Adelaidessa Australiassa ja matkustanut lukuisiin maihin myös Aasian / Kaakkois-Aasian maissa, mukaan lukien pitkät matkat esimerkiksi Vietnamiin, Japani, Etelä-Korea sekä suuri osa Euroopasta, mukaan lukien pitkät oleskelut Saksassa ja Azoreilla, etäsaaristossa, joka on Portugalin rannikon edustalla.

Luuletko olevan tekniset esteet, jotka estävät ihmisiä, jotka eivät ole tietokoneinsinöörejä tekemään mitä teet, tai luomaan muita yrityksiä verkossa?

WordPress-asiantuntijayritysten, kuten WP Engine, Kinsta ja Flywheel, kanssa on erittäin helppo aloittaa WordPress. Mielestäni päivät, jolloin tietokoneen suunnittelijana on oltava toimivan online-liiketoiminnan rakentaminen, ovat hyvin ja todella takana, ja WordPress on ehdottomasti eturintamassa helpottamalla kauniin verkkosivun rakentamista ja aloittamasta melkein kaiken mitä haluat verkossa myydä..

Mitä sinusta tuntuu, että tällaisen esteen puuttuminen merkitsee useimmille ihmisille?

Se tarkoittaa, että on erittäin helppo aloittaa sivutoimisto verkossa ja ansaita muutama sata (tai muutama tuhat) dollaria kuukaudessa omasta blogistasi tai verkkokaupastasi. On paljon ihmisiä, jotka tekevät sitä, ja podcastit kuten Side Hustle School autamme osoittamaan ihmisille, jotka tekevät juuri sen.

Oman verkkotunnuksesi ostaminen on alle 9 dollaria ja korkealaatuinen WordPress-isäntä, kuten Flywheel (Huomaa: Olemme bloginneet Vauhtipyörä ja muut WordPress-palvelun parhaat vaihtoehdot) Maksaa 15 dollaria kuukaudessa – noin 50 senttiä päivässä. Lisää noin 60 dollaria kerralla premium-WordPress-teemasta ja voit saada oman verkkosivustosi verkossa illalla.

Mistä ihmiset voivat saada lisätietoja sinusta ja yrityksestäsi?

Löydät yksityisen blogiverkon hosting-yritysni osoitteesta LaunchCDN ja Bulk Buy-hosting. Verkkopalveluni, jonka avulla yritysomistajat voivat kerätä palautetta asiakkailtaan ja ohjata tyytyväisiä asiakkaitaan jättämään arvosteluja heille merkityksellisille tarkistussivustoille, kutsutaan Tuore palaute. Ja löydät henkilökohtaisen blogini osoitteesta KevinGraham.com.

Lopuksi: Onko sinulla jotain sanottavaa ihmisille, jotka haaveilevat yrityksen perustamisesta verkossa, mutta eivät vedä liipaisinta?

Mene katsomaan Side Hustle -koulun podcastia, löydä inspiraatiota ihmisten päivittäisistä jaksoista, jotka rakentavat online-yrityksiä, ja mikä tärkeintä, ryhtykää tähän toimintaan ja aloittakaa.

loppusanat

Kiitos paljon, että olit tämän sarjan ensimmäinen haastattelija Kevin. Vastauksesi inspiroivat ehdottomasti lukijoitamme ryhtymään toimiin ja perustamaan omia verkkopohjaisia ​​yrityksiään ja toivottavasti jopa muuttamaan elämäänsä.

Ja lukijoillemme: Jos sinulla on kysymyksiä Kevinille, kaikki kysymyksesi, jotka sinun mielestäsi olisi lisättävä tuleviin haastatteluihin, tai jos sinulla on joku, jota haluat haastatella, mielellämme tietää. Jätä kommentti kysymyksiisi alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map