WordPressin työpäivän myynti, kuponkeja ja tarjouksia 2019

WordPressin työpäivän myynti, kuponkeja ja tarjouksia

Se on Labor Day -viikonloppu! Maanantai on virallinen loma täällä Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että vaikka useimmilla ihmisillä ei ole 3 (tai 4 jos olet erittäin onnekas) viikonloppuna, WordPress-suunnittelijat voivat tarttua mahtavaan WordPressin työpäiväpäivämyyntitapahtumaan parhaassa WordPress-isännöinnissä. , teemoja, laajennuksia ja muuta.


Mistä päin maailmaa tahansa olet, voit silti nauttia näistä mahtavista WordPress-kuponkeista, tarjouksista ja tarjouksista. Tartu viileään juomaan (ja lompakkoosi) ja kaivaa makea tai kaksi WordPress Labor Day -myyntiä!

Parhaat WordPressin työpäiväoppaat teemiin, isännöintiin ja muuhun

Bluehost 2,95 dollaria isännöintisuunnitelmat

Säästä yli 60%, kun kirjaudut uuden jaetun isännöintisuunnitelman hintaan vain 2,95 dollaria kuukaudessa Bluehostilla heidän koulunkäynninsä aikana. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

2,95 dollaria hosting Bluehostilta

Luovien markkinoiden suunnittelutarjoukset

Tiesitkö, että sadat tuotteet (teemat, laajennukset, arkistokuvat, kuvakkeet, grafiikat ja muut) ovat kaikki myynnissä Creative Marketillä? Mene tarkistamaan se! Koodia ei tarvita. Katso lopetuspäivämäärä tarkastelemalla kutakin tarjousta.

Säästä luovalla markkinoilla

GeoDirectory 40%: n alennus jäsenyydestä

Ota 40% GeoDirectory-jäsenyyden (joka sisältää kaikki teemat, tuotteet, päivitykset ja premium-tuki) ostosta koodilla LABORDAY19. Tarjous päättyy 2. syyskuuta 2019.

Säästä 40% GeoDirectory-laajennuksessa

iThemes 2-for-1

Hanki iThemes Security Pro & BackupBuddy -laajennukset yhdestä matalasta hinnasta 2-for-1-kaupan aikana! Säästä 50% ostaessasi tämän laajennuspaketin, koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% iThemesissa

OptinMonster 50%: n alennus

Uudet asiakkaat voivat säästää 50% OptinMonsterin suunnitelmista rakentaa mukautettuja optin- ja ponnahdusmuotoja, jotka muuntavat. Siellä on koodia ei tarvita – käy vain OptinMonster-sivustossa ja käytä näytön yläreunassa olevaa kehotetta. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% OptinMonsterilla

MonsterInsights 50%: n alennus

Käytä koodia INTRO50 50%: n alennus MonsterInsights-ostoksestasi – yhdestä tehokkaimmista WordPressin SEO ja analytiikkatyökaluista. Toimi nopeasti, tämä tarjous päättyy pian.

Säästä 50% MonsterInsights-sivustolla

EnviraGallery 20%: n alennus

Säästä 20% EnviraGallery -laajennuksesta WordPressiin ja aloita parempien kuvagallerioiden ja -portfolioiden rakentaminen sivustollesi. Käytä vain koodia kesän kynnyksellä20 kassalla. Tarjous päättyy pian.

Säästä 20% EnviraGallery-palvelussa

Yksinpuolinen alennus 20%

Käytä koodia kesän kynnyksellä20 kassalla, jolloin saat 20% alennuksen Soliloquy-reagoivasta WordPress-lisäosasta. Tämä tarjous päättyy pian, joten hanki se kun pystyt.

Säästä 20% yksinoikeudella

WPForms 50% pois hinnasta

Tällä hetkellä voit käyttää koodia SAVE50 säästät 50%, kun ostat WPForms-ohjelmiston, joka on yksi markkinoiden edistyneimmistä lomakerakentajien WordPress-laajennuksista. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% WPForms-ohjelmissa

WarfarePlugins 30%: n alennus

Säästä 30% kaikista WarfarePlugins-ostoksista koodilla LABORDAY2019 – mukaan lukien heidän suositun (ja tehokkaan) Social Warfare -laajennuksen! Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% WarfarePlugins-ohjelmasta

SiteGround jopa 77% alennus

Säästä jopa 77% jaetussa, hallinnoidussa WordPress-, WooCommerce-optimoidussa tai pilvimajoituksessa SiteGround-palvelusta. Koodia ei tarvita, mutta tämä tarjous päättyy pian. Napsauta linkkiä tarttuaksesi näihin tarjouksiin kun pystyt!

Säästä 77% SiteGround-palvelussa

Templatic 10%: n alennus

Ota 10% alennuksella kaikista premium-WordPress-teemoista Templaticista, koodia ei tarvita. Anna vain sähköpostisi alennuksen avaamiseksi. Tarjous päättyy pian.

Säästä 10% Templatic-palvelussa

Teemaluotto 30% pois

Säästä 30% Themetrustin kauniisiin WordPress-teemoihin. Hanki mikä tahansa heidän tyylikkäästä ja ammattimaisesta teemastaan ​​koodilla 40 dollaria SUMMER30. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% Themetrustissa

WPZoom Tallenna kaikki teemat -paketti

Säästä jopa 200 dollaria ja hanki WPZoom kaikki teemat -paketti (joka sisältää yli 38 WordPress-teemaa ja PSD: tä) – alkaen vain 99 dollarista. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä jopa 200 dollaria WPZoom All Themes -paketissa

Kaipaammeko WordPressin työpäivän myyntiä?

Kaipasimmeko myymälänne viikonloppusopimusta? Tai WordPress Labor Day -myynnin, jonka olet löytänyt? Päivitämme yritystietomme, kun löydämme uusia tarjouksia. Jätä vain kommentti ja lisäämme uusia tarjouksia niin pian kuin mahdollista! Hyvää vappua!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map