WordPressin lomamyynnit ja tarjoukset 2019 – Teemat, laajennukset, hosting ja muut

WordPress-lomamyynnin teemat, laajennukset, hosting ja muut

Kierrä vuosi kaikkien parhaiden WordPress-lomamyyntien, tarjousten, kuponkien ja promokoodien avulla. Mikä parasta – olemme koonneet ne kaikki yhteen paikkaan vain sinulle.


Vuonna 2019 oli varmasti ylä- ja alamäkiä, mutta miksi se ei päätyisi korkealle nuotille? Hemmottele itseäsi (ja verkkosivustosi) uudella teemalla tai ehkä paremmalla isännöinnillä. Rajoitetun ajan voit säästää jopa 50% tai jopa 100 dollaria premium-WordPress-teemoihin, WordPress-laajennuksiin, web-hosting- ja web-suunnitteluresursseihin kaikilla verkkosivustoillasi ja projekteillasi.

Muista – suurin osa näistä tarjouksista päättyy pian (olemme tehneet parhaamme sisällyttääksesi tarjouspäivämäärät), joten etsi niitä niin kauan kuin pystyt. Ja teemme parhaamme pitääksemme luettelomme ajan tasalla, joten jos löydät sopimuksen, jonka menetimme, ilmoita meille! Tartu toistaiseksi lomamatka ja päästämme vuoden 2019 parhaisiin loma- ja varastotarjouksiin!

Contents

WordPress-teeman myynti

WordPress-teeman lomamyynti

Lahjoita itsellesi upouusi web-suunnittelu! Nämä teemakaupat tarjoavat kaikki WordPress-teemoja myytävänä lomien aikana, joten toimi nopeasti ja etsi nämä tarjoukset ennen vuoden päättymistä.

30% pois WordPress-teemasta

Säästä 30% ja saat # 1 WordPress-teema yhteensä vain 39 dollaria. Siellä on koodia ei tarvita – Napsauta vain linkkiä tallentaaksesi! Tarjous päättyy 10. tammikuuta 2020.

Säästä 30% teemasta

33%: n alennus Imagely-teemoista

Kaikki on myynnissä Imagelyllä, ja tällä hetkellä voit säästää 33% kaikista heidän valokuvauksen WordPress-teemoista koodilla XMAS2019. Tarjous päättyy pian.

Säästä 33% Imagelyssä

33%: n alennus Photocrati-hinnasta

Tällä viikonloppuna voit säästää 33% Photocrati Pro -salkusta ja valokuvaajien galleriateemasta koodilla XMAS2019. Tarjous päättyy pian.

Säästä 33% Photocrati-ohjelmasta

20%: n alennus Astra-teemasta

Säästä 20% Astra Pro -teemasta ja rakenna oma kaunis sivustosi WordPressillä. Käytä koodia CHRISTMAS2019 pelastaa. Tarjous päättyy 25. joulukuuta 2019.

Säästä 20% Astra-teemasta

30% alennus cignigniteristä

Säästä 30% premium-teemajäsenyyksistä monilla kauniilla, kapeilla, WordPress-tiedostoilla cssigniteriltä. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% cssigniterissä

30% pois hinnasta CyberChimps

Säästä 30% CyberChimps Responsive Pro -teemaan promokoodilla XMAS30. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% CyberChimpsissä

Gorilla-teemat 15%: n alennus

Säästä 15% Gorilla-teemat tällä kaudella, kun käytät koodia LOMA kassalla. Tarjous päättyy pian.

Säästä 15% Gorilla-teemoista

50% alennus HappyThemes-hinnasta

HappyThemes tarjoaa 50% kaikista teemoista ja jäsenyydestä koodilla SAVE50. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% HappyThemes-palvelussa

33% OffThemes

Rajoitetun ajan ShowThemes tarjoaa sinulle 33%: n alennuksen kaikista heidän mahtavista tapahtumienhallinnan WordPress-teemoista koodilla XMAS2019. Tarjous päättyy pian.

Säästä 33% ShowThemes-ohjelmassa

30%: n alennus Solwin Infotechistä

Säästä 30% jokaisesta WordPress-teemasta ja laajennuksesta Solwin Infotechillä. No tarvitaan koodi. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% Solwin Infotechissä

TeslaThemes 33%: n alennus

Saat 33% alennuksen kaikista WordPress-teemoista tai tilauspaketeista, joissa on koodi XMAS2019. Tarjous päättyy pian.

Säästä 33% TeslaThemesissa

30%: n alennus ThemeTrustista

Säästä 30% kaikista yrityksesi tai blogin WordPress-teemoista ThemeTrust-koodilla WINTER30. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% ThemeTrustissa

30%: n alennus Themify-teemoista

Ota 30% alennus kaikista Themify-teemoista, laajennuksista, lisäosista, teema-PSD-tiedostoista, jäsenyyden päivityksistä ja uusimista tarjouskoodilla XMAS19. Tarjous on voimassa 3. tammikuuta 2020 asti.

Säästä 30% Themify-palvelussa

50 dollaria Themify Lifetime Clubista

Säästä 50 dollaria Themify Lifetime Club -jäsenyydellä koodilla XMASLIFE19 saada elinikäinen pääsy kaikkiin tuotteisiinsa, päivityksiin ja tukeen edulliseen hintaan. Tarjous on voimassa 3. tammikuuta 2020 asti.

Säästä 50 dollaria Themify-palvelussa

WordPress-laajennustarjoukset

WordPress-laajennuksen lomamyynti

Oletko tarkoittanut lisätä uutta sosiaalista syötettä? Lisää live chat? Tai ehkä uusi liukusäädin? Tonnia laajennuksia tarjoaa kuumia tarjouksia, joiden avulla voit lämmitellä päivittämään verkkosivustosi upeilla uusilla ominaisuuksilla. Katso!

25% alennus BuddyBossista

Säästä 25% kokonaisesta BuddyBossista, teemoista ja sosiaalisesta oppijasta koodilla XMAS19. Tarjous voimassa 21. joulukuuta 2019 – 2. tammikuuta 2020.

Säästä 25% BuddyBossissa

25%: n alennus WisdmLabista

Säästä 25% kaikista WisdmLabs-tuotteista ja premium-lisäosista koodilla HOLIDAY25. Tarjous voimassa 23. joulukuuta 2019 – 2. tammikuuta 2020.

Säästä 25% WisdmLabs-palvelussa

20%: n alennus uusimmista lisäosista Beaver Builder -sovellukselle

Lisää yli 60 uutta moduulia sivusi rakentajaan Ultimate Addons -laajennuksella Beaver Builder -sovellukseen. Käytä koodia CHRISTMAS2019 säästää 20%. Tarjous päättyy 25. joulukuuta 2019.

Säästä Ultimate Addons for Beaver Builder -sovellukselle

20%: n alennus Elementorin tärkeimmistä lisäosista

Elementorin perimmäiset lisäosat ovat loistava tapa lisätä 35 tehokasta moduulia suosikkisi ilmaiseen sivujen rakentajaan. Voit säästää 20% koodilla CHRISTMAS2019. Tarjous päättyy 25. joulukuuta 2019.

Säästä Elementorin viimeisimmissä lisäosissa

20%: n alennus muuntaa pro

Säästä 20% Convert Pro -optiikasta ja aloita omien räätälöityjen sivustooppien luominen koodilla CHRISTMAS2019. Tarjous päättyy 25. joulukuuta 2019.

Säästä muuntamalla Pro

20%: n alennus WP-järjestelmästä

Paranna ja automatisoi skeemamerkintöjäsi Schema Prolla – nyt 20% alennus koodilla CHRISTMAS2019. Tarjous päättyy 25. joulukuuta 2019.

Säästä WP-järjestelmässä

20%: n alennus WP-salkusta

Snag WP Portfolio (nopea ja yksinkertainen tapa rakentaa salkkusi verkossa) 20% koodilla CHRISTMAS2019. Tarjous päättyy 25. joulukuuta 2019.

Säästä WP-salkussa

30 dollaria marraskuusta

Voit säästää 30 dollaria elinikäisissä lisensseissä aMember-koodilla 76ECF909. Tarjous päättyy pian.

Säästä jäsen

Envira-galleria 10%: n alennus

Säästä 10% ostaessasi premium-Envira Gallery WordPress galleria -laajennusta, kun käytät koodia SAVE10 kassalla. Tarjous päättyy pian.

Säästä 10% Envira-galleriassa

40%: n alennus iThemes-hinnoista

Käytä kuponkikoodia HOLIDAY40 iThemes-sivustolla säästää 40% kaikista kaikista heidän sivustollaan olevista WordPress-laajennuksista, teemoista, harjoituksista, palveluista tai jopa työkalupaketeista. Tarjous päättyy 31. joulukuuta 2019.

Säästä 40% iThemesissa

25%: n alennus MotoPress-hinnasta

Säästä 25% MotoPress-jäsenyyden, teeman tai laajennuksen ostosta, kun käytät koodia XMAS2019. Tarjous päättyy 27. joulukuuta 2019.

Säästä 25% MotoPressistä

10%: n alennus yksinpuhelusta

Säästä 10% koodilla varustetulla Soliloquy WordPress -liukusäätimellä SAVE10. Tarjous päättyy pian.

Säästä 20% Soliloquyssa

35%: n alennus TemplateMonster-hinnasta

Juhli 35% kaikilla TemplateMonsterin WordPress-teemoilla. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy 19. joulukuuta 2019.

Säästä 35% TemplateMonsterilla

50%: n alennus WPFormeista

Tänä vuonna voit säästää 50%, kun ostat WPForms Easy WordPress -muodonmuodostajan koodilla SAVE50. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% WPForms-palvelussa

WordPress-hosting-alennukset

WordPress-isännöinti lomamyynti

Parhaat lahjat annetaan jatkuvasti, ja WordPress-hosting ei vain lopu. Nyt on hyvä aika investoida parempaan isännöintiin sivustosi nopeuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Tässä ovat parhaat WordPress-hosting-tarjoukset, jotka löysimme voit saada lomalle.

Web-suunnittelutarjoukset

Web-suunnittelumyynnin loma

Jokainen verkkosivusto tarvitsee vähän jotain ylimääräistä (kuten keula lahjasta, koristepuut tai jäätävät evästeet) ja nämä tarjoukset ovat vain asia, joka lisää sivulle visuaalista mielenkiintoa. Hanki premium-fontteja, videojäsenyyksiä, arkistokuvia ja paljon muuta alennuksella!

Luovat markkinatarjoukset

Creative Marketilla on myytävänä satoja premium-teemoja, fontteja, arkistokuvia, toimintoja, verkkomalleja ja muuta. Löydä jotain uutta verkkosivustollesi! Tarkista yksittäisten tarjousten voimassaoloaika.

Säästä luovien markkinoiden kohteissa

Onko toinen tarjous?

Haluamme voidaksemme jakaa suurimman mahdollisen tarjousten, joten jos puuttuu jotain, ilmoita meille! Haluaisimme jakaa sen kaikille lukijoillemme. Hyvää lomaa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map