WordPress-muistopäivän alennukset ja kupongit 2020

WordPress-muistopäivän alennukset ja kupongit 2017

Hyvää muistopäivää viikonlopun ihmiset! Olitpa takapihalla grillikatos, tuulinen ranta, rakastettava järvenranta tai jossain muualla, voit silti nauttia viikonloppusta … tallentamalla BIG jollain WordPress-suosikkeihisi! Olemme käyttäneet aikaa löytääksemme sinulle parhaat tarjoukset, jotta voit säästää nopeasti ja palata nauttimaan pitkästä viikonloppusta.


Contents

WordPressin teemateemat

Ensimmäinen ylös – teematarjoukset. Pitkä viikonloppu on täydellinen aika pohtia uutta teemaa ja antaa WordPress-sivustollesi aivan uusi ilme. Ja näillä hienoilla tarjouksilla ei todellakaan ole syytä olla tekemättä.

ChurchThemes 20%: n alennus

Käytä kuponkikoodia SAVE20 saadaksesi 20% alennuksen uuden teeman ostosta ChurchThemesista. Tarjous päättyy pian.

Säästä 20% ChurchThemes-palvelussa

cssigniter 30%: n alennus

Säästä 30% kaikista premium-teemoista tai jäsenyydestä cssigniteriltä viikonloppu-erikoisohjelmansa avulla! Käytä vain koodia SAVE30 kassalla. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% cssigniterissä

CyberChimps 25%: n alennus

Säästä 25% kaikista CyberChimpsin luomista premium-WordPress-teemoista koodilla HEROES25. Heidän Memorial Week -kampanja on hyvä aika tarttua kopioon Responsive Prosta! Tarjous päättyy pian.

Säästä 25% CyberChimpsissä

Teemaluotto 30% teemoista

Themetrustilla on valtava kevätmyynti – 30% alennus ostostasi, kun käytät promokoodia SPRING30. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% Themetrustissa

WPZoom 35% tai enemmän kaikista teemoista -paketti

Hanki WPZoom All Themes -paketti (joka sisältää 44 WordPress-teemaa) Perussuunnitelma vain 129 dollaria (35% alennus) tai PRO-suunnitelma 139 dollaria (70% alennus). Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian, joten säästä, kun voit!

Säästä jopa 40% WPZoomilla

WordPress-hosting- ja verkkotunnustarjoukset

Etkö rakasta nykyistä verkkoisäntääsi? Miksi et ajattele uutta hosting-suunnitelmaa? Tällä viikolla monet parhaista hosting-palvelujen tarjoajista tarjoavat tarjouksia, joten voit napsauttaa suuren alennuksen parempaan hosting-suunnitelmaan kuin nykyinen.

Bluehost 2,95 dollaria Promo-hosting-suunnitelmat

Säästä jopa 60%, kun kirjaudut uusiin web-hosting-palveluihin vain 2,95 dollaria kuukaudessa (3v: n suunnitelma) Bluehostilla. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

2,95 dollaria hosting Bluehostilta

GoDaddy $ 1 / kk isännöinti

Tällä hetkellä voit saada GoDaddy-jaetun isännöinnin alkaen 1 dollarista kuukaudessa tietyillä suunnitelmilla. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Hanki hosting 1 dollaria

GoDaddy 4,99 dollaria Verkkotunnukset

Säästä iso ja hanki uusi verkkotunnuksesi rekisteröinti GoDaddyltä 4,99 dollarilla ensimmäisenä vuonna. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

GoDaddy 4,99 dollaria Verkkotunnukset

GoDaddy 30%: n alennus ostostasi

Säästä 30% seuraavasta ostoksestasi GoDaddyltä, kun käytät linkkiä. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% GoDaddyssa

HostGator jopa 60%: n alennus

Tällä hetkellä voit säästää jopa 60% HostGatorin uusiin liiketoiminta- tai Hatchling-suunnitelmiin (tai 40% uuteen Baby-suunnitelmiin). Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Tallenna HostGatorissa

InMotion-hosting jopa 33%: n alennus

Säästä missä tahansa 20% (jaetussa isännöinnissä) jopa 33% (VPS-isännöinnissä) InMotionilla! Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä jopa 33% InMotion-palvelussa

Nestemäinen verkko 38%: n alennus

Säästä 38% ensimmäisellä 4 kuukaudella optimoidusta pilvimahdollisuudesta Liquid Web -palvelussa koodilla FASTCLOUD38. Toimi nopeasti – tämä tarjous päättyy pian.

Säästä 38% Liquid Webissä

Media Temple 2 kuukautta ilmaiseksi

Rajoitetun ajan voit saada 2 kuukautta ilmaiseksi, kun ostat uuden vuotuisen hosting-suunnitelman Media Templesta. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy 31. toukokuuta 2021.

Hanki 2 kuukautta ilmaiseksi Media Templessa

NameCheap 50% alennus jaetusta isännöinnistä

Säästä rajoitetun ajan 50% uusiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin (ensimmäiseksi vuodeksi) NameCheapissa ja säästä myös verkkotunnukseesi – koodia ei tarvita. Tarjous päättyy 31. toukokuuta 2020.

Säästä 50% jaetussa isännöinnissä

NimiTarjoa jopa 96%: n alennus verkkotunnuksista

Säästä jopa 96% uusiin verkko-, verkko-, io- ja muihin verkkotunnusten nimiin NameCheap-koodilla TLDMAPR20. Tarjous päättyy 31. toukokuuta 2020.

Säästä NameCheap-verkkotunnuksissa

WP-moottori 10% pois

Säästä 10% ensimmäisestä maksustasi koodilla wpe3off. Yhdessä 2 kuukauden ilmaisen uusien vuosisuunnitelmien kanssa – WP Engine tarjoaa yhteensä 3 kuukauden ilmaisen isännöinnin! Tarjous päättyy pian.

Säästä 10% WP-moottorilla

WordPress-laajennustarjoukset ja muuta

Lisää uusia ominaisuuksia sivustoosi – kuten lomake, galleriat, parempi tietoturva ja paljon muuta – näillä WordPress-laajennuksilla ja palveluilla. Riippumatta siitä, etsitkö tietoturvalaajennusta vai haluatko vain selata mahtavia tarjouksia, löysimme tämän.

AppSumo 10-100%: n alennus

Säästä missä tahansa 10-100% AppSumon premium-verkkotyökaluilla. Tarjoukset päättyvät ja muuttuvat päivittäin, joten muista tarkistaa uudelleen usein nähdäksesi mitä uutta!

Säästä jopa 100% AppSumossa

BigStock 35 ilmaista kuvaa

Tällä hetkellä voit kirjautua 7 päivän ilmaiseen BigStock-kokeiluversioon ladataksesi 35 premium-kuvaa ilmaiseksi (5 päivässä). Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Kokeile BigStockia ilmaiseksi

aMember 17%: n alennus

aMember Pro Spring Spring Sale – 17% alennus koodista 76ECF909. Tarjous päättyy pian.

Säästä 17% kuukaudessa

Envira-galleria 15%: n alennus

Saat 15% alennuksen Envira-galleriasta – Käytä kuponkikoodia: SAVE15. Tarjous päättyy pian.

Säästä 15% Envira Galleryssä

Valtavat muodot 30%: n alennus

Säästä 30% uusista lisensseistä, jotka koskevat muodollisia muotoja (ensimmäistä vuotta) koodilla SAVE30, joka sisältää tonnia tehokkaita lomakerakennuksen ominaisuuksia sivustollesi. Tarjous päättyy pian.

Säästä 30% valtavissa lomakkeissa

iThemes 30%: n alennus varmuuskopiosta

Säästä 30% ostaessasi uutta BackupBuddy-suunnitelmaa iThemesiltä koodilla ITHEMES30. Tarjous päättyy 31. toukokuuta 2020.

Säästä 30% BackupBuddyssa

iThemes 30%: n alennus Security Pro: sta

Säästä 30% ostaessasi uusia Security Pro -laajennussuunnitelmia iThemesiltä koodilla ITHEMES30. Tarjous päättyy 31. toukokuuta 2020.

Säästä 30% Security Pro: ssa

LifterLMS $ 1 30 päiväksi

Kokeile LifterLMS: ää kokeilla, millaista on käyttää sitä kurssien ja jäsenyyssivustosi rakentamiseen vain 1 dollarilla (ensimmäisten 30 päivän aikana). Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Kokeile LifterLMS: ää 1 dollarilla

Link Whisper 25 dollaria pois

Luo parempaa sisältöä ja käytä enemmän SEO: tä tehostamalla sisäisiä linkkejä Link Whisperin avulla – nyt 25 dollaria. Koodia ei tarvita. Tarjous päättyy 1. kesäkuuta 2020.

Säästä 25 dollaria Link Whisperissä

MailOptin 25%: n alennus

Uudet asiakkaat voivat rajoitetun ajan säästää 25% MailOptin-uutiskirjeessä ja lyijynmuodostuslaajennusstandardissa tai pro-suunnitelmassa, koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä 25% MailOptinissa

MonsterInsights 50%: n alennus

Asenna Google Analytics WordPress -sivustollesi MonsterInsights-sovelluksella ja säästä 50% koodilla INTRO50. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% MonsterInsights-sivustolla

Ninja muodostaa 50%: n alennuksen

Tällä hetkellä kaikki Ninja Forms -suunnitelmat ovat 50% – mikä on paras aika saada käsiisi WordPress-sivustosi huippumuotojen rakennuslaajennus. Käytä koodia SAVE50 kassalla. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% Ninja-lomakkeissa

OptinMonster 35%: n alennus

Saat 35% alennuksen uusien OptinMonster-suunnitelmien ostosta – koodia ei tarvita. Tarjous päättyy pian.

Säästä 35% OptinMonsterilla

ProfilePress 20% pois

Ota 20% kaikista ProfilePress-käyttäjän ja profiilinhallintalaajennuksen ostoista, kaikista suunnitelmista (tilaa vain heidän tiedote pelastaa). Tarjous päättyy pian.

Säästä 20% ProfilePressistä

SeedProd 20%: n alennus

Ota 20% alennuksella kaikista SeedProd-laajennuksista (mukaan lukien Coming Soon Pro, Viral Giveaway Pro, Notification Bar Pro jne.) SAVE20. Tarjous päättyy pian.

Säästä 20% SeedProd-lisäosista

Yksinpuolinen 10%: n alennus

Säästä 10% premium Soliloquy WordPress -liukusäätimellä, kun käytät kuponkikoodia SAVE10. Tarjous päättyy pian.

Säästä 10% Soliloquyssa

Sodankäynnin lisäosat 30%: n alennus

Rajoitetun ajan voit säästää 30% kaikista tehokkaista Warfare Plugins -lisäosista – mukaan lukien heidän suositut Social Warfare – koodilla MEMORIALDAY2020. Tarjous päättyy 26. toukokuuta 2020.

Säästä 30% kaikista Warfare-laajennuksista

WPEka 50%: n alennus 1 laajennuksesta

Saat 50% alennuksen valitsemistasi premium-WPEka WordPress -laajennuksista (1 lisenssi) tällä viikolla vain koodilla SMB50. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% WPEka-palvelussa

WPForms 50% pois hinnasta

Voit saada rajoitetun ajan WPForms-muodon (yksi WordPressin parhaista lomakerakentajista) 50%: n hinnalla koodilla SAVE50. Tarjous päättyy pian.

Säästä 50% WPForms-ohjelmissa

Vimeo 10%: n alennus

Säästä 10% Vimeo Plus-, PRO-, Business- tai Premium-tileillä tällä muistopäiväviikonloppuna! Kirjoita vain koodi Q2PUB1C20 pelastaa. Tarjous päättyy 30. kesäkuuta 2020.

Säästä 10% Vimeossa

Plus enemmän tulossa

Toivottavasti meillä on vielä muutama tarjous lisätä, kun viikonloppu jatkuu. Ja kuten aina roundups-tuotteidemme kanssa, jos löydät sopimuksen, jonka haluamme kuulla siitä. Tai jos sinulla on sopimus, meidän on lisättävä, ilmoita meille alla oleviin kommentteihin ja tulemme luetteloon heti, kun näemme sen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map