WordPress-laajennusten jaksollinen taulukko (ja Top 5)

WordPressin suurin myyntikohta on nöyrästi mielestäni hämmästyttävän suuri valikoima ilmaisia ​​laajennuksia, jotka ovat saatavana WordPress.org-arkisto. Vaikka ei pitäisi vain sivuuttaa itse WordPress-ytimen merkitystä sekä sitä, kuinka helppoa on muuttaa suunnittelusi teemojen kanssa, pluginit tarjoavat meille kyvyn saavuttaa melkein mitä tahansa (harkitse vain sovelluksia, jotka ManageWP: n ja Digital Telepathyn tyylit ovat luoneet WordPressin avulla).


Tätä silmällä pitäen etsin aina uusia laajennuksia tarkistaakseni ja tarkistaakseni. Kuukauden kuluttua en kulje siitä, että en kompastu uuden laajennuksen päälle, joka puhaltaa minut täysin sen toiminnallisuudesta. Pitäisi kuitenkin keskeyttää pohdinta ja harkita niitä laajennuksia, jotka ovat antaneet arvoa kirjaimellisesti satoille tuhansille WordPress-käyttäjille.

Tähän kohtaan tulee WordPress-laajennusten jaksollinen taulukko.

Takaisin kouluun

Olet ehkä jo törmännyt suosituimpien WordPress-laajennusten luetteloihin aiemmin (olen jo tuottanut omat aiemmin), mutta luultavasti mikään aivan kuten jaksollinen taulukko WordPress-laajennuksista. Näyttää siltä, ​​kuinka voit kuvitella sen:

Jaksollinen taulukko WordPress-laajennuksia

Taulukossa on 108 suosituinta WordPress-laajennusta latausten lukumäärän perusteella ja osoittamalla jokaisen ”elementin” päällä saat lyhyen tilannekuvan laajennusta koskevista tiedoista yhdistettynä sen kokonaismäärään latauksia..

Erittäin siisti, eikö niin? On varmasti hauskaa leikkiä jonkun kanssa, joka tuntee WordPressin, mutta on ehkä hiukan vähemmän hyödyllinen niille, jotka etsivät joitain parhaista saatavilla olevista plugineista. Vaikka taulukko edustaa 108 ”top” -laajennusta, näiden pluginien laatu ja hyödyllisyys vaihtelevat varmasti paljon.

Tätä silmällä pitäen päätin antaa sinulle oman henkilökohtaisen valintasi WordPress-lisäosien jaksotaulukon viiteen parhaaseen laajennukseen. Näitä olen mielestäni kymmenen parhaan WordPressille saatavilla olevan laajennuksen joukossa (108 parhaan rajoissa). Nauttia!

5. Akismet

AkismetOlen pohtinut aikanani lukemattomien määrän kommenttien vastaisia ​​spam-laajennuksia, mutta palaan aina Akismetiin. Vaikka se ei ole täydellinen ratkaisu, pidän sitä parhaana.

Roskapostisuojauksen tarpeiden ymmärtämiseksi parhaiten sinun on pohdittava, mihin roskapostin vastaisiin ratkaisuihin on puututtava. Ensinnäkin sinulla on automatisoidut roskapostikommentit, joita on suhteellisen helppo havaita. Siellä on melko vähän laajennuksia, jotka kykenevät tarttumaan näihin, mutta todellinen ongelma on ihmisen roskapostittajilla. Jos sinulla on ihmistä, joka jättää kommentin sivustolle (roskapostin lähettäjä tai muu), päätös siitä, ovatko ne roskapostittajia, tulee melkein täysin subjektiiviseksi. Sellaisenaan laajennuksen on oltava erittäin tehokas tekemään tarkkoja päätöksiä sen mukaan, mitä me voimin pitää oikeana.

Akismet tekee tämän paremmin kuin mikään muu plugin, jonka olen törmännyt, joten jos jäisit hieman pelottavaksi satunnaisten roskapostikommenttien läpikäynnin (tai oikeutettujen kommenttien merkitsemisen roskapostiksi), ehdotan, että hyväksyn se kustannuksina siitä, että sinulla on kommentteja blogiisi. Akismet ei ehkä ole täydellinen, mutta se on pakkauksen johtaja.

4. W3-välimuisti

Olen hieman pakkomielle sivuston nopeudesta, kun tein melko selväksi äskettäisessä aiheesta lähetetyssä viestissä. Minulla on tapana käydä läpi vaiheita, joissa yritän jokaista pientä nipistää oman blogini nopeuttamiseksi. Mutta todellisuudessa suurin yksittäinen asia, jonka voit tehdä WordPress-sivuston nopeuden lisäämiseksi, on välimuistin laajennuksen asentaminen, kuten W3 Total Cache.

Miksi yksinkertaisella laajennuksella on tällainen ero? Yksinkertaisesti sanottuna WordPress toimii lataamalla useita erillisiä tiedostoja yhdeksi verkkosivuksi. Välimuistilaajennus tekee suurimman osan yhdistämistyöstä etukäteen, joten kun verkkosivu ladataan, se näyttää paljon nopeammin.

Onneksi W3 Total Cachen asettaminen ei ole monimutkainen prosessi. Seuraa vain alla olevan videon ohjeita:

3. Wordfence-suojaus

Monilla WordPress-käyttäjillä on taipumus laiminlyödä turvallisuusnäkökohdat, kunnes on liian myöhäistä – ts. Kun heidän sivustonsa on vaarantunut. Tätä silmällä pitäen, jos aiot tehdä vain yhden asian sivustosi turvallisuuden parantamiseksi, suosittelen, että asennat Wordfence Securityn.

En käsittele kaikkia yksityiskohtia täällä, mutta voin olla varma, että Wordfence Security on melko kattava ratkaisu WordPress-sivustoille. Ei tietenkään ole mitään takeita siitä, että sivustosi vaarantuu jollain tavalla, mutta voit huomattavasti vähentää sen todennäköisyyttä asentamalla tämän laajennuksen..

2. Broken Link Checker

Jos sivuston nopeus on yksi pakkomielleni, niin rikkoutuneet linkit ovat toinen. Ihanteellisella sanalla vierailijasi tekisivät ei koskaan osuma 404 sivulle, koska ne ovat sitoutumisen kannalta ehdoton tappaja. Tosiasia on, että suurin osa web-käyttäjistä on melko kärsimättömiä ja siirtyvät sivulta, jos he osuvat 404: een sen sijaan, että pysyisivät ympäri ja yrittäisivät löytää kadonneen sisällön..

Joten katkenneiden linkkien ehkäisy on paras tapa parantua. Broken Link Checker tulee tänne – plugin on niin toimiva ja kattava, että yritän edelleen uskoa sen olevan ilmainen.

Lyhyesti sanottuna, Broken Link Checker tarkistaa sivustosi kaikki linkit ja tarkistaa, tuottaako 404-virhe. Sitten se antaa sinulle luettelon rikkoutuneista linkeistä ja antaa sinun muuttaa niitä suoraan laajennuksen näytöltä (toisin kuin kunkin linkin kiinnittämisen manuaalisesti). Paitsi, että se myös skannaa verkkosivustosi jatkuvasti ja ilmoittaa sinulle kaikista “tuoreista” rikki-linkkeistä.

Broken Link Checker

Raapin vain pintaa täällä – Broken Link Checker -laitteessa on enemmän ominaisuuksia ja mukautettavia asetuksia kuin voit ravistaa keppiä. Pidän sitä pakollisena latauksena kaikille WordPress-käyttäjille.

1. Yoastin WordPress SEO

Vaikka WordPress on suhteellisen hyvin asennettu SEO: n ulkopuolelle, jos sinulla on tavoitteita sijoittua hakukoneissa, haluat asentaa SEO-laajennuksen lisäominaisuuksilla.

Tätä silmällä pitäen, jos olet seurannut artikkeleitasi täällä WPExplorer-sovelluksesta viime kuukausien ajan, tiedät, että olen valtava Yoastin SEO-fani – että kaksi on selkeää paljolti yleisimmästäni paikan päällä olevat SEO virheet. Se on mielestäni ylivoimaisesti paras SEO-ratkaisu WordPressille, ja aivan kuten murtuneiden linkkien tarkistaja, olen myös puhallettu sen tarjoamaan arvoon.

Mitkä ovat suosikki laajennuksesi?

Olen valinnut vain viisi laajennusta 108: sta ja on tietenkin valtava määrä, että voisit esitellä argumentin sisällyttämiseksi viiteen parhaan joukkoon. Olen keskittynyt laajennuksiin, joista minusta tuntuu olevan hyötyä suurimmalle osalle WordPress-käyttäjiä, ja olen myös hioutunut ”isoihin” ratkaisuihin kuin joihinkin käytettävissä oleviin niche-tarjouksiin.

Ei vain, mutta voin ajatella useita laajennuksia, jotka eivät ole päässeet 108 parhaan joukkoon ja jotka väitetysti oikeuttavat sisällyttämisen. Esimerkkejä ovat:

Edellä mainitun mielestä haluaisin mielelläni tietää, mitkä suosikki plugin-valitsesi olisivat, joten ota palo pois kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map