WordPress- ja verkkosuunnittelutrendit vuonna 2016 innostumaan

WordPress- ja verkkosuunnittelutrendit 2016

Verkkosuunnittelu kehittyy jatkuvasti, ja tämä pätee erityisesti WordPressiin. Joten WordPressistä on luonnollisesti tullut verkkosuunnittelutrendien lähde, kun yhä useampi verkko hyödyntää suosittua ja helppokäyttöistä kehystä.


Tässä viestissä tutustumme siihen, minkä uskomme olevan (jatkossakin) vuoden 2016 suurimpia WordPress- ja verkkosuunnittelusuuntauksia. Olet todennäköisesti nähnyt monia näistä aiemmin, mutta kaivataan kaipaamatta!

Materiaalisuunnittelu

Materiaalisuunnittelu

Olet varmasti kuullut materiaalisuunnittelusta jo nyt. Google esitteli tämän standardoitu muotoilu konseptin viime aikoina, ja on ehdottomasti trendi pitää silmäsi vuoden edetessä. Siihen, mikä tarkalleen on Materiaalisuunnittelu? Se on Googlen oma suositeltujen värien, kuvakkeiden, typografian, käyttöliittymän, asetteluiden, navigoinnin, ruudukkojen, luetteloiden, liukusäätimien, painikkeiden, valikoiden, välilehteiden, työkaluvihjeiden, kuvan lataamisen, vierityksen, eleiden ja muun.

(Melkein) litteä muotoilu ja ruudukon ulkoasu

Kaksi materiaalisuunnittelun suurimpaa otetta ovat jatkaminen litteistä web-malleista, joihin on lisätty varjojen kierre ulottuvuuden luomiseksi sekä helppo lukea ruudukon asettelu. Materiaalisuunnittelussa keskitytään todella luettavuuteen kävijöillesi ja loistava esimerkki tästä löytyy harvinaisten materiaalien suunnittelusta.

Harvinaisten materiaalien suunnittelu WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä teema käyttää monia Google-suosituksia, ei kaikkia. Tavalliset oletusvärit, yksinkertaiset varjot, kauniit pienet painikkeet, kuvaavat kuvat ja paljon muuta. Katsokaa vain itseäsi – rakastutte varmasti.

Kuvia, jotka vaikuttavat

Valokuvaus ja kuvat

Toinen suuri suuntaus, joka on jonkin verran siirrettävä vuodesta 2015, on iso kuva. Iso vaikutuksen ja todellisen koon kannalta. Sankarikuvat ovat ehdottomasti edelleen asia, ja löydät niitä melkein jokaisesta freelance- tai web-suunnittelutoimistosta. Parallaksi on kaikkialla. Ja niin monilla uusilla ja fantastisilla ilmaisten valokuvien lähteillä (kuten Pixabay ja Unsplash) ei ole epäilystäkään siitä, miksi niin monet ihmiset ovat liittyneet tähän suuntaukseen.

Kuvat> Teksti

Kuvat ovat tärkeitä. Monissa tilanteissa kuva ei ole vain tuhannen sanan arvoinen, se tekee sanoista täysin tarpeettomia. Ja monille yrityksille kuvat ovat tärkeä osa heidän läsnäoloaan verkossa. Esimerkiksi ravintolat ovat melkein aina luottaneet suuresti valokuvaukseen ja vaikuttavien kuvien trendi on tehnyt ravintosivustoista suurempia, parempia ja maukkaita. Katso vain Plate.

Plate-ravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä rakastava WordPress-ravintolan teema käyttää suuria, rohkeita kuvia, jotka ovat täydellisiä asiakaskunnan nälkäiseksi tekemiseksi ja varauksen tekemistä varten. Plus teema on täysin reagoiva, joten kaikki lisäämäsi kauniit kuvat näyttävät hyvältä jokaisella laitteella.

Videot pitkien viestien sijaan

Videoiden lisääminen WordPressiin

Ainoa asia, joka on parempi kuin vaikuttava kuva, on video, ja niitä on kaikkialla. Videot ovat loistava tapa näytä tuotteesi toiminnassa esitellä joukkueesi parempaan selittää palveluitasi tai yksinkertaisesti sanoa, mitä haluat sanoa blogissasi. Lisäksi on uusi aalto vlogging teemoja, jotka ovat pudonneet monilla markkinoilla.

Moview Video WOrdPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksi tällainen teema on Moview, jonka avulla on helppo jakaa mielipiteesi, oppaasi ja paljon muuta lukijoillesi. WordPressin omien oembed-toimintojen lisäksi tähän teemaan sisältyy lisättyjä vaihtoehtoja luokituksille, mukautetut sivuasettelut, bbPress- ja BuddyPress-tuki ja paljon muuta.

Laskeutumissivun nousu

Toinen havaittu suuntaus on aloitussivut. Miksi rakentaa massiivinen sivusto, jolla on sivujen labyrintti, kun voit yksinkertaisesti luoda yksi mahtava sivu saada korkeammat tulokset? Vaikka yhden sivun sivustot eivät ole täydellisiä kaikille, ne on räätälöity freelancereille, toimistoille ja tietysti yksittäisille tuotteille tai palveluille.

Lisää paikallinen vieritys saumattoman käyttökokemuksen saamiseksi

Sen lisäksi, että sinulla on yksi sivu, sillä koko verkkosivustosi on paikallisen vierityksen lisääminen, jotta lukijat voivat helposti navigoida eri osioihin tarvitsematta vierittää ikuisuutta. Onneksi moniin teemoihin sisältyy paikallisen vierityksen tuki (ja muut aloitussivun ominaisuudet), joista yksi parhaimmista on Total.

Laskeutumissivut yhteensä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen aloitussivun haluat luoda, Total pystyy käsittelemään sitä. Teeman mukana ei tule useita erilaisia ​​yksittäisten (ja useiden) sivujen esittelyjä, joiden avulla voit saada etumatkan ja täyden paikallisen vieritystuen, mutta sivujen rakennuselementtejä ja teeman mukautusvaihtoehtoja on niin paljon, että voit kirjaimellisesti luoda haluamasi asettelut . Lisää huomautuksia, painikkeita, animoitua sisältöä ja paljon muuta tällä joustavalla ja tehokkaalla WordPress-teemalla.

Suunnittelijat kehittäjinä

Verkkosuunnittelu ja web-kehitys ovat aina sekoittuneet toisiinsa, ja vaikka aiemmin saatat palkata kokonaisen joukon ihmisiä rakentamaan yrityksellesi uuden verkkosivuston, siitä on tullut uusi normi suunnittelijallesi ja kehittäjällesi ollakseen joissain. Osittain tämä johtuu siitä, että Internetissä on runsaasti ilmaista tietoa, jonka ansiosta yhä useammille ihmisille oli mahdollista tulla itseopiskelut kehittäjät ja muiden löytää mahtava luovan yhteisen inspiraation sivustoilla kuten Dribbble ja Behance.

Mutta kaikkien ilmaisten tavaroiden lisäksi verkossa, premium-sivujen rakentajien nousu on todella saanut kehityksen ja suunnittelun sulautumaan saumattomasti yhteen. Jos olet joskus käyttänyt WordPressiä (ja oletetaan, että olet käynyt WPExplorer-ohjelmistosi jälkeenkin), olet todennäköisesti tavannut muutaman sivunmuodostajan viime kuukausina.

css-sankari

CSS Hero on upea laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat kirjaimellisesti osoittaa, napsauttaa ja muokata mitä tahansa teemaa. Tämä avaa valtavan oven suunnittelijoille, joilla on rajallinen CSS-tietämys. Jos haluat muuttaa teeman ulkonäköä CSS Hero -sovelluksella, napsauta vain elementtiä ja vaihda sitten editorilla värejä värinvalitsimella, valitse uusia fontteja avattavasta valikosta, muokkaat kokoja kytkentäpalkilla ja paljon muuta.

visuaalinen-säveltäjä-sivun rakentaja

Toinen sivunrakentaja, josta olet varmasti kuullut aiemmin, on suosittu ja tehokas visuaalinen säveltäjä. Tämän avulla voit suunnitella ja kehittää ilman kokemusta (vaikka tämän vetoomuksen tekeminen onkin veteraani, tämä varmasti tekee elämästäsi helvetin paljon helpompaa). Asenna ja käytä mukana olevia sivuelementtejä sekä muotoiluvaihtoehtoja 100-prosenttisesti ainutlaatuisen verkkosivuston luomiseen.

Kunniamainittu mainonnan villitys

Trendejä on niin paljon, että on todella vaikeaa pitää niitä kaikkia yllä. Tässä on kuitenkin vain muutama etsittävä kohta, kun selaat Internetiä tänä vuonna.

Hampurilainen ja piilotetut valikot

Nobel Portfolio WordPress -teema

Yksinkertaistetut valikot eivät ole enää vain mobiililaitteille. Monet sivustot valitsevat klassisen hampurilaisen työpöydältä sekä puhtaamman ja minimaalisen esteettisen. Tämä on hienoa, jos sivustossasi on vain kourallinen sivuja ja todellinen painopiste on kotisivulla, kuten Noble-teemassa (jossa on käytetty sekä hampurilaista että piilotettua sivupalkki-valikkoa)..

Kortit laattojen sijaan

Sowe-lehden WordPress-teema

Ristikko- ja muurausasettelut ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa, mutta kun yhdistät esillä olevien postikuvien muurauksen tekstin kanssa päälle, saat kaikki uudet “kortit” -mallin. Samanlainen kuin yllä Sowe-teemademossa näet, korttiasettelu antaa lukijoille helpon nähdä, mistä viimeisimmässä sisällössäsi on kyse.

Lihavoitu typografia

Rehellinen WordPress-teema

Samoin kuin lihavoidut kuvat, on myös lihavoidun typografian käsite. Et voi missata jättiläiskokoisia fontteja, ja rohkeamman tekstin avulla kaikkien lukijoiden on tosiasiallisesti helpompaa, lukea viestisi. Upea esimerkki on Arrayn Candid-teema. Iso, lihavoitu teksti parantaa teeman luettavuutta, mutta ei ylikuormita yleisöäsi pienen muotoilun ansiosta.

Omituiset ominaisuudet

Yhä useammat kehittäjät nauttivat hiukan hauskaa luodessaan teemoja ja laajennuksiaan lisäämällä erikoisominaisuuksia, joita et löydä jokaisesta muusta tuotteesta markkinoilla. Tähän sisältyy ainutlaatuisia animaatioita, hauskoja asetteluita ja harkittuja hovereita.

Tila WordPress-teema

Tilassa on pari ainutlaatuista ja hauskaa ominaisuutta. Ensinnäkin on erittäin siisti sateenkaaren valikko leijuu. Voit nähdä sen sinun käymällä esittelyssä ja vierittämällä kohdistinta navigointivalikkokohtien yli – täysi sateenkaari. Toinen siisti idea on satunnainen post linkki leivänmurnabaarissa. Tällä tavalla lukijat voivat satunnaisesti kassalla sivustosi viestejä antaa heille uutta sisältöä luettavaksi ja sinulle enemmän näkymiä vanhoihin viesteihin.

Ja tonnia enemmän

Kuten sanoimme – siellä on niin paljon suuntauksia, joita emme voi seurata omillamme. Joten kerro meille – mitä suuntauksia olet nähnyt verkossa? Mitkä uudet elementit ovat mielestäsi seuraava iso asia? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map