WordPress-inspiraatio: Mahtavia tosielämäsivustoja, joissa käytetään koko WordPress-teemaa

WPExplorerissa ylläpidämme suosittua blogia, jossa on paljon artikkeleita, vinkkejä, oppaita ja oppaita WordPressin kanssa työskentelemiseen, mutta kehitämme myös ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-teemoja. Kaikkien aikojen suosituin ja paras teema on Total WordPress -teema, joka tässä vaiheessa on jo ylittänyt 24 500 myyntiä säilyttäen samalla 5 tähden luokitus ja johdonmukaiset päivitykset.


WordPress-teema on hyvin monipuolinen, ja olemme nähneet, että teema on hyödynnetty vuosien varrella. Monet asiakkaistamme ovat luoneet todella mahtavia verkkosivustoja teeman avulla, ja tunsimme, että oli aika jakaa joitain näistä sivustoista kanssasi inspiraationa ja myös niin, että näet mihin aiheeseen kykenee. Nämä ovat vain hyvin harvat valitut sivustot niistä monista, jotka olemme kirjanmerkkeinä ajan myötä, mutta on olemassa PALJON uskomattomia sivustoja, jotka on rakennettu Totalin avulla. Jos sinulla on rakennettu, jaa alla oleviin kommentteihin! Jos et ole vielä käyttänyt teemaamme, muista tutustua live-esitteihimme ja ostaa teema tänään.

Sosiaalinen stream-sovellukset

Social Stream -sovellukset: WordPress-teema yhteensä

Tiesitkö, että Total toimii hämmästyttävän suositun Flow-Flow-sosiaalisen stream WordPress -laajennuksen kanssa (tosissaan paras sosiaalisen syötteen laajennus, jota raha voi ostaa)? Nämä kaksi toimivat yhdessä niin hyvin, että Näyttää upealta (Flow-Flow-luojat) valitsivat Totalin Flow-Flow-live-esittelyyn! Kuinka mahtava se on?

Havaijin yliopisto

Havaijin yliopisto: Koko WordPress-teema

Havaijin yliopisto perustettiin vuonna 1907, ja se koostuu kymmenestä kampusalueesta koko saaren osavaltiossa keskittyen tutkimukseen ja kestävyyteen. Tämä viehättävä korkeakoulu tarjoaa lukuisia ala-, jatko- ja tohtorintutkintoja, ja siinä on pienikokoiset luokat ja merkittävät alumnit, kuten entisen presidentti Obaman vanhemmat.

Jousitettu

Jousitettu: Koko WordPress-teema

Vaikka verkkosivusto madebysprung.com on melko yksinkertaisesti Total-teeman toteutus, olemme sisällyttäneet sen yläosaan, koska se on Clay Johnstonin omistama yritys, joka on yksi parhaimmista Total-teema-asiakkaistamme tonneilla ja tonneilla ostoksia. Sprung on luonut monia mahtavia verkkosivustoja Totalin avulla ja suosittelemme heidän palveluitaan.

Actian tiedonhallinta

Actian: WordPress-teema yhteensä

Actian on hybridi tiedonhallinta- ja integrointiyritys, joka tarjoaa datapalveluita finanssi-, terveydenhuolto-, SaaS / ohjelmisto- sekä öljy- ja kaasuteollisuudelle. Suuret nimet, kuten Citi bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit ja monet muut luottavat Actianiin hallitsemaan ja analysoimaan tietojaan..

Lopullinen jäsen

Lopullinen jäsen: Yhteensä WordPress-teema

Ultimate Member on mahtava WordPress-laajennus, jonka avulla voit helposti luoda verkkoyhteisön ilmaiseksi! Laajennus on täynnä uskomattomia ominaisuuksia ja voit ostaa laajennuksia, jotta se olisi entistä parempi!

WPPronto

WP Pronto: Koko WordPress-teema

WPPronto on hosting-yritys, joka keskittyy verkkosivustoihin, joissa on WordPress. Vuonna 2009 he käynnistivät alkuperäisen CDN-verkon WordPressille korkean suorituskyvyn ylläpidon ohella. Nyt, WPPronto-nimellä, he tarjoavat edistyksellistä WP-hosting-ohjelmaa integroidulla CloudFlare CDN: llä ja Railgun-kiihdytyksellä.

Rohkea valas

rohkea-valas

Brave Whale on verkkosivujen suunnittelu- ja markkinointiyritys. He eivät ole vain käyttäneet Total-teemaa omalla verkkosivustollaan, vaan käyttävät sitä myös monille asiakkailleen luodakseen kauniita sivustoja. Meillä on ollut suuri ilo työskennellä Brave Whalen (Mark) toimitusjohtajan kanssa useaan otteeseen, koska hän on ollut suureksi avuksi ilmoittamalla teemavirheistä ja ehdottamalla parannuksia ja lisäyksiä Total teemapäivityksiin. Brave Whale tarjoaa lisäksi ainutlaatuisen “Teeman kokoonpanopalvelu”Jos haluat käyttää teemaa, mutta sinulla ei ole aikaa tai asiantuntemusta aloittaaksesi itse.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Yhteensä WordPress-teema

Kaunis ja tyylikäs verkkokansio. Tämä sivusto hyödyntää hyvin Total Overlay Header -toimintoa median näyttämiseen pääotsikon alla muodikkaalla tavalla.

Jooga rakenteilla

Jooga rakenteilla: Koko WordPress-teema

Super-teema on erittäin puhdas ja minimaalinen. Groningenissa, Alankomaissa sijaitseva Jooga rakenteilla tarjoaa jooga- ja pilates-tunteja.

Systems4Knees

Systems4Knees: Koko WordPress-teema

Verkkosivulta systems4knees.com voit ostaa korkealuokkaisia ​​polven kipulääkkeitä. He käyttävät WooCommercea esitelläkseen tuotteitaan ja vaikka heidän käyttämänsä Total-version nykyinen versio on hieman vanhentunut, sivusto näyttää silti fantastiselta!

Odotusten yli

Odotusten yli: WordPress-teema kokonaisuudessaan

Beyond Expectations on tapahtuma- ja hääsuunnitteluyritys, joka sijaitsee Surreyssa ja Kaakkois-Euroopassa. He keskittyvät luomaan tyylikkäitä ja tyylikkäitä malleja juhliin, häihin ja yrityksiin.

SimplyConfirm

Vahvista vain: WordPress-teema yhteensä

Simply Confirm on yhtenäinen liiketoiminnan hallinta ja turvallinen viestintäsovellus, joka auttaa ryhmiä toimimaan paremmin yhdessä. Tuote sisältää ohjelmistot työntekijöiden sitoutumiseen (seurata työntekijöiden sitoutumista reaaliaikaisesti), älykäs tehtävähallinta yrityksen tehtävien hallintaan, turvallinen chatti, jotta saat pikaviestin yrityksessäsi, salattu pilvisäilytys tiedostojen säilyttämistä, hallintaa ja jakamista varten ryhmässäsi – ja paljon enemmän!

Sleep Baby Love

Sleep Baby Love: Koko WordPress-teema

Sleep Baby Love -yrityksen omistaja Susie Parker on sertifioitu ”Family Sleep Institute” -sertifikaatin kautta. Hän on koulutettu auttamaan perheitä, jotka kamppailevat erilaisten 0–5-vuotiaiden lasten nukkumiskysymysten kanssa. Hän tarjoaa erilaisia ​​neuvontapalveluita ja verkkokursseja auttaakseen sinua.

Metropolitan Veterinary Associates

Metro-eläinlääkärit: WordPress-teema yhteensä

Metropolitan Veterinary Associates, joka sijaitsee Valley Forgessa, Pennsylvaniassa, tarjoaa ympäri vuoden hätäpalveluja eläinlääketieteelle, leikkaukselle ja lemmikkieläinten kriittiselle hoidolle.

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Koko WordPress-teema

Jennifer ylläpitää mahtavaa blogia, jossa hän jakaa reseptejä, itse valmistamista, käsitöitä, kunto-oppaita ja yleisiä elämäntapavihjeitä. Hän on käyttänyt Total-teemaa hyvin ainutlaatuisella tavalla runsaalla mukautetulla muurausasettelulla, mukautetulla lomakkeella ja mukautetulla megavalikolla.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Koko WordPress-teema

Kauniisti muotoiltu verkkosivusto Golden Village Palms RV Resortille Hemetissä, Kalifornia. Lounge omissa tilavissa, täydellisissä tiloissa, sukella johonkin 3 ulkouima-altaasta tai kiipeä turnaustason kattopallokenttällä, tarkista kuntosali, biljardipöytä, pesutupa ja paljon muuta!

Webgrowth

Web Growth Agency: Koko WordPress-teema

Webgrowthin juuret ovat saapuvassa markkinoinnissa, ja he ovat auttaneet yritysasiakkaita vuodesta 2006. He tarjoavat digitaalisen markkinoinnin kursseja, joihin sisältyy nykyään 8 viikon verkkokurssi “Foundations” ja yhden vuoden “Advanced” -kurssi..

Vihreät standardit

Vihreät standardit: WordPress-teema yhteensä

Green Standards auttaa yritystä huolehtimaan ylimääräisistä toimistokalusteistaan ​​ja -laitteistaan ​​vastuullisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ne tarjoavat lahjoitus-, jälleenmyynti- ja kierrätysstrategioita hyödykkeiden hyödyntämisen maksimoimiseksi, virtaviivaistavat yhteisön lahjoituksia ja auttavat poistamaan jätteitä.

Lusikka ja vakaa

Lusikka ja vakaa: WordPress-teema yhteensä

Spoon and Stable on ravintola, joka sijaitsee entisessä hevosvatsassa 1900-luvulla Minneapolisissa, Minnesotassa. Ruoka on keskittynyt keskilännen kausiluonteisuuteen ja ranskalaisen kokin innoittamana.

AliS-muotisuunnittelu

Alis Muoti: Koko WordPress-teema

Alis Fashion on esitelty morsiamen erilaisissa hääresursseissa. He ovat erikoistuneet erilaisiin häätvaatteisiin sekä kalliisiin morsiamen muutoksiin, räätälöintiin miesten vaatteisiin ja muihin!

Masterstudio

Master Studio: Koko WordPress-teema

Masterstudio tarjoaa verkkosivujen suunnittelupalveluita. Tällä hetkellä heillä on sivustollaan 2 erilaista hintaa (170 dollaria vakiopakkauksesta ja 240 dollaria koko paketista). Heidän verkkosivut näyttävät mahtavilta, samoin heidän asiakkaansa toimivat, joten muista tarkistaa heidät.

Mobkii

mobkii: WordPress-teema yhteensä

Mobkii on verkko- / graafisen suunnittelun ja sovellusten toimisto, joka sijaitsee México. Heidän verkkosivustossaan esitellään Total WordPress -teeman erittäin puhdas ja tyylikäs toteutus. Jos etsit apua verkkosivustollasi ja ensisijainen kieli on espanja, lähetä heille viesti nähdäksesi, voivatko he olla apua.

Moula

Moula: WordPress-teema kokonaisuudessaan

Moula on todennäköisesti yksi Total-teeman suosituimmista toteutuksista, koska se on erittäin puhdasta suunnittelua ja web-kehittäjän suorittamia edistyneitä mukautuksia. Moulassa voit hakea enintään 250 000 dollarin yrityslainaa!

Denny Karchner

Karchner Western Art: Koko WordPress-teema

Denny Karchner on mahtava taiteilija, ja hänen verkkosivunsa on suunnitellut hänen tyttärensä pointeradvertising.com Total-teeman avulla. Hän ei ole vain suuri taiteilija, vaan myös PointerAdvertisingin kehittäjä Lindsay Michael on yksi rakkaimmista asiakkaistamme! Hän on ostanut useita kopioita Total-teemasta ja luonut sen kanssa upeita verkkosivustoja. Jos etsit ylimääräistä apua sivustoltasi tai haluat mukautetun sivuston, joka on rakennettu Totalin kanssa, muista tutustua hänen sivustoonsa.

Olimme myös onnekkaita, että saimme Denny Karchnerilta tulosteen lahjaksi, joka on kehystetty ja ripustettu toimistossa – kiitos!

Elit Academy

Elit Academy: Koko WordPress-teema

Erittäin liukas ja moderni yritys esimerkki Total WordPress -teemasta toiminnassa, sinun ei tarvitse tehdä paljon tehdäksesi ainutlaatuinen sivusto, joka vastaa tuotemerkkiäsi ja välittää viestisi.

Hän sanoo tekevänsä

Hän sanoo tekevänsä: WordPress-teema kokonaisuudessaan

Hanki vinkkejä yrityksen perustamiseen, sosiaalisen median kasvattamiseen, henkilökohtaiseen kehitykseen liittyviä vinkkejä ja paljon muuta! On aika aloittaa yrittäjämatka, ja Hän sanoo, että tekee, auttaa sinua pääsemään eteenpäin!

Kynsikoru bling

Nail Jewelry Bling: Koko WordPress-teema

Nail Jewelry Bling on verkkokauppasivusto, josta voit ostaa pienen erän kynsilakkaa, stensiilejä ja muita työkaluja luodaksesi Instagram-arvoisia manikyyrejä. Tämä suloinen kauppa käyttää Totalia koko myymälään, blogiin ja räätälöityihin tilauksiin. Se on loistava esimerkki kuinka saada yrityksesi verkkoon.

Marley kahvia

Marley Coffee: Koko WordPress-teema

Marley Coffee perusti Rohan Marley (yksi Bob Marleyn pojista), kun hän osti 52 hehtaarin maatilan Jamaikasta kasvattaakseen kestävää, orgaanista ja herkullista kahvia. Total oli erittäin sopiva, koska sisäänrakennetut liukusäätimet, värivaihtoehdot, typografiamuokkaukset ja WooCommerce-tuki tekivät Marley Coffeelle helpon kauniiden verkkosivustojen käyttöönoton nopeasti..

eStore-valmennus

eStore-valmennus: Koko WordPress-teema

eStore Coaching on täällä auttamassa sinua rakentamaan kauppayrityksiäsi kolmella kaupankäynnin pylväällä, 30 päivän haasteella ja muulla. Nämä asiantuntijat valitsivat Totalin, koska he tietävät, että jokaisen menestyvän verkkoyrityksen ytimessä on laadukas verkkosivusto (ja Total on todella yksi parhaimmista).

Laurel Koko kasvien orgaanisuus

Laurel: Koko WordPress-teema

Laurel käyttää koko kasvien orgaanista ainetta luomaan laadukkaita ihonhoitotuotteita kaiken ikäisille. He käyttävät vain korkealaatuisia aineosia, joten tietysti he halusivat parhaan WordPress-teeman rakentaakseen verkkosivustonsa. Totalilla he ovat pystyneet luomaan puhtaan ja minimaalisen verkkokaupan, joka vahvistaa heidän tuotteidensa puhtautta ja laatua.

Paradise Helikopterit

Paratiisin helikopterit: WordPress-teema yhteensä

Paradise Helicopters tarjoaa retkiä ja ainutlaatuisia kokemuksia Havaijin saarille. Vierailijat voivat kassalla live-otoksia aiemmista helikopterikiertoista ja varata paketteja kaikista upeasta räätälöitystä sivustosta, joka rakennettiin Total WordPress -teemaan. Jos verkkosivuston asettelu ei vie henkeäsi, kauniit luonnonkauniit videot tekevät siitä.

Hyvä & Co

Good.co: Koko WordPress-teema

Good.co on verkko, joka yhdistää ammattilaiset työpaikkoihin. He saavat sinut vastaamaan joukkoon kysymyksiä löytääksesi ydinvahvuutesi ja auttaa sinua sitten yhdistämään sinut hyviin yrityksiin pätevyystasosi varten. He ovat tehneet hienoa työtä Totalin avulla heidän sovelluksensa, tiimin ja sen taustalla olevan tieteen näyttämiseen ja selittämiseen.

Pilates-fuusio

Pilates Fusion: Koko WordPress-teema

Pilates Fusion on lisensoitu Stott Pilates -harjoitusstudio, joka on loistava tapa parantaa hengitystäsi, ryhtiä, ruuansulatusta, luutiheyttä, kestävyyttä ja yleistä hyvinvointia. He ovat käyttäneet Total-palvelua luomaan ihanan sivuston esittelemään luokkiaan, sijaintiaan, todellisia asiakaskokemuksia, blogia ja jopa vain jäsenille tarkoitettua aluetta..

Kehykset nyt

Kehykset nyt: Yhteensä WordPress-teema

Frames Now on erinomainen esimerkki Totalista, jota käytetään verkkokaupan luomiseen. He ovat käyttäneet WooCommercea myydäkseen räätälöityjä kehyksiä ja monia muita sisäänrakennettuja kokonaistoimintoja (kuten portfolio, mukautetut animaatiot, sosiaaliset linkit, mukautettu blogi ja paljon muuta).

The Rolling Storm

Rolling Storm: Koko WordPress-teema

The Rolling Storm on Jasonin henkilökohtainen blogi, joka tuo esiin sekoituksen kauniita valokuvia, kulttuuriviittauksia, herkullisia ruokia ja mielenkiintoisia hahmoja hänen eläessään. Hän on ottanut Totalin ja luonut yhden hienoimmista lokista verkossa (tosissaan – kun aloitat lukemisen, olet menossa kaupunkiin haluamaan hengailla hänen kanssaan).

Elinikäinen laihtuminen: 60 päivän haaste

Elinikäinen 60 päivän haaste: Yhteensä WordPress-teema

Life Time on yksi parhaimmista kuntokeskuksista Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja siellä on upeita mukavuuksia, kuten kylpylät, salonit, tennis, olympiakokoiset uima-altaat (sekä vesipuistot kuten ulkoilmamahdollisuudet), ravitsemusterapeutit ja mahtavia henkilökohtaisia ​​kouluttajia. Ne tarjoavat myös yksinoikeudella painottomia online-ohjelmia, kuten 60 päivän haaste, ja he käyttävät Total-teemaa jakaakseen uutisia, reseptejä ja muita resursseja jäsenilleen..

Barrio-ravintola ja Tequila-baari

Barrio: Koko WordPress-teema

Barrio on latinalaistyylinen keittiö ja tequila-baari, joka käyttää Totalia hallitsemaan online-läsnäoloaan. He ovat lisänneet gallerioita, sijainteja, valikoita, varauksia, ateriapalveluita ja sosiaalisia linkkejä, kaikki käyttämällä sisäänrakennettua Total-sivun rakennusmoduuleja.

Vista Outdoor

Vista Outdoor: Koko WordPress-teema

Vista Outdoor on julkisen kaupan suunnittelija, valmistaja ja markkinoija huippuluokan ulkoilu- ja virkistystuotteita. Utahissa sijaitsevassa Farmingtonissa toimivat yhteistyössä tunnettujen tuotemerkkien, kuten Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak ja Redfield, kanssa. Vista päättää jakaa kaikki uutiset, SEC-tiedot, yhteisöyhteistyöohjelmat ja muut heidän mahtavaan räätälöityyn verkkosivustoonsa, joka on rakennettu Total WordPress -teeman avulla.

Punch Pizza

Lävistys: Koko WordPress-teema

Punch Pizza (koti herkulliselle näköiselle aitolle neapolitan-pizzalle Minnesotan osavaltiossa) luottaa Totalin työllisyyssivulle. Voit kassalla heidän mukautetun liukusäätimen, avoimet työpaikat, urakaavion ja kaiken muun, jotka on rakennettu Totalilla (plus voit jopa hakea työpaikkaa, jos olet markkinoilla).

Elinikäinen koulutus: Ydin 3

Elinikäinen Core3: Koko WordPress-teema

Life Time (kuten mainitsimme) on yksi ensi-ilta kuntokeskuksista Pohjois-Amerikassa, ja he valitsivat Total Core 3 -harjoitteluohjelmaansa. He käyttivät Total luomaan upean aloitussivun koulutusohjelmiinsa, joissa oli ihana täysleveä tausta, mukautettu typografia, mukautettu blogi ja paljon muuta.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Koko WordPress-teema

Tapaa Gavin Kaysen – palkittu kokki, jolla on mitä tarvitaan gourmet-ravintoloiden pitämiseen, Team USA: n päällikkö Bocuse d’Or -tapahtuman kansainvälisessä kulinaarikilpailussa ja on James Beard -säätiön parhaan uuden ravintolan palkinnon semifinaali.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Koko WordPress-teema

Kendall Commercial on paikallinen kaupallinen kiinteistöyhtiö Minneapolisin ystävyyskaupungeissa – Saint Paul. He ovat hyödyntäneet Totalin helppoja rakennusmoduuleja, muokattavissa olevaa alatunnistetta, yhteyslomaketukea ja portfolion mukautettua postityyppiä.

Mazina

Mazina: Koko WordPress-teema

Mazina on valokuva-albumeja tuottava yritys, joka käyttää innovatiivista FlexBind-tekniikkaa luomaan parempia albumeja valokuvien esittelyyn. Tämä perheyritys valitsi Totalin mainostamaan tuotteitaan ja kasvatti liiketoimintaansa verkossa.

Muve

muve: Koko WordPress-teema

Muve on terveydenhuollon hallintoyritys, joka keskittyy nivelkorvaavien potilaiden tarpeisiin. He työskentelevät kirurgien, lääketieteellisten palveluiden ja potilaiden kanssa prosessin tehostamiseksi ja optimoimiseksi. Koska he ovat niin keskittyneet tarjoamaan potilaille tietysti parasta, he käyttävät verkkosivustollaan tehokasta Total-teemaa.

Abdo Zoom

Abdozoom: Koko WordPress-teema

Abdo Zoom on online-lähde lapsille, jotka oppivat lukemaan heitä opettavia opettajia. Tämä on erittäin mukautettu versio Total WordPress -teemasta ja on erinomainen esimerkki siitä, mitä lahjakas kehittäjä voi tehdä vähän mukautetulla koodilla (tarkista nämä mukautetut välilehdet).

Ja se on vain kourallinen mahtavista verkkosivustoista, jotka käyttävät Total WordPress -teemaa! Luitko loistavan verkkosivuston teemalla, jota ei ole luettelossa? Jätä linkki alla oleviin kommentteihin. Haluamme nähdä ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map