WordPress 4.9 -julkaisu: Rakastat uudet ominaisuudet

WordPress 4.9 -julkaisu: Uudet ominaisuudet

On marraskuun puoliväli, ja olemme valmistautumassa siihen, mikä vain voisi olla WordPress-historian suurimpia cyber-myyntiviikkoja (Black Friday- ja Cyber ​​Monday -myynnit ovat vasta alkamassa). Ja ikään kuin se ei riitä innostukseen, WordPress laski vain 4.9, ja emme voineet odottaa näyttääkseni miltä se oli, kun päivitimme. Joten ilman enempää tavata WordPress 4.9, rakastavammin nimeltään “Tipton”.


Mukauttajan luonnokset ja ajoitus

WordPress 4.9 Mukauttajan luonnokset ja ajoitus

Yksi ominaisuus, jota voimme innoissaan hyödyntää, ovat uudet räätälöintiohjelman luonnokset ja aikatauluasetukset. Nyt kun käytät suoraa mukautinta, voit tallentaa muutokset laatia, mikä on erittäin hyödyllistä työskennellessään verkkosivuston uudelleen suunnittelussa. Tällä tavalla voit testata erilaisia ​​värejä, fontteja, asetteluita tai muita teeman mukana tulevia räätälöintiasetuksia suoraan live-sivustollasi ilman, että sinun täytyy sitoutua muutokseen heti. Tallenna vain ja tule takaisin tarkistamaan malliasi myöhemmin. Älä huolestu, jos unohdat tallentaa – WordPress tallentaa luonnokset automaattisesti, joten jos suljet vahingossa ikkunasi, sinun pitäisi pystyä

Yhtä hyödyllinen kuin luonnokset on vaihtoehto ajoittaa suunnittelun muutos. Tämä on loistava tapa suunnitella ja lisätä mainosmateriaaleja, myynti-bannereita tai kausimainoksia sivustoosi. Tee yksinkertaiset muokkaukset ja ajoita sitten päivä ja aika, jolloin uusi mallisi tulee käyttöön.

Customizer -yhteistyöpäivitykset

Hyviä uutisia suunnittelutiimeille, WordPress 4.9 lisää myös uusia ominaisuuksia, jotka tekevät yhteistyöstä entistä helpompaa. Ensimmäinen on räätälöinnin lukitus kun teet muutoksia. Tällä tavalla toinen tiimin jäsen ei voi puuttua luovuusprosessiisi.

Toinen on helppo jakaa mukauttajan esikatselulinkki -vaihtoehto, kun tallennat luonnoksen. Kopioi ja liitä linkki tiimisi Slack- tai ryhmäsähköpostiin saadaksesi tietoja.

Teemat muokkaimen kautta

Yksi toinen ominaisuus, jota halusimme koskea, oli se, että voit nyt esikatsella ja asentaa yli 2600+ ilmaista teemaa WordPress.org-arkistosta suoraan mukautuksesta. Tämä on hieno ominaisuus, varsinkin kun määrität verkkosivustosi tai bloginsi ensin WordPressin avulla.

Uudet ja päivitetyt widgetit

WordPress 4.9 -galleria-widget

Tämä WordPress-päivitys lisää a uusi galleria-widget voit käyttää sivupalkeissa, alatunnisteissa ja muissa widget-valmiilla alueilla. Tämä on loistava tapa esitellä ominaisuuksia projektikuvista, henkilökunnan valokuvista tai oikeastaan ​​muusta.

WordPress 4.9 Gallery -widget-asetukset

Widget toimii kuten tavalliset WordPress-galleriat. Napsauta vain valitaksesi kuvat, jotka haluat lisätä, ja aseta yhdistämisasetukset, sarakkeet, tilaukset ja koko. Muista säästää tallentamisen jälkeen, kun olet lisännyt gallerian nähdäksesi sen live-sivustossasi.

WordPress 4.9 -tekstiwidget

Kaikki muut merkittävät muutokset tehtiin paranna Teksti-widget, joka tukee nyt oEmbed-mediaa ja jäsentää lyhytkoodeja. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Voit lisätä nopeasti YouTube-videoita, SoundCloud-podcasteja, Polldaddy-tutkimuksia, Tumblr-viestejä, Spotify-musiikkia tai muita WordPress-tukemia oEmbedin media widget-alueelle liittämällä linkki tekstiwidgettiin (voit käyttää tätä kätevää median lisäysvaihtoehtoa, jos haluat). Tai jos teemasi (tai kaikki laajennukset) sisältävät lyhytkoodeja, sinun pitäisi nyt pystyä käyttämään niitä onnistuneesti widgetissäsi.

Parannukset aiheiden vaihtamisessa

Oletko koskaan kadottanut widgetit tai olisitko valikkoja poistettu paikoista, kun vaihdat teemoja? Tämä oli yleinen ongelma, johon käyttäjät törmäsivät päivittäessään verkkosivustosuunnitelmaansa, mutta WordPress 4.9: n kanssa, joka on nyt menneisyys!

WordPress tekee nyt parasta ylläpitää valikkopaikkoja ja widget-alueita samanlaisten tunnusten ja nimeämisen perusteella. Joten ihannetapauksessa ylä- ja päävalikkopaikat säilyvät, kun vaihdat teemasta toiseen. Tämä edellyttää, että molemmat teemat käyttävät samanlaisia ​​valikon sijainteja tai saman määrän valikkopaikkoja (koska WordPress yrittää määrittää valikon ensimmäisestä sijainnista vanhan teeman mukaan uuden valikon ensimmäiseen valikkokohtaan). Samoin sivupalkin widgetien tulisi pysyä sivupalkissa ja alatunniste-widgettejä alatunnisteessa (jälleen – olettaen, että samanlaisia ​​paikkoja on).

Editorin parannukset

Viimeisimmässä WordPress-versiossa on myös uusia ja parannettuja päivityksiä koodieditorille (vaikka henkilökohtaisesti KORKEASTI suosittelemme editorin käyttämistä, koska kaikki muutokset tulisi tehdä mukautetun lapsiteeman kautta, jotta muokkaukset pysyvät, kun päivität teemoja) ja laajennukset).

WordPress 4.9 Editorin parannukset

Jos käytät editoria muutosten tekemiseen, tiedät mielelläni, että se tukee nyt CodeMirror joka muotoilee koodisi kuten useimmat suuret koodieditorit. Tämä päivitys yhdistää parannetun muotoilun, automaattisen täydennyksen ja reaaliaikaisen syntaksivirheilmoituksen. Tämän uuden toiminnon mukana tulee myös kehittäjien kyky ottaa CodeMirror käyttöön laajennuksissa.

Lisää kehittäjille

Kuten aina, niin sanotusti hupun alla tapahtui enemmän muutoksia. Tähän sisältyy räätälöinti JS API -parannukset, MediaElement.js -päivitys – 4.2.6, REST API -päivitykset kohteille sekä brändille uudet roolit ja kyvyt. Muista lukea virkamies, jos haluat loppua kokonaan dev muistiinpanoja Make WordPress Core -tracista.

Sinulle

Tämän kanssa pelasimme WordPress 4.9: ssä. Olemme ehdottomasti innostuneimpia käyttämään räätälöintiohjelmaa, etenkin lomamyynnissä ja kampanjoissa aivan nurkan takana. Mutta entä sinä? Mitkä ominaisuudet pidät 4.9: stä? Kerro meille alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map