WordPress 4.3 -julkaisu ja uudet ominaisuudet

Hyvää 18. elokuuta! Olen varma, ettet tienneet, että tänään oli niin jännittävä päivä, kun heräät (ellet ole tietysti WordPress-narkari). WordPress-versio 4.3, koodi nimeltään “Billie”, poistettiin tänään, ja se sisältää joukon kaikkia uusia, ladattuja ominaisuuksia. Katsotaanpa niin!


Uudet räätälöintiominaisuudet ja -asetukset

Olen varma, että kaikki tiedät ja rakastat live-teeman mukauttamista, jonka WordPress esitteli takaisin 3.4-versiossa – no, se vain parani. On olemassa uusia ominaisuuksia sekä joitain vanhoja vaihtoehtoja, jotka kaikki on siirretty helppokäyttöiseen mukautukseen.

Sivustokuvakevaihtoehto WordPress-räätälöinnissä

site-ikoni-customizer

Sivustokuvakkeet (tai fiktorit, joita jotkut teistä voivat kutsua heitä) on lisätty omaan ”Site Identity” -välilehteen Customizer-sovelluksen avulla. Lataa yksinkertainen kuvasi (512 × 512 pikseliä) käytettäväksi verkkosivustosi kuvakkeena välilehdillä ja kun se tallennetaan matkapuhelimen päänäyttöön. Voi, ja sivustosi otsikko ja tunniste löytyvät täältä nyt myös helpon peasy-tuotemerkin hallintaa varten.

Valikot ja valikkokohdat WordPress Customizer -sovelluksessa

valikko-customizer

Valikot ovat keskeinen osa mitä tahansa verkkosivustoa – ne ovat kirjaimellisesti tapa, jolla vieraat navigoivat sivustossasi. No, nyt voit hoitaa myös Customizer-sovelluksen henkilöt. Ne toimivat aivan kuten vanha valikoiden osa. Napsauta vain Lisää kohteita -painikkeita valitaksesi viestejä, sivuja, luokkia, mukautettuja linkkejä ja muuta lisätäksesi valikkoosi. Voit silti vetää ja pudottaa kohteita järjestääksesi ja sijoittaaksesi ne pudotusvalikot varten.

Uudet vahvemmat salasanat (oletuksena)

voimakkaampi-salasanat

Vahvat salasanat ovat avainasemassa tietoturvaan. Olimme tyytyväisiä, kun WordPress 3.7 teki helpommaksi nähdä, käytitkö vahvaa salasanaa, mutta nyt hullu salasanasi on entistä helpompaa luoda. Siirry vain käyttäjän profiiliin, vieritä alas salasana-kohtaan ja napsauta painiketta luodaksesi uuden salasanan. Ta-Dah! Salasana, jota et (ja hakkerit) koskaan muista ��

Äskettäin parannetut pikaeditorin pikavalinnat

Joskus olet rypistynyt aikaa… tai ehkä, että se on koko ajan. Voit antaa sinulle auttavan käden WordPress on integroinut hienoja tähtien pikakuvakkeita nopeuttaaksesi sisällön luomista. Jos esimerkiksi edesit tekstirivillä ## kuten:

quickedits-1

Napsauta sitten enter, tapahtuu jotain maagista. ## muuntaa kyseisen tekstirivin H2-otsikoksi!

quickedits-2

Vakavasti, puhdasta taikuutta. Tässä on nopeasti purkautunut joitain uusia pikakuvakkeita, joiden avulla voit tulla WordPress-virrankäyttäjäksi:

 • ## H2-otsikoille
 • ### H3-otsikoille
 • #### H4-otsikoille
 • ##### H5-otsikoille
 • ###### H6-otsikoille
 • * tai – luetteloista
 • 1. tai 1) numeroiduille luetteloille
 • > blockquotes

Kommentit sivuilta poistettu käytöstä

kommentit-off

Ok, olkaamme rehellisiä, kuinka monella sivullasi todella haluat ihmisten kommentoivan? Todennäköisesti ei ole paljon – suosittelet mieluummin ihmisiä kommentoimaan blogiviestisi. No nyt sinun ei tarvitse huolehtia siitä – kommentit ja seuranta / pingbacks poistetaan automaattisesti käytöstä uusilla sivuilla. Jos haluat ottaa ne käyttöön, valitse vain ruutu ja tallenna sivu.

enable-keskustelu

merkintä: Jos jostain syystä et näe ”Keskustelu” -metakanavaa sisällön alla, ota se käyttöön napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ”Näyttöasetukset” -välilehteä ja valitsemalla Keskustelu-ruutu..

Uusi muokkauslinkki viesteissä ja sivuilla

Kätevä-edit-link

WordPressin on tarkoitus olla helppoa, joten he ovat menneet eteenpäin ja lisänneet Muokkaa-linkin viesteihin ja sivuille helpottaaksesi aikaasi hallintaa. Tällä tavalla, jos lukija lähettää sinulle linkin kirjoitusvirheeseen, sinun ei tarvitse etsiä kaikkia viestejäsi löytääksesi tarvitsemasi. Napsauta vain Muokkaa-linkkiä siirtääksesi heti kyseisen viestin taustatoimittajaan.

Lisää uusia rakastavia juttuja

Ei kuulosta infomercial, mutta odota – siellä on enemmän! Muita parannuksia ovat järjestelmänvalvojan ulkonäön tarkistukset (esimerkiksi otsikkotunnisteet päivitettiin), Singular.php otettiin käyttöön uudena sivumallina, useita kohoa päivityksiä monisivustolle, hiukan puhdistusta tehtiin (vanha koodi aiemmille versioille teema edellinen ja häiriöiden vapaa kirjoittaminen poistettiin) ja muut muutokset kehittäjille (kuten PHP4-tyylisten rakentajien vanhentuminen, get_transient () rajoitukset, API-muutokset jne.).

Käärimistä

Olen varma, että kaipaan jotain, joten kassalle virallinen WordPress-julkaisu posti ja WordPress 4.3 -ydin sivulla nähdäksesi mitä muuta on lisätty. Kerro meille, mitä ominaisuuksia sinulla on tai joita et halua. Jätä vain kommentti alle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector