Sinun pitäisi seurata 27 WordPress-persoonallisuutta

Monet ihmiset valitsevat WordPressin yksinkertaisuuden vuoksi, mutta jäävät yhteisölle. En voi ajatella monia muita online-työkaluja, jotka kilpailevat sen käyttäjäkunnan pelkän koon ja ystävällisyyden ja kyseisen käyttäjäkunnan halun kanssa jakaa ratkaisuja.


Yhteisön sisällä jotkut ihmiset erottuvat panoksestaan, ylimääräisen mailin saavuttamisesta tai pelkästään karismista. Esittelen tässä kymmenen WordPress-maailman nykyään mielenkiintoisinta persoonallisuutta (tarkoituksella numeroimaton, koska ne eivät ole erityisessä järjestyksessä!).

Matt Mullenweg (@photomatt)

Monilla ihmisillä ei ole henkilökohtaista nelikirjaimista verkkotunnusta, mutta matta on yksi onnekkaista! WordPressin, Automatticin ja WordCampin perustajajäsenenä hänellä on WordPressiin enemmän tunteita kuin useimmilla..

“Kuten syöminen, hengittäminen, musiikki, en voi työskennellä WordPressillä”, hän kirjoittaa blogissaan.

Jeff Chandler (@wptavern)

Onko WordPress-uutissivustolle olemassa toimiva liiketoimintamalli? Se on ollut viime aikoina kuuma aihe, ja Jeff Chandler, “Tavern Keeper” WP Tavernissa, on hyvät mahdollisuudet vastata. Jeff osui otsikoihin myyessään blogin mysteeriostajalle, joka lopulta paljasti olevansa kukaan muu kuin Matt Mullenweg, itse WordPressin luoja..

Siitä lähtien Jeffin henkilökohtainen profiili on kiihtynyt ja hän on antanut useita haastatteluja WordPress-liiketoimintamallien aiheesta.

Mutta Jeffin leipä ja voi on WPTavern-blogi, jossa hän on pitänyt meitä ajan tasalla viimeisimpien viiden vuoden uutisista. Muut WordPress-uutissivustot tulevat ja menevät, mutta Tavern on avoinna liiketoimintaa varten.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Jokaisen niin usein löydän jonkun ilmestyvän kaikkialla Internetissä, en tiedä miten he löytävät ajan kaikelle. Matt Medeiros kelpaa ehdottomasti yhdeksi näistä ihmisistä. Ensin hän on yksi WordPress-suunnittelutoimisto Slocum Design Studion perustajista. Slocum-bannerin alla hän tuottaa kaksi podcastia, PressThis ja SEOLunch.

Ikään kuin se ei riitä, hän johtaa myös Matt-raporttia, jossa hän julkaisee säännöllisiä haastatteluja WordPressin kanssa työskentelevien ihmisten kanssa. Hän on rakentanut mukavan julkaisuraon keskittymällä WordPressin liiketoiminnan puolelle. Ei ole täyteainetta, vain laadukkaita haastatteluja Chris Leman, Brad Williamsin (WebDevStudios) ja Jeff Chandlerin kaltaisten kanssa..

Joost de Valk (@yoast)

Hänen SEO-laajennuksia on ladattu yli 10 miljoonaa kertaa ja hänellä on tyylikkäin nimi WordPressissä. Hollantilainen Joost de Valk loi Yoast-tuotemerkin Rand Fishkinin ansiosta Moz, joka käski Joostin sanoa englanninkielisille, että nimi äänestettiin ”toast with a y”!

Sanoisitpa sitten Joost tai Yoast, hänen WordPress-laajennus on ollut SEO: n synonyymi sen perustamisesta lähtien vuonna 2009. Hän on säännöllinen puhuja kaikissa SEO ja WordPress-asioissa ja pitää kaikki ajan tasalla hänen erinomaisen bloginsa sijaintipaikalla osoitteessa yoast.com.

Brian Gardner (@bgardner)

Ehkä WordPressin eniten kopioitu mies, Brian Gardner on Mashablen mukaan StudioPressin Genesis-kehyksen takana. Se on Mashablen mukaan WordPressin teemakehysten joukossa “parhaimmista parhaimmista”. Jotkut väittävät, että hän kekseli koko palkkioaiheisten teemakehysten Revolution-teemallaan ja myöhemmällä Genesis / StudioPress -projektilla.

Brianin henkilökohtainen blogi on WordPress-vinkkien ja -vinkkien (lähinnä Genesiksen) sulatusuuni ja leikkipaikka oman teemakehityksen kehittämiselle. Usein viitataan tulevaan Genesis-lapsiteeman julkaisuun. Tällä hetkellä hän näyttää, mitä Genesis 2.0 on varastossa meille.

Toni Schneider (@tonidotorg)

Niille, joita kiinnostaa WordPressin kaupallinen puoli, Tonin on sinun miehesi.

Sveitsissä syntynyt Toni muutti Kaliforniaan opiskelemaan ja päätti pysyä paikoillaan, jättäen huomiotta mahdollisuuden saada ”todellisen työpaikan” ja heittäytymällä yrittäjyyteen aloittavassa sähköpostiviestissä. Kun onnistunut poistuminen Yahoo, Toni liittyi Matt Mullenweg at Automattic projekti.

Automatticin toimitusjohtajana Toni on valvonyt Jetpackin, VaultPressin, Gravatarin kaltaisten projektien käynnistämistä ja tietysti WordPress.comin jatkuvaa menestystä. Hän löytää myös aikaa työskennellä yhteistyökumppanina VC-yrityksessä True Ventures, varmistaen, että kaikki WordPressiin osallistuvat, mutta myös Piilaakso tietävät hänen nimensä.

Tässä on viime vuoden avainsana, täynnä tietoa WordPressin kaupallisesta puolelta.

Mark Jaquith (@markjaquith)

Mark asuu verkkojulkaisukonsulttina, mutta hänet tunnetaan paremmin WordPress-supertähteenä. Yhtenä WordPressin johtavista kehittäjistä Markilla on ollut tärkeä rooli päästäkseen WordPressiin nykyiseen sijaintiinsa.

Omien sanojensa mukaan Mark on uskonnollinen skeptikko, yksi niistä jumissa olevista Mac-käyttäjistä, ja todella huono vastaamalla sähköposteihin. Hän on myös omistautunut perheen mies, niin paljon, että hän käynnisti oman otteensa Amazon-tarkistussivustoilla nimeltä Have Baby, Need Stuff. Se on toimiva, hieno katsoa, ​​ja oi, se on tietysti WordPressissä!

Mark on nyt valokeilassa WP 3.6: n pääkehittäjänä.

Daniel Espinoza (@d_espi)

WordPress-laajennusten kehittäminen auttoi Danielia ja hänen vaimoaan maksamaan 67 000 dollaria velkaa vain 8 kuukaudessa. Hän keskittyi toistuvien tuottolaajennusten rakentamiseen WooCommerce-alustalle, ja myi sitten laajennukset taloudellisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Mitä seuraavaksi tulee Danielille? ”WordPressissä on muutoksia, Internetissä on muutoksia, ja maailmassa on muutoksia. Kun muutoksia tapahtuu niin paljon, olen erittäin varma, että voin löytää uuden markkinaraon palvella asiakkaita ”, hän kirjoittaa blogissaan.

Yksi asia näyttää varmalta – WordPress ei ole nähnyt viimeistä Daniel Espinozasta.

Chris Pearson (@pearsonified)

Chris kehitti tutkielman, suositun WordPress-teemakehyksen, mutta hänellä on paljon enemmän kuin yhden tempun poni. Chris voi puhua mistä tahansa ja kaikesta WordPressistä, SEO: sta, kuinka monta tuntia viikossa hän työskentelee yrityksessään. Tämä yhdessä hänen itsensä julistaman “innostuneen, puhutun hahmon” kanssa näkee Chrisin säännöllisesti varattuna puhumaan WordCampsissa ja muilla alan konferensseilla..

Hän blogii Pearsonifiedissa niin monimuotoisista aiheista kuin tutkielman teema ja hänen henkilökohtaisesta kiinnostuksestaan ​​verkkotypografiaan.

Frederick Townes (@ w3edge)

Frederickillä on sormensa monissa piirakoissa. Hän on suunnittelu- ja kehitysyrityksen W3Edge takana oleva henkilö ja W3 Total Cache -laajennuksen luoja. Hän perusti Mashablen CTO: n, loistavan esimerkin tärkeästä WordPress-sivustosta, ja on edelleen toiminut vanhempana teknisenä neuvonantajana. Tämän lisäksi hän on perustaja ja CTO kiinteistöjen verkkomarkkinointiyrityksessä Placesterissä.

Frederickin valtava kokemus WordPress-yrittäjyydestä asettaa hänelle suuren kysynnän puhujana. Hän antaa takaisin yhteisölle puhumalla lukuisissa WordCampeissa, ei vain lähellä Massachusetts-kotiaan, mutta niin kaukana kuin Norja, Tanska ja Alankomaat..

Tom McFarlin (@tommcfarlin)

Ensimmäisessä viestissä Tom mainittiin yhdessä kommentissa huomattavana ikävänä, joten on asianmukaista, että aloitan hänen kanssaan. Tom on WordPress-kehittäjä ja innokas bloggaaja, joka omistaa suuren osan bloggaamisajastaan ​​jakaakseen WordPress-vinkkejä, oppaita, katkelmia, resursseja ja kaikkea mitä WordPress.

Tomin henkilökohtainen blogi on loistava resurssi etenkin aloittelijoille, mutta myös kokeneet käyttäjät ja kehittäjät voivat hyötyä hänen syvällisestä hallitsemastaan ​​alustasta.

Aaron Jorbin (@aaronjorbin

Twitter-profiilissaan Aaron kuvaa itseään Verkkosivujen monihistorinen mies – mitä se tarkoittaa ��

Siitä huolimatta, Aaron on WordPress Core -aktivistit ja omistaa osan ajastaan ​​verkossa muun muassa kehittäjien auttamiseksi kehittämään taitojaan.

Helen Hou Sandi (@helenhousandi)

Jokainen WordPress-ydinryhmän jäsen on mainitsemisen arvoinen luettelossa, mutta Helen Hou Sandi erottuu, koska hän on joukkueen ainoa naisjäsen. Helen on muun muassa innokas WordPress-evankelista ja hän on suorittanut useita WordPress-konferensseja ympäri maailmaa.

Tom Auger (@TomAuger

Tom on toinen sitoutunut WordPress-evankelista, joka jakaa paljon vinkkejä ja temppuja WordPressistä ja muista kehitysaiheista verkkosivustonsa ja sosiaalisen median kautta.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Matt juoksee mattreport.com, verkkosivusto, joka auttaa ihmisiä käynnistämään ja johtamaan menestyviä yrityssivustoja WordPressissä. Periaatteessa hän haastattelee johtavia WordPress-yrittäjiä ja jakaa sitten haastattelut podcastina verkkosivustollaan.

Näiden haastattelujen kautta Matt on oppinut paljon temppuja ansaita rahaa WordPressin avulla, ja sitä pidetään nyt itsenäisenä viranomaisena, jolla ansaita rahaa..

Amber Weinberg (@amberweinberg)

Amber Weinberg on itseoppinut WordPress-kehittäjä, joka on rakentanut verkkosivustoja nuoruudestaan ​​asti. Hän on erikoistunut WordPressiin ja käyttöliittymäkehitykseen. Hän jakaa useimmiten vinkkejä WordPressistä, kannattavasta freelancerista, puhtaan koodin kirjoittamisesta ja kaikesta niiden välillä.

Jos haluat aloittaa uran freelance WordPress -kehittäjänä, Amberin tarina on erittäin innostava, joten muista tutustua hänen verkkosivustoon saadakseen hänelle ainutlaatuisia oivalluksia..

Chris Coyier (@chriscoyier)

Chris keskittyy yleiseen web-kehitykseen ja erityisesti CSS: ään. Hän juoksee css-tricks.com (joka perustuu WordPressiin) ja codepen.io jossa hän jakaa paljon suunnittelu- ja kehitys temppuja, jotka leviävät verkkokehityskorttiin, mukaan lukien tietysti WordPress.

Chrisin pääpaino ei ole WordPressissä, mutta hän jakaa ajoittain katkelmia, työkaluja ja resursseja, joita voit käyttää WordPress-projekteissa. Kaiken kaikkiaan WordPress-kehittäjänä tai innokkaana käyttäjänä on hyvä pysyä hänen sivustoissaan.

Jeff Starr (@perishable)

Jeff on todellinen WordPress-tähti. Hän on kehittäjä ja kustantaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus WordPressin kehittämisestä. Tällä hetkellä hänellä on kolme verkkosivustoa: pilaantuva lehdistö, kaivaminen WordPressiin ja WP Tao, jotka kaikki on omistettu WordPressin puolien ja puolien opettamiselle..

Jeffin WordPress-oppaat ja -kirjat on suunnattu pääasiassa kehittäjille, jotka haluavat hallita teemakehityksen käsityön.

Brennen Byrne (@brennenbyrne)

Brennen on WordPressin tietoturvan guru, eikä ole yllättävää, että hän on nyt keskittynyt täysin uuteen nerokkaaseen projektiinsa Clefiin, sovellukseen, joka sallii WordPressin yksinkertaisen mutta tehokkaan 2-tekijän todennuksen. Sovellus käyttää kirjautumiseen digitaalista allekirjoitusta perinteisten salasanojen sijasta. Hanke on hiukan uusi, eikä se ole vielä saanut aikaan paljon vetovoimaa yhteisössä (vielä), mutta on epäilemättä, että se on tulevaisuus.

Brennen on ehdottomasti joku, jota sinun tulisi seurata, jos haluat oppia kuinka WordPress-sivustosi suojataan perusteellisesti.

Andrew Nacin (@nacin)

Andrew on WordPressin pääkehittäjä, eikä hän voinut olla enemmän mukana WordPress-yhteisössä kokonaisuutena. Hän osallistuu kehityssyklin kaikkiin vaiheisiin sivuston infrastruktuurista virhekorjauksiin. Hän myös harjoittaa WordCampsia säännöllisesti tapaamalla todellisia WordPress-käyttäjiä (kuten sinäkin!).

Hän myös omistaa suuren osan ajastaan ​​WordPress.org-sivustoon, ja voit nähdä hänet monilla postituslistoilla ja IRC-kehityskanavalla.

Ryan Boren (@rboren)

Sen lisäksi, että Ryan on osallistunut WordPress-ytimeen pääkehittäjänä, hän toimii myös insinöörinä Automatticissa. WordPress-sovelluksen edessä hän muuttaa jatkuvasti kooditietokantaa parantaakseen tehokkuutta ja saavutettavuutta. Hän on myös säännöllinen virheenkorjaaja Automatticissa ja kuvaa itseään “ateistina vegaanisena transhumanistina libertarialaisena”.

Peter Westwood (@westi)

Peter Westwoodilta, joka on johtavan kehittäjätiimin jäsen vuodesta 2005. Jäsen on lukemattomia asioita. Hän on aktiivinen Twitterissä ja vaikka hänen WordPress-blogiaan ei päivitetä niin usein, voit olla varma, että hänellä on jotain informatiivista. sanoa.

Automattic (@automattic)

Tämä viesti koski yksilöitä, mutta on vaikeaa erottaa tiettyjä persoonallisuuksia mainitsematta heidän johtamiaan tai työskenteleviä joukkueita. Epäilemättä Automatticin joukkue erottuu joukkueen osallistumisesta WordPress-yhteisöön.

Automattic on WordPress-harrastajatiimi, joka ylläpitää ja ylläpitää WordPress.com-palvelua (yhdessä monien muiden projektien kanssa). Automattic on Matt Mullenwegin luominen ja tiimi osallistuu säännöllisesti lukuisiin avoimen lähdekoodin hankkeisiin, etenkin WordPress.org. Tiimin jäsenet rekrytoidaan ympäri maailmaa ja suurin osa työskentelee etäyhteyden kautta, mikä tekee siitä yksilöllisesti kiehtovan joukkueen.

Käy automaattisivustolla tarkistaaksesi koko joukkue. Voit joko erottaa yksittäiset ihmiset seuraamaan tai voit yksinkertaisesti seurata koko ryhmää.

Nick Roach ja joukkue (@elegantthemes)

Nick Roach on Elegant Themes -yrityksen perustaja ja johtaa 30 kehittäjän, suunnittelijan ja teknisen tuen asiantuntijan ryhmää. Nick ja hänen tiiminsä ovat rakentaneet yli 100 WordPress-teemaa (monet premium) ja he jakavat paljon oppimiaan blogeissaan. Monet heidän vinkkistään on suunnattu WordPress-käyttäjille, mutta myös kehittäjät voivat oppia paljon näiltä kavereilta.

Sinisa Komlenic ja joukkue (@themeskingdom)

Nick Roachin tapaan Sinisa perusti ja juoksi Teemat valtakunta, WordPress-teemojen kehitysyritys Ohiossa. He ovat rakentaneet joitain vanhoja teemoja ja jakavat blogissaan paljon hyödyllisiä vinkkejä. Mutta toisin kuin tyylikkäissä teemoissa, nämä kaverit ovat läheinen tiimi, johon kuuluu seitsemän kehittäjää, suunnittelijaa ja tukiasiamies. Ne näyttävät olevan erittäin hyvin organisoidut ja se ilmeisesti näkyy heidän työssään. Jokaiselta haluavalta WordPress-teemakehittäjältä on ehdottomasti jotain opittavaa näiltä tyypeiltä.

WooThemes-tiimi (@woothemes)

WooThemes ovat ilmaisten ja premium-WordPress-teemojen päättäjiä. He loivat WooCommerce-palvelun, joka on tällä hetkellä yksi suosituimmista verkkokaupan laajennuksista WordPressiin, sekä joukon muita laajennuksia. Itse asiassa on muutama kehittäjä, jotka ansaitsevat elantonsa pelkästään kehittämällä ja myymällä WooCommerce-laajennuksia.

WPExplorer-tiimi (@wpexplorer)

Olisin pahoillani, jos en puhu omasta ihastuttavasta tiimistämme, eikö niin? Hyödyllistä blogia ja runsaasti korkealaatuisia teemoja ja laajennuksia, joista voit valita, lisäät tämän sivuston välittömästi syötteiden lukijaan. Mutta se on vain minun ei-puolueeton mielipiteeni ��

Kuka muu tekee aaltoja WordPress-maailmassa?

Vain kymmenen ihmisen valitseminen miljoonasta käyttäjäkunnasta ei ollut koskaan helppoa. Haluaisin kuulla ajatuksesi näistä kymmenestä valinnasta ja kenen valitset – kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map