Rakas päiväkirja: WordCamp San Franciscon kirje

rakas päiväkirja,


Tämä oli ensimmäinen kerta käydäni WordCamp San Franciscossa. Kuulin, että se oli WordCampsin “äitilaiva”, ja en ollut pettynyt. Mission Bay -konferenssikeskuksen käytävät olivat äänekäs jännityksen ja hyvän keskustelun kanssa – siellä oli noin 800 WordPress-leirilijää!

Mutta ennen kuin aloitan WordCampissa, anna minun varmuuskopioida ja kertoa teille yksi asia torstai-iltana. WordCamp-järjestäjät (neuvonantajat?) Isännöivät puhujille tarkoitettua vastaanottoa Automattic toimistot (nuo toimistot ovat mahtavia, mutta lisää siitä myöhemmin). Heti lepakosta sain tavata Matt Mullenwegin (swoon!) Ja kiittää häntä luomasta tuote, joka antaa minulle mahdollisuuden elää. Hän on hyvin zen-tyyppinen ja nöyrä. Jos et ole koskaan kuullut hänen puhuvan, sinun kannattaa käydä kassalla Sanatilan 2013 puhe. Kun olet lukenut tämän, tietysti.

Okei, seuraavaksi haluan kertoa kaikille:

Istunnot

Jos olet koskaan käynyt WordCampissa (no, tietysti et ole – olet päiväkirja – mutta huijaa minua) … no, se on räjäyttäjä, joka on valittava kolmesta tai neljään mahtavaan istuntoon aikavälissä. Tämän vuoden leirissä oli vain kaksi kappaletta: yksi Kehittäjät ja suunnittelijat ja toinen Käyttäjät ja yrittäjät.

Päädyin jakamaan aikani melko tasaisesti kahden kesken, pomppanen edestakaisin istunnon aiheesta riippuen ja toisinaan toivoen, että voisin paikantaa toisiinsa (kiitos hyvää WordPress.tv missä istunnot elävät)!

WordCamp-istunto

Mark Jaquithin istunto

Kehittäjä / suunnittelijarata oli raskaana teemaaiheissa, kuten kansainvälistyminen, inspiroiva muotoilu ja pro-vinkit teemakehittäjille. Käyttäjän / yrittäjän kappale ei ollut myöskään sydämen heikko. Olen oppinut BuddyPressistä ja MultiSiteistä, vinkkejä projektin työskentelemiseen muiden kuin teknisten kumppanien kanssa ja tapoja osallistua WordPress-yhteisöön (aihe lähellä ja rakas aihe!).

Saatat olla miettinyt, miksi olin tuolla puhujavastaanotolla … No, minun piti puhua siitä Yhteistyö ja kilpailu. Tässä on lopputulos: Ole mukava, auta tasoittamaan muita ja ole kilpailukykyinen tavalla, joka tekee parempia tuotteita asiakkaillesi.

Ihmiset

Istunnot olivat informatiivisia ja kaikkia, mutta WordCampin todellinen taikuus tapahtui käytävillä ja lounaspöytäjen ympärillä. Niin monia sankareita ihailen WordPress-yhteisössä yhdellä paikalla. Lisäksi niin monta ystävää en tiennyt edes haluavani tavata, mutta olin onnellinen.

Pieni keskustelu täällä, iso keskustelun kääntäjä siellä. Tarkoitan, prosessointi vie jonkin aikaa. Vain pitämällä korvani auki, otin hienoja ohjeita käytettävistä työkaluista (erityisesti kehittämiseen ja käyttöönottoon), työnkulun prosessiin (minun pitäisi käyttää versionhallintaa, POISTA TAKAISIN) ja asioista, joita en edes tiennyt täytyy tietää, kuten filosofia siitä, missä teema päättyy ja laajennus alkaa.

Mutta päiväkirja, tällä ei ollut aikaa olla vain kärpäs seinällä ja kuunnella. Marssin oikealle ja esittelin itseni ihmisille, jotka halusin tavata, kuten Pippin Williamson, Siobhan McKeown, ja Morten Rand-Hendriksen. Ne näyttävät olevan suurempia kuin elämä verkossa, mutta tosielämässä ovat vain viileitä, maanläheisiä ihmisiä.

Haluatko tietää verkon laajentamisen salaisuuden? Osallistu WordCampiin!

Swag

Voi jumala, voisin rakentaa koko vaatekaapin WordPress-t-paitoista! Siellä oli ainakin kahdeksan erilaista WordCamp-sponsorien t-paitaa (useimmat niistä olivat isännöintiyrityksiä) sekä virallinen WordCamp San Francisco -tee. Ja tarroja? Siellä oli tarpeeksi kannettavan tietokoneen peittämistä kuin yhtä suurta WordPress-puskuritarraa.

WordCamp San Francisco Swag

Viikon arvoinen WordPress-t-paita. Katso, äiti, ei pyykkiä!

Seuraavan kerran kun menen leirille, minun ei tarvitse edes pakata paitoja. Ellei kaikki sponsorit kytke sitä päälle ja tee hattulahjoja, jolloin ostan uusia paitoja.

Jälkipuolue

Kaksi täyspäivää WordCamp-istuntoja ja aivoni tyhjennettiin. Olin valmis pieneen tutkimus- ja kehitystyöhön uusien leirikavereideni kanssa. Kun lauantain istunnot tehtiin, kaikki kutsuttiin kiiltäviin uusiin Automattic-toimistoihin Hawthorne St.: lle päästämään irti.

Puhutaanko sekunnin ajan Automattic-toimistoista – alakerran alueella on täysin varustettu suunnittelijakeittiö (ruokaraide!), Jääkaappi, jossa on kaikki tarvittava älykkäiden mielen valtaa varten, kylpyhuone, joka tuntuu joogastudiosta, museo t -paidat WordCampsista ohi ja… hanki tämä… sisätiloissa oleva pysäköintitila!

Ikään kuin yksi mahtava kerros ei riitä, on myös yläkerrassa. Toisessa kerroksessa on sohvien ja tuolien ryhmiä, joita voidaan käyttää ryhmätyötilaan, runsaasti pistorasioita latauslaitteita varten ja Rock Band -sovellus hulluksi huutaakseen mikrofonilla. Ai niin, ja sekoituslauta. Ja loputon tarjonta koksia. Varo Matt, voisin vain siirtyä sisään.

Valokuva, jota käytetään Jaki Levyn luvalla (http://www.flickr.com/photos/jackomo/9381307959/in/photostream/)

Kuva: Jaki Levy

Okei, niin takaisin juhliin. Paljon avointa tilaa sekoittamiseen, tanssimiseen ja uima-altaan pelaamiseen. DJ jatkoi kappaleiden pumppaamista ja siunaa niitä baarimikot pitivät juomien virtaavan. Siellä oli jopa WordPress-cupcakeja, joista välipala. Kaiken kaikkiaan oli hyvä aika pitää hyvät yhteydet rennossa ilmapiirissä.

Huhujen mukaan siellä oli jopa karaoke-yhteisessä jälkipuolue. WordCampers osaa pitää hauskaa.

Osallistumisen päivä!

Lauantaista 11 sunnuntaihin klo 11.00 Automatticin toimistot muutettiin juhlavyöhykkeestä suurempiin työtiloihin. Kymmeniä taitettavia taulukoita asetettiin ja jatkojohtojen laatikot (BINS!) Tuotiin ulos lähes 200 ihmisen majoittamiseen, jotka ilmoittautuivat auttamaan lyömään WordPress-yhteisötyötä..

Tämä ei ollut vain “hakkerointi” -päivä, kaikenlaista WordPress-työtä tehtiin, kuten tukikysymyksiin vastaaminen, asiakirjojen päivittäminen ja trac-lippujen korjaaminen. Jos olisit ympärillä WordPress.org lauantaina, olet ehkä huomannut aktiviteettien tiheää!

Kaikki jaettiin pienempiin joukkueisiin ja heille annettiin erityinen tukialue. Oli hienoa nähdä niin monia erilaisia ​​taitoja käytettäessä yhdessä WordPress-yhteisön voimistamiseen. Jos mietit kuinka voit osallistua, tässä on pohjuste.

‘Til seuraavan kerran

Kaikkien hyvien asioiden on päätyttävä loppuun, mukaan lukien tämän vuoden WordCamp, mutta se ei tarkoita hauskanpitoa. Olen innoissani ja innostunut kokeilemaan oppimani asiat ja seuraamaan uusia ystäviäni verkossa.

Jos haluat lukea vieläkin mahtavia tarinoita WordCamp San Franciscosta, tutustu tähän hienoon artikkelikokoelmaan tai etsi #wcsf Twitterissä.

Vielä yksi asia ennen kuin kirjaudun sisään … Sinun pitäisi tietää, että WordCamp San Francisco ei ole ainoa WordCamp ympärillä – maailmaa on jo 74 tänä vuonna! Voit hankkia kauhan lähimmästäsi WordCampista Juuri täällä.  Toivon näkeväni sinut pian!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map