Onko WordPress edelleenkin paras ilmaisten WordPress-aiheiden lähde?

Teeman valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita voit tehdä verkkosivustosi perustamisessa. WordPress-teemahakemisto on jo pitkään ollut ensimmäinen käyntisatama WordPress-käyttäjille, jotka haluavat muotoilla sivustoaan, mutta myöhässä on herätty kysymyksiä siitä, onko se paras vaihtoehto sivuston omistajille – ja teemakehittäjille – luottaa.


Äskettäinen torjunta toiminnallisuuden ja esityksen välillä WordPress-teeman arviointiryhmä on asettanut huomion keskusteluun siitä, onko WordPress.org edelleen paras ilmaisten WordPress-teemien lähde. Tässä artikkelissa kerrotaan viimeisimmän kerfuffelin taustasta, pohditaan, pitäisikö WordPress.org olla edelleen oletuskohde ilmaisten WordPress-teemojen löytämiselle, ja kiinnitämme huomion hyödyllisiin vaihtoehtoihin. Aloitetaan jostain taustasta!

Mistä kaikki vaivaa??

Valvonta sisällönsiirron aikana on keskeinen osa viimeaikaista draamaa. Kuten WP Tavern huomautti, että teemakatsausryhmällä on ollut vakiintunut käytäntö jo jonkin aikaa kieltää teematekijöitä määrittelemästä käyttäjäsisällön sukupolvea. Tämän taustalla oleva syy on erittäin järkevä: käyttäjien ei pitäisi potentiaalisesti menettää tietoja muutettaessa teemoja.

Valitettavasti teemavaatimusten siirtämisen yhteydessä Codexista uuteen kotiinsa Teemakatsaus, tämä vaatimus jätettiin pois. Chip Bennett julkaisi yhteenvedon puuttuvista osioista toukokuussa 2015. Erityisesti merkityksellinen osa lainataan alla:

Esitys vs. toimivuus
Koska Teemien tarkoituksena on määritellä käyttäjän sisällön esitys, teemoja ei saa käyttää käyttäjän sisällön luomisen määrittelemiseen tai teemasta riippumattomien sivustovaihtoehtojen tai toimintojen määrittelyyn..

Lyhyen tarinan lyhentämiseksi kaiken tämän tuloksena oli, että teemoja tarkasteltiin WordPress.org-sivustossa johdonmukaisesti tietyn ajanjakson ajan, kun taas vaatimuksista kaksi versiota leijui verkossa samanaikaisesti.

Kun WordPress-tiimi (takautuvasti) tiukensi epäjohdonmukaisesti sovellettuja ohjeita, monet ilmaisten teemakehittäjien ryhtyivät luonnollisesti tuntemaan näppylää, koska aiemmin hyväksytyt teemat hylättiin yhtäkkiä ja heidän edessään on kallista ylimääräistä kehitystyötä asioiden saattamiseksi oikein.

Codeinwp julkaisi ilmaiseksi viimeisimmän teeman Parallax One, mutta poisti sen WordPress-teemahakemistosta kokonaan – pääosin vastauksena siihen, että teemakatsausryhmän alkuperäisessä keskustelussa mainitaan asia. He käsittelivät asiaa yksityiskohtaisemmin heinäkuun avoimuusraportissaan. Joten mitä tällä baseballin sisällä on tekemistä sivuston omistajan kanssa? Siirrytään eteenpäin siihen.

Miksi sivustonomistajien tulisi huolehtia siitä, että teollisuus ryöstää ilmaisia ​​teemoja?

Kaikista edellä mainituista on kaksi takeaaria, joista sivuston omistajat saattavat olla tekemisissä:

  1. Epäjohdonmukaisia ​​standardeja on ilmeisesti sovellettu aiemmin pääsyyn viralliseen teemahakemistoon. Tämä ei ole vain haittaa kehittäjille, se voi mahdollisesti hankkia tukea jo olemassa oleville teemoille, jotka ovat niin vaikeita. Huolestuttavaa on myös ajatus siitä, että teema voi olla voimassa tänään ja huomenna huomenna.
  2. Jotkut lailliset teemakehittäjät, kuten esimerkiksi, ovat alkaneet luetella laadukkaita ilmaisia ​​teemoja täysin erillään virallisesta hakemistosta, joten se ei selvästikään ole enää ainoa esitys kaupungissa.

Lisää, että monet sivuston omistajat eivät yksinkertaisesti välitä esityksen ja toiminnallisuuden eroista niin kauan kuin teema tyydyttää heidän tarpeensa ja voit nähdä, miksi ihmiset saattavat alkaa ajatella etsimään muualta ilmaisia ​​teemoja. Tutkitaan joitain siellä olevista vaihtoehdoista.

Vaihtoehtoiset lähteet laadukkaille ilmais WordPress-teemoille

Varoitussana, ennen kuin aloitat ilmaisten WordPress-teemojen etsimisen virallisen hakemiston viihtyisien rajojen ulkopuolella: täällä on ylimääräinen vastuutaso harteillasi arvioinnin suhteen. Olet astellen pois ylimääräisestä mukavuudesta ja turvallisuudesta, jota omistettu teemaarviointiryhmä tarjoaa sinulle. Katsotaanpa joitain vanhoja ilmaisia ​​teemalähteitä, koska tämä varoitus on poissa käytöstä.

WPExplorer.com

Parhaat ilmaiset WordPress-teemat

Toivottavasti jo nyt tiedät, että tarjoamme ilmaisia ​​teemoja vain lukijoillemme! Kaikissa teemoissamme on luotu turvallinen ja kelvollinen koodi. Lisäksi teemoihin, kuten Zero WordPress -teemaan, sisältyy ilmaisia ​​premium-ominaisuuksia. Meillä on paljon hienoja ilmaisia ​​teemoja yrityksille, blogille ja salkkuille sekä live-demoja, jotta voit nähdä kaikki teemaominaisuudet toiminnassa. Haluta lisää? Monilla teemoillamme on Creative Market -palvelun premium-versiot, joihin on lisätty teemamuokkausvaihtoehdot ja premium-teematuki.

JustFreeThemes

Vain ilmaiset teemat.

JustFreeThemes elää nimensä lupausten mukaisesti. Luettelossa on yli 400 korkealaatuista ilmaista teemaa, mukaan lukien suosikit, kuten Zerif Lite ja Lifestyle. Live- ja admin-demoja on saatavana useimpiin teemoihin, joten voit potkaista renkaat ennen sitoutumista. Voit myös selata luokkien, kuten blogien tai verkkokaupan, mukaan, jos olet tietyn ratkaisun jälkeen.

FabThemes

Fab-teemat

FabThemes näyttää ensi silmäyksellä aika vankalta, aluksella on yli sata tyylikkään näköistä ilmaista teemaa. Voit etsiä yksittäisten luokkien, kuten verkkokaupan ja elintarvikkeiden, perusteella, ja myös värihaun mahdollisuus on tervetullut. Viiden tähden luokitusjärjestelmä on myös sisällytetty antamaan sinulle hieman paremman kuvan siitä, kuinka yksittäiset teemat ovat suoriutuneet muille ihmisille.

Haittapuolina tarkistuksen yhteydessä kaikkien teemojen esikatseluvaihtoehdot olivat poissa käytöstä. Esikatselulinkin napsauttaminen tuotti vain numeron 404. Olemme varmoja, että kyseessä on väliaikainen hikka, mutta samalla se ei ole ongelma, jota kohtaat WordPress.org-sivustossa.!

Pitäisikö sivustonomistajien siirtyä pois WordPress.org-sivustosta?

Jos olet ilmaisen teeman markkinoilla, WordPress.org on edelleen erittäin tärkeä lähde siellä, ja se ei todennäköisesti muutu milloin tahansa pian. Kolme vaihtoehtoista ilmaisten teeman tarjoajaa, jotka olemme korostaneet yllä, tarjoavat todella mielenkiintoisia vaihtoehdoista, mutta ne eivät yksinkertaisesti pysty kilpailemaan virallisessa teemahakemistossa näytettävien vaihtoehtojen syvyyden kanssa.

Ei pidä myöskään aliarvioida resurssien määrää, joka menee tekemään virallisesta hakemistosta teemat korkealaatuisia, turvallisia ja noudattamaan parhaita käytäntöjä. Vaikka he kaikki väittävät tarkistavansa teemoja perusteellisesti, yhdelläkään vaihtoehtoisilla ilmaisten teematoimittajilla ei ole sellaista infrastruktuuria, kuin WordPress.orgilla on.

Ehdotamme järkevää strategiaa tarkistaa ensin WordPress.org-sivuston suosituimmat ilmaiset teemat ja sitten selata nopeasti yllä olevista kolmesta vaihtoehdostamme. Tällä tavalla peität suurimman osan emäksistä mahdollisimman lyhyessä ajassa ja annat itsellesi parhaat mahdollisuudet löytää luotettava ilmainen teema, joka vastaa tarpeitasi.

johtopäätös

Äskettäinen häiriö hyväksymisperusteista WordPress.org-sivustossa oli hämmentävää. Pitkällä tähtäimellä se on kuitenkin voitto kaikille osapuolille. WordPress.org on pakotettu puhdistamaan toimintansa hyväksymiskriteerien standardisoimiseksi (hyviä uutisia lopulta kaikille), ja riippumattomia ilmaisten teemavalmistajia on kehotettu tutkimaan uusia mielenkiintoisia listausvaihtoehtoja..

WPExplorer ja muut yllä mainitut sivustot edustavat aitoa vaihtoehtoa ilmaisten teemojen löytämiselle, mutta niiden inventaario- ja arvosteluresurssit ovat luonnollisesti vielä kaukana virallisesta hakemistosta. Toistaiseksi WordPress.org on edelleen paras ilmaisten teemojen lähde pelkän määrän suhteen, mutta sivuston omistajia kehotetaan tarkistamaan muut vaihtoehdot, koska saatat löytää lisää ominaisuuksia ja paremman koodin muualta.

Haluaisimme kuulla ajatuksesi. Luuletko, että WordPress.org on edelleen ainoa peli kaupungissa, vai oletko alkanut tarkistaa vaihtoehtoisia tietoja? Ota yhteyttä ja kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map