Miltä WordPressin tulevaisuus näyttää?

WordPressin tulevaisuus

WordPressin tulevaisuus on valoisa kuin tuhat aurinkoa paremman samanlaisuuden puuttuessa. Kun tehdasblogialusta on suoritettu, WordPress on tehokkaasti muuttumassa sovelluskehykseksi, joka riling päteviä ja uusia tulokkaita kaikkialla verkossa.


Jonkin aikaa sitten hahmottelimme kuinka WordPress tuli ja miten se kasvoi sisällönhallintajärjestelmäksi (CMS), jolla on yli 75 miljoonaa verkkosivustoa, mukaan lukien suuret nimimerkkit, kuten CNN, Jay-Z ja niin paljon muuta.

Kirjoittamishetkellä WordPress on melko vahva alusta, mitä uusien tekniikoiden tullessa saataville, katsokaamme siltä, ​​että ne tulevat Sci-Fi-elokuvista. Jos ihmettelet, hylkäämme pari termiä, jotka saattavat paistaa aivosi, mutta älä pakene.

Pysy sen sijaan kiinni, koska se, mitä olemme rivittäneet tänään, tarkoittaa kaikenlaisia ​​hienoja asioita WordPress-pohjaisessa yrityksessäsi. Jos katsot ympärillesi, olet varmasti löytänyt kiihkeitä keskusteluja pedoista, kuten WordPress Rest API, WP-CLI, Calypso ja yhteensopivuus muun muassa.

WordPressin tulevaisuus yli vuoden 2017

Nämä ovat sellaisia ​​asioita, jotka ovat järkeviä vain kehittäjille. Heck, WordPress REST API: n kaltaiset aiheet sekoittavat myös monien kehittäjien roskat, joten säästämme sinua sellaisesta kidutuksesta. Jaamme tänään sen, kuinka mainitut tekniikat voivat auttaa sinua saavuttamaan enemmän WordPressin avulla.

Tämä lähtökohta avaa portit WordPressin tulevaisuuteen, jota ei ole koskaan ennen nähty. Ota nyt käteni ja anna meidän soittaa Ahn Wee, hipsteri kiinalainen selkeä edustaja, joka asuu jokaisessa kristallipallissa. Vitsit syrjään, päästäkää tämä loppuun ja tehdään sen kanssa.

1. Parannukset WordPress Admin -käyttöliittymään

Ei niin kauan sitten WordPress-järjestelmänvalvoja oli silmämääräinen. Tämän tiedämme ensikäden, koska hyppäsimme pirun aikakoneelle ja huomasimme kuinka WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymä on kehittynyt. Ja vaikka käyttöliittymässä (UI) ei ole mitään Ghostin kaltaisessa työkalussa, se on parantunut paljon.

Mutta mitä WordPressin tulevaisuus on meille varastossa suhteessa järjestelmänvalvojan käyttöliittymään? Arvasit oikein, jos odotat WordPress-järjestelmänvalvojan muuttuvan parempaan suuntaan. Jos Calypso ei ole tarpeeksi näyttöä, en tiedä mikä on.

Jamaikkalaiset ystäväni olisivat kuin: “Helvetti on Calypso-mies?” Jos et ole käynyt WordPress.com-sivustossa jonkin aikaa, kaipaat uutta Calypso-käyttöliittymää. Etkö omista WordPress.com-blogia? No, Calypso antoi WordPress.com-blogeille äärimmäisen muutoksen admin-käyttöliittymän kannalta.

Wordpress calypso tulevaisuus

Se on kaunista ja erittäin nopeaa sanoakseni (takaisin Ghostillesi), ja voit käyttää Calypsoa helposti ja vapaasti itse ylläpidettävien blogiesi hallintaan yhdestä keskeisestä sijainnista. Ainoa vaatimus on, että sinun on aktivoitava Jetpack ja WordPress.com-työpöytäsovellus. Sitten voit hallita itse isännöimääsi sivustoa WordPress.com-tililtäsi.

Matt-kulmauksella käyttäjäystävällisemmän kokemuksen ansiosta Calypso siirtyy todennäköisesti tulevaisuudessa itse isännöimään WordPressiin. Tämä tai WordPress-suunnittelutiimi keksii paremman käyttöliittymän, mutta miksi keksiä pyörä uudelleen, kun jo sinulla on American Racing?

Joka tapauksessa odota parannettua WordPress-järjestelmänvalvojaa, joka on viileämpi ja nopeampi kuin mitä meillä tällä hetkellä on. Tämä voi tarkoittaa vain suuria asioita WordPress-yrityksellesi vain siksi, että nopeus on hyvä. REST-sovellusliittymän ansiosta on myös selkeä mahdollisuus nähdä mukautettuja kojetauluja.

2. WordPress sovelluskehyksenä

WordPress Rest -sovellusliittymä

Uskon varsin voimakkaasti, että JavaScript ja API-pohjaiset rajapinnat eivät ole vain WordPressin, mutta myös verkon tulevaisuus. – Matt Mullenweg

Tämä, Matt sanoi sanan tilassa vuoden 2015 aikana. Nykyään se on totta, varsinkin kun REST API sulautetaan WordPress-ytimeen. Mikä on näiden kovien sanojen hombre kanssa? Mikä on REST API? Ja kuinka se on tärkeää, rukoilkaa?

No, REST API on yksinkertaisimmassa muodossaan yksinkertaisesti koodi, jonka avulla voit lähettää ja hakea tietoja WordPressistä riippumatta käyttämästäsi sovelluksesta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää WordPress-sovellusta kehyksenä hallita minkä tahansa siellä olevan verkkosovelluksen sisältöä.

Tervehdi kaikenlaisia ​​hyviä mahdollisuuksia tulevaisuuden WordPress-kehittäjälle. Voit rakentaa mobiilisovelluksia WordPressiin aivan yhtä helposti kuin verkkosivustoja. Sinulla voi olla alkuperäisiä iPhone- tai Android-sovelluksia käynnissä WordPressissä, koska – REST API.

Jos sinulla ei ollut aavistustakaan, juuri mainitsemamme Calypso-eläin on yksinkertaisesti mukautettu käyttöliittymä, joka kommunikoi WordPressin kanssa – odota sitä – REST API!

3. Järjestelmien välinen yhteensopivuus

WordPress ja Javascript

Tämä tarkoittaa myös, että voit luoda räätälöityjä WordPress-teemoja ja niin paljon muuta. Yksinkertaisesti sanottuna REST API tuo pöydälle paljon mahdollisuuksia, mikä tarkoittaa, että WordPressin tulevaisuus on entistä valoisampi. Kuvittele sovellusten rakentamista millä tahansa ohjelmointikielellä ja tehokkaan WordPress-taustajärjestelmän avulla kaiken ajamiseen. Se kuulostaa hyvältä, totta?

Ainoa haittapuoli on, että WordPress-kehittäjänä sinun on päivitettävä JavaScript-taitosi voidaksesi hyödyntää REST-sovellusliittymää. Kyllä, WordPress toimii edelleen PHP: ssä myös tulevaisuudessa, mutta suuri osa käyttöliittymän kehityksestä riippuu JavaScripistä.

Kaverit, WordPress ei ole enää vain CMS, se on nyt täydellinen sovelluskehys, joka voi tehdä käytännössä kaiken. Matt, a Reddit AMA, sanoi:

Mielestäni se (WordPress) on loistava kehys kaikelle sisältövetoiselle. Asioissa, kuten viestissä, jotka eivät sovi hyvin WP: n tietomalliin, voit silti tehdä sen vain tekemällä joitain uusia taulukoita, älä yritä tehdä niitä tavallisissa taulukoissa..

Päivän lopussa REST-sovellusliittymä on hämmästyttävä lisä WordPress-ytimeen, mikä tarkoittaa, että et ole menossa mihinkään pian.

Jatkuu nopeasti …

4. Isompi pala käyttäjäkannasta

Virus WordPress-verkkosivustot

WordPress on valtava määrä verkkosivustoja. Se on suosituin sovelluskehys (kyllä, tämä kuulostaa paremmalta kuin CMS) täältä Marsiin ja sen ulkopuolelle. Monet muut ratkaisut tarvitsevat vuosikymmenien kehitystä vain kiinniottoon.

Ja kun kaikki nämä uudet päivitykset putoavat koko ajan, voit odottaa yhä useampia ihmisiä hyppäävän WordPress-haunäräköön. WordPressin tulevaisuus tarkoittaa tietysti aloittelijaystävällisempää alustaa, joka houkuttelee kaikkia kaikkia. Lopputulos? Lisää aloittelijoita liittyä.

Aloittelijat eivät jaa hiuksia lennolle pääsyssä, ja Internetin kehittäjät eivät enää usko, että WordPress on vain blogimisalusta. REST API -sovelluksen ansiosta kaikki kehittäjät tietävät, että WordPressin hallitsematon voima on heidän mielestään ja soittaa milloin tahansa. Lopputulos? Kehittäjät liittyvät kaikille elämänaloille.

Heidän asiantuntijoidensa spekulaatioiden mukaan WordPress käyttää yli 35% verkosta vuoteen 2020 mennessä. Se on valtava luku, kun otetaan huomioon, että WordPressillä on jo yksi viidestä verkkosivustosta vuonna 2017. Tarvitsetko meidän kertoa sinulle, mikä on tämän osuuden käyttäjäkunta. tarkoittaa WordPress-liiketoimintaasi?

Jos tarvitset meitä pitämään kädet tässä suhteessa, se tarkoittaa runsaasti liiketoimintamahdollisuuksia, suurempaa ja parempaa yhteisöä ja niin paljon muuta. Yhteisö on yksi WordPressin vahvoista puvuista ja useimpien (ellei kaikkien) WordPress-tuotteiden liikkeellepaneva voima.

Valtava markkinoiden koko ja WordPressin ympäröivä kehitysyhteisö ovat kaksi syytä, miksi on hienoa perustaa yrityksellesi WordPressin ympärille. – Muhammad Haris

5. Käyttöliittymän sisällön suunnittelu

Visual Composer Frontend Editor

WordPress-sivun rakentajien, kuten Beaver Builder, Visual Composer ja nämä sivustonrakennustyökalut (kautta Verkkosivun rakentaja), on selvää, että on olemassa joukko WordPress-käyttäjiä, jotka ovat suunnitelleet käyttöliittymää. Trendi on siirtynyt WordPress-teemoihin parhaalla mahdollisella toimituksella täysimittaisten sivujen rakentajien kanssa.

Nyt sinun ei tarvitse tietää koodiriviä pilataksesi kauniita kuvioita kuten pomo. Mitä tämä sanoo WordPressin tulevaisuudesta? Voimme odottaa näkevän entistä enemmän etulinjan rakentajia markkinoille. Ne voivat olla erillisiä laajennuksia tai rakentajia, jotka on integroitu teemoihin.

Sitä vastoin on haastavaa suunnitella sivuja alkuperäisen WordPress-editorin sisälle. Tämä ei muuta sitä, käytetäänkö visuaalista editoria vai vaihdetaanko tekstieditoriin, kun taas viimeksi mainittu vaatii joitain koodaustaitoja. Joten asiat näyttävät ja pitävät useimmat aloittelijat terveellisinä, WordPress saattaa toimittaa tulevaisuudessa sisäisen sivunmuodostajan kanssa.

No, se ei rikkoisi luuta luomalla uskomattomia sivuja suoraan WordPressistä. Ja kun yhä useammat kehittäjät mukauttavat REST-sovellusliittymää ja tulevat tietoisiksi kaikista mahtavista asioista, joita JavaScript tarkoittaa käyttöliittymälle, suuri osa suunnittelutyöstä siirtyy taustalta.

Tämä tarkoittaa, että et viettää tunteja tuntien päällä kouluttamalla asiakkaita muuttamaan fonttia täällä ja väriä siellä. Se on kaikki hyvää, kunhan noudatamme parhaita standardeja ja saamme koodin paisumisen menneisyyteen. Vedä ja pudota -sisällön luominen ei ole villitys, se on täällä jäädäkseen.

6. Keskity mobiililaitteiden reagointiin ja suorituskykyyn

WordPress Mobile valmis

Kysyttäessä WordPressin suurimmasta haasteesta, Matt sanoi, että WordPressin tekeminen mobiiliystävällisemmäksi on erittäin tärkeää. Hänen tarkat sanansa olivat:

Mielestäni mobiili on erittäin haastava, koska se on pohjimmiltaan suljetuilla alustoilla.

Reagoiva ja mobiili-ensimmäinen web-suunnittelu oli kuulumaton muutama vuosi sitten. Maailmassa, jossa suurin osa ihmisistä surffaa mobiililaitteilla, sinulla ei ole varaa ajaa jäykkää sivustoa. Silti on yrityksiä, joiden verkkosivustot ovat yhtä jäykkiä kuin jäykät saavat.

WordPress-kehittäjät houkuttelevat reagoivia tuotteita nykyään ja tulokset ovat vaikuttavia. WordPress-järjestelmänvalvojan käyttö matkapuhelimella ei ole täysin sujuvaa. Mobiililaitteella voi tehdä niin vähän.

Tällä alalla tarvitaan lisää työtä, ja mitä reagoivampi WordPressistä tulee (etenkin alueilla, joilla on todella merkitystä), sitä korkeampi hyväksyntäaste on mobiililaitteiden käyttäjien keskuudessa. Voimme odottaa, että WordPress tulee vastaamaan entistä paremmin tulevaisuudessa.

7. Suorituskyky

WordPress Speed

Suorituskyvyn kannalta WordPress-tiimi keskittyy innokkaasti vakauteen, käytettävyyteen ja nopeuteen. Tai kuten Matt sanoo:

Ensinnäkin alustan tärkeimmät asiat ovat vakaus, nopeus ja turvallisuus. Jotta ne toimisivat hyvin, tarvitset kyvyn siirtää päivityksiä ja korjauksia mahdollisimman lähellä reaaliaikaa. Ja sen on toimittava kaikilla kielillä. Käyttäjän todennus, tietojen ja välimuistiin otettu abstrakti.

Hänellä on neuvoja myös haluaville teema- ja laajennuskehittäjille:

Suunnittelu ja käytettävyys ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Katso, kuinka ystävä tai perheenjäsen yrittää käyttää laajennustasi alusta loppuun, ja se antaa sinulle paljon ideoita, kuinka tehdä siitä parempaa.

Lisäksi WordPress hyödyntää laajennuslähtöistä kehitystä siinä mielessä, että uusia ominaisuuksia kokeillaan ensin plugineina kerätäkseen palautetta käyttäjiltä. Tämä tarjoaa runsaasti tilaa suorituskyvyn päivityksille, jotka tarkoittavat vain hyviä asioita WordPressin tulevaisuudelle.

Kun kaikki on sanottu ja tehty, WordPressin ensisijaisena tavoitteena on tehdä alustasta hyödyllinen keskimääräiselle Joelle, samalla kun virrankäyttäjille tarjotaan tarvittavat työkalut kehyksen taivuttamiseksi halutulla tavalla. Se on vaikeaa, joten anna oma panoksesi jo.

8. WordPress tukee useampia kieliä

WordPress-käännökset

WordPress-polyglotit tekevät työtä kääntääkseen alustan mahdollisimman monille kielille, ja tämä jatkuu tulevaisuudessa. Muista teemoista ja laajennuksista tulee käännösvalmiita WordPressin tulevaisuudessa Ahn Wee näkee ��

Jos haluaisit käyttää WordPressiä omalla kielelläsi, tämä voi olla mahdollisuus luoda WordPress, jonka voit ylpeänä näyttää lapsillesi. Olemme käsittäneet WordPress-käännöksen siitä, miten voimme vaikuttaa WordPressiin, joten älä pidä hidastaa.

9. Lisää saavutettavuutta

WP-saavutettavuus

Emme voi jättää pois aistivammaisia ​​veljiä ja siskojamme, koska he muodostavat myös WordPressin tulevaisuuden. API-pohjaisten rajapintojen ansiosta kehittäjillä on enemmän vapautta luoda WordPress, joka toimii käyttäjien kannalta ”… Aistivammaisilla, mahdollisuus kytkeä erityiset esteettömyysominaisuudet päälle ja pois päältä JavaScriptin avulla”- wpmudev.

WordPress on julkaissut sen oman Helppokäyttöisyyskäsikirja mutta webissä on satoja muita avoimen lähdekoodin resursseja kehittäjille (kuten ilmainen) WP Accessibility -laajennus). Näiden työkalujen avulla kehittäjät voivat hioa tuotteitaan varmistaakseen, että heidän teemansa ja laajennuksensa ovat kaikkien käytettävissä. Upea esimerkki Total WordPress -teemasta, joka integroi uudet esteettömyysominaisuudet jokaiseen päivitykseen (yksi tärkeimmistä syistä Havaijin yliopisto päättää käyttää yhteensä).

Mitä WordPress-käyttäjät haluaisivat nähdä tulevissa versioissa?

Katsoimme ympärillemme ja löysimme mielenkiintoisia keskusteluja WordPressin tulevaisuuden ympärille. Jokainen käyttäjä, jonka tapasimme, suhtautuu melko optimistisesti WordPressin tulevaisuuteen. Tässä on pari:

Mielestäni WordPress on mahtava, mutta mitä tarvitaan ylläpitävyyden varmistamiseksi, on sisäänrakennettu suunnittelutoimittaja, joka on samanlainen kuin jotkut plugins – kuten vc – tullakseen osaksi alustaa. Wix / ss -vaunu on erittäin kannattava liiketoiminta, ja wp uhkaa niiden ydinvoiman olemassaoloa. – raybees

Sitten meillä on …

Paljon parempi käyttökokemus, ensisijaisesti aloittelijoille, ja pluginien / teemojen / itse WordPressin paljon parempi yhteentoimivuus, joten emme koe sivustojen usein seisokkeja sivustojen päivitysten jälkeen. – Ivica Delic

Ja lopuksi…

WordPress-kehittämistaidoista on nopeasti tulossa yksi niistä kysynnän taitoista, jotka eivät ole vain asiakkaiden, vaan myös mahdollisten työnantajien taholta. Yhä useammat ihmiset näkevät suuren mahdollisuuden käyttää WordPressiä todellisena sisällönhallintajärjestelmänä. – Ed Nailor

WordPressin tulevaisuudesta, Matt sanoo:

Tiedätkö, se asia, johon palaan jatkuvasti, ja se on vähän sietävä ja hieman abstrakti, mutta WordPress voi todellakin olla käyttöjärjestelmä, ei vain verkkoon, vaan avoimeen verkkoon. Yksi niistä asioista, joista rakastan kasvaessamme ja menestyessämme ja saamme enemmän siitä markkinaosuudesta, on se, että siirrämme verkon avoimemmaksi vain pienellä osalla WordPressiin rakennettuja asioita. Sovellusliittymät, tapa, jolla teemme kaiken, syötetään. – Matt, WCEU, 2016

Jotain mielessä

Heitän vain tämän siellä …

Tutkiessani tätä viestiä tajusin, että WordPressin toiminnasta on niin paljon opittavaa. Tämä tarkoittaa, että minun on tarkennettava koodaustaitojani, ja suosittelen tekemään samoin, jos haluat syventyä WordPressiin.

Jos et vielä ole, opi HTML- ja CSS-perustiedot. Tämän lisäksi etsi JavaScript-kurssi ja kouluta itse. Hei, älä unohda myös PHP: tä, koska se ajaa WordPressiä. Jos tarvitset vain WordPress-teemaa yrityssivuston määrittämiseen, suosittelemme omaa Total WordPress -teemaamme.

Yli sinulle …

Nämä ovat vain 2 senttiäni. Haluaisimme kuulla ajatuksesi WordPressin tulevaisuudesta. Missä näet WordPressin seuraavien viiden vuoden aikana? Vielä parempi, mitä haluaisit nähdä seuraavassa WordPress-versiossa?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map