Kuinka WordPress-teema sai vielä mahtavamman!

Jos seuraat WPExplorer-ohjelmaa, niin olet nyt kuullut todennäköisesti Total WordPress -teemasta ja voi olla jo ostaja! Ja jos et, voi olla hyvä aika tarkistaa se ja nähdä mitä olet kadonnut �� Tämä teema on ollut poissa viime vuoden lopusta ja sen julkaisun jälkeen olen julkaissut monia päivityksiä paitsi korjausten lisäksi myös uusia parannuksia / ominaisuuksia. Viimeisimmässä versiossa 1.5 olen todella uudistanut asioita ja ajattelin kirjoittaa viestin, jotta nykyiset asiakkaat voivat katsoa uutta (muutoslokit voivat olla vähän loivia) ja tietysti niille, jotka harkitsevat ostamista teema, toivottavasti voin vakuuttaa sinut vihdoinkin syöksymään!


Editointi etuosaan

Todennäköisesti odotettu päivitys on Visual Composer -editorin tuen lisääminen. Etueditori on mahtava, mutta tuen sisällyttäminen teemaan, jolla on mukautettuja moduuleja (Yhteensä sisältää yli 20 mukautettua moduulia Visual Composerille – portfolion ruudukko, henkilöstöruudukko, flexslider, taitopalkit, karuselli, kuvan ruudukko jne.) Voi olla vähän hankala ja erittäin aikaa vievä. Joillakin teemoilla (kuten DT7-teemalla) on sisäänrakennetut moduulit, mutta ne tekevät yksinkertaisesti “neliön” käyttöliittymäeditorissa räätälöityjen moduuliensa suhteen (ilkeä). Jos aiot laajentaa käyttöliittymäeditoria, sinun on tehtävä se oikein! Kaikki Total-teeman mukautetut moduulit voivat olla näkyvissä käyttöliittymän säveltäjillä juuri sellaisena kuin ne näkyvät live-sivustolla, jotta voit rakentaa sivustosi todella vetämällä ja pudottamalla..

Videoesimerkki

Alla on nopea videoesittely Visual Composer -laajennuksen tarjoaman kokonaisteeman käyttöliittymän editointitoiminnosta. Se ei ole mitenkään uskomatonta videota (minä imeen näytönohjauksia tekeessään), mutta uskon, että se antaa ainakin ymmärryksen asioiden toiminnasta ja osoittaa, kuinka helppoa on lisätä sisältöä sivustoosi.

Optimointivaihtoehdot

Versiossa 1.5 lisäsin uuden välilehden teemavaihtoehtojen paneeliin, jotta voit tehdä teemaan joitain lisäoptimointeja tarvitsematta lisätä ylimääräisiä toimintoja / laajennuksia sivustoosi. Tällä hetkellä vaihtoehtoja ei ole paljon, mutta aion lisätä tähän lisää vaihtoehtoja täältä.

Pienet käsikirjoitukset

Toki siellä on tonni plugineja teeman skriptien minimoimiseksi, mutta joskus nämä laajennukset rikkovat koodin, kun teet sen automaattisesti. Ja joskus palvelimesi on jo riittävän nopea, että lisälaajennusten lisääminen ei ole välttämätöntä, mutta teemakomentosarjojen pienentäminen voi lisätä hieman sivuston nopeutta ja google-oivalluksen sivutuloksia. Viimeisimmässä päivityksessä lisäsin style-min.css-tiedoston, joka sisältää kaikki CSS: n (style.css, responsive.css ja woocommerce.css) pienennetyssä muodossa ja total-min.js-tiedoston, joka sisältää kaikki js-laajennukset (flexslider, caroufredsel, isotooppi … jne.) ja näiden skriptien init-toiminnot pienennetyssä muodossa.

Sisäänrakennetun vaihtoehdon avulla voit helposti vaihtaa pienennetyt komentosarjat ja ladata vakioskriptit testaustarkoituksiin tai jos käytät mieluummin kolmannen osapuolen laajennusta.

yhteensä-optimointeja

Nopeampi hallintapaneeli

Teemavaihtoehtojen kokonaismäärä -paneeli on rakennettu Redux-kehys, mikä on mielestäni paras kehys siellä admin-paneelien luomiseen. Se sisältää tonnia eri vaihtoehtoja (värinvalitsin, teksti, valinta, radio, valintaruutu, kuvan valinta… jne.), Mutta sitä on myös erittäin helppo laajentaa ja muokata. Ja vaikka kehys on mahtava, se oli aikaisemmin erittäin hidas (5–7 sekunnin latausajat). Yhdessä kehyskehittäjien kanssa, jotka ovat onnistuneet lisäämään PALJONNÄNTÖN nopeutta, niin että se latautuu alle 3 sekunnissa! Jopa monenlaisissa vaihtoehdoissa, joita Kokonaisteema tarjoaa. Joten nyt voit muokata teemaasi paljon nopeammin!

Jos et ole kuullut Reduxista ennen kuin sinun pitäisi tarkistaa ne kokonaan (napsauta alla olevaa kuvaa). Se on erittäin tehokas kehys, jota kehittäjät tukevat hyvin. Ja älä unohda lahjoittaa, jos käytät tai aiot käyttää puiteohjelmaa projektissasi!

Redux-kehys

Postityypit ruudukkon säveltäjämoduuli

Teema Yhteensä sisältää monia edistyneitä mukautettuja moduuleja, joita ei sisälly Visual Composer -sovellukseen, kuten karusellit, liukusäätimet, ruudukot, kuvakeruudut, huomautukset, painikkeet..etc. Tähän viimeiseen päivitykseen sisältyy uusi postityyppien ruudukko-moduuli, jota on erittäin pyydetty, jotta voit helposti näyttää ruudukon mistä tahansa tai useammasta mukautetusta viestityypistä. Tämä on erittäin kätevä ihmisille, jotka haluavat yhdistää blogi- ja portfolioviestinsä tai näyttää yksinkertaisesti WooCommerce-tuotteiden ruudukon tai näyttää viestiruudun mukautetusta viestityypistä, joka on lisätty laajennuksen tai lapsiteeman kautta.

yhteensä post-tyyppinen-grid

Mitä haluaisit nähdä tulevissa päivityksissä?

Etsin jatkuvasti tapoja parantaa ja laajentaa Total-teemaa, se on tähän mennessä eniten myyty ja suosikki teema. Pidän tosiasiallisesti luetteloa seuraavan version tulevista muokkauksista Total Changelogissa, jotta käyttäjät näkevät, että pyrin aina parantamaan sitä ja korjaamaan virheet. Jos sinulla on ehdotuksia tuleviksi päivityksiksi, haluaisin kuulla ne, jätä minulle kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector