Kuinka menestyä WordPress-kehittäjänä – Haastattelu David Rashty of CreativeMindsin kanssa

WordPress-yhteisö on täynnä fantastisia ihmisiä, jotka tekevät fantastisia asioita – muun muassa bloggaajia, vapaaehtoisia ja yrittäjiä. Minulla on äskettäin ollut tilaisuus puhua yhden näistä inhottavista WordPress-yrittäjistä: Creative Rinnakkaisten perustajan David Rashty kanssa.


Vuonna 2008 perustettu CreativeMinds tarjoaa WordPress-laajennuksia, Magento-laajennuksia ja mukautettuja kehitysprosesseja molemmille alustoille. Rashtyllä on yli 20 vuoden kokemus johtotason tehtävistä useissa startup-yrityksissä, ja hän on matkalla WordPress-yhteisöön tyypillisellä tavalla: bloggaamisella. Aloittelijana, jonka palveluksessa hän työskenteli, valittiin WordPress heidän valitsemaksi blogiympäristöksi, ja kun heidän käyttämänsä ulkoiset liitännäiset eivät olleet kykeneviä nuuskaamaan, he päättivät koodata oman.

Tässä viestissä esitän Rashty-haastatteluni (jota olen muokattu kevyesti pituuden ja selvyyden vuoksi), mukaan lukien hänen suositellut sovelluksensa ja hänen kriittiset ajatuksensa nykyisestä WordPress-laajennusjärjestelmästä..

1. Mistä luovista mielissä on kyse

CreativeMinds on pluginien, kuten CM Tooltip -sanasto ja CM Ad Changer, takana oleva yritys. Mitä et ehkä tiedä, on kuinka liiketoiminta alkoi – ja kuinka paljon työtä kohdistuu näihin tuotteisiin. Tässä on mitä Rashty sanoi:

WordPress-liiketoimintamme alkoi sivuprojektina työskennellessään toisen yrityksen parissa ja kasvoi hitaasti merkittäväksi. Keskitymme kehittämään ainutlaatuisia ja vahvoja WordPress-pohjaisia ​​tuotteita, joissa uskomme, että ratkaisuja ei ole tai niitä ei ole, kuten haluaisimme..

Investoimme huomattavasti aikaa jokaiseen tuotteeseen, yrittämällä antaa toiminnallisuuteen lisäarvoa, tehdä käyttöliittymästä ja käyttöliittymästä yksinkertainen ja intuitiivinen ja tehdä monia testejä ennen julkaisua. Olemme aina tuotteidemme ensimmäiset asiakkaat, jotka antavat meille kyvyn ymmärtää puuttuvaa. Kun julkaisemme, saamme käyttäjiltä paljon ideoita ja palautetta.

2. Kuinka heidän tiiminsä toimii

Ajattelin, että tämä bitti oli hieno, koska se on todella esimerkki verkkoliiketoiminnasta globalisaation aikakaudella. Rashty selitti, että CreativeMinds-tiimi on jakautunut kolmelle mantereelle:

Tiimimme on kasvanut viime vuoden aikana ja koostuu nyt 15 henkilöstä (kaikki eivät toimi kokopäiväisesti). Olemme jaettu useisiin ryhmiin: tuote-, markkinointi-, suunnittelu-, asiakaspalvelu- ja ohjesuunnitteluun.

Olemme levinneet kolmelle mantereelle. Kehittäjämme ovat Euroopassa, kun taas markkinointi Israelissa ja Yhdysvalloissa. Olemme osittain virtuaalisia, osittain ei. Meillä on toimisto Euroopassa ja toimisto Israelissa, mutta jotkut ryhmämme jäsenistä työskentelevät kotoa.

3. Mitä ohjelmia ja sovelluksia hän suosittelee

Kansainvälisen ryhmän johtaminen ja liiketoiminnan normaalien rasitusten, rasitusten ja tarpeiden käsitteleminen voi olla haaste. Pitämään kaikki samalla sivulla Rashty ja hänen tiiminsä käyttävät projektinhallintasovellusta asana.

Tässä on luettelo useista muista ohjelmista ja sovelluksista, joita Rashty kertoi minulle suosittelevansa:

  • Ohje partiolainen asiakastukea varten
  • Moz hakukoneiden optimointiin (Google Analyticsin lisäksi)
  • Hullu muna nähdäksesi mitä asiakkaat tekevät CreativeMinds-verkkosivustolla
  • Monitis palvelimen suorituskyvyn ja luotettavuuden seuraamiseksi
  • Google Docs auttaa suunnittelussa ja johtamisessa

4. Kuinka hän tuottaa WordPress-laajennusideoita

Plugin-ideoiden keksiminen voi olla vaikein osa kehitystä. Rashty selitti prosessiaan:

Ideat ovat asiakkaiden kanssa, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa, ja omien toiveidemme ja unelmamme kanssa. Kaikki eivät osoittautu kovin onnistuneiksi. Olemme kehittäneet useita tuotteita, jotka heitimme roskaan tai käytimme uudelleen jollain muulla tavalla. Aloitamme aina tavallisella MVP: llä (Minimal Lifeble Product), jonka heitämme ulos nähdäksemme palautteen ja alamme sitten kasvattaa tuotetta. Tällä hetkellä työskentelemme kuuden uuden tuotteen kanssa. Sanoisin, että saamme puolet tuoteideoistamme asiakkaidemme kautta ja puolet sisäisesti.

5. Mitä hän ajattelee ilmaisesta laajennuksesta

Yksi mielenkiintoisimmista osista keskusteluni Rashtyn kanssa sisälsi hänen näkemyksensä tapaan, jolla WordPress-laajennukset esitellään ja mietitään. Hän on erittäin kriittinen ilmaisen laajennuksen mallin suhteen:

Haasteena on saada käyttäjät arvostamaan sitä, että WordPress-tuotteiden kehittäminen vie valtavasti aikaa ja vaivaa ja vielä enemmän tukea. Jotkut käyttäjät uskovat edelleen, että kaikkien WordPress-tuotteiden pitäisi olla ilmaisia. Mielestäni tämä ilmainen malli ei toimi: WordPress.orgin 30 000 laajennuksesta 95 prosenttia ei ole kunnossapidossa tai kirjoitettu WordPress-standardien mukaisesti, mikä aiheuttaa konflikteja ja ongelmia asennuksen jälkeen.

Hänen ihanteellisessa maailmassa premium-laajennuksilla olisi suurempi rooli ja he saavat suuremman sijan yhteisön valokeilassa:

Mielestäni WordPress / Automatticin tulisi muuttaa toimintatapaaan ja vuorovaikutusta plugin-kehittäjien kanssa ja tukea heitä. Olemme osa sitä, mikä tekee WordPressistä niin suuren ympäristön ja olemme osa WordPressin ekosysteemiä… Yritän sanoa: auta meitä ja tue pyrkimyksiämme.

Esimerkiksi AOL: n Magento tarjoaa ilmaisen luettelon, jossa jokainen kehittäjä voi luetella laajennuksensa – riippumatta siitä ovatko ne ilmaisia ​​vai premium-luokkaa – ja saada myös palautetta ja tukea asiakkaita. Tämä ei ole mahdollista WordPressin kanssa … Jos WordPress ei ole selkeää mallia, joka seisoo takana ja työntää, niin emme näe liian monta hienoa laajennusta..

Kysyin häneltä hänen asemastaan ​​ja hän vastasi edelleen:

Tämän ongelman toinen näkökohta on, että monia olemassa olevia laajennuksia ei ole kirjoitettu laajalti hyväksyttävien standardien mukaisesti, eikä niitä tueta hyvin. Tukeessamme asiakkaitamme on käsiteltävä näitä laajennuksia. Yleensä selitämme miksi toinen heidän asentamansa laajennus aiheuttaa ongelmia, koska sitä ei ole kirjoitettu oikein. Monissa tapauksissa ne osoittavat myös JS / PHP-virheitä.

Haluan huomata, että hyvien laajennusten saamiseksi on oltava kestävä malli, jonka WordPress seisoo ja jopa työntää, jonka avulla laajennusten kehittäjät voivat kehittää ja tukea tuotteitaan.

6. Hänen suosikki WordPress-laajennukset

Tämä ei tarkoita, että Rashty on alhaalla kaikista olemassa olevista laajennuksista. Kaukana siitä. Pyysin häntä luetteloimaan vain muutama hänen suosikkilaajennuksistaan ​​yhteisöstä:

rakastan Relevanssi Olen myös yhteydessä kehittäjään ajoittain. Hän tekee hienoa työtä ja hänellä on upea tuote. Olemme myös erittäin ihastuneita Visual Form Builder mikä on vähemmän tunnettua kuin vaihtoehdot.

Pyysin häntä myös korostamaan muutamia CreativeMinds-laajennuksia, jotka hänen mielestään ovat parhaimpia:

Uskon, että Tooltip-sanaston rinnalla meillä on upea uusi tuote, jonka juuri julkaissimme, nimeltään OnBoarding-laajennus, joka on loistava opas- ja käyttökokemustyökalu, josta olemme erittäin ylpeitä.

7. Yhtiön nykyiset projektit

Rashty oli tarpeeksi ystävällinen antaaksesi meille vilkaisun joihinkin CreativeMindsin tuleviin tarjouksiin:

Meillä on useita ruoanlaittolaajennuksia: Uusi WordPress Reports -laajennus, joka on foorumi raporttien tuottamiseen erilaisiin tarpeisiin ja käyttötapauksiin. Videokurssien hallintalaajennus, joka auttaa organisaatiota seuraamaan ja hallitsemaan videotunteja, yhtenäinen tuoteluettelo sulautumaan useiden verkkokauppaluetteloiden, kuten EDD ja WooCommerce, ja useiden uusien tuotteiden välillä, jotka ovat vielä suunnitteluvaiheessa.

8. Hänen toiveensa yrityksen tulevaisuuteen

Vuosien työtä takanaan pyysin Rashtya odottamaan tulevaisuutta. Hän selitti, kuinka hän ennakoi WordPress-markkinoiden kehittyvän tulevina vuosina ja mikä rooli CreativeMinds voi olla siinä:

Luulen, että WordPress-markkinat ovat edelleen kehittymässä ja tuotemerkit rakentavat edelleen itseään. Haluamme nähdä CM: n arvostetun tuotemerkinä suurille WordPress-tuotteille, samalla tavalla kuin EDD / WooCommerce / Yoast / ElegantThemes ja muut hyvät tuotemerkit …

Uskon, että markkinat, joilla olemme, kasvavat. Yhä useammat organisaatiot ja yritykset käyttävät WP: tä sisältö- ja verkkokaupan ratkaisuna, ja he tarvitsevat korkealaatuisia, luotettavia työkaluja sisällön ja sivustojen ohjaamiseen. Tällaisten työkalujen tarpeet kasvavat vain, joten mielestäni tavoitteemme on suuri valikoima hyviä WordPress-työkaluja.

johtopäätös

David Rashty on saanut paljon menestystä WordPress-laajennusmarkkinoilla, ja on aina mielenkiintoista kuulla kehittäjän näkökulma.

Kerro meille mitä ajattelet hänen sanomastaan: Käytätkö jotain hänen suosittelemista ohjelmista? Onko hän oikeassa ilmaisen laajennusmallin suhteen? Lähetä kommentit alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector