Kaunis WordPress-elämäni: Tapaa Freddy

Olen Freddy Muriuki, freelance-WordPress-bloggaaja ja osa-aikainen web-suunnittelija. Vaikka onkin vaikeaa kirjoittaa itsestäni, yritän parhaani antaa sinulle välähdyksen, vaikka se olisikin pieni, kaunis WordPress-elämä. Se on katsaus takaisin kauniiseen elämään, jonka autitte minua niin rakkaudella rakentamaan.


Kaikki alkoi joulukuussa 2008, kun löysin WordPress.com-sivuston. Tietenkin, ennen sitä olin kasvanut kiistämätön kiinnostus kaikenlaiseen web-suunnitteluun, kun aloin työskennellä verkkokahvilassa jo vuonna 2007, muutama kuukausi lukion valmistumisen jälkeen. Lisätietoja tästä hetkessä.

Kauan ennen web-suunnittelua tai jopa WordPressiä tiesin, että halusin kirjoittaa. Kun olin vain 12-vuotias, koonnin ensimmäisen novellini; Ronnien ja ystävien seikkailut, joka katosi myöhemmin kaappistani salaperäisissä olosuhteissa. Siinä hellässä iässä en koskaan ajatellut, että lopulta laittaisin leipää pöydälle kirjoittamiseen tai pikemminkin bloggaamiseen.

Ennen kuin löysin bloggaamista, kirjoittaisin novelleja, runoja, kirjeitä ja mitä tahansa, ja postitan ne myöhemmin (ja paljon, paljon myöhemmin) ystäville ja ystäville. Rakastin kaatamaan ajatuksia sanoiksi ja olin pitkään riippuvainen siitä, kuinka paljon saavutin yksinkertaisesti laittamalla kynän paperille. Puhun täällä romanttisista valloituksista, jokaisen nuoren miehen unelma. Tietenkin se auttoi myös arvosanojani.

Kun kävin lukiossa, unohdin kaikki kirjoittamisesta kolme hyvää vuotta, ennen kuin lopulta päätin valita käsityön ja kirjoittaa toisen erän ”Ronnie and Friends”. Valmistuttuaan vuosi myöhemmin laitin kirjoituksen takapolttimeen, kun menin työskentelemään UT: n opettajana. Säästäväni armoni tuli kuitenkin verkkokahvilan hoitajatyönä, jonka laskeuduin muutama kuukausi myöhemmin.

cyber-tietokone-kahvilassa

Verkkokahvilassa tapahtui paljon. Mahdollisuus avasi silmäni kokonaan uudelle maailmalle. Tapasin niin monia ihmisiä, sekä verkossa että offline-tilassa. Yksi ihmisistä, jotka tapasin verkossa, Jumala siunatkoon häntä, esitteli minut SEO kirjoittamiseen. Samaan aikaan, koska minulla oli rajoittamaton pääsy Internetiin, kehitin voimakkaan rakkauden web-suunnitteluun, jota jatkoin oppimisen päivittäin..

Kun menin yliopistoon, muutama kuukausi myöhemmin, olin alipalkattu SEO kirjoittaja ja aloittelija web-suunnittelija. Olin oppinut myös jonkin verran C ++: ta, joten joo, halusin jo tietokoneiden kanssa ja kirjoitin. SEO-kirjoittamisen vaatimaton ja vähäinen palkka ei häirinnyt minua, enkä voi muistaa, johtuiko se siitä, että olin tuore yliopistossa säästöillä puolella vai yksinkertaisesti siksi, että nautin kirjoittamisesta.

Liityin yliopistoon marraskuussa 2008, ja saman vuoden joulukuuhun kirjoitin säännöllisesti iltaisin. Kaikki kirjoittamiseni keskittyivät SEO: seen ja muutamaan arkipäivään liittyvään aiheeseen. Sitten löysin WordPress.com sattumalta (vai onko se kohtalo?) Ja aloitin ilmaisen blogin.

Haluaisin kuitenkin mennä pitkiä aikoja lähettämättä blogiin, koska minulla oli toisaalta koulu- ja SEO kirjoitustyö. Samaan aikaan olin edelleen hämmentynyt siitä, mitä halusin tehdä elämäni kanssa, vaikka olisin ilmoittautunut siihen, mitä monet pitivät arvostetun ja tuottoisana kurssina. Toiseksi vuodeksi koulutyön ja SEO-kirjoittamisen tasapainottaminen oli antanut minulle tien. Minua repittiin kurssityön ja kokopäiväisen kirjoittamisen välillä, etenkin koska SEO-kirjoitusten palkka parani.

En voinut pudota pois, koska minulla ei ollut palloja, ja tunsin, että ihmisilläni ei olisi sellaista. Sieluhaun jälkeen päätin viettää enemmän aikaa koodin kirjoittamiseen ja oppimiseen, joskus luokkani kustannuksella. Sitten vietin seuraavat kolme vuotta juhlia kuin hullu tutkimalla ja päättämällä, pitäisikö minun jättää pois ja työskennellä käsityöni kokopäiväisesti vai vain vaikeuttaa sitä, ja viettää loppuelämäni pahoillani siitä, että en ota mahdollisuuksiani.

Päivitin ilmaista WordPress.com-blogiani silloin tällöin, ilman todellista suunnitelmaa, ja koska olin kiireinen opiskelemaan tenttejä ja tavaroita, minulla ei ollut vähän aikaa tehdä mitään todellista edistystä. Sitten koonnin kirjailijaryhmän auttamaan työkuormassa, vapauttaen tarpeeksi aikaa todelliseen tutkimukseen, miten ansaita rahaa blogeilla.

Vuoden 2011 viimeisellä neljänneksellä satun tekemään muutamia blogeja (Sijainti 180 ja Työn jättäminen taakse muun muassa), joka kannatti sellaista elämäntapaa, josta aina haaveilin. Minusta tuli luja usko näiden blogien opettamiin periaatteisiin, jotka pyörittävät työn integrointia elämääsi, joten saumattomasti et tuskin osaa kertoa mikä on mikä. Työskennelläksesi elää, älä elää työskennelläksesi oikein?

Seuraamani näitä blogaajia jonkin aikaa, minulla oli tarvitsemani materiaalit ja henki, jotta voin aloittaa oman verkkoyritykseni. Samaan aikaan olin oppinut lisää WordPressistä, ilmaisesta versiosta, mutta ajatus itse isännöidystä blogista oli minulle edelleen niin vieras. Mitä tämä tarkoittaa, en yksinkertaisesti tiennyt tiensä palvelimiin ja kuinka asentaa skriptejä ja vastaavia.

WordPress-asennus-versio

Joten omistin pari tuntia päivässä oppia lisää itse isännöimästä WordPressistä, ja joulukuussa 2012 aloitin ensimmäisen WordPress-sivustoni. Muistan päivän niin hyvin. Ei siksi, että tein siitä valtavan kaupan, vaan siksi, että olin niin innoissani omasta verkkosivustostani. Muutama ensimmäinen lukijani koostui ystävistäni ja ilmaisen WordPress.com-blogini lukijoista.

Aloitin itsenäisesti ylläpitämäni blogini, jossa on kymmenen viestiä ja pari sivua selkeällä tavoitteellaan opettaa muille online-yrittäjille mitä tiesin SEO: sta ja luoda tehokasta verkkosisältöä. Tämä ei vähennä sitä tosiasiaa, että minulla ei ollut aavistustakaan kuka kohdeyleisöni oli.

Aloitin idean murskaamisesta, mutta olin niin motivoitunut lukemisen ja uudelleenlukemisen jälkeen Ajattele ja kasva rikkaaksi kirjoittanut Napoleon Hill. Jotkut ystävistäni pitivät mielestäni hullua “kiinnittää tulevaisuuteni” pelkällä e-kirjoilla. Minua ei rohkaistu, ja vaikka minulla ei ollut aavistustakaan tekemästäni, jatkoin hakkerointia, kirjoittaen ja sekoittaen.

Jos pystyisin rakentamaan lukijakunnan, suunnitelmana oli sitten tarjota verkkosisällön luomispalveluita online-yrittäjille, jotka houkutin blogiin. Postin edelleen blogia, työskentelin sen kanssa päivittäin, samalla kun työskentelin edelleen SEO-asiakkaideni kanssa. Tarvitsin SEO-rahaa tukemaan muuten outolaarta puolueelämääni yliopistolla. Mitä? Se on yliopisto. Lisäksi minulla oli hauskaa työskennellä itselleni!

Siihen mennessä, kun löysin Problogger Job Board kiitokset Tom Ewer, blogini oli muodostunut siinä mielessä, että voin esitellä niitä potentiaalisille asiakkaille. Se oli hengenpelastaja, työpöytä, koska palkka oli paljon parempi kuin mitä tein SEO kirjoittamisesta.

kannettava näppäimistö

Esitin ensimmäisen hakemukseni, ja se oli alku uudelle luvulle elämässäni. Minulla ei ollut aavistustakaan, että minusta tulisi myöhemmin WordPress-bloggaaja, kun jätin ensimmäisen hakemuksen vuoden 2013 viimeisellä neljänneksellä, mutta tämä ensimmäinen blogityö avasi oven aivan uuteen WordPress-mahdollisuuksien maailmaan. En ole koskaan katsonut taaksepäin siitä lähtien, ja olen iloinen, etten koskaan tehnyt. Itse asiassa suurin osa tänään työskentelevästäni on WordPressin ympärillä. Haluan välittää web-suunnitteluun ja Internet-markkinointiin, mutta silti WordPress kantaa päivän minulle.

Olen työskennellyt useiden suurten WordPress-asiakkaiden kanssa vuodesta 2013, ja minun on tunnustettava, että työ on ollut yhtä nautinnollista kuin tuottoisa. Se on ollut hieno oppimismahdollisuus, joka on antanut minulle mahdollisuuden tavata niin monia kauniita ihmisiä. Sinä, rakas lukijani, olet yksi näistä kauniista ihmisistä.

Joka aamu odotan innolla voivani jakaa pikku maailmaani kanssasi WordPress-blogin avulla. Kun jaan kokemuksia, vinkkejä tai opetusohjelmia ja siirrän sinut lähemmäksi tavoitteitasi, kauniissa WordPress-elämässäni on ruumiillistuma. Kun tulet kommenttiosaan ja jaat mielipiteesi ja ideasi, en voi auttaa, mutta tunnen uskomattoman nöyräksi. Teet WordPress-elämästäni kaunista.

Kun levitä rakkaudella viestejämme sosiaalisen median kautta, on helppo tuntea olonsa hyväksi, mutta vain siksi, että autat meitä tavoittamaan ja auttamaan enemmän ihmisiä. Kun herään aamulla ja ennen kuin menen takaisin sänkyyn, kaikki, mitä haluan tehdä nykyään, on laittaa kynä paperille ja käydä läpi, jos vain jaat yhden ylimääräisen kärjen, yhden ylimääräisen idean tästä alustasta, me molemmat rakastaa niin paljon.

En ole koskaan rakastunut alustaan ​​niin paljon kuin minulla on WordPressissä, mutta se johtuu siitä, että sinä, rakas lukijani, olette ollut vierekkäin. Hän pyyhkäisi minut jaloistani ensimmäisestä päivästä, WordPressistä lähtien, prosessissa, joka auttoi minua rakentamaan perusteellisesti stimuloivan bloggaustoiminnan. WordPress saattaa olla moottori, mutta sinä olet WordPress-elämäni kauneus.

Ja se johtuu siitä, että ilman sinua, minä lakkaan olemasta – minulla ei olisi merkitystä. Teit minut sellaiseksi kuin minä olen, ja prosessissa autit minua tulemaan sellaiseksi kuin minä olen. Olet WordPress-elämäni kauneus.

Resursseja, joita käytin matkan varrella

WordPress-tools

Seuraavat työkalut ja resurssit olivat minulle arvokkaita, kun rakensin WordPress-blogiyritystäni:

 • Upea WordPress-teemat – Erotteluun tarvitaan ammattimainen WordPress-teema. Olen käyttänyt WPExplorer-teemoja aloittamiseni jälkeen.
 • Trello koska sinun on pidettävä projektisi organisoituna. Kiitos paljon Dev Sharmalle siitä, että hän esitteli minulle tätä hienoa palvelua.
 • Symply Shortcodes mukaville extroille (esim. Haitot, painikkeet, huomautukset, suosittelut jne.), Jotka sinun on erotuttava.
 • Yoastin WordPress SEO, koska SEO on tärkeä ainesosa, jos yrität tehdä siitä verkossa.
 • Google Analytics seurata verkkoliikennettä
 • Akismet pitää pahat pojat poissa. Katso myös 10 suosituinta WordPress-turmeltussuodatinta ja roskapostin estolaajennusta.
 • Upea ja edullinen WordPress-hosting. Katso myös Kuinka valita paras WordPress-hosting
 • Loistava verkkotunnuksen isännöinti Namecheapilta. Isännöin kaikkia verkkotunnuksenimiäni täällä aloittamiseni jälkeen, eikä minulla ole koskaan ollut yhtä syytä valittaa.
 • Kynä ja muistikirja ovat toistaiseksi suosikkini työkalut. Kirjoitan kaikki viestini ensin paperille, koska haluan säilyttää sen kirjoittamisen aspektin (tunteen). Mitä? Jokainen henkilö menetelmiinsä.
 • Runsas joukko sosiaalisen median laajennuksia, koska sinun on jaettava mahtava blogin sisältö
 • Ajattele ja kasva rikkaaksi kirjoittanut Napoleon Hill motivaatiota varten ja laatimalla tarvitsemasi yleiskaavan.
 • Työn jättäminen taakse kirjoittanut Tom Ewer. Tom näyttää sinulle kuinka rakentaa tuottoisaa blogointiyritystä, vaikka epäisit englantia, ja imeä kaikkeen muuhun elämään. Hänestä on ollut suurta apua.
 • Sijainti 180 koska Sean Ogle uskoo elämäntavan uudelleensuunnitteluun. Hän näyttää sinulle tarkalleen kuinka rakentaa yritys, asua missä tahansa ja saavuttaa vapaus.
 • WordPress.com – Aloita tästä ilmaisen WordPress-blogin omistaminen alle 5 minuutissa.
 • WordPress.org – Aloita tästä, jos olet kiinnostunut oppimaan lisää WordPressistä.

Aion päivittää tätä luetteloa kommenteissa, joten ole varovainen! Jos etsit kuitenkin lisää WordPress-resursseja omaan ammatilliseen työkalupakkiisi, tarkista:

 • WordPress-työkalupakki: WordPress-resurssit käyttäjille ja kehittäjille
 • WordPress-resurssit: Parhaat WordPress-podcastit
 • 10 WordPress-resurssi, jotka sinun täytyy lisätä kirjanmerkkeihin heti
 • Parhaat WordPress-työkalut ja -resurssit freelancereille

Mitä tulevaisuus pitää meistä??

Vaikka kirjoittaminen WordPressistä pysyy numeronrakkautena, aion harhautua WordPressin teemakehitykseen lähitulevaisuudessa. Tämän avulla voin käyttää web-suunnittelutaitojani hyvässä käytössä ja antaa takaisin yhteisölle, joka on antanut minulle niin paljon.

Jatkan bloggaamista WordPressistä, koska alustan lisääntyessä markkinoilla entistä enemmän ihmisten on opittava käyttämään sitä parhaiten tavoitteidensa edistämiseksi. Aivan kuten olen oppinut muilta, jatkan jakamisen henkeä hengissä, jotta voimme kaikki katsoa taaksepäin yhdestä päivästä tulevaisuudessa ja nähdä yhdessä saavutettuja hienoja töitä.

Erityiskiitokset

Kiitos

En tullut näin pitkälle yksin. Minulla oli paljon apua matkan varrella. WordPress-blogin matkani ei olisi niin hauskaa, ellei muutama erityinen ihminen olisi ollut todella mahtavaa. Haluan ilmaista sydämellisen kiitokseni Kyla Gloverille, AJ Clarkelle, Tom Ewerille, Kevin Muldoonille, Dev Sharmalle, Sean Oglelle ja mikä tärkeintä, teille, rakas lukijani. Kiitos mahtavasta tuesta ja seisomisestani ensimmäisestä päivästä lähtien. Kaikki olette armollisia sieluja ja olette vaikuttaneet elämääni tavoilla, joita et koskaan tiedä tai kuvittele.

Viimeinen sana…

Kun olin työskennellyt kahdesti, tiesin varmasti, että halusin imeä suurta aikaa työntekijänä. Tiesin, että halusin johtaa omaa yritystäni ja pitää hauskaa tekemällä sitä. Minulla ei ollut aavistustakaan, minne se vie, mutta otin uskon harppaukseni, ja vaikka matka on ollut (ja on edelleen) haastava, saan nauttia työskentelystä missä ja milloin tahansa. No, en ole vielä saanut työskennellä pjs: ssä, mutta se on tarina toisen päivän ajan.

Tänään haluan sanoa suuren kiitoksen siitä, että olet suuri osa sitä, mikä tekee WordPress-elämästäni kaunista. Rukoilen juhlallisesti ja toivon, että luot myös unelmiesi elämän. Kiitos paljon amigo. Nähdään…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map