Hyvää syntymäpäivää WordPress: Syyt, jotka rakastamme sinua

Hyvää 11. syntymäpäivää WordPress! Kasvavampi ja huonompi joka vuosi WordPress on jatkuvasti parantunut – sekä koodinsa että kaikkien näiden mahtavaa CMS: ää käyttävien ihmisten elämässä. Joten WordPressin syntymäpäivän kunniaksi (ja uteliaisuudesta) kysyin ympäriltä, ​​miksi ihmiset ajattelevat WordPressin olevan niin upea. Jatka lukemista nähdäksesi, mitä WordPress-ammattilaiset ajattelevat ja miksi he rakastavat WordPressiä.


Miksi rakastamme WordPressiä

Carrie Dils
Kuinka rakastan WordPressiä… anna minun laskea tapoja! �� Lyhyesti sanottuna rakastan, että voin ansaita elantonsa WordPressin avulla. Siellä on niin laaja käyttäjien, tuotteiden ja palvelujen ekosysteemi, että kuka tahansa, jolla on taipumus, voi rakentaa hyvää liiketoimintaa WordPressille.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki
WordPress tekee verkkosivustojen luomisesta helppoa. Sinulla voi olla täysin toimiva verkkosivusto päivän loppuun mennessä! Paitsi, että alusta on varsin laajennettavissa siinä mielessä, että voit saada laajennuksen melkein kaikista kuviteltavissa olevista toiminnoista. Lisäksi WordPress on suunniteltu rakkaudella, mikä antaa meille CMS-alustan, joka on kaunis, erittäin nopea ja SEO-ystävällinen. WordPress on yksinkertaisesti mahtava! On niin paljon hienoja sanoja WordPressistä, että voin kirjoittaa kokonaisen viestin, joten lopetan vain sen.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma
Olen käyttänyt WordPressiä noin 3 vuotta, ja olen aina nauttinut sen käytöstä. Olen kokeillut useita muita sisällönhallintajärjestelmiä, mutta rakastin WordPressiä yksinkertaisuuden, helppokäyttöisen käyttöliittymän, mukautettavuuden ja vahvan yhteisöllisyyden takia. En ole koskaan nähnyt minkään muun foorumin, jolla on niin vahva yhteisö.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom
Rakastan WordPressiä suhteessa yhteisön avoimuuteen ja siihen, että kaikki ovat oppineet mielellään toisiltaan ja osallistuneet takaisin WordPress-projektiin. WordPress on todella onnistunut hyödyntämään ”avoimen lähdekoodin” etioksen täysimääräisesti ja valtavassa mittakaavassa, mikä ei ole pieni tehtävä.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson
WordPress on nopea asentaa, helppo käyttää ja antaa vakavia voimavaroja: WordPress on ehdottoman mahtava – ja puhumattakaan kauniista – työkalu, joka antaa miljoonille helposti saavutettavan tavan päästä verkkojulkaisujen maailmaan pienellä vaivalla! Lyhyesti sanottuna WordPress mullistaa verkkojulkaisun – se on niin yksinkertaista!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez
Rakastan hyvin WordPressiä, koska sitä on erittäin helppo käyttää sekä bloggaajille että kehittäjille. Käytettävissämme on tonnia laajennuksia ja teemoja WordPressin mukauttamiseksi ja sen käyttämiseksi kaikenlaisiin verkkosivustoihin. Myös WordPressille omistettu yhä kasvava yhteisö auttaa meitä hankkimaan uusia ystäviä ympäri maailmaa, joiden kanssa voimme jakaa tietämystämme ja pyytää apua. Olen vaikuttunut siitä, kuinka paljon WordPress on edistynyt tähän mennessä, ja en odota WordPressin menevän vielä pidemmälle.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling
Kehitämme HelpForWP.com-sivustossa WordPress-laajennuksia. Tiimimme on myös lähes viiden vuoden ajan rakentanut WordPress-pohjaisia ​​sivustoja.
Miksi me rakastamme sitä? Hyvin kehittäjien näkökulmasta, koska se on niin lähestyttävä. Sovellusliittymät ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä, Codex-järjestelmässä varustettuna uusi kehittäjä voi aloittaa nopeasti. Mutta se ei ole vain koodipohja, “tavoitettavissa” myös totta yhteisölle. Rakastan sitä, että voin tavoittaa Twitterissä laajennuksen tai teeman kehittäjän, kysyä kysymyksen tai antaa heille palautetta – se on mahtavaa!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas
Minulle WordPress on erinomainen siinä, miten se helpottaa ja rohkaisee laajaa räätälöintia. Sen avulla laajennuskehittäjät voivat helposti käyttää luovaa voimaansa ja luoda nopeasti joitain melko tehokkaita asioita. Voit nähdä tämän WordPress-laajennusten määrän kautta, eikä kehitys ole tarkoitettu vain ammattilaisille. Päinvastoin, harrastajat ovat luoneet joitain hyödyllisimmistä WordPress-laajennuksista. Tämän mahdollistaa se, että WordPress-yhteisö on yksi maailman anteliaimmista ja lahjakkaimmista. Tämä ystävällinen yhteisöllinen ilmapiiri on todella auttanut tekemään WordPressistä houkuttelevan kehittäjille ja haluttavan käyttää bloggaajille. Tämän lisäksi WordPress ei ole vain CMS kehittäjille; se on suunniteltu huolellisesti, jotta sitä olisi helppo käyttää kaikilla elämänaloilla, tietävätkö he koodin vai eivät. Tästä syystä siitä on mielestäni tullut ansainnut maailman suosituin blogialusta. WordPress-tunnuslause, ‘Code is Poetry’, osoittaa, kuinka WordPress on intohimon ja huippuosaamisen synnyttämä; WordPress-projekti ei ole suunnattu raha- tai yrityskohteisiin, vaan sen tavoitteena on täydellisyys. Tämä on epätavallista, mikä osoittaa, miksi WordPress todella ihmettää Internetiä.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer
Mistä aloitan? En ole varma, voisinko antaa yhden yksinkertaisen vastauksen! Olen kuitenkin varma, että saat vastauksia ihmisiltä kaikista ilmeisimmistä asioista: valtavasta määrästä saatavilla olevia teemoja ja laajennuksia, helppokäyttöisyys, mahtava yhteisö ja niin edelleen. Yritän siis jotain hieman erilaista: Rakastan WordPressiä, koska se tarjoaa niin paljon mahdollisuuksia ihmisille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa. Henkilökohtaisesti olen urannut WordPress-bloggaajana (muun muassa), ja kaikki sivustoni toimivat WordPressillä. Mahdollisuuksia on vain niin paljon – kirjailijana, suunnittelijana, kehittäjänä, ohjelmoijana … luettelo vain jatkuu. WordPress on talous itsessään!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos
Jo vuonna 2007 minun piti valita pieni CMS asiakkaideni verkkosivustoille. Tuolloin WordPressin piti tukea vain blogeja, mutta tuolloin se oli kaukana totuudesta. Monet asiakkaat ovat tyytyväisiä sisällönhallintajärjestelmiinsä, ja jopa tänään suurin osa heistä päivittää verkkosivustot itse. Siirry eteenpäin vuoteen 2014 ja ensiluokkaisina WordPress-teemojen tarjoajana on sanottava, että WordPress muutti elämäni kokonaan. Vaikuttaa siltä, ​​että se on muuttanut myös 16000+ asiakkaamme elämää. Kuinka on mahdollista EI rakastaa WordPressiä?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon
Rakastan WordPressiä sen monipuolisuudesta. Toki, se on helppo asentaa ja helppo käyttää, vaikka niin ovat myös monet muut sisällönhallintajärjestelmät. WordPress-alustalle saatavissa olevien laajennusten ja teemojen suuri määrä nostaa sen kilpailun yläpuolelle. Se on syy, miksi WordPress on niin suosittu. Sitä ei voi tehdä hyvin vähän. Siksi käytän sitä niin monissa projekteissa.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston
Minulle WordPress on verkkosivustoille se, mikä loimen nopeuden löytäminen olisi avaruusmatkoille. Se ajaa verkkosivustoja nopeammin, ja maailmanlaajuinen kehittäjätiimi etsii turvallisuutta ja käytettävyyttä – ja se on ilmaiseksi saatavana jokaiselle! WordPress toimii niin monissa asioissa niin monilla eri käyttäjätasoilla: verkkosivustoilla, sovelluksissa, jäsenyys- ja verkkokaupoissa. Kehittäjänä rakastan WordPress-sovellusten ja -projektien rakentamista, koska siinä on valtava valikoima hyvin harkittuja työkaluja, jotka nopeuttavat tuotantoa ja antavat minulle tavan päästä pisteestä A (idea) pisteeseen B (kyseisen idean toteuttaminen) ). Toiminnot ja suodatinkoukkujärjestelmä on todella hämmästyttävä ja sallii niin paljon innovaatioita puuttumatta siihen, mitä muut kehittäjät rakentavat kanssasi.
~ Phil Johnston
Chris Robinson
On olemassa muutamia tärkeimpiä syitä, jotka rakastan WordPressiä, sen avointa lähdekoodia, mahtavaa yhteisöä ja isoäitiä – se antoi minulle lopettaa työskentelemisen “Ihmisen” hyväksi ja veistää omaa polkuani.
~ Chris Robinson
Kyla Glover
WordPress on loistava alusta kaikentyyppisille käyttäjille, ja rakastan sitä, kuinka sen vaikutusmahdollisuudet ovat. Kuka tahansa voi rakentaa verkkosivuston WordPressin avulla. Ja lisäksi kuka tahansa voi aloittaa liiketoiminnan WordPressillä. Se toimii jokaisessa budjetissa. Se on loputtoman joustava (asenna vain muutama laajennus). Ja se paranee aina jokaisen päivityksen myötä. Joten oikeasti ei ole mitään syytä olla asettamatta verkkosivustoa, kun WordPress tekee siitä niin vaivatonta.
~ Kyla Glover
AJ Clarke
Se on vaikeaa – syitä on niin paljon! Se on ilmainen, joten on hienoa aloittaa, se on aina paranemassa, ja kehittäjänä on paljon nopeampaa luoda verkkosivustoja WordPressin puitteina. Lisäksi se kehittyy jatkuvasti – se alkoi vain blogiympäristönä, mutta nyt voit ylläpitää täydellisiä verkkokauppasivustoja, foorumeita ja tehdä paljon muuta WordPressin avulla.
~ AJ Clarke

Sinun vuorosi

Joten miksi rakastat WordPressiä? Jätä vain nopea kommentti alla oleviin kommentteihin – haluaisin tietää syyt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map