Haastattelu ThemeFuse WordPress -teemakaupan kanssa

1. Milloin ja miten ThemeFuse luotiin?

Aloitimme Themefuse melkein kaksi ja puoli vuotta sitten, kun WordPress-teemateollisuus oli hyvin erilainen paikka. Tuolloin meillä ei ollut omaa WordPress-teemakauppaa, vaan vain julkaisimme teemoja erikoistuneilla markkinoilla, kuten Themeforest. Menestyimme siellä erittäin hyvin, mutta aina tunsimme, että halusimme enemmän – omaa paikkaa, jossa voimme todella ilmaista luovuutemme. Joten käynnistimme oman myymälämme, Themefuse.com.


Käy ThemeFuse-sivustossa

2. Kuinka monta ihmistä työskentelee tällä hetkellä ThemeFusessa?

Tällä hetkellä joukkueessamme on 12 jäsentä, jotka saattavat tuntua melko suurilta aloittelijoille, mutta yritämme pitää tämän määrän mahdollisimman pienenä. Emme halua kasvattaa ryhmäämme vain “suurempi on parempi” -filosofian vuoksi. Mielestämme joskus tiimin pitäminen melko pienenä on oikein tehtävä. Palkkaamme ihmisiä vasta, kun tilanne todella suosittelee sitä, ja pidämme siitä, että pienemmissä ryhmissä kaikki tuntevat olevansa yksi iso perhe.

3. Suoritetaanko Themefuse todella WordPressissä? Miksi tai miksi ei?

Kyllä, tietysti käytämme WordPressiä verkkosivuillamme. Se sopii täydellisesti kaikkeen, mitä tarvitsemme, ja se on mitä tiedämme parhaiten. Joten tämä oli meille itsestään selvä valinta. Lisäksi yhä useammat verkkosivut kaikilta toimialoilta (ei vain blogeilta) alkavat käyttää WordPressiä pohjanaan, mikä tekee siitä eniten käytetyn CMS: n siellä – joten tämä sanoo paljon WordPress-tietoturvaa, ominaisuuksia ja laajennettavuutta.

4. Mitkä ovat myydyimmät teemasi 3?

Kolme myydyintä teemaa meille ovat:

1. Welcome Inn, WP-teema hotelleille, motelleille tai B&B: lle

Welcome Inn Hotel

2. Medica, malli lääkäreille, hammaslääkäreille ja lääketieteen henkilöstölle

Medica WordPress -teema

3. Envision, WordPress-teema yrityksille, yrityksille, Internet-aloittajille.

Kuvittele WordPress-teema

5. WordPressiin lisätään jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Yritätkö aina integroida uusia ominaisuuksia teemoihisi, anna esimerkki?

Yritämme aina päivittää uusimman WordPress-version teemat mahdollisimman pian, joten teemat tukevat heti uusia ominaisuuksia, jotka Automaattinen tuo aina, kun ne lisätään. Kun puhumme uusista ominaisuuksista, joita syntyy WordPress-teollisuudessa tai yleensä web-suunnittelussa, kuten Shortcodes tai Responsive WD, haluamme lisätä ne melko nopeasti teemoihimme, mutta vain, jos se todella tuo heille lisäarvoa. Joten yleensä yritämme analysoida ideaa ennen kuin hyppäämme ensin tärkeään kehityssykliin. Joskus ominaisuuksien lisääminen liian nopeasti tarkoittaa, että vietät paljon aikaa töihin, jotka eivät ole vielä osoittautuneet sen arvoisiksi, alkuperäisen hypeen ohi, koska käyttäjät eivät käytä niitä pitkällä aikavälillä.

6. Joten mitä seuraavaksi? Minkälaisia ​​hiippihuippuja, jotka voit antaa lukijoillemme?

Pyrimme parhaillaan teemamyymälämme klubijäsenyysominaisuuteen, joka tekee säännöllisistä asiakkaistamme erittäin tyytyväisiä ja antaa heille mahdollisuuden maksaa vain muutama dollari kuukaudessa täydestä käyttöoikeudesta teemakirjastoamme. Tämä verkkosivustomme päivitys tuo myös paljon uusia hienoja ominaisuuksia käyttäjillemme – olivatpa ne sitten asiakkaita, tytäryhtiöitä tai vain kävijöitä. Tulossa pian!

Seuraava julkaisu on myös tähän asti monimutkaisin teema – HomeQuest Real Estate. Tämä teema on suunniteltu erityisesti kiinteistöalalle, ja siinä on monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät välittäjien elämästä erittäin helppoa mainostaessaan kiinteistöjä. Uskomme todella, että tällaista hanketta, jossa on ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joissa leivomme, ei ole aikaisemmin tehty WordPress-teemailla. Kyllä, se on todella niin hyvä… [Dribbblessa voi nähdä hiukan huippuja]

Kiinteistöjen esikatselu

7. Siellä on PALJON teemakauppoja, mikä erottaa sinut ja miksi ihmisten pitäisi valita teemasi muihin nähden?

Themefusessa on kyse alkuperäisistä malleista ja niche-ideoista. Yritämme esimerkiksi kattaa kapeat mallit kuten hotellit, Kahvilat, lääketieteellinen, Urheilulehdet tai Lakimiestoimistot teemoja sen sijaan, että tekisit samat ruoka-aterian yleiset mallit, joita näet monissa kilpailevissa kaupoissa.

Yleisten teemojen ongelmana on, että vaikka ne ovat voimakkaita ja monipuolisia, ne eivät houkuttele ostajia ensi silmäyksellä, koska ne eivät näytä miltä tahansa siltä, ​​mitä asiakas haluaa tai odottaa näkevänsä. Mutta kun ihmiset katsovat niche-teemojamme, he näkevät jo siellä tulevan verkkosivustonsa, koska mallimme on suunniteltu ja kehitetty kyseisen alan asiakkaiden tarpeisiin..

8. Onko sinulla vinkkejä / neuvoja muille ihmisille, jotka haluavat avata oman teemakaupan?

Kyllä, vain yksi: ÄLÄ. Joking syrjään, tämä teollisuus on tungosta todella nopeasti, ja jos sinulla ei ole innostusta ja tietoa luoda jotain, joka jättää kaikki muut teemakaupat pölyyn, niin se ei todennäköisesti ole sen arvoista.

9. Muut ajatukset tai asiat, jotka haluat mainita?

Halusin vain sanoa hei WPExplorer-lukijoille ja faneille. Jatka WordPressin käyttöä, kaverit! Kippis!

Katso teemaFuse

Jos et ole vielä käynyt heidän sivustollaan, kannattaa ehkä siirtyä Themefuseen ja nähdä kaikki heidän tarjoamansa hienot teemat, kuka tietää, ehkä löydät “unelmateemasi”. Nauttia!

Themefuse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map