Haastattelu MOJO-teemojen J.R. Farrin kanssa

Jos et ole Mojo Themesin päällikkö, sinun on aika tehdä se. Ne ovat yksi markkinoiden parhaista paikoista WordPress-teemojen ostamiseen. Ne ovat edelleen suhteellisen uusia teollisuudelle, mutta varmasti kasvavat. Meillä oli ilo saada yhteisomistaja J. R. Farr vastaamaan joihinkin meille esittämiin kysymyksiin, joista olemme varmoja, että rakastat lukea!


1. Milloin ja miten MojoThemes luotiin?

Vuonna 2009 minä ja Brady aloitimme pohjatyön Osta & Sell-markkinamme rakentamiseksi. Kuukausien kovan työn jälkeen käynnistimme lopulta maaliskuussa 2010 valtavan maaliskuun Padness-nimisen kilpailun, joka avasi oven VAIN myyjille. Meidän piti rakentaa teemakirjastomme ennen kuin pystyimme avaamaan markkinoita. Kuukauden kuluttua lataamasta mahtavia kohteita, me avasi markkinapaikan ostajille huhtikuussa 2010. Sivun avaamisesta lähtien jatkamme nopeaa kasvuaan kuukausittain, ja tällä hetkellä olemme vain siirtäneet 100 000 ladattua tuotetta ja meillä on yli 50 000 käyttäjää.

Alusta alkaen molemmat halusimme, että markkinat rakennetaan WordPressin päälle, ei vain siksi, että rakastamme WordPressiä, vaan halusimme näyttää muillekin WordPressin takana olevan voiman. Koska markkinat ovat kasvaneet yhä useamman tavaran, lisää käyttäjien jne. Kanssa, meidän on selvästi jouduttu taivuttamaan WordPress tahtoamme. Olemme tällä hetkellä markkinoilla versiossa 3.0. Viimeisin versio virittää sekä MOJO-teemat että MOJO-koodit samaan koodikantaan.

Mojo-teemat

2. Kuinka monta ihmistä työskentelee tällä hetkellä Mojo Themesissa?

Joukkue koostuu tällä hetkellä seitsemästä meistä. Itse ja Brady perustajina, 3 kehittäjää, 1 suunnittelija ja tukitiimimme.

3. Tiedän, että Mojo Themes toimii WordPressissä. Kuinka se on onnistunut sinulle? Luuletko, että se on paras ratkaisu myymälöisi?

Ehdottomasti se on paras ratkaisu, mutta se ei tarkoita, että meillä ei olisi ollut kohtuullista osuutta sitä käyttävistä asioista. Toistaiseksi suurin on ollut nopeuteen ja suorituskykyyn liittyvät kysymykset. Koska WordPress on niin tietokantaintensiivinen, kyselyiden suorittaminen nopeudella, jota emme olleet, ei toiminut. Markkinapaikan uusimmalla versiolla (v3) rakensimme markkinat uudelleen, jotta ne toimisivat paljon samalla tavalla kuin WordPress.com toimii. Asioita kuten uusi HyperDB-asennus, välimuisti sovelluksen etu- ja takaosaan sekä tietysti varmistaa, että käytämme oikeita kyselyitä nopeuden lisäämiseksi.

4. Tiesitkö mitään teemakirjailijoita, jotka luottavat ensisijaiseen tulonlähteensä Mojo-teemoihin?

Kyllä ja samalla huomautuksella, monilla myyjillä on täydet joukkueet, joissa on enemmän kuin vain heitä tukemaan tuotteitaan.

5. Olemme huomanneet, että työskentelet uudella sivustolla. Mahdolliset hiipiset?

Joo! Se itse asiassa juuri käynnistyi. Se on toinen Mojoness-verkkoon lisätty markkinapaikka. Uusi markkinapaikkamme, MOJO-Code.com, on uusi Osta ja myy Premium-koodin markkinapaikka. Voit myydä tai ostaa WordPress-laajennuksia, Magento-laajennuksia, PHP-skriptejä, Java, CSS, jne. Se juuri käynnistyi, mutta olemme innostuneita siitä, mihin tämä markkinat ovat jo siirtymässä ja mahdollisuuksista, joita se tarjoaa nykyiselle MOJO-yhteisölle..

Mojo-koodi

6. Kuinka monta tavaraa lähetetään kuukausittain myymälääsi ja keskimäärin mikä prosenttiosuus hyväksytään?

Joo, joka kuukausi tapahtuu satoja latauksia, ja sanoisin, että keskimäärin vain noin 10–15 prosenttia saa hyväksynnän. Useimmat kohteet evätään useita kertoja ennen niiden hyväksymistä, koska latausvaatimuksemme ovat tiukempia. Esimerkiksi ladatut WordPress-teemat arvioidaan kolmesta osasta. Kohteilla on oltava perusteellinen dokumentaatio. Suunnittelun on oltava standardin mukaista. Koodia tarkistetaan lataamalla teema WordPressin testiasennukseen. Suoritamme sen teeman tarkistuksen, WP Debugin kautta ja varmistamme, että se asentuu oikein asennukseen.

7. Siellä on paljon teemakauppoja, mikä saa sinut erottumaan?

Suuri kysymys ja juuri se. Emme ole teemakauppa, jossa vain myymme ja tuemme omia tuotteitamme. Olemme markkinapaikka, jonka avulla suunnittelijat ja kehittäjät voivat myydä töitään markkinoillamme.

Keskitymme päivittäin siihen, kuinka voimme tehdä parempia markkinoita, tuoda lisää liikennettä ja enemmän arvoa myyjillemme ansaitaksesi enemmän ja enemmän rahaa.

8. Onko sinulla vinkkejä / neuvoja muille ihmisille, jotka haluavat avata oman teemakaupan?

Jos haluat avata oman teemakaupan, istun vakavasti ja mietin, mikä on todella mukana. Luulen, että useimmat teemasuunnittelijat ajattelevat, että kaikki markkinat tuovat liikennettä ja markkinointia tuotteilleen, mutta siellä on niin monia muita asioita, joille tarjoamme arvoa. Esimerkiksi useimmat eivät ajattele, mitä alustaa he käyttävät myynnin ja digitaalisen toimitusprosessin helpottamiseksi. Entä kortin käsittelymaksut? Takaisinperintämaksut? Pidä kirjaa teemamuutoslokeistasi? Entä tukifoorumi? MOJO-teemat käsittelevät kaiken tämän ja niin paljon muuta. Lisätietoja myynnistä MOJOssa on täällä.

Lisäksi MOJO-teemoissa tukihenkilöstö hoitaa asiakkaita auttamalla heitä yksinkertaisilla kysymyksillä useimmista myyjätuotteista, kuten: “Kuinka asennan tämän teeman?”, “Mistä löydän ohjeet?”, “Kuinka Asennanko tämän valikon, tämän portfolion, kuvat eivät lataudu jne.? ” Autamme suodattamaan helppoja kysymyksiä ja vastaamaan niihin, jotta myyjät voivat keskittyä loistavien tuotteiden valmistamiseen!

9. Muut ajatukset tai asiat, jotka haluat mainita?

Jatka hyvää työtä täällä ja ajaa upeaa sisältöä ja mahtavia teemoja esiin! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map