55 suurta nimemerkkiä, jotka käyttävät WordPressiä (ja miksi)

Ihmiset sanovat mitä tahansa, jotta heidän sirinsa jatkuisivat, ja WordPress – kuten mikä tahansa muu ihmisen tekemä projekti – on saanut huomattavan osan huonosta suusta. Ihmiset (jotka eivät tiedä niin paljon WordPressistä tai sen potentiaalista) sanovat kaikenlaisia ​​asioita alustaa vastaan. Esimerkiksi, ei ole niin vaikeaa löytää kommentteja, kuten:


 • WordPress on ILMAINEN, joten kuinka siitä voi olla hyötyä kaupallisessa projektissa?
 • WordPress ei ole skaalautuva
 • WordPress ei ole turvassa ja niin

No, pyydän lupaa kutsua roskapostiksi kaikki nämä perusteettomat väitteet. Tarkoitan, jos WordPress ei ollut niin kulta kuin me kaikki tiedämme, miksi suuret brändit päättäisivät käyttää yhtä, ei kahta vaan useita verkkosivustojaan (ja sovelluksiaan) alustalla?

Jotta nämä ja muut WordPress-myytit leviäisivät, mainitsen muutaman (noin kymmenen) syyn miksi suositut tuotemerkit rakastavat ja käyttävät WordPressiä. Tarkoitan koko artikkelin ajan vähintään 55 suurta brändiä, jotka käyttävät WordPressiä vain lisätäkseni väitettäni. Katso mitä tein juuri siellä? Lisätä väitettäni?

Syyt, miksi suuret tuotemerkit rakastavat ja käyttävät WordPressiä

Joten astukaamme siihen – tässä on kymmenen syytä, miksi nämä suuret nimibrändit rakastavat, ja2 käyttävät WordPressiä verkkosivustojensa tehostamiseen.

1. WordPress on helppo käyttää

Pitäisikö minun selittää tämä? WordPress on helppokäyttöinen heti asennuksesta blogin / verkkosivuston julkaisemiseen saakka. Sinun ei tarvitse lukea käyttöoppaita WordPressin käyttämiseksi eikä käydä erityiskursseissa tullaksesi WordPress-kehittäjäksi eli avustajaksi. Helppous, helppous ja entistä helppous on WordPressin tapa.

Äskettäinen WordPressin kysely, johon osallistui @kaiserfamfound, osoitti, että kaikki, joiden he ”puhuivat”, sanoivat, että WordPress oli parempi valinta helppokäyttöisyyden, intuitiivisuuden ja yksinkertaisemman työnkulun kannalta. ” #Sana.

BBC America sanoi: ”Pystyimme saamaan samat muokkaustyökalut ja helppokäyttöinen käyttöliittymä kaikkien toimittajien käsissä. “

Suuria nimiä, jotka käyttävät WordPressiä: NASA

2. NASA

NASA lisäsi: ”Annan muun kuin teknisen henkilöstön osallistua tiimimme blogiin, ja he voivat todella selvitä se WordPressissä. ”

Tarvitsetko lisää todisteita? Odota sinä? Etkö käytä WordPressiä? haha.

2. WordPress on kaunis

Eikö se ole totta? Jotkut tällä hetkellä siellä olevista kauneimmista (ja intuitiivisimmista) verkkosivustoista toimivat WordPressillä. Annan näyttää sinulle muutamia esimerkkejä:

007: James Bond -maailman sisällä pitää faneja ympäri maailmaa ajan tasalla yhden maailman tunnetuimpien edustajien historiasta, kulissien takana olevista ominaisuuksista, nykyisistä / tulevista kampanjoista ja muusta.

Enterprise Magazine UK jakaa asiaankuuluvia matkavinkkejä ja -oppaita autonvuokrausasiakkaille. Koska he käyttävät WordPressiä, heidän on helppo mukauttaa verkkosivujen suunnittelua pitäen sitä samalla mobiiliystävällisinä (koska heidän asiakkaansa / lukijansa ovat kiireisiä ajamassa).

Rolling Stones mainostavat uusien kiertueiden, musiikin, elokuvien, Las Vegas -näyttelyn ja ajankohtaisten uutisten tarjoamista WordPress-sivustollaan. Sinun on myönnettävä – rohkeat värit ja asettelu ovat upeita.

Jay Z ylläpitää verkkosivustoaan Life + Times WordPressillä, jossa hän jakaa mielenkiinnon kohteet mukaan lukien tyyli, taide, tekniikka, urheilu ja tietysti musiikki.

Usain Bolt (kyllä, planeetan nopein mies toimii myös WordPressissä) rakensi verkkosivustonsa WordPressin avulla. Hän käyttää mukautettua ”Bolt” -teemaa jakaa uutisia, esiintymisiä ja muuta mediaa.

WordPress näyttää hyvältä kaikilla verkkosivustoilla, ja kuka parempi kuin Van Heusen (yksi myydyimmistä mekkopaitabrändeistä) näyttää sinulle, mikä muodissa on verkossa?

3. WordPress on skaalautuva

Minulla on melko pieni verkkosivusto WordPressillä ja se on totta. Samaa ei voida sanoa CNN: n suhteen. todellakin, Kaapeli-uutisverkko ajaa heidän mammutti-blogejaan -verkostoaan WordPressissä ja ilman hikkaa.

Tarkoitan, voitteko kuvitella, kuinka monta sivua CNN vetää yhdessä päivässä? Jos WordPress ei olisi skaalautuva, CNN olisi vaikeuksissa.

CNN ei ole tässä yksittäinen tapaus, meillä on muita suuria, suuria verkkosivustoja, kuten CBS New York…

… Havaijin yliopisto (jota sattuu myös saamaan aikaan WordPress-teema)

… Ja Boise State University vain muutamia mainitakseni.

4. WordPress on ehdottoman ilmainen

Tämän olisi pitänyt tulla ensin, mutta eikö se olisi niin ilmeistä? WordPress on täysin vapaa käyttämään tai omin sanoin:

WordPress on avoimen lähdekoodin projekti, mikä tarkoittaa, että satoja ihmisiä ympäri maailmaa työskentelee sen parissa. (Enemmän kuin useimmat kaupalliset alustat.) Se tarkoittaa myös, että voit vapaasti käyttää sitä mihin tahansa kissasi kotisivulta Fortune 500 -verkkosivustoon maksamatta kenellekään lisenssimaksua ja useita muita tärkeitä vapauksia.

– WordPress.org

5. WordPress antaa sinun omistaa tietosi

Suuret tuotemerkit, kuten SONY Playstation, tuottavat paljon tietoja, joista osa saattaa olla arkaluontoista. Luodaan myös omia tietojasi, etkä tarvitse ketään muuta asioimaan tavujesi kanssa. Sitä vastoin eheys on tärkeä näkökohta isoille tuotemerkeille, ja ainoa tapa varmistaa tietojen eheys on kaiken omistaminen.

WordPress on vain julkaisualusta, turvallinen julkaisualusta, jonka avulla voit rakentaa uskomattomia verkkosivustoja. Sinä omistat tietosi – jokainen tavu, eikä kukaan edes WordPressin työntekijä upota kättään sisältöön – siksi Microsoftin kaltainen tuotemerkki valitsee WordPressin.

6. WordPress antaa sinun käynnistää nopeasti

WordPress huolehtii taustalla olevasta (tai rakenteellisesta) koodipohjasta siten, että sinun ei tarvitse kirjoittaa koodia tyhjästä, kun haluat käynnistää uusia sovelluksia. Kun verkkosivustosi toimii WordPressissä, tarvitset vain laajennuksia tai muutamaa ylimääräistä koodiriviä minkä tahansa sovelluksen käyttöönottamiseksi. Sinun ei tarvitse viettää tunteja uusien sovellusten luomiseen, koska on todennäköistä, että niissä on vain laajennuksia.

Kuvitteletko aikaa, joka kuluu uuden sovelluksen luomiseen ja testaamiseen HTML + CSS-staattiselle verkkosivustolle? Kyky käynnistää nopeasti on syy, miksi Time-lehden kaltaiset suuret brändit ovat luoneet suurimman osan web-sisällöstä WordPressiin.

“Lähes kaikki uusi verkkosivustomme on nyt luotu WordPressillä”, sanoo Time Magazine. Mutta se ei lopu tähän – muita hienoja esimerkkejä isoista tuotemerkeistä, jotka luovat uutta verkkosisältöä (ja sovelluksia) WordPressin avulla, ovat:

TechCrunch – yksi tekniikan, median ja nörttikulttuurin tärkeimmistä resursseista verkossa.

Seuraamalla samaa linjaa The Next Web on edistyksellinen tekniikkablogi, joka kattaa uusimmat ja parhaimmat tieteen, tietojenkäsittelyn, tekniikan ja muun kehityksen. He tietävät tavaraa – ja he valitsevat WordPressin.

7. WordPress on helppo integroida sosiaalisen median ja muiden palveluiden kanssa

WordPress saattaa olla blogging (CMS) -alusta, mutta sen kyky integroida ja pelata hyvin muiden palveluiden kanssa asettaa sen selvästi sivun yläosaan. Muutaman sosiaalisen verkostoitumisen laajennuksen avulla voit levittää viestisi helposti ja nopeasti sosiaaliseen mediaan.

Se ei ole sen loppu. Suuret tuotemerkit, kuten AMC: n Walking Dead, ovat integroineet palvelun, jonka nimi on StorySync joka kokoaa faneja ympäri maailmaa. Tämän nerokkaan palvelun ansiosta kuuluisan Walking Dead -sarjasarjan fanit voivat jakaa ”… ripauksia, hienoja trivia, ylellisiä videoita ja katsella jaksoja ilmassa”. Kerro minulle, eikö se ole niin kuollut??

Jos yllä oleva Walking Dead -kuvio ei leikkaa sitä sinulle, tässä on toinen esimerkki.

Angry Birds järjestää myös omia sosiaalisia kampanjoita ja he käyttävät (arvasit sen) WordPressiä. Yllättyt siitä, missä määrin WordPress voi mennä niin pitkälle kuin integroituminen muihin palveluihin!

8. WordPress on 100% reagoiva ja mobiiliystävällinen

Kun sijoitat verkkosivustosi WordPressiin, sinun ei tarvitse murtaa taaksepäin yrittäessäsi tehdä siitä sopivan mobiililaitteiden näytölle. Alusta on rakennettu uusimmille verkkostandardeille, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa täysin reagoivia verkkosivustoja muutamassa minuutissa.

WPtouch vapaa-wordpress-pluign

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina luottaa laajennuksiin, kuten WPtouchiin, tehdä verkkosivustosi pienemmillä (lue mobiililaite) näytöillä. Laitetaan testattavaksi WordPress-reagoiva suunnittelu. Käynnistä uusi välilehti heti ja siirry johonkin seuraavista sivustoista:

Quartz on digitaalinen uutistoimisto, joka keskittyy mobiili-uutisien (kätevälle elektroniikallesi) tarjoamiseen yritystä ja maailmantaloutta varten..

Isot nimimerkit, jotka käyttävät WordPress: Vogue

21. muoti

Vogue on yksi muodin tunnetuimmista nimistä, ja voit lyödä vetoa, että heidän sivustonsa on vaivatta mobiilivalmis (ja rakennettu WordPressille),

Metro UK on julkkis- ja viihdeuutislehti, jolla sattuu olemaan myös mobiilivalmis WordPress-sivusto.

Harvard Gazette jakaa kaikki viralliset uutiset Harvardista ja sen eri kouluista. Edistyksellisen sisällön lisäksi Harvard tietää, että WordPress on yksinkertaisesti paras, kun kyse on laadukkaan blogin luomisesta.

Oletko avannut mitään yllä olevista sivustoista uudessa välilehdessä? Hyvä. Avaa nyt sama verkkosivusto mobiililaitteellasi ja koe reagoiva suunnittelu parhaimmillaan. WordPress = reagoivuus.

9. WordPress on dynaaminen, WordPress on elossa

WordPress on melko joustava, eikä ole mitään rajaa sille, mitä voit saavuttaa alustalla. Vielä parasta on se, että maailmanlaajuinen avustajien ryhmä parantaa jatkuvasti WordPressiä. Jokaisen uuden päivityksen myötä meitä hoidetaan uusilla ominaisuuksilla, ja alustan dynaamisuus ei koskaan lopu. Etsitkö lisää hyviä esimerkkejä? Katso seuraavat sivustot:

Target jakaa päivittäiset tapahtumat, tarjoukset ja henkilökohtaiset tarinat Target Pulse WordPress -blogissa.

People Magazine -lehti löytyy jokaisesta uutiskirjeestä, mutta viimeisimpien julkkisuutisten ja juorien saaminen on entistä helpompaa heidän ladattavan WordPress-sivuston kautta..

Mercedes Benz tunnetaan ympäri maailmaa laadukkaista autoistaan, joten on vain järkevää, että heidän verkkosivustolleen kuuluu huippuluokan WordPress-asetukset.

10. WordPress on enemmän kuin ohjelmisto, se on yhteisöy

Aion aloittaa lainaamalla WordPressiä käyttävät suuret nimibrändit: Interaktiivinen

27. Interaktiivinen

“Se on avoimen lähdekoodin yhteisön voima, joka tekee WordPressistä niin hyvät kuin se on.” – Interaktiivinen

“Tuntuu hienolta, kun pystymme tarjoamaan korjauksia, jotka voivat auttaa koko yhteisöä.” – BBC America

“Koska koko tämä koodi on käytettävissä ja jaettu muun WordPress-yhteisön kanssa, meille on helpompaa työskennellä sivustolla.” – NASA

Tarvitseeko sanoa enempää?

Vielä enemmän WordPressiä käyttäviä suuria nimiä

Nyt kun olemme selvittäneet, miksi suuret brändit rakastavat WordPressiä, ja jaoimme 27 mahtavaa yritystä, jotka valitsevat WordPressin verkkosivustoilleen, joiden mielestä jatkamme. Miksi lopettaa nyt? Joten tässä on jopa LISÄÄ suuria merkkejä, jotka käyttävät WordPressiä.

Suuria nimiä, jotka käyttävät WordPressiä: Obama

29. obama

Suuria nimiä, jotka käyttävät WordPressiä: Lifetime Fitness 60 Day Challenge

37. Elinikäinen kunto 60 päivän haaste (mikä sattuu olemaan toinen teeman kokonaiskäyttäjä)

Suuria nimiä, jotka käyttävät WordPressiä: Lataa

53. Lataa blogi (Cnetistä)

WordPressiä käyttävät suuret nimibrändit: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (tietysti WordPressin perustaja)

johtopäätös

Ajattelin, että jos toimittaisin vain yhteenvedon 55 WordPressiä käyttävästä suuresta brändistä, materiaalia ei olisi tarpeeksi pureskella. Nyt kun tiedät miksi nämä suositut tuotemerkit rakastavat ja käyttävät WordPressiä, saatat olla taipuvainen ajamaan seuraavaa Web-projektiasi WordPressissä. Jos valitset tämän tien, lupaan, ettet koskaan tule pettymään. Nähdään ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map