45 hämmästyttävää WordPress-blogia, joita sinun tulisi seurata

Paras WordPress-blogi, jota sinun tulisi seurata

WordPress-harrastajana haluat aina pysyä ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista WordPress-maailmassa ja jossain määrin myös web-kehityksestä. Haluat tietää mitä whos WordPressistä on sanottava milloin tahansa. Haluat pysyä käyrän edellä; Pidä välilehtiä WordPress-uutisista, uusimmista tekniikoista, hakkereista, teemoista, laajennuksista ja mitään. Ja mikä olisi parempi tapa pysyä ajan tasalla ja päivittää kuin lukea WordPress-blogeja?


Tämänpäiväisessä tarjouksessa esittelemme sinulle yli 45 mahtavaa WordPress-bloggaajaa, jotka sinun pitäisi tietää. Ja sinun pitäisi ehdottomasti katsoa heidän Twitter-tilejä, joten mene eteenpäin ja paina tätä seuraa-painiketta. Valmistaudu pitämään hauskaa.

1. WPExplorer

Seuraavia WordPress-blogeja - WPExplorer

Käy WPExplorer-blogissa    Seuraa: @WPExplorer

Voisin olla tässä asiassa hieman puolueellinen, mutta tosiasia on tosiasia; WPExplorer on epäilemättä yksi parhaista WordPress-blogeista. Tarkoitan, täällä WPExplorerissa on vain niin paljon mitä voit oppia.

Mietitkö mitä valikossa on? WPExplorer on yksi resurssi, jonka haluat lisätä kirjanmerkkeihin tällä hetkellä, yksityiskohtaisista opetusohjelmista, teema- ja plugin-arvosteluista vinkkeihin ja hyviin opasoppaisiin. Suurten viestien välissä julkaisemme myös lahjoja ja yksinoikeuksia, jotka voivat säästää paljon rahaa ��

2. Tyylikkäät teemat

Sinun tulisi seurata WordPress-blogeja - tyylikkäät teemat

Käy Elegantti Teemat -blogissa    Seuraa @elegantthemes

Elegantti Teemat-blogi tarjoaa uskomattomia WordPress-vinkkejä, oppaita ja päivityksiä heidän uusista WordPress-teemoistaan ​​ja laajennuksistaan. Blogissa on kunnioitettuja WordPress-bloggaajia, kuten Kevin Muldoon, Brenda Barron ja Jacqueline Thomas.

3. Chris Lema

Seuraavia WordPress-blogeja - Chris Lema

Käy Chris Leman blogissa    Seuraa: @chrislema

Ellet aloittanut WordPressin käyttöä äskettäin, sinun on täytynyt olla kuullut jotain Chris Lemasta – ylimmän tason WordPress-bloggaajaan, joka on kutsuttu neuvomaan WooThemesin, iThemesin, Reaktivin, WP101: n ja muiden kaltaisia. Hän blogoi verkkokaupasta, freelancerista, jäsenyydestä, verkko-oppimisesta ja esittelystä muiden WordPressiin liittyvien aiheiden joukossa.

4. WP-asetukset

WP-asetukset

VISIT WPSETUP    FOLLOW @wp_setup

Etsitkö oppaita WordPressin asentamisesta? Isännöintisuunnitelman valitseminen? Tai jotain muuta? WP-asennuksessa on paljon upeita artikkeleita, jotka sisältävät monenlaisia ​​aiheita, joista on apua kaikille uusille WordPress-käyttäjille sivustonsa määrittämisessä.

5. WPLift

Seuraavia WordPress-blogeja - WPLift

Käy wplift-blogissa    Seuraa: @wplift

WPLift sisältää WordPress-oppaita, oppaita ja vinkkejä parhaimmilta WordPress-bloggaajilta. Lisäksi heillä on hienoja tarjouksia käynnistykseen. Tämä plus keskittyminen lähtötason käyttäjiin tekee WPLiftistä suuren blogin, jota WordPress-tietämyksen seuraaminen voi seurata.

6. WinningWP

Seuraavia WordPress-blogeja - InningWP

Käy WinningWP: ssä    Seuraa: @WinningWP

WinningWP: tä hallinnoi Brin Wilson, ja se on loistava resurssi WordPressille. Tutustu uusiin WordPress-teemoihin, tarkista joitain plugin-arvosteluita ja opi uusia taitoja hyödyllisten ohjeiden avulla.

7. WP Tavern

Seuraavia WordPress-blogeja - WPtavern

Käy wptavern    Seuraa: @wptavern

Jeff Chandlerin vuonna 2009 perustama WP Tavern julkaisee mm. Viimeisimpiä WordPress-uutisia, hakkereita, teema- ja laajennusilmoituksia. Blogia hallinnoivat Jeff Chandler ja Sarah Gooding. Blogia päivitetään säännöllisesti viimeisillä WordPress-uutisilla.

8. WPEka

Blogit, joita sinun tulisi seurata - WPeka

Käy WPEka-blogissa    Seuraa: @wpekadotcom

En tiedä kuinka he keksivät nimen, mutta se kasvaa varmasti sinulle hetken kuluttua. Mutta nimi ei ole syy siihen, että WPEka pääsi tähän luetteloon; blogi julkaisee upeita mielipideviestejä, teema- ja plugin-arvosteluita sekä perusteellisia oppaita useita kertoja viikossa.

9. WPKube

Seuraavia WordPress-blogeja - WPkube

Käy WPKubessa    Seuraa: @wpkube

Devesh Sharma perusti WPKuben takaisin kesäkuussa 2014 “… tarjoamaan laadukkaita WordPress-teemoja, laajennuksia, oppaita, uutisia ja muokkauksia …” Dev, joka on oikein menestyvä verkkovastaava, on tehnyt hienoa työtä WPKuben kanssa. Hän julkaisee uuden viestin joka toinen päivä. WPKube sisältää tunnettuja WordPress-bloggaajia, kuten Joe, Ashley ja Sourav Kundu.

10. WPMU DEV -blogi

Seuraavia WordPress-blogeja - wpmudev

Käy wpmudev-blogissa    Seuraa: @wpmudev

WPMU DEV on juuri leivottu muotoilu, yli 360 000 jäsentä ja blogiosa, joka sisältää parhaita WordPress-oppaita, vinkkejä ja neuvoja verkossa. WPMU DEV on monien käyttäjien WordPress-resurssi – kokeneille tai muille. Blogin aiheet kiertävät WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress ja paljon muuta WordPress-yhteisöstä..

11. BobWP

Seuraavia WordPress-blogeja - BobWP

Käy bobWP-blogissa ja podcastissa    Seuraa: @bobWP

Olit sitten aloittelija tai edistynyt WordPress-käyttäjä, voit aina oppia jotain Bob Dunnilta. Hän on tavallaan iso juttu, joten kiinnitä huomiota paremmin, kun hän tulee lavalle. Voit myös seurata hänen podcastia saadaksesi lisää WordPress-hyvyyttä.

12. ManageWP-blogi

Seuraavia WordPress-blogeja - ManageWP

Käy managewp-blogissa    Seuraa: @managewp

ManageWP antaa sinun hallita useita WordPress-sivustoja yhdestä kojetaulusta, mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa. En yritä vetää jalkaa, se on todella kätevä, varsinkin jos kamppailet sivustojesi hallinnassa. ManageWP-blogissa on huippuluokan kirjoittajia ja kehittäjiä, kuten Vladimir Prelovac, Charnita Fance ja Brenda Barron, jakava ManageWP-blogi muun muassa opetusohjelmia, vinkkejä, arvosteluita, mielipiteitä, uutisia, liike-elämän neuvoja, teemoja ja laajennuksia..

13. WP: n pormestari

Seuraavia WordPress-blogeja - WPMayor

Käy wpmayorissa    Seuraa: @wpmayor

Jos etsit kuumimpia ja viimeisimpiä WordPress-uutisia, artikkeleita, hakkereita ja plugin-arvosteluita vain mainitaksesi muutaman, haluat lisätä WP-pormestarin lukemistoluetteloosi. Kuten nyt. WP: n pormestaria ylläpitävät herrat ja rouva Jean Galea Mark Zahran avulla, joka sattuu olemaan Galean serkku. Tässä perheyrityksessä on pari avustajaa kaikilta elämänaloilta, mikä antaa sisällölle globaalin (monikulttuurisen) tunteen.

14. WPBeginner

Seuraavia WordPress-blogeja - WPBeginner

Vieraile wpbeginnerissä    Seuraa: @wpbeginner

Yli 130 000 WordPress -käyttäjällä WPBeginner on perimmäinen resurssi WordPress-aloittelijoille. Älä ymmärrä minua väärin, voit silti oppia paljon WPBeginneristä jopa kokenut WordPress-käyttäjä. Loppujen lopuksi oppiminen ei koskaan lopu koko elämän ajan.

15. SitePoint

Seuraavia WordPress-blogeja - SitePoint

Käy WordPressin Sitepointissa    Seuraa @sitepointdotcom

Vuodesta 1999 SitePoint on inspiroinut lukemattomia suunnittelijoita rakentamaan korkealaatuisia verkkosivustoja ja verkkosovelluksia. Sen lisäksi, että ne julkaisevat huippuluokan WordPress-oppaita ja -vihjeitä joka viikko, ne tarjoavat fantastisia kirjoja ja kursseja, jotka kiertävät HTML: ää, CSS: tä ja JavaScriptiä. Heidän bloginsa sisällön on luonut valtava kirjoittaja- ja kehittäjätiimi.

16. CodeinWP

Seuraavia WordPress-blogeja - CodeInWP

Käy COdeinWP-blogissa    Seuraa: @codeinwp

CodeinWP-blogi on Daniel Patakin, Tom Ewerin (vannon, ettei hän ole lahjottanut minua maininnoista), Adelina Tucan ja Karol K: n tykkäämisenä, ja se on hyvin hoidettu kokoelma parhaita WordPress-oppaita, temppuja ja vinkkejä . CodeinWP: n viestit ovat todella upeita, et halua missata mitään!

17. WP-supertähti

Seuraavia WordPress-blogeja - WPsuperstars

Käy WP SuperStarsilla    Seuraa: @WPSuperstars

WP Superstars on enemmän arvostelupaikka kuin blogi. Siitä huolimatta, ne julkaisevat upeita WordPress-oppaita ja -viestejä, joista on hyötyä sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Joten, et saa vain mahtavia arvosteluja WordPress-suosikkituotteistasi (ts. Teemat, laajennukset, hosting jne.), Mutta myös hyvin tutkittuja viestejä oppimaan kaiken mitä WordPressistä voi saada..

18. ThemeShaper

Seuraavia WordPress-blogeja - ThemeShaper

Käy ThemeShaperissa    Seuraa: @ThemeShaper

Kuka on ThemeShaper WordPress -blogin takana, joka on yksinkertaisesti liian mahtava vastustaakseen? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert ja kaksitoista (12) muuta WordPress-harrastajaa, jotka välittävät asiasta paljon WordPress-teemoista. Blogiosa on valtava arkisto WordPress-uutisia, vinkkejä, inspiraatiota, temppuja, hakkereita, katkelmia ja perusteellisia opetusohjelmia.

19. Vääntömomentti

Seuraavia WordPress-blogeja - Torque Mag

Käy tOrgue-lehdessä    Seuraa: @TheTorquemag

WPEnginen, monien valitseman WordPress-isäntän takana olevien kaverien toimesta Torque tarjoaa kaikki WordPress-uutiset, päivitykset ja kaikki viimeisimmät tapahtumat WordPress-maailmassa. Paitsi uutiset, heillä on yritys-, yhteisö- ja kehityskategorioita, jotka tekevät blogista rikkaamman. Sisällön ovat luoneet muun muassa Shaun Quarton, John Stewart ja Josh Pollock.

20. Tuts+

WordPress-blogeja, joita sinun tulisi seurata - Tuts +

Käy WordPress-ohjelmassa tUts +    Seuraa: @TutsPlus

Emme voi julkaista viestiä parhaista seurattavista WordPress-blogeista, emmekä mainitse Tuts +: ta, ainutlaatuista resurssia, joka sopii aloittelijoille ja pro-WordPressereille. Jos hemmotella minua, olen etsinyt inspiraatiota Tutsista+ pari lukemattomia kertoja aiemmin, ja joka kerta en ollut pettynyt.

21. Kissat, jotka koodittavat

Seuraavia WordPress-blogeja - kissat, jotka koodittavat

Käy kissat, jotka koodittavat    Seuraa @catswhocode

Ateria yli 17 000 seuraajalle, Cats Who Code on kuratoinut Jean, 30 vuotta vanha bloggaaja, jonka kotipaikka on Belgia. Se on valtava arkisto mahtavia WordPress-vinkkejä, hakkereita ja WordPress-koodausohjeita. Jeanin työtä on esitelty suosituissa blogeissa, kuten Smashing Magazine, WPHacks ja Pro Blog Design.

22. WP-areena

Seuraavia WordPress-blogeja - WP Arena

Käy WP Arenalla    Seuraa: @wparena

WP Arena on hyödyllinen blogi, joka on erikoistunut arvosteluihin, vertailuihin ja kokoelmiin. Ne tarjoavat myös mahtavia oppaita suosituille WordPress-laajennuksille ja helppoja vinkkejä, joista jokainen WordPress-käyttäjä voi olla hyödyllinen (kuten kuinka mukauttaa blogiisi tuotemerkkiisi).

23. Elementori

Seuraavia WordPress-blogeja - Elementor

Käy Elementor-blogissa    Seuraa: @elemntor

Olet varmasti kuullut Elementorista – se on paras ilmainen sivujen rakennustyökalu WordPressille. Mutta tiesitkö, että he myös pitävät blogia? No, he tekevät, ja se on täynnä hienoja vinkkejä siitä, miten Elementorin avulla voidaan luoda parempi verkkosivusto, inspiraation ja verkkosivujen suunnittelun rounduppien, freelancerin haastattelujen ja muun lisäksi..

24. 1stWebDesigner

Seuraavia WordPress-blogeja - 1.sivustosuunnittelija

Käy 1.WebDesignerissa    Seuraa: @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner oli yksi ensimmäisistä (ei pun tarkoitettu) WordPress-blogeista, jotka inspiroivat perustajamme aloittamaan WPExplorer, joten luonnollisesti heidän oli sisällytettävä tähän luetteloon. satoja hyödyllisiä viestejä, joissa on verkkosuunnitteluvihjeitä, cheatsheets, ilmaisia ​​resursseja (teemoja, Photoshop-työkaluja jne.), parhaita luetteloita ja paljon muuta, se on luettava kaikille verkkosivujen suunnittelijoille – ei vain WordPress-käyttäjille.

25. Woorkup

Seuraavia WordPress-blogeja - Woorkup

Käy Woorkupissa    Seuraa: @mywoorkup

Brian Jacksonin (vakava WordPress- ja SEO-guru) ylläpitämä Woorkup on ehdottomasti vakaa WordPress-resurssi. Jos olet epävarma laajennuksesta tai etsit inspiraatiota, anna Brianin blogi lukea. Hän jakaa myös freelancer-vinkkejä yrityksen johtamiseen omien henkilökohtaisten kokemustensa perusteella ja hänellä on suositeltujen tuotteiden työkalupakki, jonka avulla voit aloittaa.

26. WPShout

Seuraavia WordPress-blogeja - WPShout

Käy WPShout    Seuraa: @WPShout

WPShoutia ylläpitävät Fred Meyer ja David Hayes, ja ne, jotka pumppaavat jatkuvasti mahtavaa sisältöä, kuten viikoittaisia ​​opetusohjelmia, resurssisuosituksia, kehitysneuvoja, tietoturvaoppaita ja muuta. Seuraa heitä twitterissä saadaksesi säännölliset päivitykset siitä, mitä he kaivaa viikossa.

27. Kinsta

Seuraavia WordPress-blogeja - Kinsta

Käy Kinsta-blogissa    Seuraa: @kinsta

Ihmiset nauttivat Kinsan nopeasta, luotettavasta ja turvallisesta WordPress-isännöinnistä. Miksi? Koska he todella tietävät jutunsa! Ja onneksi sinulle, he jakavat tämän tiedon säännöllisesti bloginsa kautta. Vieraile heidän blogissaan oppiaksesi laajennuksista, tietoturvasta, yritysneuvoista, blogista ja muusta.

28. Colorlib

Seuraavia WordPress-blogeja - Colorlib

Käy Colorlib    Seuraa: @colorlib

Jos olet koskaan etsinyt tiettyä WordPress-kapealla, kuten ”parhaat luovat WordPress-teemat” tai “parhaat WordPress-teemat pienyrityksille”, olet todennäköisesti nähnyt Colorlib-luettelon aiemmin. Mutta sitä ei kaikilla heidän blogeillaan ole tarjota. Colorlib tarjoaa myös laajennusoppaita, suunnitteluvinkkejä ja jopa joitain ilmaisia ​​teemoja, joita voit käyttää verkkosivustollasi.

29. Kapea

Seuraavia WordPress-blogeja - Narrowem

vierailun Narrowem    Seuraa: @narrowthem

Narrowem tunnetaan syvällisestä teemastaan, plugin-arvosteluistaan ​​ja oppaistaan. Jos yrität päättää teemoista (tai laajennuksista), kannattaa siirtyä heidän blogiinsä nähdäksesi, voitko verrata ominaisuuksia ja toimintoja. Tai katso heidän tapaustutkimuksiaan oppiaksesi tosielämän verkkosuunnittelusesimerkkeistä.

30. Pilvet

Seuraavia WordPress-blogeja - Cloudways

Käy Cloudways-blogissa    Seuraa: @Cloudways

Cloudways on hieno hallittu pilvipalveluvaihtoehto, mutta ne ovat myös hieno blogi, jota seurataan. Vaikka ne eivät välttämättä keskity pelkästään WordPressiin, ne tarjoavat teemaarviointeja, verkkosivustojen asennusoppaita ja paljon yritysvihjeitä (GDPR, suunnittelu, sähköinen kauppa jne.), Jotka haluat lisätä luetteloosi..

31. Hiiva SEO

Sinun tulisi seurata WordPress-blogeja - yoo SEO

Käy Yoast SEO: ssä    Seuraa: @yoast

Emme voineet jättää Yoast SEO -sovellusta poistomme listalta, koska ne ovat todella parhaita ammattilaisille hakukoneiden optimoinnissa. Seuraa heidän blogiaan saadaksesi ajan tasalla olevat WordPress SEO -strategiat, sivustossa olevat SEO-vinkit, sosiaalisen median oppaat ja plugin-päivitykset (koska jos et käytä heidän SEO-laajennusta, sinun pitäisi olla).

32. Carrie Dils

Seuraavia WordPress-blogeja - Carrie Dils

Käy Carrie Dilsin blogissa    Seuraa: @cdils

Carrie Dils on WordPress-asiantuntija, ja hänen viestejään on jatkuvasti ilo lukea. Olet melko varmasti oppinut jotain – onko kyse WordPressistä, Genesisistä, WooCommerceista tai jostakin muusta. Älä unohda seurata myös hänen Twitteriä – hän tweetti säännöllisesti ja päivästä riippuen he ovat suoraan hilpeitä.

33. Envato

Seuraavia WordPress-blogeja - Envato

Käy Envaton blogissa    Seuraa: @envato

Kun ajattelet Envatota, ajattelet todennäköisesti heti premium-teemoja, laajennuksia, kuvia jne., Mutta Envato on todella lisännyt heidän blogiaan viime vuonna. Jakamalla vinkkejä ja neuvottelupalstoja melkein jokaiselle markkinaraolle, heidän bloginsa on loistava resurssi freelancereille, jotka työskentelevät asiakastyömainoksissa, ja itsepalveluyrityksille, jotka etsivät vähän apua tai inspiraatiota..

34. Media-temppeli

Seuraavia WordPress-blogeja - Media Temple

Käy Media Temple -blogissa    Seuraa: @mediatemple

Media Temple on toinen mahtava isäntä, jolla on yhtä mahtava blogi. Sisäänkirjautuminen aika ajoin, niin saat lisätietoja aiheista, kuten asiakkaiden valonheittimet, optimointivinkit, kuvankäsittelyohjelmat, WordPress-oppaat ja muut..

35. Anariel Design

Seuraavia WordPress-blogeja - Anariel Design

Käy Anariel Design -sivustolla    Seuraa: @Ana_Segota

Anariel Designia johtaa hämmästyttävä kehittäjä Ana Segota. Seuraa hänen blogiaan lukeaksesi yksi WordPress-haastatteluista, seuraa hyödyllisiä oppaita (ja videooppaita), oppia uusia SEO-vinkkejä ja paljon muuta. Hän tarjoaa myös kauniita premium-teemoja, joita et halua ohittaa.

36. MonsterPost

Seuraavia WordPress-blogeja - MonsterPost

Käy MonsterPostissa    Seuraa: @templatemonster

TemplateMonster on valtava markkinapaikka, jossa on tuhansia uskomattomia teemoja ja malleja, joista valita, ja heidän bloginsa MonsterPost tarjoaa tuhansia hyödyllisiä artikkeleita (sekä ilmaisia ​​e-kirjoja ja käynnistettäviä teemoja). Terävöitä suunnittelutaitojasi, opi helposti verkkosivuston sisällön optimoinnista, kuvittele sinulle paras hosting-palvelu ja muuta.

37. WordPress.org

Seuraavia WordPress-blogeja - WordPress.org

Käy WordPress News -sivustolla    Seuraa: @WordPress

Tietenkin meidän piti sisällyttää WordPressin uutisblogi tähän luetteloon. Pidä ajan tasalla WordPress-ydinpäivityksistä, ominaisuuksien parannuksista, yhteisötapahtumista ja kehittäjien muistiinpanoista.

38. WPBlog

Blogit, joita sinun tulisi seurata - WPBlog

Käy WPBlogissa    Seuraa: @wpblogdottcom

WPBlog on toinen WordPress-blogi ympäri, josta saat tietoja WordPress-trendistä tai tutkia tuotetta ennen ostamista. Kotisivu vinkkejä, oppaita ja arvosteluita WordPressistä. Se on hyvä sivusto lisätä luetteloosi.

39. WP-poikasen

Seuraavia WordPress-blogeja - WP Chick

Vieraile WP Chickissä    Seuraa: @kimdoyal

Kim Doyal on WordPress-ammattilainen, joka jakaa paljon tietoja hänen WP Chick -blogistaan ​​(vaikka hänellä on myös podcast, sinun tulee ehdottomasti kassalle lähettää). Hän jakaa hienoja vinkkejä siitä, kuinka WordPress-pohjaista blogiasi tai yritystäsi pidetään paremmin.

40. Rich Tabor -blogi

Seuraavia WordPress-blogeja - Rich Tabor

Käy Rich Taborin blogissa    Seuraa: @richard_tabor

Rich on tähtien WordPress-kehittäjä (ehkä olet nähnyt hänen työnsä ohi ThemeBeans), joka ylläpitää myös henkilökohtaista blogia. Se on loistava paikka etsiä tonnia Gutenberg-oppaita, WordCampi-esiintymiä ja tonnia WordPress-vinkkejä.

41. WPLeaderit

Seuraavia WordPress-blogeja - WPLeaders

Käy WPLeadersissa    Seuraa @thewpleaders

WPLeaders on itse kuvailtu WordPress-tiedon keskittymä, ja meidän olisi pitänyt hyväksyä se. Istiak Rayhanin luomat WPLeaders on varmasti toinen suuri WordPress-kokoelmien resurssi kirjanmerkkeihisi lisäämistä varten. Mitä etsit – onko kyse Click-Tweet-laajennuksesta, Gutenbergin kanssa yhteensopivista teemoista vai jopa seuraamisesta..

42. WPBuffit

Seuraavia WordPress-blogeja - WPBuffit

Käy WPBuffien blogissa    SEURAA @THEWPBUFFS

Olet todennäköisesti kuullut WPBuffista aiemmin. Ne tarjoavat on-demand-apua kaikenlaisissa WordPress-mukautuksissa, tietoturvassa, päivityksissä ja muussa. Et ehkä tiedä, että heidän blogissaan on myös paljon hyödyllisiä resursseja, kuten webinaareja, oppaita, arvosteluja ja kierroksia.!

43. CollectiveRay

CollectiveRay-blogi

Vieraile kokoelmassa    FOLLOW @CollectiveRay

Etsitkö WordPress-vinkkejä sekä vähän Joomlaa sivulla? Siirry lukemaan David Attardin blogia CollectiveRaysta. Yli 12 vuoden ajan verkkosivujen suunnittelussa hän jakaa tietonsa muiden verkkosivustojen omistajien kanssa. CollectiveRay on erikoistunut oppaisiin, arvostelujen ja verkkosuunnitteluvihjeiden tarjoamiseen WordPressille ja muille.

44. WebCreate.Me

Seuraavia WordPress-blogeja - WebCreate.Me

Käy WebCreate.me    Seuraa: @webcreateme

Pienyrityksille suunnattu WebCreate.Me on loistava resurssi, jonka avulla WordPress-verkkosivustosi toimii sujuvasti. Hanki vinkkejä tekstisuunnitteluun, sosiaaliseen jakamiseen, ajoittamiseen, sähköpostimarkkinointiin ja muuhun. Etsitkö mukautettua WordPress-verkkosivuston rakennetta? Tai SEO-konsultaatiota? He tekevät myös sen – sinun tarvitsee vain saada tarjous.

45. Ma.tt

Seuraavia WordPress-blogeja - Ma.tt

Käy Ma.tt    Seuraa: @photomatt

Viimeisenä, mutta ehdottoman vähäisimpänä, saatat haluta käydä Matt Mullenwegin henkilökohtaisessa blogissa. Hän kirjoittaa usein tietoa WordPressistä, yritystoimintaan liittyvistä toimituksista, haastatteluista, Automattic-uutisista ja toisinaan tarkastelee erilaisia ​​WordCamppeja tai Meetuppeja.

Sinulle …

WordPress kasvaa edelleen joka päivä. Kehittäjät jatkavat koodin sitoutumista ja uusien ominaisuuksien lisäämistä vieden alustan mielikuvituksen rajojen ulkopuolelle. Se on nyt voimakas enemmän kuin koskaan, ja voimme vain odottaa tämän suuntauksen nousevan. Voit pysyä kaikkien WordPress-muutosten, uutisten ja päivitysten edessä seuraamalla suosikkiblogiasi tai henkilökohtaisesti osallistuminen projektiin.

Tämän hienosti muotoilun WordPress-blogeja sisältävän luettelon avulla sinulla tulisi olla runsaasti valintoja käytettävissänne. On selvää, että siellä on monia muita WordPress-blogeja, joten jos ikävöimme suosikkiasi, muista mainita se kommenteissa jatkaaksesi luettelon kasvattamista. Kerro meille ajatuksiasi ja miten vuosi 2018 menee. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map