30 WordPress-ammattilaista, joita seurataan Twitterissä

30 WordPress-ammattilaista, joita seurataan Twitterissä

Huuda kaikille WordPress-ammattilaisille ja täydelliselle aloittelijalle, joka valmistautuu isoon sukellukseen. Tämä on erityinen omistautuminen kaikille, jotka eivät vain näytä saavan tarpeeksi WordPressistä. Olet todella kultaseni, joten valmistaudu pitämään hauskaa.


Noin vuosi sitten julkaisimme viestin, yli 25 Amazing WordPress -blogia, joita sinun pitäisi seurata, ja se antoi hyvää palautetta sinulta. Puhumme mahtavista ja nostalgisista kommentteista, kuten:

Tämä on yksi hieno kokoelma Freddy! Suosikkini ovat WPExplorer, WPKube ja tietysti WPMU Dev -blogi. Rakasta myös sisältöä WPLift ja WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Tai…

Freddy, tämä on uskomaton luettelo, jonka olet koonnut. Kiitos paljon mainitsemasta WP Superstareja – minä ja joukkue todella arvostamme sitä. – Adam Connell @wpsuperstars

Ja voisin jatkaa, koska sinä rokki. Jokainen teistä. Rakastamme mielestämme kuulla ajatuksiasi, ja sinun ja minun välilläsi kommenttisi tarjoavat kaivattua moraalin vauhtia. Tänään rakennamme tätä toveruushenkeä viestillä, joka saa sinut ajan tasalle WordPress-yhteisön creme de la creme -sovelluksen kanssa.

Kehotamme sinua kohti 30 WordPress-ammattilaista seuraamaan Twitterissä. Nämä kaverit (ja tytöt) ovat aseistettuina parhaimpien WordPress-vinkkien, uutisten, opetusohjelmien, työkalujen ja paljon muun kanssa. Toisin sanoen, se on sellainen väkijoukko, jonka kanssa haluat viettää aikaa pysyäksesi WordPressin käyrän edessä.

Nälkä ja jano viimeisimmistä tapahtumista WordPress-maailmassa? Jos tämä on kuulostava kyllä, katso seuraavia Twitter-tilejä ja älä epäröi lyödä sitä Seuraa-painiketta. Valmis? Hyvä.

Kaikki WordPress-ammattilaiset

Wordpress-ammattilaisten seurata viserrys

Tämä ei ole harjoitus. Se on erityinen maininta kaikille WordPress-ammattilaisille ympäri maailmaa. Jos rakastat ja / tai käytät WordPressiä, kuulut tähän luokkaan. Jos suunnittelet WordPressin käyttöä, ota sukellus jo et älä surra; tulit oikeaan paikkaan.

Harmi, että meillä ei ole Twitter-kahvojasi, jotta voit ravistaa kätesi ja tuoda sinut henkilökohtaisesti sinne. Mutta on, mutta.

Olitpa WordPressin aloittelija tai pääkäyttäjä, pyydämme sinua pudottamaan meille linjan ja Twitter-kahvan kommentteihin, jotta voimme kunnioittaa ja tunnustaa sinut tärkeäksi hammaspyöräksi WordPressiä käyttävissä hammaspyörissä. Jos olet täydellinen aloittelija, seuraa vapaasti @WordPress Twitterissä.

WP Explorer

WordPress-ammattilaiset seurattavan-wpexplorer

Bias tai no bias, WPExplorer on yksi Twitter-tili, jota sinun on noudatettava. AJ Clarke ja Kyla ovat WordPressin parhaita ammattilaisia ​​luettelossani, enkä sano tätä, koska he leikkaavat minut sekkejä. Ei, siinä ei ole.

Olen seurannut, miten duo kasvattaa tämän blogin pienestä pilkusta laajassa WordPress-maailmankaikkeudessa suureen kirkkaaseen tähtiin, joka se on tänään. WPExplorer-Twitter-syöte on täynnä parhaita WordPress-arvosteluita, uutisia, oppaita, vinkkejä, lahjoja ja paljon muuta.

Devesh Sharma

Wordpress-ammattilaisten seuranta-wpkube

Käsittele, jos olet käynyt jollain Dev: n lukuisista WordPress-sivustoista. Devesh-tweetit ovat yksi innokkaimmista WordPress-ammattilaisista, jotka ovat koskaan saaneet armon verkkoon @wpkube. Twiitit kiertävät WordPress-kehitystä, teemoja, laajennuksia, uutisia, oppaita ja paljon muuta.

WinningWP

WordPress-ammattilaiset seurattavan-winningwp

Lontoon itsenäisesti julistaman WordPress-harrastajan Brin Wilsonin kuratoima @winningWP jakaa runsaasti WordPress-asiantuntemusta ja tietoa, jonka ovat kirjoittaneet WordPress-ammattilaiset ympäri maailmaa..

Syed Balkhi

WordPress-ammattilaiset seurattavan-syedbalkhi

En tiedä liitetäänkö Syedin henkilökohtaiseen Twitter-tiliin @syedbalkhi tai hänen suositumpi @wpbeginner tili, koska molemmat ovat mahtavia. Syed on kaveri muiden lupaavien WordPress-projektien, kuten Soliloquy, Easy WP Forms, Envira Gallery, Optin Monster ja niin paljon, takana..

Tom McFarlin

WordPress-ammattilaiset seurattavan-tommcfarlin

Tom on ollut WordPressin ympärillä hienolla keikoilla mukavilla sivustoilla, kuten Tuts + Code, CareerBuilder.com ja Smashing Magazine, mainitakseni vain muutamia. Hän puhuu toisinaan WordCampsissa ja MeetUpsissa sekä bloggaajana että kehittäjänä. Löydät hänen työnsä myös WordPress-laajennusten arkistosta ja GitHubista. Hän perusti ja johtaa @pressware.

Jean-Baptiste Jung

WordPress-ammattilaiset seurattavan-catswhocode

Jean on ammattimainen web-kehittäjä, bloggaaja ja Cats Who Code- ja WP Recipes -takaisten takana oleva kaveri. Voit seurata tweettejä WordPressistä ja kaikesta web-kehityksestä.

Lorelle VanFossen

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Lorelle

Lorelle VanFossen on niin mahtava, että annan fani puhua hänen puolestaan:

Jos sinulla on WordPress-sivusto, tilaa Lorellen blogi. Itse asiassa, jos sinulla ei ole WordPress-sivustoa, tilaa silti. Hän kirjoittaa vinkkejä ja temppuja WordPressille, mutta hän kattaa myös yleiset blogivinkit. Jokainen voi hyötyä Lorellen lukemisesta WordPressistä. – Tyme White, 9 sääntöjen verkkoa

Carrie Dils

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Carrie-Dils

Carrie Dils tuntee tavaransa, ja hänen bloginsa … no … se on jotain muuta. Mutta se johtuu todennäköisesti siitä, että hän toimii Genesis-kehyksessä. Mainitsinko hän, että hän tietää tavaraa? Carrie Dils on ammattimainen WordPress-kehittäjä ja -konsultti. Hänen Twitter-syötteensä on tarkalleen missä sinun täytyy olla. @cdils se on ��

Sarah Gooding

WordPress-ammattilaiset seurattavan-sarah-gooding

Tämä luettelo paranee entisestään. Onko Sarah tämän aikakauden WordPress-ammattilaisten joukossa? Darn right, hän on. Hän on omituinen, hauska ja hänellä on tapana käyttää sanoja. Ilman sokeripinnoitusta, hän on myös suuri bloggaaja ja kutoja! Hän tweettaa säännöllisesti @pollyplummer.

Paul Andrew

WordPress-ammattilaiset seurattavan-speckyboy

Paul Andrew on kaveri, joka toi meille suositun Speckyboy Design -lehden. Hänellä on laaja kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja tweeteistä WordPressin ja yleensä web-suunnittelun työkaluista, resursseista ja innovatiivisista tekniikoista.

Chris Lema

WordPress-ammattilaiset seurattavan-WordPress-chrislema

Tämä pala olisi epätäydellinen ilman Chris Lemaa, eikö niin? Hän on kuuluisa ammatillinen valmentaja, puhuja, kirjoittaja ja bloggaaja. Hänen neuvoistaan ​​on paljon apua, jos tarvitset hyödyntää WordPressiä, omistaa blogeja tai rakentaa korkean suorituskyvyn joukkue.

Pippin Williamson

WordPress-ammattilaiset seurattavan-pippinsplugins

Pippins W. of Pippins Plugins on hieno oluen harrastaja ja kaveri joidenkin suosituimpien WordPress-laajennusten, kuten RestrictContentPro, Easy Digital Downloads ja AffiliateWP, takana. Hänen blogissaan on paljon WordPress-oppaita ja viestejä, jotka ovat täynnä parhaita vinkkejä. Saalis Pippin klo @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Brian-krogsgard

Brian perusti Post Status -lehden, joka on omistettu WordPress-ammattilaisille alalle. Kuuntele WordPress-podcasteja tien päällä tai lue artikkeleita WordPress-ytimestä, uutisista, kehityksestä, yrityksestä ja paljon muuta.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweetit alkaen @LisaSabinWilson, Lisa on aivot ja aivot takana @AppPresser, Web Dev Studios -yrityksen omistaja ja WordPress For Dummies -kirjailija. Hän tweetti aina liiketoimintaa, WordPress-suunnittelua, kehitystä ja elämää yleensä.

Niili Flores

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Nile-Flores

Niili on yhden pojan äiti, Luis Angel Flores. Hän on ammattimainen WordPress-suunnittelija / -kehittäjä ja SEO-konsultti. Kun hän ei ole töissä, hän nauttii piirtämisestä, tähtitiedestä ja karatesta muiden harrastuksien joukossa. Hän tweetti klo @blondishnet.

Adii Pienaar

WordPress-ammattilaiset seurattavan-adii

Oletko koskaan kuullut @WooThemes? Ei? No, he tekevät joitakin parhaista WordPress-teemoista. Voi, melkein unohdin; nämä kaverit antoivat WordPress-yhteisölle suosituimman verkkokaupan laajennuksen, WooCommerce. Soittaa kelloa?

Adii on WooThemesin perustaja ja työskentelee nyt @getconversio. Hän on uusi isä ja entinen rockstar, joka sijaitsee Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa.

Christian “Kriesi” Budschedl

WordPress-ammattilaiset seurattavan-kriesi

Kriesi myy korkealaatuisia WordPress-teemoja Kriesi.at-sivulla. Hän sanoo itse, ja hänellä on 17 premium-teemaa ja yli 170 000 asiakasta, jotka näyttävät sen, ja hän on yksi WordPress-ammattilaisista, joita sinun on seurattava. Hän tweettoi WordPressistä silloin tällöin. Seuraa @kriesi.

Frederick Townes

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Frederick-Townes

Jos rakastat erittäin nopeita WordPress-verkkosivustoja, sinun pitäisi rakastaa W3 Total Cache -sivustoa. Nyt Frederick Townes on laajalti julkaistu bloggaaja tämän hämmästyttävän laajennuksen takana. Hän käsittelee muun muassa sosiaalista mediaa, web-hosting-palveluita, web-suunnittelua ja Internet-markkinointia.

Matt Mullenweg

WordPress-ammattilaiset seurattavan matta-Mullenweg

Kuinka voimme unohtaa WordPress-perustaja-isän ja yrittäjän erikoismatkailijan Matt Mullenwegin? Hänen Twitter-biolinkit useisiin WordPress-projekteihin ja syöte on täynnä mahtavia päivityksiä yrityksestä, yrittäjyydestä ja WordPressistä, ilmeisesti.

Mark Jaquith

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Markk-jaquith

Sarja WordPress -toimittaja ja bloggaaja Mark Jaquith ansaitsee maininnan tässä WordPress-ammattilaisten luettelossa hänen valtavasta panoksestaan ​​alustalle, jota olemme kasvaneet rakastamaan rakkaasti. Hän blogeja WordPressistä ja hänen tarjoamansa neuvot ovat korvaamattomia riippumatta siitä, oletko aloittelija vai ammattilainen.

Matt Medeiros

WordPress-ammattilaiset seurattavan matta-Medeiros

Jos käytät (tai aiot käyttää) WordPressiä yrityksessäsi, sinun on kuunneltava Mattin podcasteja. Hän haastattelee ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa WordPressin avulla, ja jakaa kaiken Matt-raportissa, hänen bloginsa behemothina. Se, ja hän on kohtelias WordPress-bloggaaja, jonka kannattaa tutustua.

WP-moottori

WordPress-ammattilaiset seurattavan-wp-moottori

Yksi parhaiten hallinnoiduista WordPress-palvelimista, WP Engine on pelissä tunnettu nimi. Nämä kaverit tweettivät aina viimeisimpiä WordPress-vinkkejä ja uutisia.

Ahsan Parwez

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Ahsan-parwez

Ahsan on WordPress-yhteisöpäällikkö Cloudwaysissa, joka on pilvipalveluyritys kuten mikään muu. Hän on myös WordPress-kehittäjä ja tekninen SEO-asiantuntija, joka tweettii WordPress-laajennuksista, uutisista, isännöinnistä ja blogistamisesta muun muassa.

Jeff Chandler

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Jeff Chandler

Avustava kirjoittaja osoitteessa @wptavern, Jeff on bloginnut WordPressistä vuodesta 2007. Sen lisäksi, että hän isännöi WordPress Weekly Podcastia, mikä tarkoittaa, että hänen Twitter-syötteessä on paljon mahtavia juttuja.

Jesse Petersen

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Jesse-Petersen

Jesse on suositeltava Genesiksen lapsiteemakehittäjä, joka viettää suurimman osan ajastaan ​​sivustojen kehittämiseen, jotka muuntavat, viihdyttävät ja myyvät. Hänen blogistaan ​​löydät webinaareja, videoita ja kursseja WordPressistä, Genesis Frameworkista ja WordPress-pohjaisesta yrityksestä. Mutta jopa kaikilla näillä hattuilla, hänen perheensä on aina etusijalla.

Alex Vasquez

WordPress-ammattilaiset seurattavan-Alex-Vasquez

Alex syö, nukkuu ja haaveilee ihastuttavia WordPress-sivustoja, jotka yhdistävät yrityksiä asiakkaisiin. Hän auttaa yritystäsi kasvamaan ja pitää sinut motivoituneena inspiroivilla tweeteillä WordPressistä ja jokapäiväisestä elämästä.

WP-teeman tiedot

WordPress-ammattilaiset seurattavan-wpthemeinfo

Etsitkö täydellistä WordPress-teemaa seuraavalle projektillesi? Lyön vetoa, että luet arvosteluja ja shoppailet vain parasta. WP Theme Info analysoi premium-WordPress-teemoja ja -laajennuksia, jotka tarjoavat sinulle ”… helppoja, edullisia ja korkealaatuisia WordPress-ratkaisuja jokaiseen markkinarakoon.” Heidän Twitter-syötteensä on täynnä vinkkejä ja uutisia WordPress-teemoista ja laajennuksista.

C. Bavota

WordPress-ammattilaiset seurattavan-bavota

Ensiluokkaisena WordPress-teemakehittäjänä Bavota tuntee WordPressin hyvät ja hyvät puolet kouluttaakseen kaikki elämiseen tarvittavat taidot. Hän twittelee aina WordPress-uutisia, vinkkejä, teemoja, päivityksiä ja paljon muuta.

Konstantin Kovshenin

WordPress-ammattilaiset seurattavan-kovshenin

WordPress-ydinkehittäjä Kovshenin on enemmän kuin täyttää silmän. Hänellä on käden ulottuvilla Python, PHP ja WordPress. Miksei hän näyttäisi esiintyvän pääpuhujana niin monessa WordPress-tapahtumassa. Hän on isä, WordPress-nörtti (addikti?) Ja työskentelee @automattic aina Moskovasta.

johtopäätös

Olette samaa mieltä siitä, että tämä on melkoinen luettelo. Kaiken kaikkiaan, mukana on myös paljon muita WordPress-ammattilaisia. Joten jos et näe tuttua nimeä (tai Twitter-kahvaa), jaa rohkeasti alla olevaan kommenttialueeseen. Älä unohda jakaa myös Twitter-kahvojasi, jotta luettelo kasvaa. Kippis!

Pssst – WPExplorerin huomautus: Freddy teki tämän upean listan, eikä hän edes sisällyttänyt itseään! Seuraa: Freddy @VistaMediaInc saada paljon vinkkejä WordPressiin, web-suunnitteluun, hakukoneoptimointiin ja muihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map