20 upeita esimerkkejä WordPress-sivustoista

Mahtavia verkkosivustoja, jotka on rakennettu WordPressillä

On luokka ihmisiä, joilla ei ole aavistustakaan, että WordPress on olemassa. Sitten meillä on miehiä, jotka ovat kuulleet alustasta, mutta eivät koskaan yrittäneet sitä. Meillä on toinen ryhmä ihmisiä, jotka ovat kokeilleet WordPressiä, mutta eivät koskaan ottaneet sitä pitkälle. Ja sitten meillä on toinen joukko kavereita, jotka taivuttavat WordPressiä käsittämättömillä tavoilla rakentaakseen verkkosivustoja, jotka ovat tämän maailman ulkopuolella.


Riippumatta luokasta, johon kuulut, tämänpäiväinen viesti kokoaa 20 mahtavaa esimerkkiä WordPress-sivustoista iloksi. Tämä viesti toimii inspiraationa, mutta enemmänkin esimerkkinä WordPress CMS: n vertaansa vailla olevista ominaisuuksista ja voimasta. Kuluttamatta vielä sekuntia, kaivataan sisään.

La Pierre Qui Tourne

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: La Pierre Qui Tourne

Pakatkaamme nämä pussit ja lentää aina Ranskaan, missä tapaamme Isabellen ja Benedictin, mahtavia kavereita, jotka ovat takana La Pierre Qui Tournen luomuruokakekseissä. Heidän on huipputeknologiaoperaatio, ja heidän verkkosivustollaan pääset toimintaan sujuvasti kuin olisit oikeassa siellä yhdessä heidän pisteistään de vente eli outlets.

Koko näytön liukusäätimillä, uskomattomilla kuvilla, parallaksilla, reagoivalla asettelulla ja houkuttelevilla CSS-animaatioilla tämä verkkosivusto on paras sija tänään tänään, koska se on yksinkertainen, vaikkakin tyylikäs muotoilu, joka antaa sinun kaipaavat keksit.

Jay Z

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Jay Z

Julkkikset asettavat trendit, ja yhtenä musiikkiteollisuuden suurimmista trendiä määrittelevistä nimistä on pitänyt olla Jay Z. Yhtenäisen muotoilukonseptin ja vahvan sisältösuunnan tunteen kanssa sinun ei tarvitse ihmetellä, miksi Jay Z: n sivusto vie toisen sijamme. Tarkoitan, etten ole koskaan nähnyt tai edes kuvitellut tällaista mallia.

Ainutlaatuinen kotisivun galleria-liukusäädin, vaivattomasti reagoiva suunnittelu ja WordPress-o-upotusten erinomainen käyttö (tarkista kyseiset Soundcloud-soittolistat) tekevät tästä sivustosta erinomaisen esimerkin siitä, mitä WordPress voi tehdä osaavan kehittäjän avulla.

Eginstill

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Eginstill

Sitten meillä on Alankomaat, Van Persien koti, tulppaanit, kanavat ja pyöräilijät. Me kaikki tiedämme, mistä pääkaupunki Amsterdam tunnetaan parhaiten, joten en syventy yksityiskohtiin. Alankomaissa asuu myös Eginstill, sisustuskaverit, jotka ”… eivät tee keittiötä… mutta… tekevät tilaa kaikille asioille, jotka löydät tärkeistä elämässä”.

Täydelliset kuvat ovat iso asia web-kehityksessä, ja Eginstill WordPress -sivuston takana olevat suunnittelijat tietävät tämänkin. Hiiren käynnistämä vieritys toimii uskomattoman hyvin tällä sivustolla. Mietitkö, miksi et ole koskaan kokeillut sitä omalla sivustollasi.

Minulla ei ole oikeita sanoja kuvailemaan miksi Eginstill on niin mahtava WordPress-sivusto, sinun on nähtävä se itse uskoaksesi. Voi muuten, he käyttävät melko yksinkertaista värimaailmaa, mutta tulokset ovat uskomattomia.

Cienne NY

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Cienne NY

Jos kohderyhmäsi koostuu nuorista naisista, heidän rakastajistaan ​​ja muista, jotka tekisivät jotain pysyäkseen käyrän edellä muodin suhteen, sinun on lainattava lehti Cienne NY: n WordPress-sivustolta..

Tämä WordPress-sivusto on yksinkertainen, 100% reagoiva, mukana on uskomattomia kuvia, kiinteä valikko ja runsaasti tilaa. Voit sekoittaa tämän kauneuden yhden sivun WordPress-taittolaitteeseen, mutta se on monisivuinen sivusto, joka latautuu niin nopeasti, että saatat unohtaa kauniit CSS-muutokset. Mutta luultavasti siksi, että Cienne NY tarjoaa sisältöä Shopifyn CDN: ltä. Siirtyminen eteenpäin …

Fubiz Media

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Fubiz Media

Hei, ei kulunut kauan palata takaisin Ranskaan. Ja voitko syyttää meitä? Kun kyse on kauniista suunnittelusta, ranskalaiset eivät tarvitse mainostasi lupaa. He eivät tee tekosyitä; he vain tekevät asiansa ja sinä, no, lattiat.

Jos et usko näitä sanoja, entä jos tarkistat Fubiz Median verkkosivuston? Mega-, kiinteät valikot, animoidut logot, CSS3-tekniikat, kaunis grafiikka ja paljon muuta yhdistyvät Fubiz Median sivuston laatikon kärjessä -suhteessa..

Mitä he tekevät uudestaan? He taistelevat taiteessa. He ovat verkkolehti “…, joka tarjoaa näkemyksen ja näkökulman viimeisimpiin uutisiin luovuudesta, inspiraatiosta ja popkulttuurista”. Voisimme antaa heille ensimmäisen sijan, mutta se on otettu, joten viides sija on. Toistaiseksi.

ESPN-urheiluohjelmointi

Upeita esimerkkejä WordPressistä: ESPN Sports Programming

Awwwards antaa tälle verkkosivustolle keskimääräisen arvosanan 7.37 / 10.00. Muotoilun pisteytys on 7,57, käytettävyysaste 7,29, luovuus tulee sisään 7.14 ja sisältömessut hyvin 7.29. Hyvät tulokset, jos kysyt minulta, mutta sivuun.

Joka vuosi ESPN jakaa yli 5000 tuntia “… live-tapahtumia, kohokohtia, sarjoja, studiota ja käsikirjoitettua mediaa yleisradioyhtiöille ympäri maailmaa.” Heidän tehtävänsä on palvella urheiluharrastajia milloin tahansa, missä tahansa.

Mutta kuinka he vetävät pois tämän näennäisesti hirvittävän feat? Hyvät naiset ja miehet, tervetuloa ESPN Sports Programming -verkkosivustolle, joka toimii aina tehokkaalla WordPress-alustalla. Koska yli 14 miljoonaa tykkää vain Facebookissa, voit lyödä vetoa, että tämä sivusto tuo paljon mehua. Silti WordPress kantaa päivän näille ihmisille. Skaalautuvuus vauva. skaalautuvuus.

Alexander Engzell

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Engzell

Sisään engzell.me, Alexander Engzell – luovan johtajan ruotsalainen verkkosivusto – ja voit tuntea WordPressin poikkeuksellisen synergian täyttävän huone.

Okei, ei liioittelua, tämä on yksi WordPress-verkkosivusto, jolla on niin paljon tekemistä sen kanssa verrattuna yhden sivun ja monisivun sivustoihin. Grafiikka ja typografia ovat kohta. CSS3-animaatiot ovat hienoja. Et ole koskaan nähnyt portfoliosta niin yksinkertaista, mutta niin uskomattoman tyylikästä ja voimakasta. Tähän asti.

HelloGiggles

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: HelloGiggles

Olet varmasti kompastellut HelloGigglesia aiemmin – he ovat kotoa tonneille uutisia kulttuurista, ruuasta, viihteestä, työstä, rakkaudesta, tyylistä ja muusta. Ja ne näkyvät melkoisesti hakutuloksissa, kun käytät Googlessa mitä tahansa.

Mielenkiintoisella aikakauslehden asettelulla, sosiaalisen median saumattomalla integroinnilla, tajuisella mainosten sijoittelulla ja söpöillä yksityiskohdilla (kuten alatunnisteessa ”Rakastamme sinua”) tehdään tästä sivustosta erottuva esimerkki kaikista asioista, joita WordPress voi tehdä!

Bloomberg: Ammattilainen

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Bloomberg

Ole valehtele hetken, ja kerro, ettet nähnyt tämän tulevan kaukana. Tietysti Bloomberg ansaitsee maininnan tässä luettelossa, koska se on loistava esimerkki siitä, kuinka paljon voit saavuttaa WordPressillä.

Terminaalin Bloomberg Professional on (heidän mukaansa) “tehokkain ja joustavin alusta finanssialan ammattilaisille, jotka tarvitsevat reaaliaikaista tietoa, uutisia ja analytiikkaa tehdä älykkäämpiä, nopeampia ja tietoisempia liiketoimintapäätöksiä.” Ja he valitsivat WordPressin tuotemarkkinointisivuilleen, usein kysyttyihin kysymyksiin ja blogiin. Tapa mennä Bloomberg, tapa mennä.

Katy Perry

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Katy Perry

Olemme jo kymmenessä? Anteeksi, en tiennyt, että ryhdymme läpi luettelon kaikkien näiden upeiden WordPress-sivustojen läpi. Hidastakaamme hiukan tätä matkaa ja katsotaanpa Katy Perryn WordPress-sivustolla.

Haluatko verkkosivun, joka on täysin räätälöity ja 100% sinä? Älä etsi pidemmälle kuin WordPress. Katsokaa vain Katyn kuvaa. Vilkkuva koko näytön kuvatausta, kolmioleikatut blogikuvat, mukautetut animaatiot, hieno kaksoisvieritys twitter-syötteellä, mahtava kuvan valopöytägalleriat ja paljon muuta. Melko mahtava WordPress-sivusto, jos kysyt meiltä.

Ammuin hänet

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Ammuin hänet

Ei ole rajoja sille, minkä voit saavuttaa WordPressillä, kun panet sydämesi ja mielesi siihen. Minä ammuin hänet on tarpeeksi todisteita.

Lyhyesti sanottuna I Shot Him on San Franciscossa sijaitseva suunnittelusstudio. He “… uskovat, että suunnittelulla on valta tehdä enemmän kuin myydä tuotetta, mutta että sillä voi olla merkitystä muuttamalla käsityksiä, tunteita ja toimia meidän kaikkien hyväksi”.

Mukana kiinteät valikot, parallaksi, CSS3-animaatiot ja hämmästyttävä typografia muiden ominaisuuksien lisäksi, sinun ei tarvitse etsiä vaikeaa nähdäkseni miksi I Shot Him teki listan.

Raudasta rautaan

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Raudasta rautaan

Suunnittelija Kevin ja kehittäjä Jonathan ovat tuoneet meille, Iron to Iron on yksi WordPress-sivusto, joka kannattaa tutustua.

Asennus on melko suoraviivaista, mutta litteä muotoilu, mahtava typografia, hulluja animaatioita ja upeita kuvia muiden ominaisuuksien takia tekevät Iron to Ironista varsin valtavan WordPress-sivuston.

Iron to Iron sijaitsee osoitteessa 409 River Street, Troy, NY, jos haluat käydä heille pikavierailulla.

GG-musiikki- ja äänituotanto

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: GG Music and Audio Productions

WordPress ei ole vain suunnittelijoille, kehittäjille, luoville johtajille ja heille muille teknisesti ammattitaitoisille ammattilaisille, se on kaikille ja jokaiselle, joka etsii tyylikästä ja tehokasta CMS: ää.

Alusta on melko monipuolinen, ja GG Music & Audio Productions tietää tämän kaiken hyvin. Heidän on monipuolinen WordPress-sivusto, joka keskittää lukijan huomion sisältöön.

”Saatuaan kohtuullisen määrän resursseja ja kokeilemalla Joomlaa, Drupalia ja WordPressiä, asettuin jälkimmäiseen omalle yritysblogilleni, The Tinderboxille. Siirtyminen WordPressin käyttämiseen CMS: na sen jälkeen oli luonnollinen siirto. Mielestäni WordPress todella ylivoimaisesti on se, että asiakasni on niin helppo käyttää. ” – Adam Alloway, suunnittelija.

Tyttö kameralla

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Tyttö kameralla

Tyttö kameralla on valokuvaaja Ashley Baxterin portfoliosivusto, joka selittää uskomattomat valokuvat, joita ehdottomasti rakastat.

Hän aloitti Tumblr-sivustolla, mutta palvelun mukana olleet jatkuvat (ja pettymysten mukaiset) seisokit lähettivät hänet etsimään parempaa CMS: ää. Hän löysi WordPressin, jota oli uskomattoman helppo mukauttaa, eikä hän ole koskaan katsonut taaksepäin.

Nyt hänen on vain keskityttävä Canoniinsa, ja WordPress tekee loput. Hän voi helposti mukauttaa yksittäisten sivujen / viestien taustoja luodakseen täydellisen mielialan kohtellakseen töitään.

No, jos asuu Glasgowissa, Skotlannissa ja etsit kaunista ja kunnollista hääkuvaajaa, tiedät mistä etsiä. BTW, hänellä on loistava tuotevalikoima ja upeita hakukirjoja, jotka kannattaa kannattaa tarkistaa.

Vogue Intia

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Vogue India

Maailmanlaajuisesti tunnettuna muotilehtenä Vogue vetää normaalia liikennettä vakavasti. Mutta kuinka palvella valtavaa määrää multimediasisältöä maailmanlaajuiselle yleisölle rikkomatta sivustoasi? Pankkisi luotettavimmista CMS-alustoista – WordPress.

Ja juuri sitä Vogue India teki, ja nyt he saavat pitämään joukon muodin ystäviä viihdyttäen perusteellisesti parhaita muotivideoita, tarinoita, uutisia, kuvia ja niin paljon muuta. Heillä on niin paljon CMS-valtaa säästää, että heillä on varaa palvella myös nero-ilmoituksia.

Justin Bieber

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Justin Bieber

Ottaen huomioon, että lähes neljäsosa Internet-sivustoista käyttää WordPressiä, onko todella yllättävää, että biebit ovat yksi niistä? Kumpi tahansa suunnittelijayritys teki mahtavaa työtä luomalla sellaisen laatikkoisen asettelun, joka näyttää sopivan täydellisesti laulajalle.

He lisäsivät monipuolisen yläpalkin (täydellinen uutiskirje ja sosiaaliset linkit), tärkeimmän liukusäätimen, jolla on linkit iTunesiin ja viimeisimpiin musiikkivideoihin, ja tietysti täyden blogin, jossa fanit (ja pojat) voivat etsiä mitä Justinilla on vielä muuta. Lisäksi hänen sivustollaan on valokuvagalleria ja tulevia tapahtumia käsittelevät osiot, jotka ovat erittäin ainutlaatuisia, mutta erittäin välttämättömiä mille tahansa poptähdelle. Uskot paremmin siihen.

TechCrunch

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: TechCrunch

Sitten meillä on TechCrunch, yksi suosituimmista teknologiablogeista ja luotettava lähde uutisia ja tietoa aloittavista yrityksistä.

Tämä sataprosenttisesti reagoiva WordPress-sivusto palvelee paljon tietoa alle 2,9 sekunnissa, mikä on henkeäsalpaava sen kokoiselle sivustolle. Olipa kyse sitten suunnittelusta, latausnopeuksista, upeasta sisällön esityksestä ja lukuisista widgetistä muiden makeiden ominaisuuksien lisäksi, TechCrunch antaa sinun kokea WordPress parhaimmillaan.

Nopeus, skaalautuvuus, esitys, teho ja paljon muuta yhdessä CMS: ssä – WordPress.

Microsoft News Center

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Microsoft

Oletko koskaan kuullut pienestä yrityksestä nimeltä Microsoft? Kyllä, se Microsoft. He käyttävät WordPressiä uutiskeskukseensa. Miksi? Koska WordPress on luotettava, muokattava ja helppokäyttöinen alusta.

He ovat hyödyntäneet WordPressin tehokasta kykyä esitellä useita mediamuotoja, videot mukaan lukien. Puhdas ja kirkas muotoilu on ammattimainen, herättävä ja helppokäyttöinen, joten se on täydellinen asiakkaille selaamiseen ja hyödyntämiseen.

Sony Music

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: Sony Music

Sony Music on allekirjoittanut joitain aikamme parhaimmista musiikkiesityksistä. Sony Music ei ole hyvän musiikin vitsi, muun muassa Whitney Houstonin, Brad Paisleyn, Bob Dylanin, Elvis Presleyn ja tulevaisuuden sekä Travis Scottin kaltaisista..

He tietävät, että heillä on muusikoita kiittää menestyksestään, mistä syystä he tekivät verkkosivustolla kaiken artisteista. Puolet kotisivusta on vaikuttava liukusäädin, joka esittelee korkealaatuisia valokuvia eri teoista.

Muualla sivustolla on musiikkivideoita, blogin kirjoituksia, uutisia ja sosiaalisen median sisältöä. Se on yksinkertainen sivusto, joka pakkaa melko tehokkaan iskun. Vai onko se bang? Voimakas puomin bang? Boom twaff? Ei?

WPExplorer

Mahtavia esimerkkejä WordPressistä: WPExplorer

Kuinka voimme kirjautua ulos mainitsemmatta omaa WPExploreriamme. Tämä sivusto käyttää WordPressiä tarjoamaan parasta sisältöä kaikissa WordPressiin liittyvissä asioissa. WPExplorerilla on selkäsi kattava opetusohjelmista, inspiroivista viesteistä luetteloviesteihin ja viimeisimpiin uutisiin..

Lisäksi tarjoamme joitain parhaista WordPress-teemoista ja -laajennuksista, mukaan lukien Total WordPress -teema ja Symple Shortcodes -laajennus. Suunnittelu on puhdasta ja koska käytämme WPEngine-sovellusta, saat nauttia uskomattomista latausnopeuksista. En syventy yksityiskohtiin, kerron vain sinulle tämän: Ajattele WordPressiä, ajattele WPExploreria.

Viimeiset sanat …

Toivottavasti tämä kokoelma on inspiroinut sinua kirjautumaan mahtavaan WordPress-isännöintiin, tartu paras WordPress-teema ja aloita oman WordPress-käyttöisen super-sivuston luominen! Ei ole salaisuus, WordPress on nykyään melko suosittu CMS – iso ja mahtava rakastaa alustaa, samoin aloittelijat. Kaikki ovat menossa gagaan WordPressille. Se provosoi. Se on vallankumous.

Ja se johtuu siitä, että se on uskomattoman tehokas, mutta niin helppo oppia, asentaa ja käyttää. Monet sivustot, joita olemme tarkistaneet täällä, ovat yksinkertaisia ​​suunnittelupohjaisia, mutta tehokkaita ominaisuuspohjaisia, joiden pitäisi ilmoittaa suunnitteluprosessillesi tulevaisuudessa. Loppujen lopuksi yksinkertaisuus on hienostuneisuuden ruumiillistuma. Tai kuten Nick sanoo:

CMS: ää ei ole helpompaa käyttää kuin WordPress. Se on ilmainen, yhden napsautuksen asennus, ja tarjoaa valtavan kokoelman teemoja ja muotoilua, joista voit valita uuden verkkosivustosi verkossa muutamassa minuutissa. – Nick Anderson, Päivittäinen isännöinti.

Muuta kuin, että pidä mielessä, että jotkut näistä sivustoista eivät ole omistajien suunnittelemia, vaan kokeneita suunnittelijoita sopimuksella. Näin tehdään, haluaisin mainita, että siellä on monia muita hienoja WordPress-sivustoja, jotka ovat kehittäjien ja myös tavallisten ihmisten luomia. Se on aivan liian pahaa, ettemme voi puristaa niitä kaikkia yhdeksi viestiksi.

Sinänsä olemme ehkä unohtaneet suosikki WordPress-sivustosi. Saatat myös tuntea, että tietty sivusto ei kuulu tähän lyhytluetteloon. No, älä pidä. Jos jäimme pois WordPress-suosikkisivustosi tai sinulla on ehdotuksia, pudota meille rivi alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map