20+ naista WordPressissä, jota sinun pitäisi seurata

20+ naista WordPressissä, jota sinun pitäisi seurata

Sen jälkeen kun viestini oli valinnut kymmenen persoonallisuutta WordPressissä, jota sinun tulisi seurata, sain useita kommentteja ja sähköpostiviestejä, joissa kysyttiin, miksi luettelossa ei ollut naisia.


Ei ollut tietoista syytä, miksi minä ei mukaan lukien kaikki naiset, mutta tunnustan ensimmäisenä, että se oli huono muoto minun puolestani. WordPressin maailmassa on paljon naisia, jotka ovat mainitsemisen arvoisia. Tätä silmällä pitäen aion tuottaa seurannan kymmenelle persoonallisuudelleni ja esitellä sinulle alle 11 naista WordPressissä, jota sinun tulisi seurata. Nauttia!

Sarah Gooding (@PollyPlummer)

Sarah GoodingSarah oli yksi ensimmäisistä ihmiset Tapasin WordPress-yhteisössä, puhumattakaan ensimmäisestä naisesta. Työskentelimme yhdessä WPMU.org joka oli ensimmäinen online-kirjoituskeikka.

Tuolloin Sarah esiteltiin ylpeänä blogissa palkitun kirjailijana ja syystä. Hän on kirjoittanut WordPressistä kauemmin kuin monet meistä ovat käyttäneet sitä. Ei vain, että hän on kumppani Untame, boutique – markkinointiyritys, joka on erikoistunut avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiin ja sosiaalisen verkostoitumisen arkkitehtuuriin (lainata suoraan hänen WPMU.org-profiilisivunsa.

Siobhan McKeown (@SiobhanPMcKeown)

Siobhan McKeownTiiviisti Saaran korkojen seuraamisessa oli Siobhan – toinen vanha tiimini jäsen WPMU.org-sivustolla. Kun aloitin kirjoittamisen ensin sivustolle, pelkäsin vain yhden Siobhanin kirjoittaman artikkelin onnistumista: Miksi sinun ei pitäisi koskaan etsiä ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Muuten, kyseisen viestin viesti on nykyään yhtä tärkeä kuin koskaan.

Siobhan on sittemmin muuttanut WPMU.org-sivustolta, mutta työskentelee edelleen WordPressin kanssa ja osallistuu tietysti WordCampsiin.

Helen Hou-Sandí (@HelenHouSandi)

Helen Hou-SandiTapaa Helen Hou-Sandi, multitaskerin määritelmä. Päivittäin hän työskentelee WordPress-sovellusasiantuntijoilla 10up käyttöliittymäsuunnittelun johtajana, mutta hänen osallistumisensa WordPressiin syvenee. Hän osallistui äskettäiseen 3.6 kehityssykliin vierailevana toimijana ja ominaisuusjohtajana viestiformaattien käyttöliittymässä, ja auttaa säännöllisesti Trac liput. Tämän lisäksi hän on kirjoittanut useita laajennuksia.

Ei ole yllättävää, että Helen pitää myös omansa blogi, jossa hän tunnusti äskettäin rakkautensa (ja vihan!) maailman suosituimpaan sisällönhallintajärjestelmään:

Rakastan WordPressiä. Kehitän sen käyttöä työssäni ja omiin projekteihini, kirjoitan (toisinaan) käyttämällä sitä ja ehdotan sitä työkaluna sisältöpohjaisille verkkosivustoille koko ajan. Vihaan myös sitä. Jos ajattelin, että WordPress oli täydellinen juuri sellaisena kuin se on, en toimisi ytimessä.

Yhteisön ulkopuolella Helen on lahjakas yhteistyöpianisti, joka esiintyy monissa New Yorkin alueen tapahtumissa.

Jen Mylo (@JenMylo)

Jen MyloJen Mylo on yksi luettelon tunnetuimmista naisista, osittain UX-työstään Automattic, mutta viime aikoina hän on ottanut roolin rohkaista lisää naisia ​​ja monimuotoisuutta WordPress-yhteisössä.

“Kun Matt vakuutti minut hakemaan työtä Automatticissa, yksi asia, joka sai minut sisään, oli, että hän sanoi voivansa työskennellä ohjelmissa, joiden avulla naiset ja tytöt saadaan WordPress-yhteisöön, etenkin ohjelmoinnin yhteydessä”, sanoo Mylo.

Hän käynnisti sarjan vain naisille suunnattuista työpajoista, mutta hän ei aina usko, että positiivinen syrjintä on tie eteenpäin, kuten osoittavat hänen bloginsa kommentit uudesta tohtorista, joka:

Monimuotoisuusaktivistien (ja ei-aktivistien, jotka yleensä vain retweettivät asioita) kielteinen, katkera takaisku, kun ilmoitettiin, että Peter Capaldi – 50-Britannian valkoisen jätkä – osallistuu rooliin, oli aika mahtava. Meillä ei ole oikeutta määrittää taiteilijoiden luovia päätöksiä omien yhteiskuntapoliittisten toimintaohjelmiemme perusteella. He ovat taiteilijoita syystä … heillä on ideoita, jotka he haluavat ilmaista.

Tammie Lister (@Karmatosed)

Tammie Lister

Ajan myötä yhä useammat kokeilevat yhteisön laajennuksia, kuten BuddyPress. Tammie Lister (vielä yksi WPMU.org-tutkinnon suorittanut) tunnetaan BuddyPress-asiantuntijana. Hänen mantransa on ”suunnittelu ihmisille”, jossa keskitytään erityisesti loogisten reittien tarjoamiseen verkkosivustojen kautta. Keskittyminen käyttäjäkokemukseen tekee Tammiestä suositun puhujan WordCampsissa, mukaan lukien loppuunmyyty BuddyCamp Miamissa.

”Uskon vakaasti siihen, mitä rakastat, ja se näyttää. Olen intohimoinen yhteisöihin, sisältöön ja käyttäjiin. Olen hieman pakkomielle siitä, että tuomme inhimilliset yhteydet takaisin verkkosivustoille ja luotamme emotionaalisia ja henkilökohtaisia ​​digitaalisia kokemuksia. En usko, että yksi koko sopii kaikille ”, hän sanoo.

Aiemmin tänä vuonna hän julkaisi Buddy Design Labs -blogin, joka selvittää, mitä voidaan tehdä BuddyPress-käyttöliittymän avulla, kuten tilastojen kojetaulu ja toimintavirran aikajana. Sinun tulisi lisätä se kirjanmerkkeihin, jos olet edes pienestäkään kiinnostunut näkemään, mitä BuddyPressillä voidaan tehdä.

Lisa Sabin-Wilson (@LisaSabinWilson)

Lisa Sabin WilsonWisconsinin asukas Lisa Sabin-Wilson on julistetyttö freelance-unelle. Hän jätti 10-vuotisen uransa rekisteröitynä sairaanhoitajana aloittaakseen web-suunnittelu- ja kehitysyrityksen. Kahdeksan vuotta myöhemmin hän hyväksyi sulautumissopimuksen WebDevStudios, jossa hän on nyt omistaja ja kumppani.

Wiley Publishing allekirjoitti Lisan varrella matkan varrella WordPress nukkeille, ja vielä viisi painosta sen jälkeen. Kirja oli valtava menestys ja sai hänet kirjoittamaan BuddyPress nukkeille, WordPress Kaikki yhdellä nukkeille ja WordPress-web-suunnittelu nukkeille.

Hän tuntee tiensä Multisite-sivustoon ja puhui viime vuonna WordCamp Las Vegasissa aiheesta. Se oli suosittu keskustelu, etenkin ensimmäisen 30 sekunnin aikana. Katso miksi, katso video hänen blogissaan.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuMika Ariela Epstein, joka tunnetaan paremmin nimellä Ipstenu, on Half-Elf-tuki-roisto. Hän työskentelee DreamHostissa WordPress-tukispecialistina, mutta kuten monet muutkin yhteisöön osallistuvat henkilöt, hänen työnsä ylittää päivätyönsä. Hän on säännöllinen ongelmanratkaisija WordPress.org foorumeilla, ja on myös luonnollinen käsi laajennuksen kehittämisessä.

Hänen erityisen mielenkiintonsa alue on Multisite, aihe, josta hän on kirjoittanut kaksi e-kirjaa.

Mika on säännöllinen puhuja WordCampsissa. Erityisen huomionarvoista on hänen esittely Portlandissa, jossa hän yhdisti rakkautensa WordPress-tukeen ja hänen ilmeisen rakkautensa roolipeleistä “Rolling Your WordPress -tuonumerossa”. Sinä pystyt nähdä hänen dioja täältä.

Suzette Franck (@suzette_franck)

Suzette Franck

Suzette työskentelee web-hosting-asiantuntijoilla Media Templessa, missä hän kouluttaa ja kannattaa WordPressiä. Raja työ- ja vapaa-ajan välillä on kuitenkin epäselvä, koska hän osallistuu hämmästyttävään määrään WordPress-tapaamisia ja WordCamppeja.

Hänen blogi on loistava paikka tutustua kaikkeen tilanteeseen, johon hän on osallistunut, mutta myös saada tuntemaan, mistä WordPress-yhteisö oikeasti on, Suzetten omien tilien avulla tapahtumasta, johon hän osallistuu. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hän on myös säännöllinen vieras WPWatercooler videopodcast.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienKathy Drewien on itse julistautunut pelastaja “hylätyistä, rumaista, orvoista, rikki ja tuottamattomista” WordPress-sivustoista. Hän keskittyy opettamaan ihmisille kuinka hauskaa (ja kannattavaa) WordPress voi olla. Hän on ollut mukana yhteisössä jo jonkin aikaa, muun muassa palvellessaan Atlanta WordCamp -järjestäjätiimissä seitsemän vuoden ajan, mentoroinut uudempia WordCamp-järjestäjiä ja ottanut monenlaisia ​​muita vapaaehtoistyöntekijöitä.

Kautta hänen verkkosivuillaan, Kathy tarjoaa räätälöityjä palveluita, jotka liittyvät kehitykseen, koulutukseen, koulutukseen ja muihin. Hän innostaa myös jatkuvasti WordCampsin käyttäjiä. Voit myös saada selville tulevista tapahtumista, joihin hän osallistuu, lukea sisältöä aikaisemmista tapahtumista ja ottaa yhteyttä itse Kathyyn.

Carrie Dils (@cdils)

Carrie DilsCarrie Dils on freelance-WordPress-kehittäjä ja -konsultti, joka on aktiivinen yhteisössä monin tavoin ja käyttää tietonsa inspiroimaan muita investoimaan oman yrityksen rakentamiseen.. Hänen bloginsa kautta, hän tarjoaa arvokkaita neuvoja freelancerista, WordPressistä ja monista liittyvistä aiheista. Olit sitten aloittelija tai kokenut kehittäjä, Carriella on viisautta jakaa, että voit hyödyntää sitä.

Hänen bloginsa ja Twitter-tilinsä lisäksi on monia tapoja, joilla voit seurata Carrietta ja oppia häneltä. Voit kuunnella hänen viikoittaista podcastiaan, OfficeHours.FM, ja tarkista siihen liittyvä e-kirja. Hän on myös luotu oma kurssi uusille freelancereille, jotta he voivat aloittaa oikealla jalalla. Suosittelemme tutkimaan Carrien verkkosivustoa perusteellisesti, koska tarjouksia on paljon.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal ylläpitää joukkoa otsikoitua sivustoa, joka keskittyy sisältömarkkinointiin ja liiketoimintastrategiaan. Hän on muun muassa podcasteri, valmentaja ja yleinen WordPress-velho. Hän viettää aikansa opettamalla muille, kuinka rakentaa ja mitoittaa heidän yrityksiään heidän termejä tai kuten hän sanoo, “tylsyttämättä kiiltoasi”. Hänen asiantuntemuksensa perustuu monien vuosien ajan omien yritysten johtamiseen, verkkosivujen suunnitteluun, valmennukseen ja muihin.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan Kimiltä, ​​niin on olemassa useita tapoja. Sinä pystyt tarkista hänen podcastinsa, joka keskittyy auttamaan sinua oppimaan tuottamaan lisää viittauksia ja kasvattamaan yritystäsi WordPressin avulla. Hän väittää myös aktiivinen blogi, kattaa useita aiheita, jotka liittyvät yritystoimintaan, WordPressiin, kehitykseen ja niin edelleen. Lisäksi hän tarjoaa räätälöityjä palveluita jokaiselle, joka etsii vankkaa ohjausta kaikenlaisissa online-yritystoiminnoissa.

Christine Rondeau (@bluelimemedia)

Christine RondeauChristine Rondeau on WordPress-kehittäjä ja -henkilö, joka on toiminut alustan kanssa tavalla tai toisella vuodesta 2004. Hän on erikoistunut front-end-kehitykseen ja jopa opettanut useita tunteja WordPressissä. Hänen liiketoimintaansa, Bluelime Media, on keskittynyt auttamaan ihmisiä luomaan mahtavia verkkosivustoja, olivatpa ne ensisijaisesti sisällöntuottajia vai graafisia suunnittelijoita. Hän tuo yhteen ihmisiä, joilla on monipuoliset taidot, joten he voivat työskennellä yhdessä tehdäkseen visioistaan ​​todellisuuden.

Twitterin lisäksi Christine ylläpitää verkkosivustollaan blogia, joka on lukemisen arvoinen. Hän jakaa arvokkaita vinkkejä ja resursseja sekä kirjoittaa uusimmista kehitysaiheista ja työkaluista. Viimeinkin hän on vapaaehtoinen ryhmään Kanadan oppimiskoodi (aikaisemmin nimeltään Ladies Learning Code), joka opettaa koodauksen oppimiseen tarvittavia teknisiä taitoja ja keskittyy heikommassa asemassa olevien ryhmien auttamiseen.

Sara Rosso (@rosso)

Sara RossoMarkkinoinnin johtajana Automattic, hän tuntee WordPressin sisälle ja ulos. Hän on työskennellyt erilaisissa teknologiayrityksissä vuodesta 1996, mukaan lukien Hewlett-Packard ja Ogilvy, ja hänellä on innokas tieto liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin strategioista. Hän julkaisee sisältöä monissa verkko- ja painojulkaisuissa monista aiheista ja puhuu usein tekniikasta, WordPressistä, henkilökohtaisista tuotemerkeistä, kirjoittamisesta ja muusta..

On haastavaa koota yhteen kaikki projektit, joihin Sara on osallistunut WordPress-yhteisössä ja muualla. Hän on yksi Tyttö Geek-illallisia, Esimerkiksi organisaatio, joka on naisia ​​edistävä tekniikkateollisuudessa ja joka käsittää 23 lukua tämän kirjoituksen tekohetkellä. Hän jopa perusti Maailman Nutella-päivä, jonka hän luovutti Ferrero-yhtiölle vuonna 2015. Jos olet kiinnostunut oppimaan Sarasta ja kuulemaan hänen monista seikkailuistaan, hän kirjoittaa säännöllisesti liike-elämästä, WordPressistä ja muista aiheista hänen blogissaan.

Ana Segota (@Ana_Segota)

Ana SegotaAna oli aina ollut intohimoinen suunnitteluun, mutta aviomiehensä rohkaistuaan hän opetti itselleen HTML / CSS: n ja tuli kehittäjäksi. Vuonna 2012 hän löysi WordPressin ja aloitti. Hän kuratoi nyt kokoelman kauniita WordPress-teemoja omalla verkkosivustollaan Anariel Design, ja kun hän ei tweettivät aiheista tai WordCampeista, hän jakaa namia kuvia kasvipohjaisista resepteistään toisella kahvalla @easyvegkitchen.

Lisa Work (@Lisa_Work)

Lisa WorkLisa on lahjakas WordPress-asiantuntija, joka ei vain työskentele WordPressin kanssa, vaan myös opettaa sitä! Lisa johtaa Ole kirkas studio missä hän on omistautunut antamaan kenelle tahansa mahdollisuuden (riippumatta heidän taitotasostaan) rakentaa oman upean verkkosivuston WordPressin avulla. Hän on yhteydessä suoraan WordPress-käyttäjiin kurssien ja työpajojen välityksellä, mutta antaa myös takaisin yhteisölle ladattavilla sarjoilla ja ilmaisilla resurssiopasteilla, jotka auttavat DIYersia aloittamaan.

Suosittelemme myös Lisan blogi jossa hän jakaa vinkkejä brändäyksestä, verkkosuunnittelusta, markkinoinnista ja muusta auttaaksesi sinua saamaan yrityksesi liikkeelle.

Claire Botherton (@abrightclearweb)

Claire BothertonClaire on freelance-web-kehittäjä, joka aloitti työskentelyn WordPressin kanssa vuonna 2012. Hän tarjoaa tällä hetkellä verkkosivujen suunnittelua, parannuksia, ylläpitoa ja yksitellen koulutusta. Mutta WP: n kanssa tekemänsä työn lisäksi hän on myös Web-esteettömyyden puolestapuhuja.

Itse asiassa Claire on erikoistunut reagoivaan ja # a11y ystävällinen web-suunnittelu. Lisätietoja Clairen blogissa esteettömyydestä, web-suunnittelusta ja muista WordPress-uutiskirjeistä Kirkas kirkas verkko.

Megan Jones (@jonesblogs)

Megan JonesMegan on Brightonissa asuva itsensä tunnustava kahvin rakastaja, joka myös sattuu tietämään paljon helmiä WordPressistä. Hän on hyödyntänyt tätä tietoa tullakseen lahjaksi kirjailijaksi, joka juuri sattuu kirjoittamaan WPExplorerille (katso hänen työnsä blogissamme) sekä monille muille hyvämaineisille blogeille, kuten PremiumWP, Elegant Themes, WPLift ja muut. Hän twiittaa usein kaikista WordPressin kanssa liittyvistä asioista

Brenda Barron (@digitalinkwell)

Brenda BarronBrenda on nimennyt itse kirjoittaakseen Envatolle, Torquelle, WPMU: lle ja tietysti WPExplorerille (tutustu hänen viimeisimpiin viesteihimme blogiimme). Hän tweetää säännöllisesti yritysvihjeitä (joihin liittyy monia WordPress-ohjelmia) ja jakaa Digital Inkwell Digest -tapahtuman, joka on monipuolinen tai mielenkiintoinen maailman uutisia / tapahtumia. Muista suunnata kohtaan Brendan blogi jossa hän jakaa freelancer-oppaita, sosiaalisen median vinkkejä, infografioita, yleisiä yritysneuvoja ja muuta.

Andrea Badgley (@andreabadgley)

Andrea BadgleyAndrea pääsi ensin WordPressiin blogin avulla päivittäisestä elämästään ja ajatuksistaan ​​(joista voit silti kassalle tehdä) hänen bloginsa). Nyt hän on Automatticissa onnellinen insinööri, mikä tarkoittaa, että hän viettää tonni aikansa auttaakseen muita käyttämään WordPressiä.

Andrea on esitellyt kirjoitustaidoista eri WordCampeissa, viimeksi WordCamp Europe -palvelussa vuonna 2016, kuinka julkaisua voidaan tehdä 10 minuutissa päivässä (voit katsoa videon hänen esityksestään WordPressTV). Mutta hän on myös erittäin aktiivinen Twitterissä jakamalla henkilökohtaisia, tosin hyviä lukuja ja tietysti vähän WordPress-uutisia.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenJosepha on Automatticilla toimiva yhteisötyöstö, mikä tarkoittaa, että hän työskentelee WordPressin kanssa ja tapaa koko maailmaa.

Hän löysi WordPressin ensimmäisen kerran vuonna 2010 äitinsä kautta, jolla oli suotuisasti ylimääräinen lippu paikalliselle WordCampille. Josephalle se oli rakkautta ensimmäisessä tapaamisessa, ja nyt hänen intohimonsa alustalle valuu hänen työhönsä, yhteisöllisyyteen ja tietysti sosiaaliseen mediaan.

Leslie Bernal (@agirlandhermac)

Leslie BernalLeslie rakastaa koiranpentuja, rohkeita katseluohjelmia, pekonia ja WordPressiä (duh!). Hänellä on graafisen suunnittelun BFA, silmä UX: lle ja laaja tuntemus Divi-teemasta. Itse asiassa hän kehittää Divi-lapsiteemoja täällä Tyttö ja hänen Mac . Todennäköisesti sinulla on kysyttävää Divistä tai WordPress Leslie antaa vastauksen. Päivittäisen WordPress-työn lisäksi hän viettää myös aikaa osallistua osallistumalla WordCampsiin ja jakamalla hienoja vinkkejä ja työkaluja Twitterissä.

Haluatko nähdä lisää Leslieä? Viritä tiistaisin Divi-keskustelu missä Leslie ja joukko muita ammattilaisia ​​puhuvat WordPress-aiheista.

Kuka muu?

Naiset ovat kaikkialla tekniikassa. Koska WordPress-kapealla on niin paljon tavoitetta, voi kuitenkin olla vaikea löytää niitä ja heidän ainutlaatuisia ääniään. Onneksi he jatkavat taikuutensa työskentelemistä muutenkin, mikä vaikeuttaa niiden huomioimista joka päivä.

Tässä viestissä olemme esitelleet sinulle 21 hämmästyttävää naista, jotka työskentelevät WordPressissä. Puhuimme siitä, mitä he tekevät alustalle ja yhteisölle, ja kerroimme sinulle, kuinka voit seurata heitä verkossa. Kaikilla heillä on korvaamatonta tietoa, asiantuntemusta ja oivalluksia jakaa, ja kehotamme sinua seuraamaan heitä Twitterissä ja tarkistamaan heidän verkkosivut, blogit ja podcastit.

Onko WordPressissä naisten ääntä, jonka mielestäsi sinun pitäisi lisätä tähän luetteloon? Kerro meille kaikille hänen työstään alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map