10 suurinta WordPress-myyttiä, jotka sinun on haudattava

10 suurinta WordPress-myyttiä, jotka sinun on haudattava

Tänään tuomme vasaran kuten Thor kymmenessä yleisimmistä myytteistä suosikki CMS: stämme, hyvästä WordPressistä. Kokenut tämän hyväntahtoisen ohjelmistotuotteen omakohtaisesti, voin vakuuttaa, että WordPressillä voit saavuttaa aivan mahdotonta. Onko sinulla epäilyksiä? Katso vain nämä 20 suurta brändiä, jotka taipuvat WordPressin tekemään tarjouksia.


Mistä syystä se turhauttaa minut helvettiin ja taaksepäin, kun saan ihmisiä heittämään väärinkäsityksiä ”hauskoja tosiasioita” a.k.a valheita rakastetusta WordPressistä. Hookay, Astuin vähän taaksepäin. tarkoitin meidän rakastettu WordPress.

Täällä tänään tuhoamme 10 suurinta WordPress-myyttiä, joista jotkut ovat saattaneet estää sinua sukeltamasta ja kokemasta alustaa kuin mikään muu, vain jotta näet WordPressin sen täydellisessä ja loistavassa kunniassa. Hyvä sitten, laitakaamme tämä vauva jo viidenteen vaihteeseen.

WordPress on (vain) blogiympäristö

WordPress on enemmän kuin Blogging-alusta

En voi kumota sitä tosiasiaa, että WordPress syntyi blogiympäristöksi. Se on kuitenkin kehittynyt ja kasvanut vuosien varrella erittäin tehokkaaksi sisällönhallintajärjestelmäksi (CMS), ja sillä on nyt valtava 25% Internetistä.

Varmasti kaikki nämä verkkosivustot eivät voi olla henkilökohtaisia ​​päiväkirjoja / blogeja. Meillä on ehdottomasti oltava erilaisia ​​WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja, etenkin kaikilla CMS: n suosimilla makeilla ominaisuuksilla.

Mukautettujen viestityyppien, sivujen, widgetien, lisäosien ja lisäosien lisäksi voit laajentaa WordPress-asennuksen hyödyntämään joitain suurimmista Internet-hitteistä, kuten ViralNova, Time, CNN, TechCrunch, Harvard Law School, Mozilla Firefox, eBay, SONY. ja Microsoft muun muassa. Pitävätkö nämä kaverit vain henkilökohtaisia ​​blogeja? En lyön vetoa; Jotkut näistä nimistä omistavat hyllyn verkkosivustot, jotka vetävät paljon liikennettä, mikä erottelee meidät seuraavaan myyttiin.

WordPress ei ole skaalautuva

WordPress on skaalautuva alusta

Emme tiedä, johtuuko se siitä, että WordPress on “ilmainen” vai vain “yhteisöprojekti”, joka tuli bluesista, mutta näet usein kommentteja, joissa kyseenalaistetaan alustan skaalautuvuus. Kuinka sivustoni toimii, kun liikenne kasvaa? Mitkä ominaisuudet kärsivät liikennepiikistä? Tuleeko WordPress kaatumaan, kun sinusta tulee suosittu?

Ehkä se on ajatus, että WordPress oli kerran blogin alusta, joka kehittynyt CMS: ään, mutta useimmiten löydät asiakkaan, joka on huolissaan siitä, että WordPress murenee lisääntyneen kuormituksen alla. Ei totta. Pienimuotoisista bloggaajista aina saakka suuret monikansalliset yritykset, kaikki pistävät pala WordPress-piirakkaa.

Jos sivustosi laskee liikenteen nousun takia, sillä on kaikki tekemistä Web-isäntäsi, ei WordPressin kanssa. Edellyttäen, että sinulla on riittävät palvelinresurssit, kuten WPEnginen tarjoamat pinot, WordPress tukee sivustoasi riippumatta generoimasi liikenteen koosta tai määrästä.

WordPress on epävarma

WordPress-tietoturva

Mutta mikä ohjelmisto on 100-prosenttisesti tyhjä? Hakkerit yrittävät hyödyntää kaikkien ohjelmistojen pienimpiä haavoittuvuuksia, ei vain WordPressiä. Nyt WordPress on melko suosittu alusta, ja sellaisenaan se houkuttelee hyökkäykseen hyökkäyksen jälkeen vain pelkän äänenvoimakkuuden vuoksi, ei siksi, että se on alttiina tietoturvaloukkauksille..

Ellei keskeisiä ja tietoturvapäivityksiä foorumi vastaanottaisi säännöllisesti, Internet olisi loistelamppu juuri tällä hetkellä. Ihmiset menettäisivät sivustonsa vasemmalle, oikealle ja keskittyvät joka toinen päivä. Tappiot olisivat valtavia, verkko rikkoutuisi ja WordPress menisi Dodon tietä.

Mutta on kulunut yli kymmenen vuotta siitä, kun WordPress osui verkkoihin, ja se kasvaa yhä suuremmaksi, paremmaksi ja turvallisemmaksi joka aamu. Valtavan WordPress-yhteisön kommentit vahvistavat rakkaan CMS: n päivitystä kerrallaan.

Jokainen päivitys tuo parempia ominaisuuksia ja tiukempia turvatoimenpiteitä, kuten parannettu salasanan suojausominaisuus, joka otettiin käyttöön WordPress 4.3: ssa “Billie”. Lisäksi voit parantaa WordPress-sivustosi turvallisuutta lisäosien, kuten iThemes-suojaus muiden joukossa.

Kun kaikki on sanottu ja tehty, WordPress-sivustosi (ja ennen kaikkea arvokkaan sisällön) turvallisuus alkaa sinusta. Sinun on pidettävä WordPress-ohjelmistosi asennusta, teemoja ja laajennuksia jatkuvasti päivitettyinä. Lisäksi on tapana luoda säännöllisiä ja täydellisiä sivuston varmuuskopioita, jos hakkerit iskevät.

Salaisuus pitää WordPress koko ajan turvallisena perus tietoturvakäytäntöjen toteuttamiseksi ja alustan pitämiseksi paikallaan päivitysten myötä. Tietyt tietoturva-aukot löydetään silloin tällöin, mutta WordPressin avoimen lähdekoodin luonne tarkoittaa, että myös reikät suljetaan nopeasti. – Mike Wallagher, HostingFacts.com

WordPress on ILMAINEN (ei siis kaupalliseen käyttöön)

WordPress on ilmainen, mutta tehokas

Kavereille, jotka rakastavat ilmaisia ​​juttuja, ja tämä tarkoittaa jokaista meistä, WordPress on ilmainen tuote on todella upea uutinen. Mutta mitä ilmainen tarkoittaa tarkalleen WordPressin suhteen?

Ensinnäkin WordPress on ilmainen vapauden suhteen (lukuoikeudet). Mitä tämä tarkoittaa, voit ottaa WordPressin, repiä sen pois, muokata sitä, kopioida ja / tai luoda oman ainutlaatuisen version ilman lupaa miltä tahansa viranomaiselta.

Se on avoimen lähdekoodin; osallistujien yhteisön rakentama ohjelmisto, eli se ei kuulu mihinkään tiettyyn yritykseen tai henkilöön. Toiseksi, et maksa WordPressin, CMS: n, käytöstä – sinun on vain ladattava skripti WordPress.org-sivustosta, asennettava se minne tahansa, ja sinun on hyvä mennä.

WordPress.com-palvelun kaltaisella palvelulla voit käyttää WordPressiä ilmaiseksi heidän alustallaan. Ne antavat sinulle ilmaisen aliverkkotunnuksen, esim. yourname.wordpress.com ja ilmainen isännöinti. Muut samanlaiset palvelut, joita kutsutaan hallinnoiduiksi WordPress-isäntiksi, antavat käytännössä käyttää WordPressiä niiden käyttöympäristöissä maksua vastaan ​​(toisin kuin tavallinen web-hosting, jossa sinulla on mahdollisuus valita useista helposti asennettavista vaihtoehdoista)..

Ero? WordPress.com-sivustossa tarjoaman WordPressin ilmainen maku on ominaisuuksien ja joustavuuden suhteen tiukasti rajattu. Maksat myös kiinteän lisähinnan varaaksesi henkilökohtaisen isännöinnin täydellisenä omalla verkkotunnuksellasi. Kustannukset voivat nopeasti kerätä jopa 3000 dollaria kuukaudessa.

Ylläpito WordPress-isännät puolestaan ​​antavat sinun kokea WordPressin täydessä kunniassa murto-osan kustannuksista. Lisäksi perinteiset verkkoisäntäkoneet, kuten Dreamhost ja Bluehost, antavat sinun myös nauttia WordPressistä täydessä loistossaan, vaikka sinulla olisi vähemmän voimaa kuin jos olisit menossa hallitun WordPress-isäntän kanssa.

Jatkossa suurin osa liikeyrityksistä siirtää ilmaisen, avoimen lähdekoodin, hyllyltä saatavan ratkaisun räätälöityyn CMS: ään, joka on räätälöity heidän erityistarpeitaan varten.

Ehkä se on byrokratia, suuret budjetit tai joku, joka yrittää leikata nurkkaa, mutta jonkun täytyy kertoa näille miehille (ja heidän harmaille pukuilleen), että he ilmeisesti kaipaavat mahdollisuuden säästää suuria rahaa ja hankkia alustan, joka on erittäin monipuolinen tai ”kuten muodoton kuin vesi ”, kuten ex-tapaani kuvasi itseään. TMI? Selvitä siitä, WordPress on vapaa ja juuri kaupallisille verkkosivustoille.

WordPress ei tue tukea

WordPress-tuki

Nyt kun sanoit juuri, että WordPress on ilmainen foorumi, joka on mahdollinen yhteisön arvostettujen panosten kautta, mihin käännyn, jos joudun ongelmiin? Hyvä kysymys.

Tyypillinen ohjelmistoyritys toimii seuraavasti. Sinulla on tarve. Etsit hyvämaineista yritystä, joka puolestaan ​​tarjoaa sinulle ohjelmiston, josta maksat. Jos sinulla on ongelmia heidän ohjelmistonsa kanssa, ota yhteyttä heidän tukitiimiinsä ja olet selvitetty.

Kun kyse on WordPressistä, kukaan yritys tai henkilö ei omista alustaa, kukaan ei maksa käyttää sitä, ja kun olet jumissa … hyvin … olet juuttunut. Väärä.

WordPressillä on loistava yhteisö kehittäjiä, suunnittelijoita, kääntäjiä, bloggaajia, tukiedustajia jne., Jotka ovat menneet pitkälle rakentamaan WordPress Codex; huipputekninen dokumentaatio, jota et ole koskaan nähnyt. Se ei ole kaikki, WordPress on erittäin aktiivinen tukifoorumi suosimissa yhteisön jäsenten keskuudessa.

Näiden resurssien ja joukon riippumattomien palveluyritysten, WordPress-ylläpitopalveluntarjoajien sekä monien valmiiden ja saatavissa olevien freelancereiden avulla voit järkyttyä siitä, kuinka nopeasti on vastauksia ongelmiin..

WordPress ei riitä verkkokauppaan

WordPress verkkokauppaan

Pitääkö minun pudottaa CMS: ää kaikkialle saadakseni huomion WordPressin monipuolisuuteen? WordPressin alkuaikoina oli vaikea kuvitella, että voisit käyttää WordPressiä verkkokaupan rakentamiseen.

Ei enää; WordPress-yhteisö on nähnyt lukemattomien kehysten ja WordPress-verkkokauppalaajennusten tulon, jotka tekevät verkkokaupan rakentamisesta yhtä helppoa kuin piirakka. Nykyään voit luoda täysin toimivan WordPress-pohjaisen verkkokauppasivuston, joka käyttää muun muassa laajennuksia, kuten Woocommerce, WP verkkokauppa ja Easy Digital Downloads..

Hauska osa on WordPress on helppo asentaa ja käyttää verkkokaupassa. Itse asiassa suurin osa räätälöityjä CMS-järjestelmiä ei pysty kilpailemaan WordPressin kanssa nykyisessä muodossaan. WordPress verkkokauppasivustojen rakentaja? Kuka olisi arvata?

WordPress-sivustot ovat hitaita

WordPress-sivuston nopeus

Menevät ovat päivät, jolloin verkkosivustot olivat vain sarja HTML-sivuja, grafiikkaa ja CSS: ää. Uusien tekniikoiden syntymisen myötä verkkosivustojen koko ja toimivuus ovat kasvaneet. Idea asentaa ohjelmisto verkkosivustojen rakentamisen aloittamiseksi saattaa pakottaa sinut uskomaan, että WordPress voi hidastaa palvelinta. Väärä.

WordPress käyttää parhaita verkkostandardeja ja semanttista XHTML-muotoa varmistaen, että sen asennus ja käyttö on erittäin nopeaa. Parhaat koodauskäytännöt varmistavat myös, että WordPress on SEO-ystävällinen alusta alkaen.

Hitaat sivustonopeudet liittyvät yleensä halvoihin isännöintipalveluntarjoajiin ja / tai huonosti koodattuihin laajennuksiin. Halvat isännöintipalveluntarjoajat yleensä isännöivät sivustosi ja miljoona sekä yksi muu sivusto samassa palvelimessa, mikä vain aiheuttaa huonon suorituskyvyn muun muassa.

Huonosti koodatut laajennukset lisäävät “roskapoodia” tärkeisiin tiedostoihin, kuten header.php, hidastaen nopeuttasi tarpeettomien esineiden latautuessa ennen sisällön lataamista. Virheelliset lisäosat aiheuttavat myös uhan WordPress-sivustosi turvallisuudelle.

Valitse vain paras WordPress-isäntä ja hyvämaineiset laajennukset, ja sinulla on hyvä rokottaa juhlia.

WordPress-laajennukset ovat Dodgy

WordPress-laajennukset

Ja niin sinä olet, jos asennat varjoisia laajennuksia mistä tahansa ja sitten itket foulista, kun paska osuu tuulettimeen. Huolimatta siitä kuinka paljon sinulla on uskoa ihmisyyteen, et voi yksinkertaisesti olettaa, että kaikki laajennukset – ilmaiset tai palkkioiset – ovat virheettömiä. Se olisi karhunpalvelua itsellesi, nyt ei olisi?

Siksi juuri sinun tulee välttää laajennuksia myyjiltä, ​​joille et voi luottaa. Välttääksesi lisäosia, jotka toimittavat virheitä, vanhentuneita ja tehottomia koodeja, tietoturvaongelmia ja huonoa tukea, käy aina suuri määrä latauksia, upeita arvioita ja arvosteluita sekä erinomainen tuki.

Sivuhuomautuksena, laajennukset laajentavat WordPress-sivustosi toimivuutta kuviteltavissa olevilla tavoilla, jolloin voit hyödyntää niin paljon potentiaalia, joka olisi erittäin vaikea tai kallis saavuttaa ilman mainittuja laajennuksia..

Älä vain lisää laajennuksia sokeasti, koska se antaa sinulle ongelmia huonon suorituskyvyn ja lisääntyneiden tietoturvariskien suhteen. Suorita due diligence ystäväni. Asianmukaista huolellisuutta.

WordPress-sivustojen hallinta on vaikeaa

WordPress-sivustojen hallinta

Melkein minkä tahansa sivuston, ei vain WordPress-sivustojen, hallinnointi voi kuulostaa pelottavalta aloittelijalle. WordPress-sivustojen asentaminen on yksi asia, sivustojen hallinta on jotain muuta.

Sinun on pidettävä välilehtiä niin monissa asioissa, kuten kommenttien hyväksymisessä, tietoturvan seurannassa, liikenteen seurannassa ja teemojen, laajennusten sekä WordPress-ytimen päivittämisessä. Kun sinulla on pari WordPress-sivustoa kaikkialla, se voi tulla aika sotkuinen nopeasti.

Mutta niin tapahtuisi vain, jos et aio suunnitella etukäteen, mikä esimerkiksi ilmoittaa, että on olemassa muodikas laajennus, nimeltään ManageWP, joka auttaa sinua seuraamaan kaikkia WordPress-asennuksia yhdestä keskushallintapaneelista.

Kun ManageWP on paikallaan, sivustosi ylläpitovelvollisuudet pienenevät muutaman painikkeen napsauttamiseen ja työ on valmis. Haluatko tietää enemmän WordPress-sivustojen hallinnasta? Meillä on selkäsi peitetty.

WordPress ei reagoi (tai edes tulevaisuuden todiste)

WordPress-reagointikyky

Oletko huolestunut siitä, että WordPress-asennuksesi ei pela hyvin kehittyneillä verkkotoiminnoilla? Tulevat teknologiat? No, arvaa mitä, sinun ei tarvitse huolestua vähän, jos WordPress on tulevaisuuden todiste, koska… no… se on! Säännöllisillä päivityksillä ja parhailla verkkostandardeilla WordPress on aina pohjana tulevaisuutta varten.

Entä reagoivuus? Kuinka WordPress-sivustosi sopii erilaisille näytönleveyksille? No, jos WordPress-teema on reagoiva, sivustosi reagoi automaattisesti. On niin helppoa löytää reagoivia WordPress-teemoja WordPress.org-sivustolta ja teemakaupoista / kauppapaikoista, kuten Themeforest, Elegant Themes, aThemes ja My Theme Shop, vain mainitsemalla muutamia. Ajan säästämiseksi kannattaa harkita tutustumalla omaan Total Responsive -monikäyttöteemamme.

Jos WordPress-teemasi ei reagoi vain sinulle tunnetuista syistä, voit aina käyttää WordPress-mobiililaajennuksia tai luoda mobiiliystävällisen version sivustostasi.

WordPress ottaa tekniikkaa tekniikan jälkeen, kun ne tulevat, mikä tarkoittaa, että sinulla on tehokas CMS, joka ajaa sivustoasi tulevina päivinä, kuukausina ja vuosina. Voit pitää hauskaa muun muassa jQueryn, backbone.js, Flashin, CSS3: n, erilaisten sovellusliittymien ja muiden tekniikoiden ansiosta, jotta voit kääntää WordPress-sivustosi haluamallasi tavalla..

Käärimistä

Yksinkertaisesti sanottuna, WordPress on täsmälleen CMS, jota olet etsinyt. Mutta jos tarvitset lisää vakuuttamista, ilmoita meille kaikista myyteistä, joita olet törmännyt. Olemme mielellämme hävittämässä heidät! Mitä rakastat eniten WordPressistä? Melko valtakysymykset, jotta voit pohtia seuraavan kerran. Sillä välin, kerro kuitenkin ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa. Adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map