Trebam li SGG Scanner SG Site (Pregled 2020.): vrijedi li to? Koliko to kosta?

SiteGround SG Pregled skeniranja e-poštom putem skenera stranice (2020)

SiteGround je visoko sigurna web hosting tvrtka koja se stalno rangira i preporučuje kao najbolji web domaćin od strane mnogih ljudi.


Međutim, postoje neke stvari koje morate znati prije prijave na bilo koji od web hosting planova i paketa web hostinga. Morate se zapitati – Stvarno vam treba SGG Scanner SG Site? Je li uopće vrijedno toga? (Mislim vrijedan troškova) ili ćete jednostavno bespotrebno potrošiti svoj novac na nešto što uostalom i nije bilo potrebno!

Brze napomene o sigurnosnim značajkama SiteGround-a

Sada, razgovarajmo malo o sigurnosti web mjesta koje SiteGround svojim klijentima nudi račune za web hosting. Za razliku od mnogih nekvalitetnih nezaštićenih web hosting tvrtki, SiteGround ima vrhunsku kvalitetu poslužitelja koja je vrlo sigurna jer tvrtka neprestano objavljuje ažuriranja softvera i naporno radi na stvaranju sigurnosnih zakrpa za sve najnovije zlonamjerne programe ili ranjivost koja je pronađena..

Vaša web lokacija s hostom SiteGround već je vrlo sigurna i stoga vam stvarno ne treba nadogradnju sigurnosti (u obliku SG SiteScanner).

Dakle, što je servis za nadzor zlonamjernog softvera skenera web stranica SGG SiteGround?

SG Site Scanner odnosi se na uslugu otkrivanja i nadzora zlonamjernog softvera SiteGround ili sustav ranog upozoravanja koji pokreće njihov sigurnosni partner Sucuri (jedan od najvećih pružatelja usluga nadzora nad zlonamjernim softverom i crnom popisom). SG Site Scanner svakodnevno skenira sve veze koje su dostupne s početne stranice vaše web lokacije (jednom aktivirano).

SiteGround SG Site Scanner Hack pregled servisa za nadzor izvješća Pregled

Također će provjeriti vašu web stranicu na popularnim mjerodavnim web lokacijama utemeljenim na sigurnosti kako bi utvrdilo je li vašu Domenu na crnoj listi stavio neki od njih. Ako SG Site Scanner otkrije bilo koji takav problem, odmah će vam poslati obavijest putem e-pošte. Na taj način, to vam pomaže da odmah poduzmete mjere i brzo otklonite problem kako biste zaštitili svoj poslovni ugled, kupce i prihode..

Što je dobro o SG Site Scanner-u?

1. Učinkovit sustav skeniranja i prijavljivanja zlonamjernog softvera
2. Dobar partner za nadzor zlonamjernog softvera kao što je Sucuri
3. Jednostavnije i prijateljsko sučelje za skeniranje prijetnji
4. Odmah obavijesti i ažuriranja e-poštom
5. Jednostavno upravljanje tjednim izvješćima

�� Što je loše u vezi s SG Scanner-om?

Kao i svi drugi pružatelji usluga web hostinga, SiteGround surađuje s drugim servisima drugih proizvođača kako bi preprodao njihove planove i istovremeno pomogao svojim kupcima u zaštiti njihovih web stranica. Po mom mišljenju, SG Scanner za web mjesto mora biti besplatan i ne biste ga trebali plaćati! Ali to je usluga koja se plaća kada je u pitanju SiteGround ili bilo koji drugi pružatelj usluga web hostinga koji nudi takvu sigurnost i nadzor nad web-lokacijama kao dodatni plaćeni dodatak.

Dakle, trebam li nabaviti SG Scanner? Da li je uopće potrebno to kupiti?

KRATAK ODGOVOR: NE, NE POTREBNO!

Potražite sigurnosni dodatak Free Wordfence koji može skenirati vaše poslužitelje 24/7 i također možete očistiti sve potencijalne prijetnje web mjestu umjesto da naručite skupu uslugu praćenja zlonamjernog softvera SiteGround SiteGround. SGG Skener web lokacije SiteGround nudi sličnu uslugu nadgledanja zlonamjernog softvera poput Bluehostove Sigurnosti SiteLock ili iPageovog sigurnosnog paketa, koji manje ili više djeluje na isti način. Početnici smatraju ove dodatne dodatne usluge korisnim i kupuju ih prilikom prijave. Dok većina drugih pametno ih potpuno zanemaruje i odlučuju se za besplatni WordPress dodatak poput Wordfencea.

Koliko košta preglednik web lokacije SGGround? [Detalji o cijenama]

Informacije o cijenama podataka usluge SGG Site SGG
Početna cijena19,80 USD godišnje (1,65 USD mjesečno)
Cijena obnove19,80 USD godišnje (1,65 USD mjesečno)
(Isti trošak obnove)

Troškovi SG-a za skeniranje web-mjesta SiteGround 19,80 dolara godišnje ili 1,65 dolara mjesečno s istom cijenom obnove. Ova neobavezna dodatna usluga nadgledanja sigurnosti od strane SiteGround (pokreće Sucuri) možete u bilo kojem trenutku dodati ili ukloniti iz svog web hosting paketa SiteGround.

Dakle, možete godišnje platiti za SG-ovu uslugu skenera SG-a izravno tijekom postupka prijave.

Dodatak SG-a za skeniranje web-mjesta SiteGround putem korisničkog područja

Ili ovaj alat za praćenje prijetnji i nadzor zlonamjernog softvera možete naručiti od SiteGround bilo kada kasnije (potpuno ovisi o vama).

Wordfence vs SG Site Scanner (Pokreće Sucuri): Pregled i usporedba (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (pregled i usporedba 2020)

Wordfence je vrhunski pružatelj usluga sigurnosnih usluga (s oba besplatna i plaćena plana) za korisnike WordPress-a, a posebno se napaja njihovim feedovima od prijetnji koji se stalno ažuriraju. Osnovna verzija Wordfence WordPress dodatka je besplatna, a svojim korisnicima nudi širok spektar sigurnosnih značajki (kada je omogućeno). Korištenjem alata za skeniranje web mjesta poput Wordfencea možete osloboditi različite sigurnosne mehanizme koji će u potpunosti zaštititi vašu web lokaciju od hakera i svih zlonamjernih kodova.

Također, Wordfence vatrozid je dovoljno moćan da štiti vašu web lokaciju i sprečava bilo kakav oblik napada. Koristi najsavremenija pravila vatrozida, sprječava zlonamjerne IP adrese i nudi pouzdanu i dovoljnu zaštitu web mjestu WordPress. Osim toga, Wordfence preuzima ključnu sigurnosnu odgovornost potpune provjere prije nego što omogući bilo kakav promet na vašem blogu ili web mjestu.

BILJEŠKA: Za razliku od Wordfence-a, SiteGround SG-ov skener nije nijedna aplikacija koja će vam pružiti potpunu zaštitu vaše web stranice od bilo kakvog napada. To je samo neobaverena značajka praćenja haka / provjere zlonamjernog koda sigurnosnog dodatka iz SiteGround-a.

Zaključak: Je li potreban SG skener stranica? Trebate li ovaj plaćeni dodatak za sigurnost iz SiteGround-a za svoju web stranicu?

Dok se odjavljujete tijekom kupovine plana web hosting programa SiteGround, pružit će vam mogućnost dodavanja SG Site Scannera uz dodatnu naknadu (koja je opcionalna dodatna značajka). Ako pitate mene ili bilo koju drugu WordPress tehnologiju, najčešći odgovor što biste dobili je – NE, NISU POTREBNI SMJER SITEGROSA SG-a dok kupujete njihovu uslugu Web hostinga! Na raspolaganju su razne druge besplatne sigurnosne aplikacije koje će skenirati vašu web lokaciju zbog zlonamjernog softvera (Wordfence je besplatna alternativa koju i ja koristim).

Na taj način možete se uputiti na SiteGround.com, odabrati plan hostinga za svoju web lokaciju, a zatim odaberite njihov Zaštita privatnosti domene svojstvo (ponovo neobvezno), i konačno poništite odabir SG Site Scanner servis.


Kliknite ovdje kako biste znali treba li vam zaštita privatnosti domene SiteGround (zaštićena ID domene) ili ne?

Preporučujete li hostingGround hosting? Da apsolutno! Njihovi napredni sigurnosni paketi na razini poslužitelja, vrhunska korisnička podrška i najbolji hardver i softver na razini poslovne razine bez sumnje čine SiteGround najsigurnijim okruženjem za smještaj vašeg bloga ili web stranice. Nadam se našem pregledu na Treba li vam SGG Scanner SG Site? Vrijedi li koštati? bio vam od pomoći.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map