SiteGround VPS hosting hosting pregled 2020 (kupon za popust od 70%)


PRO PROGRAMA VIT HOSTINGA
1. 11,95 USD mjesečno (Pristupačni VPS plan)
2. Preporučeni VPS Host pomoću Top 3 CMS-a
3. Ocijenjeno # 1 VPS i WordPress domaćin na više FB anketa
4. 99,99% garancija neispravnog vremena poslužitelja
5. hosting poslužitelji vrlo niske gustoće
6. Mnogo veća ograničenja u izvođenju skripti i CPU sekundi
7. VPS poslužitelji smješteni na tri kontinenta
8. Potpuni pristup svim naprednim alatima SiteGround kao što su SuperCacher, Staging, Git itd
9. Besplatne sigurnosne kopije SSL & on-demand sa i jednim klikom Vrati
10. Potpuno upravljajte VPS-om pomoću cPanela, Nadgledanja zlonamjernog softvera, sigurnosti i nadogradnji
11. 24/7 Napredna podrška prioriteta
12. 30 dana VPS hosting plan (GoGeek) povraćaj novca Jamčiti
PROMO SITEGROUND VPS HOSTING
1. Ograničenja softvera i aplikacija koje možete instalirati
2. Djeluje kao VPS, ali nije pravi VPS hosting plan jer nemate korijenski pristup
3. Unatoč tome što je vaš hosting račun izoliran zbog sigurnosti, još uvijek dijele resurse poslužitelja nakon svega
SITEGROUND VPS HOSTING RATING
Hosting SiteGround VPS
Vrijeme rada i pouzdanost
5.0/5.0
Hosting SiteGround VPS
Brzina i performanse
5.0/5.0
Hosting SiteGround VPS
Resursi poslužitelja
4.5/5.0
Hosting SiteGround VPS
Sigurnost i zaštita od krađe
5.0/5.0
Hosting SiteGround VPS
Cijene i vrijednost
4.5/5.0
Hosting SiteGround VPS
Kompatibilnost sa WordPressom
5.0/5.0
Hosting SiteGround VPS
kupac podrška
5.0/5.0
CJELOKUPNA OCJENA4.9/5.0
SITEGROUND VPS HOSTING REVIEW SAŽETAK
Plan hostinga VPS SiteGround-a (GoGeek) je dovoljno dobar da ugosti vaše Web stranica / blog / trgovina e-trgovine na platformi poput VPS-a. S ovog plana možete bilo kada nadograditi bilo njihove moćnije + skalabilne poslužitelje hostinga u oblaku. Međutim, do tada VG hosting plan za SiteGround (GoGeek) trebao bi vam pružiti sve što očekujete od tipičnog VPS Hosting Server-a (Brzina, značajke orijentirane na VPS, performanse, vrijeme rada, prioritetna podrška i još mnogo toga).

GoGeek je vlastiti početni VPS hosting plan za SiteGround jer SiteGround posebno prodaje ovu uslugu kao svoju Dvojni plan hostinga. Stoga je jedino pravo ograničenje VPS hostinga SiteGround-a (GoGeek) je da to nije pravi VPS hosting paket, ali još uvijek nije dovoljno snažno rješenje poput VPS-a po povoljnim cijenama.

Dok vam drugi pružatelji VPS hostinga nude VPS plan s potpunom korijenskom kontrolom pristupa, SiteGround tvrdi da on može ugodno zadovoljiti sve potrebe svojih kupaca temeljenih na VPS-om sa posebnim programom GoGeek. Čvrsto vjeruju da je njihov Super Friendly + Skilled Support tim više nego sposoban pružiti vam izvrsnu korisničku službu rješavanjem bilo kojeg problema s kojim se sučeljava vaša web lokacija! Također, SiteGround se često ocjenjuje kao # 1 Domaćin i smatra se kao NAJBOLJI čak i kad je u pitanju VPS Hosting Service.

Štoviše, SiteGround strogo izolira vaš VPS hosting račun s ostatkom smještenim na njegovim poslužiteljima osiguravajući da koriste jedinstvenu tehnologiju (kako se nazivaju KOŠNICA). Zbog toga je svaki od tih poluotvorenih računa hostinga u suštini zaseban spremnik u kojem niti jedan račun na poslužitelju nema slobodu ponašati se ili ometati druge. Za razliku od većine ostalih pružatelja usluga VPS hostinga, SiteGround nema stroga pravila o upotrebi resursa poslužitelja. Stoga ćete biti u mogućnosti ugostiti svoju web stranicu / blog u potpuno upravljanom VPS okruženju s posebno dizajniranim cPanelom prilagođenim korisniku. (zove Poboljšani cPanel).

U ovom pregledu VG hostinga za VG SiteGround objasnit ću vam detaljno njihov GoGeek plan i zašto je upravo ovaj poseban Demi-Namjenski hosting plan iz SiteGround-a dobra zamjena za tradicionalni VPS Hosting Servers.

SiteGround VPS Hosting cijene i značajke (2020 Sažetak pregleda)

Je li paket značajki SiteGround VPS hosting hosting paket? Upoznajmo detaljno s ovim sažetim pregledom značajki i specifikacija VPS hosting plana plana za Ground SiteGround…

Pregled značajki VG hostinga za SiteGround (plan GoGeek) 2020
Značajke SiteGroundHosting SiteGround VPS
VPS Početna cijena
11,95 $ / mjesečno
Politika povrata novca30 dana SiteGround VPS hosting plan (GoGeek) garancija povrata novca
DOSTAVITE POPUST OD VITOGRAFIJE VPS
Procijenjeni mjesečni posjetiteljiOko 100.000
Širina pojasaNeomereni prijenos podataka
Web prostor30 GB
Dopuštene web straniceNeograničen
Dopuštene web straniceNeograničen
SuperCacherSve 3 razine
• statički predmemorija
• Dinamični predmemorija
• Memcached
Napredne sigurnosne kopije na zahtjev Da
Profesionalni prijenos web mjesta Da
Napredna prioritetna podrška Da
PCI kompatibilni poslužitelji Da
Git (unaprijed instaliran) Da
Napredna postava na mjestu Da

Lokacije podatkovnih centara SiteGround VPS (2020)

SiteGround je jedan od rijetkih VPS hosting hostinga koji imaju podatkovne centre širom svijeta, a ne samo u SAD i Europa.

SiteGround VPS Hosting Probni mjesečni plan pregleda

SiteGround također nudi mjesečni VPS hosting plan u kojem nećete morati platiti puni iznos za njihov godišnji plan GoGeeka. Ali onda bi vas to koštalo više Jednokratna naknada za aktiviranje poslužitelja (Naknada za plan hostinga za 1. siteGround VPS + $ Cijena: 24,95 Naknada za aktivaciju) koja je detaljno prikazana u nastavku:

Ovaj jednomesečni probni plan za VPS hosting od strane SiteGround uključuje naknadu za postavljanje i sniženu cijenu za njihov VPS poslužitelj koji je primjenjiv samo prvih mjesec dana. Dakle, ovo definitivno nije idealan ili jeftin način za testiranje VPS Hosting plana SiteGround-a (nakon završetka ovog probnog razdoblja redovite cijene automatski se primjenjuju).

BILJEŠKA: Toplo bih vam preporučio da kupite jednogodišnji VPS hosting plan SiteGround (GoGeek = Dvojna usluga hostinga) koji bi svakog dana bio sjajan VPS poslužitelj D hostingaEAL!

SiteGround VPS hosting hosting mogućnosti (detaljan pregled 2020.)

SiteGround nudi brojne značajke sa VPS hosting uslugom, a neke od njih već su gore opisane u našem Sažetku pregleda. Evo još nekoliko specijalnih VPS hostinga značajke koje trebate znati:

1. Jedinstvena brzina VPS-platforma optimizirana za brzinu

Arhitektura VPS poslužitelja Hosting poslužitelja (plan GoGeek) uglavnom je usmjerena na brzinu. Njihovi VPS hosting planovi isporučuju se s naprednim značajkama kao što su SSD pohrana, NGINX poslužitelj, podrška HTTP / 2 poslužitelja, SuperCacher (za WordPress i Joomla), Besplatni CDN i puno toga više

2. Neograničena posjeta s 30 GB prostora na disku

Plan hostinga VPS SiteGround-a (GoGeek) nudi neograničenu propusnost zajedno s procijenjenim brojem posjeta od stotinu tisuća. Međutim, ne postoji nikakvo strogo ograničenje broja posjeta kao takvog (za razliku od većine VPS domaćina vani). Također dobivate SSD disk od 30 GB što bi trebalo biti više nego dovoljno za bilo koju web lokaciju veličina.

3. Prioritetna služba za korisnike (24/7)

Sve poteškoće koje prijavljuju korisnici SiteGround VPS hostinga rješavaju se mnogo brže s Prioritetom (nego njihovi startup i GrowBig planovi). Štoviše, VPS hosting računa primaju prednost čak i kada su u pitanju dnevne sigurnosne kopije koje se sastoje od besplatne ručne opcije vraćanja sigurnosne kopije jednim klikom zajedno s mogućnošću pohrane sigurnosne kopije. (do 30 primjeraka).

Već godinama osobno koristim SiteGround-ovo rješenje za VPS hosting za ugošćivanje više web lokacija, a njihovo VPS vrijeme reakcije podrške uvijek je bilo fenomenalno. Kvalitetna korisnička podrška za VPS hosting uslugu uvijek je bila skupa stvar s gotovo svakom web hosting tvrtkom, no planovi VPS hostinga za VG hosting planove bili su vrlo razumni. Nadalje, njihova 24/7 prioritetna podrška za VPS bila je vrhunska, čak su i njihovi agenti za podršku prvog stupnja vrlo dobro poznati i izuzetno dobri informiran.

4. SiteGround SuperCacher Za VPS platformu

SiteGround-ov SuperCacher koji dolazi s njihovim VPS planovima hostinga prema zadanim postavkama implementira Dynamic Caching na razini poslužitelja. (za razliku od ulaznog StartUp plana). Tako možete ručno koristiti bilo koju aplikaciju treće strane za posluživanje statičkih stranica na vašoj web lokaciji posjetitelji.

5. Manje korisnika zbog poslužitelja male gustoće

Na VPS hosting serverima SiteGround dopušten je samo ograničen broj korisnika (Plan GoGeeka) zbog toga će vam se pružiti više resursa poslužitelja od bilo kojeg dijeljenog usluge poslužitelja plan (to je do 4 puta više resursa).

6. Staging Environment za VPS poslužitelje

Stvarna korist VPS hosting usluge SiteGround dolazi sa svojim Geeky perksima pod nazivom SiteGround Staging koji omogućuje svojim VPS klijentima da naprave duplikatnu kopiju web mjesta. Stoga se testiranje može provesti s vašim web-računom hostinga SiteGround VPS, a također se kopija web lokacije sprema na poslužitelj kao savršena mjera sigurnosti! Na ovom čvrstom VPS-u kao što je Server, korisnik može napraviti što više kopija te s njim izvršiti testiranje nove teme ili dodatka olakšati.

7. Web lokacije spremne za e-prodaju (PCI kompatibilni poslužitelji + besplatni SSL certifikati)

SiteGround-ovi VPS poslužitelji za njihove GoGeek kupce strogo su PCI kompatibilni, a nude vam i besplatni šifrirani SSL certifikat. Zato je VPS hosting SiteGround dobar za web lokacije e-trgovine, jer oni također instaliraju Košaricu za e-trgovinu. (slobodan od naplatiti).

Da biste saznali više, pročitajte naš pregled web hostinga eCommerce SiteGround

8. Sigurnost putem tehnologije izoliranja računa HIVE za SiteGround

SiteGround vrlo ozbiljno shvaća sigurnost za svoje VPS Server hosting ili Shared Server planove uz pomoć next-gen-a LXC (Linux kontejneri) i sigurnom izolacijom računa (preko HIVE tehnologija). To znači da iako VPS hosting SiteGround tehnički predstavlja platformu hostinga za zajednički poslužitelj, djeluje više kao VPS rješenje u kojem vaš hosting račun na GoGeekovom planu ne utječe na druge hakirane / zlonamjerne račune svojih kupaca. (ako ijedan) smješten na istoj server.

Mogu li nadograditi ili nadograditi plan hostinga za VPS na web lokaciji?

Samo zato što VPS usluga hostinga SiteGround u osnovi predstavlja njihov GoGeek plan, ne možete zaista smanjiti verziju VPS-a zbog čega ćete se prebaciti na zajedničke planove poslužitelja SiteGound-a. No možete ga nadograditi izravno na njihove Cloud hosting servere (kad god želite).

Da biste nadogradili VPS plan hostinga VPS-a na Cloud, samo se morate prijaviti na svoju korisničku ploču i izvršiti promjene. Nadalje, tijekom postupka nadogradnje VGS SiteGround plana nadogradnje nećete imati nikakvih zastoja.

Moram li dobiti bilo kakav korijenski pristup putem SiteGround VPS hosting usluge?

BILJEŠKA: Nećete dobiti potpuni korijenski pristup svojim instalacijama sve dok ne kupite Enterprise Hosting Server SiteGround..

SiteGround pokušava sve upravljati samostalno za korisnike VPS hostinga i to uglavnom zato što su uvjereni da vam to neće trebati Korijen pristup sve dok se vaše web stranice nalaze na njihovim poslužiteljima. A to im omogućuje njihov izuzetno obrazovan tim koji je opremljen svim bitnim alatima za izvršavanje složenih zadataka bez korištenja Root Accessa.

RIJEŠENJE: Možete dobiti SSH Shell pristup s VG hosting računom SiteGround-a, a puno je jednostavnije generiranje javnog i privatnog ključa kombinacije.

Nudi li SiteGround planove za hosting Windows sa svojim VPS hosting računom?

Sve hosting usluge SiteGround pokreću se Linux OS uključujući njihov VPS hosting i oni zapravo nemaju plan hostinga za Windows. To znači reći da ako vam treba Windows hosting za VPS platformu, SiteGround neće biti dobro uklopljen. Također, Windows hosting nije prikladan za složenu hosting platformu poput Virtualni privatni poslužitelji (VPS)!

Radi li Docker ispravno na VPS Hosting servisu SiteGround?

Ne, Docker se ne može učinkovito pokretati s VGS hosting planovima sajta jer je to potpuno upravljana usluga, ali tada možete i dalje dobiti SSH pristup i pokušati se povezati daljinski (putem školjke). Nažalost, Docker je potreban napredna dopuštenja koja VG hosting usluga SiteGround ne nudi, ali to možda nije slučaj sa njihovim prilagođenim Enterprise Hosting planovima.

Što je SLA SiteGround za njihove VPS hosting planove?

Jamstvo neispravnog vremena i SLA usluga hostingGPS VPS hosting
Jamstvo neiskorištenog vremena VPS-a99,9% Uptime
Između (99% i 99,99%)Jednomjesečni besplatni hosting site VGS VPS
Dodatna SLA naknada
(po 1% izgubljenog produžetka)
Jednomjesečni besplatni hosting site VGS VPS

BILJEŠKA: Neuspjeh SiteGround poslužitelja ne uključuje Planirano održavanje poslužitelja i bilo kakve pogreške po krivici kupca VPS-a, DDoS Napad itd.

Mogu li dobiti povrat sredstava na SiteGround VPS hosting računu?

SiteGround nudi 30 dana MoneyBack pravila na svom VPS hosting planu (GoGeek) kao i s ostalim paketima za hosting hosting za zajednički poslužitelj. Uz sve to dolaze i planovi hostinga u oblaku SiteGround s 14 dana garancije povrata novca.

Zaključak: Je li SiteGround dobar za VPS hosting?

Hosting oko VPS-a za site (Plan GoGeeka) koja je također re-markirana kao Poluvjetno hosting rješenje dovoljno je dobar za hostiranje vaše web stranice na VPS-ovoj platformi. Iz ovog plana možete bilo koje vrijeme nadograditi na njihov Cloud hosting uz rastuću potrebu jer će oni upravljati svime za vas! Do tada, SiteGroundov plan za VPS hosting (GoGeek) trebao bi vam pružiti sve što očekujete od VPS-a kao što je Server (Brzina, značajke orijentirane na VPS, performanse, vrijeme rada i još mnogo toga).

Većini ljudi potreban je VPS hosting kako bi dobili dodatnu snagu za svoje web stranice kako bi se nosili s većim dotokom prometa, a ne baš zato što im treba bilo kakav korijenski pristup. U tom pogledu, plan za VPS hosting hostinga SiteGround (GoGeek) više je nego dobar jer već dugo vremena vodim brojne web stranice s velikim prometom na jednom web hosting plan SiteGround VPS. A najbolji dio je još uvijek ispod mojih ograničenja resursa poslužitelja. To je sjajno?

Ako vam treba pristupačni VPS hosting poput snage?
Plan GoGeek stranice SiteGround pravi je izbor za vas!
Ako vam je potreban korijenski pristup za vaš VPS hosting plan?
Možete nadograditi na Cloud Hosting u CloudGround (njihov pravi VPS hosting plan).

Nadam se da ste našli ovu recenziju Hosting plan SiteGround VPS (2020) koristan. Za sve dodatne informacije obratite se prioritetnoj podršci za VPS SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map