SiteGround pregled e-trgovine (2020): Je li dobro za hosting web stranica za kupnju na mreži? [Nabavite kupon za popust od 70%]

Dakle, tražite li detaljni pregled plana hostinga za e-trgovinu SiteGround i želite znati koliko je zaista dobro za hosting vaše internetske trgovine?
SiteGround e-trgovina / pregled WooCommerce pregleda (2020)

Da li SiteGround nudi hosting e-trgovine? Da, ako želite pokrenuti web mjesto za kupnju na mreži ili samo jednostavnu trgovinu za e-trgovinu, SiteGround ima za vas posebne posebne prilagođene ponude za hosting e-trgovine! Jednostavno možete odabrati jedan od njihovih planova zajedničkog hostinga i oni će biti opremljeni dodatnim značajkama prilagođenim eCommerceu.


E sad, ako me pitate je li ta web-lokacija e-trgovina ili ne? Moj bi odgovor bio Ne! Ovo nije web mjesto za e-trgovinu, već jednostavno blog! Hosting e-trgovine je potrebno samo kada je vaša web lokacija uključena u kupovinu i prodaju robe ili ona koja se posebno bavi transakcijama s novcem u internetu..

Dobijate nekoliko naprednih značajki prilagođenih e-trgovini kao što su besplatna instalacija besplatne internetske košarice, besplatni Wildcard SSL certifikati i PCI serveri. Pomoću GrowBig i GoGeek možete ugostiti neograničene web stranice / blogove, a ti se planovi prema zadanom isporučuju s vrhunskim resursima i značajkama poslužitelja. Dok StartUp ne dopušta da hostujete više web lokacija već samo jednu.

�� SiteGround StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek: Hosting planovi eCommercea, cijene, značajke i komparacijski grafikon (2020)

Ako pregledate StartUp SiteGround vs GrowBig vs. GoGeek: Usporedni grafikon hosting eCommerce trgovine, moći ćete jasno upoznati sve navedene značajke e-trgovine kao i razlike u planovima..

�� Je li siteGround dobar za hosting e-trgovine i zašto?

Postoji nekoliko drugih važnih značajki i razlika koje su bogate e-trgovinom, a koje će biti obuhvaćene u ovom pregledu hosting hostinga za e-commerce SiteGround. Pretpostavljam da ste spremni za prijavu na hosting eCommerce SiteGround (što biste trebali biti takvi kakvi jesu) # 1 ocijenjeno hosting tvrtka čak i za e-trgovinu i internetsko kupovinu web stranica). Sada, upoznajmo koliko je dobar SiteGround za hosting vaših web stranica e-trgovine …

1. Najbolje ocijenjeno hostiranje e-trgovine / WooCommerce

Osim što je ocijenjeno kao # 1 WordPress domaćin, SiteGround je također najbolje ocijenjena hosting tvrtka eCommerce / WooCommerce. Ove će ankete u nastavku dati do znanja koliko su uistinu dobre …

2. Najbolje vrijeme za web mjesto e-trgovine

Provjera web mjesta je vrlo bitna i važna, posebno ako imate internetsku trgovinu ili trgovinu e-trgovine. Ako ova vaša internetska trgovina prečesto pada, vjerojatno ćete izgubiti puno prodaje. Prema tome, trebali biste odabrati e-commerce hosting tvrtku koja nije samo popularna, već ima i sjajnu provjerenu produktivnost.

99,99% jamstva neispravnog vremena s web stranicama e-trgovine / WooCommerce planovi hostinga

Ako ne želite izgubiti kupce zbog nepotrebnih zastoja, morate odabrati SiteGround kao svog davatelja usluga e-trgovine za vaše web stranice e-trgovine. (kao što se često isporučuje 100% produženja).

3. Super brzo vrijeme učitavanja mjesta

Brzina hostinga i vrijeme učitavanja e-trgovine putem web stranice

Očekujte da će web-lokacija programa e-trgovine za web-lokaciju e-trgovine biti posvećena vašoj web lokaciji učitavanje ispod 1 sekunde (koji je plamteći velikom brzinom). Kako se web mjesto počinje sporije učitavati, stopa napuštanja početne stranice povećava (posebno u slučaju internetskih stranica za kupovinu). Dakle, manja je stopa napuštanja početne stranice (moguće kad se hostira na web lokaciji WooCommerce hosting plana SiteGround-a), brže će biti vaša web lokacija e-trgovine (što dovodi do većeg stupnja pretvorbe prodaje).

4. Izolacija računa e-trgovine hostinga

Kupite Shared, eCommerce ili Cloud Server putem SiteGround-a, oni će 24/7 osigurati da vaš račun bude izoliran od drugih računa za hosting, što pomaže da vaša web lokacija eCommerce s njima bude uvijek sigurna (čak i tijekom bilo kojeg drugog računa hakira se na zajedničkom poslužitelju SiteGround).

5. Jednostavni e-commerce vodiči

SiteGround ima niz udžbenika koji pokrivaju temu stvaranja web lokacije eCommerce, a također će vam pomoći u znanju jednostavnog instaliranja vlastite košarice..

Tutorijali i vodiči za e-trgovinu SiteGround
BILJEŠKA: U tome će vam pomoći i prijateljski tim za podršku SiteGround (ako ne želite proći njihove vodiče za e-trgovinu).

6. Besplatno postavljanje kolica

SiteGround podržava brojne košarice, a također nudi i web hosting planove za web hosting koji su jedinstveni za svaku podržanu košaricu. (ali su još uvijek manje ili više slični).

Besplatne aplikacije za automatsku instalaciju eGommerce SiteGround

Nadalje, nude besplatnu instalaciju takvih košarica ili ih u nekim slučajevima SiteGround automatski instalira dok kupujete bilo koji od njihovih planova za hosting e-trgovine. Popis košarica koje podržavaju SiteGround možete pronaći dolje i možete kliknuti ovdje kako biste saznali više o često postavljanim pitanjima SiteGround.

Besplatni pregled instalacije košarice za eCommerce SiteGround

• WooCommerce hosting • VirtueMart hosting • PrestaShop hosting • Zen Cart hosting • Magento hosting • OsCommerce hosting • WP eCommerce hosting • Freeway hosting • CubeCart hosting • CS-Cart hosting

7. Besplatni SSL certifikati za web lokacije e-trgovine

Ovdje je popis SSL certifikata koje nudi SiteGround koji mogu pomoći vašoj web lokaciji eCommerce da bude dovoljno siguran, ali detaljno prođite kroz svaki od njih:

Besplatni SSL certifikati za pregled hostinga za eCommerce SiteGround (2020)
Besplatni šifrirajte SSL protokola SiteGround za hosting e-trgovine: Besplatno na svim SiteGround planovima hostinga i može se omogućiti putem cPanela. Također, pružaju Let’s Encrypt Wildcard SSL za poddomene.
Wildcard SSL web lokacije SiteGround za hosting e-trgovine: Troškovi 82 dolara godišnje a osigurava i poddomene (besplatno godinu dana uz GrowBig & GoGeek).
EV SSL SiteGround za hosting e-trgovine: Troškovi 499 dolara godišnje i pruža vam jastučić zelene boje na vašem https a također čuva informacije (putem enkripcije).

OPCIJA: Također, možete instalirati SSL certifikati treće strane (ako i dalje želite) preko SiteGround cPanel.

8. Brza i prijateljska korisnička podrška

Još jedan ključni aspekt savršene tvrtke za e-trgovanje e-commerce bi bilo posjedovanje korisnog i profesionalnog tima za podršku kupcima. Osoblje za podršku SiteGround vrlo je dobro poznato i dobro obučeno o aspektima e-trgovine i jednako je susretljivo (dostupno 24/7/365 dana).

9. PCI kompatibilni poslužitelji za e-trgovinu

Ako imate veliku rastuću web lokaciju e-trgovine, morate osigurati da su vaši poslužitelji kompatibilni s PCI-jem. Ovo je posebna sigurnosna mjera poduzeta za osiguranje internetskih kupovina / transakcija vezanih za plaćanje (obično plaćena usluga). Srećom, SiteGround nudi besplatne servere koji su kompatibilni s PCI za vaše web mjesto e-trgovine sa svojim GoGeek planom.

10. Besplatan prijenos web stranica eCommerce

Ako već imate web mjesto za e-trgovinu ili mini internetsku trgovinu, trebali biste se osjećati sretno jer ne morate ponovno počinjati. SiteGround će preuzeti ključnu odgovornost za migraciju vaše prethodne web lokacije eCommerce, uključujući sav njezin sadržaj (kao što je to).

Besplatni pregled migracije web lokacije eCommerce (2020)

BILJEŠKA: Ako želite besplatni prijenos web lokacije e-trgovine, morat ćete potražiti GrowBig ili GoGeek hosting plan za SiteGround.

11. Preporučeni trgovci za Naplatu plaćanja putem web lokacije eCommerce

SiteGround hosting sadrži popis preporučenih trgovaca za prikupljanje plaćanja za vaše web mjesto e-trgovine. obično, PayPal i 2checkout dovoljno su dobri za manje količine, a kako rastete, možete kasnije pregovarati s njima za manju naknadu.

Besplatna e-trgovina / WooCommerce Pregled i usporedba prodavaca plaćanja platnog prometa (2020)

�� Zaključak: Je li SiteGround najbolji pružatelj usluga e-trgovine za vaše web mjesto za kupnju na mreži?

Kad god smo tražili Savršeni e-commerce web hosting provider, cijelo vrijeme smo se vraćali na SiteGround i stoga preporučujemo isto našim čitateljima da ugoste njihovu web lokaciju e-trgovine. Možete krenuti s web hosting rješenjem za e-trgovanje e-trgovine (bez problema) budući da vaše web mjesto eCommerce bez rukavice brže učitava stranice proizvoda na mreži i na taj način daje vam temeljnu osnovu bogatih funkcija eCommerce SiteGround-a, snažnu sigurnost, produženu produktivnost i vrhunsku podršku.

Nadam se da vam se svidjela naša SiteGround pregled e-trgovine (2020) i hosting usporedba. Ako imate dodatnih pitanja o značajkama hostinga za e-trgovinu SiteGround, slobodno se obratite podršci SiteGround 24/7.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map