SiteGround namjenski pregled hostinga 2020 [Get 70% OFF]


PRO PRODUKCIJSKOG DOMAĆOG SUSTAVA
1. Ocijenjeno br. 1 zajednički host poslužitelja u više Facebook anketa, a također se smatra najboljim namjenskim hostom
2. Mnogo je pouzdaniji u usporedbi s dijeljenim i cloud hosting poslužiteljima
3. Domaćite bilo koju vrstu web mjesta sa prilagođenim okruženjem za hosting, pristupom root poslužitelju i besplatnim cPanel & WHM
4. Premium 24/7 namjenska VIP podrška sa 99,99% produženog jamstva
5. Rukuje s web lokacijama s velikim prometnim špicama s dodatnim dodatkom za povećanje performansi
6. Vrijeme učitavanja munjevitog mjesta pomoću vrhunske tehnologije brzine poslužitelja SiteGround
7. Vaš namjenski račun za hosting poslužitelja sadrži besplatnu namjensku IP adresu i besplatni privatni DNS
8. Prilagođeni vatrozid koji se nudi s posvećenim poslužiteljima SiteGround može vam pomoći u provođenju pravila o kontroli pristupa
9. Više razine fleksibilnosti i sigurnosti kada je u pitanju dodavanje / promjena softvera i poslužitelja konfiguracije
PROTIV SEDELJENOG DEDICIRANOG UGOSTITELJA
1. Mnogo korisnika može smatrati hosting planove posvećene SiteGround (cijene 229 USD mjesečno) prilično skupe u usporedbi s njihovim planovima poslužitelja u oblaku
2. Jednokratna naknada od 99 USD iznosi naplaćuje se za postavljanje izdvojenog poslužitelja SiteGround
PROIZVODA ODRŽAVANJA HOSTA SITEGROUNDOM
Hosting poslužitelja za posvećenoj web lokaciji
Vrijeme rada i pouzdanost
5.0/5.0
Hosting poslužitelja za posvećenoj web lokaciji
Brzina i performanse
5.0/5.0
Hosting poslužitelja za posvećenoj web lokaciji
Značajke i uravnoteženje opterećenja
5.0/5.0
Hosting poslužitelja za posvećenoj web lokaciji
Sigurnost i zaštita od krađe
5.0/5.0
Hosting poslužitelja za posvećenoj web lokaciji
Cijene i vrijednost
4.0/5.0
Hosting poslužitelja za posvećenoj web lokaciji
Korisnička podrška
5.0/5.0
CJELOKUPNA OCJENA4.8/5.0
SAJAM PREGLEDA HOSTINGA SAŽETAK
Namjenski plan hostinga za početnu razinu SiteGrounda koštao vas je 229 dolara mjesečno što izgleda skupo, ali vrijedi troškove posebno zbog bogatih značajki, performansi, kvalitete usluge, munjevitog prometa i VIP tehničke podrške koju dobivate. Ako tražite kvalitetnog Dediciranog pružatelja usluga hostinga za svoju web stranicu, možete bez ikakvog oklijevanja isprobati uslugu hostinga u CloudG SiteGroundu bez ikakvog oklijevanja jer je SiteGround unazad otkazao svoje namjenske hosting planove. Štoviše, njihovi planovi u oblaku proračunski su povoljni jer će vas samo koštati 80 USD mjesečno i može ugodno odgovarati vašim potrebama.

Tražite rješenje posvećenog poslužitelju poput rješenja koje vam nudi platformu s resursima poslužitelja za izradu web stranice s velikom dostupnošću i velikim prometom opterećenja prometa?

BILJEŠKA: SiteGround je ukinuo njihovo skupo, ali moćno namjensko rješenje za hosting, i zamijenio ga je jeftinijim, ali vrlo skalabilnim Cloud Hosting uslugom i njihovim prilagođenim Enterprise Enterprise Hosting rješenjem.

MOŽETE PROVJERITI NJIHOVE PLANOVE, KOLIKO SU ŠTO CIJENI, VIŠE FLEKSIBILNI I BOLJI SITEGRO DEDICIRANO HOSTING ALTERNATIVE…

ILI MOŽETE PROVJERITI SVOJU GLAVU …

Tada vam moram reći da ste na pravom mjestu jer ćemo pregledavati namjenske poslužiteljske planove SiteGround kako bismo vas obavijestili vrijedi li vaše web mjesto smjestiti na njihovim namjenskim poslužiteljima ili ne?

Posvećena usluga hosting hostinga trebala bi se uglavnom usredotočiti na pružanje vaše web stranice željeznim plahtama koje mogu izdržati velika količina prometa i šiljci kako bi vam omogućili potpunu kontrolu nad njegovim aktivnostima.

SiteGround je popularni neovisno pokretani pružatelj usluga hostinga koji je uključen u 24/7 praćenje vaš stroj i reagira odmah (u slučaju da postoji bilo koji problem). Njihovi namjenski hosting planovi su u potpunosti upravljao a to znači da će SiteGround uvijek zadržati svoje softver ažuriran.

Na raspolaganju je toliko mnogo vrsta mogućnosti hostinga da postaje prilično zbunjujuće i teško odabrati pravo rješenje za svoju tvrtku. Dakle, upoznajmo detalje namjenskih usluga hostinga koje nudi SiteGround.

Što je Namjenski hosting za SiteGround?

Namjenska usluga hostinga od strane SiteGround-a (popularno poznat i kao namjenski poslužitelj ili usluga upravljanja poslužiteljskim hostingom) je vrsta hosting opcije u kojoj će tvrtka moći iznajmiti cijeli poslužitelj (obično je smješten u podatkovnom centru). Web domaćin ne pruža samo alate za posluživanje poslužitelja, već također može ponuditi administraciju i druge napredne usluge.

Za razliku od aranžmana za zajedničko posluživanje poslužitelja, Posvećeni poslužitelj hosting usluga vrlo je fleksibilan oblik rasporeda poslužitelja jer omogućuje potpunu kontrolu klijenta / organizacije nad poslužiteljem, softverom i sigurnosnim sustavima. To je razlog zašto je posvećeni hosting poslužitelj prilično skup, jer ima pakiran i vrhunski hosting tip.

Zašto odabrati hostovanje posvećeno Sitegroundu preko zajedničkog hostinga poslužitelja?

SiteGround Namjenski hosting prednosti u odnosu na zajedničke hosting poslužitelje

Trenutno na tržištu postoji previše namjenskih pružatelja usluga hostinga, ali ne nude svi tako bogate funkcionalnosti poslužitelja po pristupačnoj cijeni. Ako razmišljate o kupnji novog namjenskog hosting hosting plana ili promjeni vrste vašeg hostinga iz osnovnog zajedničkog poslužitelja ili jeftinog poslužitelja u oblaku u namjenski poslužitelj, posvećeno poslužitelj SiteGround hosting je odličan izbor! Također možete kliknuti ovdje da provjerite planove hostinga za Cloud Cloud SiteGround.

1. Potpuno upravljani hosting poslužitelj Premium poslužitelja

SiteGround će vam pomoći u postavljanju vašeg vlastiti namjenski poslužitelj na kojem ćete svoju web lokaciju moći ugostiti na vrhunskom namjenskom stroju kojim upravlja i postavlja njihov stručni tim. Sa posvećenim poslužiteljskim hostingom SiteGround-a, pružit će vam se mnogo inovativnog vlasničkog softvera za poboljšanje performansi vašeg poslužitelja i pružanje više funkcionalnosti na razini poslužitelja nego bilo tko drugi.

2. Namjenski poslužitelji na tri kontinenta

SiteGround je pokrenuo lokacije poslužitelja izvan SAD dodavanjem niza poslužitelja u sustavu Europa i konačno u Azija-Pacifik regija. Ne samo da zajednički poslužitelj SiteGround hosting hosting, već i njihovi polu-posvećeni korisnici u oblaku i namjenski hosting usluga sada mogu kupiti poslužitelj na bilo kojoj od ovih lokacija.

3. Vlasnički pojačivač performansi

Posvećeni poslužitelj SiteGround možete poboljšati samo dodavanjem a pojačavanje performansi koja ima a posebno postavljanje poslužitelja. To djeluje kao opcijski moćan i isplativ softver za postizanje viših performansi (inače uglavnom samo na skupom hardveru).

4. Geeky softver bez dodatnih troškova

Svaki namjenski račun poslužitelja može besplatno sadržavati jedinstvene alate razvijene na SiteGround-u, kao što smo razvili Automatizacija Joomla i WordPress, Joomla & WordPress poslužiteljsko okruženje, Cloudflare CDN, SSH i WP-CLI, Git Integrated i mnogo više. Jedini uvjet besplatne ponude je da jednom korisniku bude primljen takav vlasnički softver, njihov će korijenski pristup biti opozvan.

5. 24/7 VIP podrška

SiteGround svojim kupcima uvijek nudi brzu VIP podršku s njihovim namjenskim hosting planovima od strane dobro obučenih stručnjaka. S nema vremena zadržavanja na chatu ili telefonu za njihove posvećene hosting korisnike i manje od 10 minuta vremena odziva na ulaznicama, ne možeš tražiti ništa više. Možeš li?

Kliknite ovdje da biste kontaktirali SiteGround korisničku podršku

Cijene, planovi i značajke za hostovanje posvećene web lokaciji posvećene web lokaciji

S 3 vrste planova za posluživanje namjenskih poslužitelja, SiteGround olakšava kupnju namjenskog poslužitelja u skladu s vašim poslovnim potrebama i proračunom. Evo nekih glavnih značajki i specifikacija svih namjenskih hosting planova SiteGround:

1. Plan ulaska na poslužitelj (cijena je 229,00 USD mjesečno)

»960 GB SSD prostora na disku
»Širina opsega 5 TB
»4 GB DDR3 RAM-a
»Intel Xeon E3-1230 CPU
»Brzina takta CPU-a od 3,20 GHz
»4 CPU jezgre
»8 CPU niti
»8 MB predmemorija procesora

2. Plan poslužitelja za napajanje (cijena 329,00 USD mjesečno)

»960 GB SSD prostora na disku
»Širina opsega 5 TB
»16 GB DDR3 RAM-a
»Intel Xeon E3-1270 CPU
»Brzina takta CPU-a od 3,50 GHz
»4 CPU jezgre
»8 CPU niti
»8 MB predmemorija procesora

3. Super Power Server plan (po cijeni od 429,00 USD mjesečno)

»2 x 960 GB SSD prostora na disku u RAID 1
»Širina opsega 5 TB
»16 GB DDR3 RAM-a
»2 x Intel Xeon E5-2620 CPU
»Brzina takta CPU-a od 2,00 GHz
»2 x 6 CPU jezgara
»2 x 12 CPU niti
»15 MB predmemorije CPU-a

BILJEŠKA: Cijene SiteGround mogu se malo razlikovati ovisno o odabranoj lokaciji poslužitelja koju odaberete. Također, naplaćuje se SiteGround 99 $ kao jednokratna naknada za postavljanje računa posvećenog poslužitelju SiteGround. No, privatni DNS je uključen besplatno sa svim njihovim posvećenim poslužiteljem računi.

Popust za hostovanje na mjestu mjesta (kuponi i promo kodovi)

Nažalost, SiteGround ne nudi nikakve kuponske kodove sa svojim namjenskim hosting planovima. Ali možete ostvariti mali popust ako unaprijed kupite više od jednog mjeseca njihove namjenske hosting pretplate. Za razliku od njihovog Posvećenog poslužitelja (sada prestaje) i planove za hosting poslužitelja u oblaku, dobit ćete veliki popust na zajedničke planove hostinga za SiteGround.

SiteGround Cloud vs namjenski poslužitelj: Trebam li odabrati SiteGround Dedicated hosting ili Cloud hosting plan?

SiteGround Cloud hosting hosting vs namjenski poslužitelj (pregled i usporedba 2020)

Cloud Hosting i namjenski poslužitelj poslužitelja posve su različita rješenja za hosting kada je u pitanju postavljanje i upravljanje poslužiteljem. Posvećeni hosting poslužitelj SiteGround daje vam puno više slobode i na taj ćete ga način moći naručiti pristup root-u na vaše hosting račune SiteGround i WHM. cPanelov WHM što je uključeno u posebni plan poslužitelja SiteGround može vam pomoći da sami kreirate, uklonite ili upravljate svojim računima za hosting i to na razini poslužitelja..

Njihov namjenski plan hosting hostinga također vam omogućuje da napravite bilo kakve globalne promjene na konfiguraciji vašeg hosting poslužitelja. Štoviše, posvećeni hosting poslužitelja SiteGround puno je moćniji od njihovog hostinga u oblaku, a također nudi i dovoljno resursa za posluživanje web mjesta..

Ako resurs poslužitelja vaše web lokacije ne može ispuniti dijeljeni poslužitelj SiteGround i nemate dovoljno sredstava za kupnju njihovog namjenskog plana hostinga, onda njihovi planovi za hosting u oblaku također mogu biti vrlo razumno rješenje. Planovi hostinga za zajednički poslužitelj SiteGround odlični su za početnike ili web lokacije s ograničenim prometom. Ali za web mjesta s velikim prometom potrebno je više resursa poslužitelja, pa na temelju vašeg proračuna ima smisla ići s bilo kime SiteGroundov hosting hosting ili planovi namjenskog poslužitelja za hosting. Dakle, u konačnici trebate preuzeti poziv između njih dvoje (Oblak ili namjenski poslužitelj) smatrajući proračun ključnim odlučujućim čimbenikom.

Dakle, to je sve Namjenski pregled web hostinga (2020) koja je sada obustavljena. Zbog toga možete otići s uslugom Cloud Hosting usluge koja je podjednako moćna i skalabilna kako bi odgovarala rastućim potrebama vašeg poslovanja. A ako imate bilo kakvih nedoumica ili upita vezanih za poslužitelj / Cloud / Enterprise, možete kontaktirati tim za podršku SiteGround 24/7 VIP.

ILI MOŽETE PROVJERITI…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map