Wix pregled

Cijene, planovi i značajke za Wix – 2020

Ključne značajke

 • Jednostavan besplatni alat za izgradnju web mjesta
 • 500+ atraktivnih spremnih predložaka
 • Premuim planovi za prilagođenu domenu
 • Dizajn web stranica za prijateljske odgovore
 • Internetska trgovina – značajke
 • Premuim korisnička podrška
 • 14 dnevno jamstvo povrata novca

Pregled poduzeća

Koliko je dobar Wix Builder web stranica?

S pravim graditeljem web stranica možete izgraditi bilo koju vrstu web stranice i vi’Završit ću s odabranom web stranicom. Wix.com je svijet’najveći graditelj web stranica. Osnovavši je 2006. godine, ima preko 110 milijuna korisnika širom svijeta. Pokrenuta kao jednostavna platforma za izgradnju i povlačenje web stranica, sada je vrlo napredna i poboljšana. Vrlo je korisna za ljude bez naprednih tehničkih vještina ili bilo kakvog kodiranja. Wix je takav graditelj web stranica koji će vam pomoći stvoriti vaše web mjesto bez probijanja znoja, bez obzira na vas’samo početnik ili profesionalac.

S Wixom postoje dva načina za stvaranje vaše web stranice: Neka Wix umjetna dizajnerska inteligencija napravi vaše web mjesto za vas ili dizajnirate u potpunosti po vašem ukusu s Wix Editorom. Zatim tu je Wix kôd pomoću kojeg u bilo koje vrijeme možete dodati naprednu funkcionalnost na svoju web stranicu.

Kako stvoriti web stranicu u nekoliko minuta s Wixom?

Prvo gore, ti’Ja ću se pitati o vrsti web stranice koju ste’tražite stvaranje.

vrsta izrade web stranica u wixu

A onda ti’Bit će vam postavljeno još nekoliko pitanja kako bi se web stranica mogla prilagoditi prema vašim potrebama.
Tada ćete vidjeti sljedeće opcije.

kako stvoriti svoju web stranicu u Wixu

Wix Editor:

Potpuna sloboda dizajna ono je što vam Wix obećava u programu Wix Editor. Možete početi s praznom stranicom ili odabrati bilo koji predložak iz kolekcije predložaka koji sadrži preko 500 predložaka dizajnerskih. Možete dodati video pozadine, paralakse, animacije i više bez brige o bilo kojem kôdu.

Wix inteligencija dizajna umjetnosti

Na osnovu vaših odgovora na neka pitanja Wix ADI će odmah sastaviti web mjesto za vas. Stoga je Wix ADI stvaranje web stranice samo nekoliko klikova. Nabavit će se spremna web stranica sa svim tekstom i slikama koji su potrebni da se vaša web stranica bude spremna za uvođenje.

Možete odabrati bilo koji Wix’s dva graditelja web stranica.

Kako stvoriti web mjesto s Wix Editorom?

Ako se odlučite koristiti Wix Editor za izradu vaše web stranice, sve što morate učiniti kao postupak postavljanja jest odabir bilo kojeg predloška po vašem izboru koji odgovara vašoj web lokaciji.’s potrebama.

odaberite predložak u wixu

Jednom kad ti’Ako odaberete predložak, web stranica će se generirati prema predlošku koji ste odabrali, a zatim vi’Bit ćemo poslan uredniku koji vam daje punu slobodu za uređivanje vaše web stranice.

Pomoću ovog uređivača možete dodatno prilagoditi web mjesto. Pomoću uređivača možete omogućiti ili onemogućiti bilo koju od značajki.

Kako stvoriti web stranicu s Wix ADI?

Ako odaberete Wix ADI, postavit će vam se nekoliko pitanja i tada će na temelju vašeg uloga Wix ADI koristiti umjetnu inteligenciju za odabir jedinstvene kombinacije stilova i struktura iz milijardi kombinacija.

Primjerice, ako u prvom koraku odaberete internetsku trgovinu, od vas će se tražiti da budite precizniji o tome kakvu internet trgovinu želite’pokušavate stvoriti:

A dalje će vam biti postavljeno još nekoliko pitanja kako bi bilo preciznije.

I morate odabrati značajku po svom izboru. Također možete odlučiti preskočiti ove metode, a posljednji korak je mjesto gdje morate odabrati vrstu stila koji volite.

A tema za vašu web lokaciju je spremna, dobro prilagođena vašem ukusu.

Wix kod

Korištenjem Wix koda možete na web mjesto dodati dodatni sadržaj po vlastitom izboru sa svim dizajnerskim značajkama Wix Editora. Wix kôd zaista je koristan u izradi prilagođenih web aplikacija i robusnih web stranica. Wix kôd vam daje privilegiju postavljanja vlastitih zbirki baza podataka, možete dodati prilagođene obrasce. A sve što radite je SEO kompatibilno.

Je li Wix besplatan?

Nakon što vidite sve ove dobre stvari napisane o Wixu, možda ćete se postaviti pitanje, je li Wix besplatan? Wix je besplatan. Možete dobiti puno opcija besplatno. Ali imate privilegiju odabrati Wix Premium gdje možete koristiti besplatni hosting, domensku vezu, besplatnu domenu u trajanju od 1 godine, Google Analytics, Premium podršku, 500 MB + pohranu. Premium možete dostići trošeći ₹ 70 mjesečno. Postoji i 14 dnevno jamstvo povrata novca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map