Web pregled galaksije 4

Web 4, cijene i planovi za Galaxy Galaxy – 2020

Ključne značajke

 • 30 dana garancije povrata novca
 • 99,94% neispravno opredjeljenje
 • Besplatno ime domene i SSL
 • Besplatan prijenos web stranica
 • Web stranice bez ograničenja
 • Suvišni RAID10 prostor na disku
 • Ista cijena obnove
 • Neograničena baza podataka
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Neograničen SSD prostor i propusnost

Zajednički planovi hostinga

Naziv planaOSProstorŠirina pojasaPločaBroj mjestaCijena
STARTERLinux11cPanel141
OSNOVNI, TEMELJNILinux31cPanel182
OSNOVNI PLUSLinux51cPanel1123
OSNOVNI PROLinux101cPanel1164
Pogledajte usporedbu Zajedničkog hostinga

VPS hosting planovi

Naziv planaOSProstorCPUradna memorijasržCijena
STANDARDLinux2022849
POSLOVANJELinux40241499
STRUČNILinux80362649
ElitaLinux120483599
Pogledajte usporedbu VPS hostinga

Planovi za hosting u oblaku

Naziv planaOSProstorCPUradna memorijaŠirina pojasaCijena
OSOBNI ZBORLinuxNeograničen22Neograničen399
POSLOVNI ZBORLinuxNeograničen44Neograničen699
PROFESIONALNI KLUBLinuxNeograničen66Neograničen899
Pogledajte usporedbu Cloud Hostinga

Pregled poduzeća

Što je web 4 Galaxy

Mi u Galaxyju 4. uvijek vjerujte da web hosting treba biti brz, siguran, pouzdan, napredan i pristupačan. Pokrenuli smo ovaj web hosting pothvat kako bismo podržali stalno rastuće internetsko poslovanje i ispunili očekivanja poslovnih korisnika po pristupačnoj cijeni.

Usluge web hostinga koje nudi Web 4 Galaxy. sadrži tehnologiju, produženje rada i ekskluzivnu korisničku podršku 24x7x365. Kompetentni smo ponuditi usluge hostinga za sve sektore i tvrtke svih veličina. Imamo ponude usluge od Osnovnog računa hostinga do složenih Namjenskih poslužitelja na više platformi.

Naš tim i naše vrijednosti
Naš tim sastoji se od iskusnih administratora sustava Linux i Windows koji su posvećeni pružanju usluga svjetske klase 24×7. Svi naši sistemski administratori imaju stručnost u upravljačkoj ploči cPanel i Plesk, virtualizacijskim tehnologijama i imaju dokazanu evidenciju u migraciji poslužitelja. Naši stručnjaci za poslužitelje rade na složenim pitanjima koja se odnose na poslužitelje kako bi smanjili vrijeme zastoja, poboljšali rad i pomogli našim kupcima da umanjuju troškove podrške.

Smatramo da se najbolje iskustvo kupca nudi usredotočenjem na perspektivu kupca. Sve naše proizvode i usluge dizajniramo s obzirom na zadovoljstvo kupaca. Jednostavnost upotrebe i jasnoća prezentacije neki su od ključnih čimbenika našeg uspjeha i svakodnevno uživamo u pružanju ovog korisnog iskustva našim kupcima..

Naše proizvode i usluge smo osmislili na način koji osiguravaju najbolji doživljaj i zadovoljstvo kupaca. Bez obzira ima li kupac zajednički hosting paket, VPS ili namjenski poslužitelj; prema svima njima odnosimo se kao prema svojim ekskluzivnim kupcima i pružamo im vrhunsku podršku 24×7.

Zašto se razlikujemo od drugih

Obvezani pružiti najbolje
Ljudi iz Galaksije Web 4. već smo godinama u industriji web hostinga, dobro poznajemo funkcioniranje industrije web hostinga i možemo pružiti najbolje. Zalažemo se za pružanje usluga za sve razine vještina, bez obzira jeste li početnik ili potpuno inteligentni. Mi osnažujemo svoje kupce kako bi otključali puni potencijal weba i izvukli ono najbolje iz njega. S obzirom na činjenicu da kupci žele vrijednost za novac, svoje usluge smo objedinili s vodećim značajkama u industriji, a 24/7 pomoć na licu mjesta dostupna je i tijekom cijele godine kako bi se osiguralo da sve bude savršeno s vašom web stranicom.

Izvrsni proizvodi
Nudimo standardna i prilagođena hosting rješenja za sve vrste web stranica i poduzeća. Niz našeg asortimana proizvoda sadrži naziv domene, zajedničko hosting, reseller hosting, VPS hosting, hosting e-pošte, namjenske servere, hosting eCommerce, SSL certifikate, CMS hosting, G-Suite itd. To nije sve, stalno radimo prema dodavanju novih značajki i poboljšanja u našem asortimanu. Naša strast da ažurno držimo proizvode pomogla nam je da zadržimo prednost pred konkurencijom; to se savršeno vidi kroz našu ponudu proizvoda za hosting.

Konkurentne cijene
Neophodno je da damo sve od sebe u visoko konkurentnoj industriji. Za razliku od velikih igrača, nemamo korisničku bazu u milijunima, tako da ne ispunjavamo njihove popuste, ali ipak se trudimo pružiti hosting usluge po prihvatljivoj cijeni. Mi poslujemo i očito trebamo zaraditi novac, ali nismo pohlepni da divlje naplaćujemo šanse i zarađujemo.

Vrhunska usluga kupcima
Svjesni smo činjenice da postoji mnogo tehnoloških izazova kada je riječ o vašoj web hosting platformi, zato smo ovdje 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Služba za korisnike je okosnica našeg poslovanja i to je ono što stvarno težimo kako bismo napravili razliku. Galaksija Web 4. tehničkom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map