Pregled gostovanja

Miss Hosting Cijene, planovi i značajke – 2020

Ključne značajke

 • Dijeljeni, Cloud VPS, namjenski, preprodavački poslužitelji
 • Hosting s najnižim cijenama i besplatni SSL
 • Više lokacija Datacenter
 • 45 dana garancija povrata novca
 • Ponude za Miss Hosting-upto 60%

Pregled poduzeća

Miss Hosting je web hosting tvrtka koja je relativno nova na tržištu web hostinga. Iako je privukla mnoge kupce prema njima, ona još uvijek poduzima dječje korake u industriji. Ali ono što ih čini legitimno dobrim je njihova vrhunska usluga visoke kvalitete. Dio je Miss Grupe, a sjedište mu je u Švedskoj, a urede u Velikoj Britaniji, SAD-u, Indiji, Kanadi, Meksiku itd. Miss Hosting pokreće mali tim koji se sastoji od vrlo strastvenog osoblja, ali usluga koje nude i što su značajke koje dolaze s njihovom uslugom koja ih može učiniti vrijednim razmatranja? Dopustite nam da vas prođemo gospođicom Hosting’s značajkama i uslugama.

Značajke Miss gostovanja

24/7 korisnička podrška

Kao i mnogi drugi pružatelji usluga web hostinga, i Miss Hosting pruža 24/7 korisničku podršku. Na njihovoj web stranici možete pronaći besplatnu telefonsku podršku. Dakle, sa sigurnošću se može reći da vam se nudi i podrška putem telefona. Inače možete kontaktirati tim Miss hosting tima putem maila ili karata. Ako posjetite njihovu web stranicu, jedna stvar koja se može primjetiti je da su spomenuli da čak i njihov osnivač i izvršni direktor rješavaju karte noću. To je vrlo pohvalno i pokazuje koliko se posvećuje pružanju korisničke podrške stručne razine.

99,9% neispravno jamstvo

Miss Hosting vam obećava produženje produženja od 99,9%. To nije nešto što je izvan svijeta ili previše uzbuđuje. Budući da smo vidjeli pružatelje usluga web hostinga koji nude 100% jamstvo za neiskorištenje vremena. Budući da je gospođica Hosting još uvijek u početnoj fazi, možemo pretpostaviti da s vremenom mogu donijeti neka poboljšanja. 99,9% produženog rada odgovara stanki od 43,49 minuta. Kao što je spomenuto, nije najbolje što možete tražiti, ali ipak, to je nešto s čime možete živjeti.

45 dana garancija povrata novca

Duži rok garancije povrata novca znači da imate više vremena za zaključivanje želite li nastaviti s web hostingom koji ste odabrali. I dok je vrlo malo pružatelja web hosting usluga koji pružaju jamstvo povrata novca duže od 100 dana, prosječno trajanje garancije povrata novca je 30 dana. Miss hostinga vam nudi 45 dana garancije povrata novca, što je iznad prosjeka. Možete dobiti praktično iskustvo njihove usluge 45 dana i znati o bilo kojem aspektu ili faktoru hostinga za koji ste platili.

Besplatno graditelj stranica

Miss Hosting uključio je Builder stranica kao besplatnu uslugu sa svim dijeljenim planovima hostinga. Ako ste početnik s manje ili nikakvog znanja o kodiranju, ovaj graditelj web stranica može biti vrlo koristan. Postoji nekoliko graditelja web mjesta koji zahtijevaju znatno ogroman iznos kako bi vam pomogli u stvaranju vaše web stranice. Dobijanje besplatnog graditelja web stranica je smjena jer ovaj graditelj web stranica dolazi s prilagodljivim predlošcima, prilagodljivim izgledima i sučeljem za uređivanje s metodologijom povlačenja i ispuštanja.

Neograničeno pohranjivanje e-pošte

Danas računi e-pošte igraju vitalnu ulogu u poboljšanju korisničkog iskustva i pružanju jednostavnih komunikacijskih sredstava. No, ovisno o vrsti i prometu vaše web stranice, postoje šanse da vam ponestane prostora za pohranu e-pošte ako vam je osigurano ograničeno spremanje e-pošte. Ali ako odaberete Miss Hosting, oslobađate se brige jer dobivate neograničeno spremanje e-pošte.

Neograničena propusnost

Baš kao što je slučaj sa svim pohranjivanjem e-pošte, neograničena propusnost također se nudi sa svim zajedničkim hosting planovima od samog osnovnog plana. Kako dobivate neograničenu propusnost, nećete morati biti zabrinuti zbog prelaska ograničenja resursa kad god se naglo poveća promet vašeg web mjesta. A izvanmrežno web mjesto kad je nagli porast prometa jedna je od najgorih stvari koju morate doživjeti jer imate tendenciju gubitka ogromne količine postojećih i potencijalnih kupaca / posjetitelja.

Dnevne sigurnosne kopije

Kako već znamo koliko je važno napraviti sigurnosne kopije, možda ste izgubili i svoje podatke jer niste napravili sigurnosne kopije. Može biti poražavajuće gledati kako sav vaš naporan rad ide uzalud. Shvaćajući važnost sigurnosnih kopija, Miss Hosting nudi besplatne dnevne automatske sigurnosne kopije. I obećava vam se da ćete vratiti ovu sigurnosnu kopiju ako postoji problem.

Nadgledanje poslužitelja 24/7/365

Uvijek je dobro imati vaše web mjesto na poslužitelju koji se stalno nadgleda. Miss Hosting’Poslužitelji se prate svakodnevno, tijekom cijele godine, svakodnevno. To osigurava da je vaša web stranica sigurnija i dostupna gotovo svo vrijeme. Nadgledanje poslužitelja također može izbjeći ozbiljna oštećenja koja mogu biti uzrokovana bilo kakvim kvarovima hardvera ili kao takvim.

Besplatni SSL certifikat

Uz to dobivate i besplatni SSL certifikat koji se isporučuje uz svaki plan web hostinga. Osnovni plan i srednjoročni planovi nude se Let’s Šifrirajte SSL certifikat, dok se plan vrhunskog tržišta nudi s Comodo Standard SSL.

Miss Hosting usluge

Dijeljeni hosting

Kao što je spomenuto ranije, Miss Hosting relativno je nova tvrtka u industriji web hostinga. I umjesto da odmah uskoče u sve usluge, pokušali su se isticati u jednoj usluzi. Dakle, oni su daleko do oznake i stojeći do pete kod drugih vodećih pružatelja web hosting usluga kada je riječ o zajedničkom hostingu. Postoje tri različita zajednička hosting paketa koja možete birati i koji se nazivaju Basic, Professional i Ultimate. Cijena im je 0,99, 1,99, 2,99 dolara mjesečno. Imajte na umu da su u ove cijene uključene posebne ponude, u vrijeme pisanja. Možete ugostiti jednu web stranicu pod Osnovnim planom i 10 web stranica pod Profesionalnim planom. Ako želite ugostiti neograničen broj web stranica pod istim hosting računom, morat ćete platiti još malo i nabaviti sebi Ultimate paket.

Hosting prodavača

Ako želite osnovati vlastitu malu web hosting tvrtku, ali ne želite voditi poslužitelje, možete kupiti Reseller Hosting od Miss Host. Oni nude neke neograničene značajke kao što su neograničeni računi, neograničeni računi e-pošte, neograničene domene s hostom, neograničene MySQL baze podataka i još mnogo toga. Njihova posebna ponuda može vam dobiti račun preprodavača za samo 25 dolara mjesečno. Možete birati između 3 različita paketa koji se nazivaju Basic, Professional i Ultimate. Za ova tri paketa dobijate 50GB, 100GB, odnosno 200GB prostora za pohranu.

Cloud VPS poslužitelj

Ako želite kupiti visoko učinkoviti VPS oblak, Miss Hosting ima tri različita paketa koje možete izabrati. Cloud VPS možete kupiti za samo 16 USD mjesečno, a najsavremenija od tri košta 64 dolara mjesečno.

Miss Hosting također nudi Premium VPS pakete, a cijene se kreću između 80 i 250 dolara mjesečno. Te posebne cijene vrijede samo ako se odlučite za naplatu za 24 mjeseca. Dobivate RAM memoriju u rasponu od 12GB, 16GB i 32GB. Dobivate posvećenu podršku i osobni kontakt radi vaše udobnosti.

Namjenski poslužitelj

Iako je Miss Hosting izvrstan u zajedničkom hostingu, ne možemo oduzeti činjenicu da su se i same postale pouzdan pružatelj namjenskih poslužitelja. Možete nabaviti namjenski poslužitelj u tri različite konfiguracije. A ta tri paketa nazivaju se Professional, Premium i Ultimate. Cijene se kreću između 145 USD i 250 USD mjesečno. Dok vam paket Professional nudi 4 GB RAM-a, s paketima Premium i Ultimate dobijate 8 GB i 16 GB RAM-a..

Magento hosting

Ako želite ugostiti svoju Magento web stranicu, možete se prijaviti na prilagođenim cloud serverima Miss Hosting. Ako odlučite ugostiti svoju web stranicu uz Miss Hosting, bit će vam ponuđeno 24/7 nadgledanje vaše web stranice. Ovo je važna značajka jer su web stranice za kupnju putem interneta češće meta zlonamjernog softvera i druge neželjene pošte. Na ovaj način ste sigurni da je vaša web lokacija eCommerce sigurna od prijetnji koje su joj izložene. Budući da Miss Hosting nudi Magento hosting na prilagođenom poslužitelju, to će biti visoko skalabilno. Možete postaviti svoje potrebe i dobiti hosting od Miss Hosting za svoju web stranicu.

Zaključak

Ruke dolje, Miss Hosting jedna je od najboljih opcija za početnike koji su tek pokrenuli svoju web stranicu ili ljude koji imaju vrlo osnovnu web stranicu. Iako se tek trebaju uspostaviti kao sila za obračun, svojom su učinkovitom uslugom izazvali dovoljno valova da ih postanu vrhunskim kandidatom za razmatranje kada je riječ o potrebama web hostinga za ulaznu razinu. Imaju još dug put kada razmotrimo napredniji VPS i namjenski poslužitelj. Ali oni su već poznati po pružanju pouzdane usluge, pa stoga možete bez ikakvih razmišljanja ići s uslugom Miss Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map