MochaHost pregled

MochaHost cijene, planovi i značajke – 2020

Ključne značajke

 • Ultra-brzo i sigurno + SSD pohrana
 • Neograničene besplatne SSL potvrde za život!
 • Ista cijena obnove
 • Jamstvo za povrat novca u roku od 180 dana
 • Besplatno graditelj web stranica
 • 24/7 Nadgledanje poslužitelja
 • Besplatna pomoć u migracijama
 • MochaHost ponude – gore 80% OFF

Pregled poduzeća

MochaHost je jeftin web hosting pružatelj usluga koji je najpoznatiji po tome što pruža vrhunsku uslugu s najboljim mogućnostima u klasi i izvrsnom korisničkom uslugom u sasvim prihvatljivim cijenama. Smješten u srcu Silicijske doline (San Jose, Kalifornija), MochaHost koristi neke od najnaprednijih datacentra u SAD-u – u Chicagu, Illinois. No, uz partnerstvo s Cloudflareom, postigli su globalni doseg i na taj način mogli dosegnuti širok izbor kupaca širom svijeta. A jedan od značajnih aspekata MochaHost-a je da nudi i online marketing i SEO alate. Ti se alati sastoje od paketa aplikacija i paketa društvenih medija i još mnogo toga. Iako se MochaHost pozicionirao kao niskobudžetni pružatelj usluga hostinga i usprkos tome što su cijene s donje strane, MochaHost dolazi s mnoštvom najboljih opcija u klasi koje mogu svladati mnoge vrhunski uspostavljeni igrači u industriji web hostinga.

Značajke MochaHost

pustiti’pogledajte neke od glavnih značajki koje MochaHost čine kraljem vrijednosti.

Jamstvo za doživotni popust

Vidjeli smo neke pružatelje hosting usluga koji pružaju garanciju zamrzavanja cijena, ali uz izuzeće popusta koji se nude kada od njih kupite hosting. No Mocha Host tvrdi da je jedina web hosting tvrtka u industriji koja vam nudi jednako jamstvo obnove cijena, uključujući popuste, sve dok se odlučite koristiti usluge Mocha Host. To je zaista sjajno jer ćete potrošiti najmanji mogući iznos kada obnovite svoje usluge ako ste ostvarili maksimalne popuste prilikom prve kupovine Mocha hostinga.

100% neispravno jamstvo

Iako mnogi od vodećih pružatelja usluga web hostinga žele da pristanete na 99,9% produženog vremena, čak i ako plaćate puno više od onoga što biste morali platiti za Mocha hosting, Mocha Host vam daje najbolje jamstvo u industriji za 100% produženog roka. S tim se načinom nikada nećete morati brinuti hoće li vaša web lokacija biti offline ili nedostupna, što zauzvrat može pojesti veliku količinu vaše prodaje ili korisničkog iskustva vaše web stranice. 100% produženje rada je ono što pruža svaki vlasnik web mjesta, ali samo vrlo malo pružatelja web hosting usluga.

180 dana garancije povrata novca

Baš kad mislite da se stvari ne mogu popraviti, Mocha Host opet dokazuje da niste u pravu. Mocha Host dolazi s nevjerojatnom garancijom povrata novca od 180 dana. Za nekoliko mjeseci, dobivate nevjerojatnih 6 mjeseci kako biste bili sigurni da ste odabrali pravog web domaćina za potrebe vašeg web hostinga. Garancija povrata novca od 180 dana primjenjiva je i na najosnovniji plan. Dobivate garanciju povrata novca za sve planove dijeljenja, distributera i VPS-a.

Doživotna besplatna domena

Dodavanje veće vrijednosti usluzi koju nudi Mocha domaćin je besplatna domena za cijeli život. Mocha Host nudi besplatno naziv domene Top Level kao što su com, org, net, info sa svojim web hosting planovima. To vam sigurno može uštedjeti nešto dolara jer nazivi domena Top Level nisu nimalo jeftini.

Doživotni besplatni neograničeni SSL certifikat

Doživotni besplatni SSL certifikat je još jedan besplatni program koji dobivate s Mocha Host planovima. SSL certifikat je od velike važnosti za bilo koju web stranicu i ako planirate dobiti hosting za web lokaciju eCommerce, SSL certifikat je neophodan za obavljanje mrežnih transakcija. Zajamčena vam je povećana vidljivost tražilice omogućavanjem besplatnog SSL-a koji pruža Mocha.

Besplatno zlonamjerni softver i zaštita od neželjene pošte

Zaštita od zlonamjernog softvera i neželjene pošte pruža Mocha da osigurava nesmetanu uslugu. Moka’Planovi za web hosting nude bez zaštite od zlonamjernog softvera i neželjene pošte. Zbog kontinuiranog praćenja, bit ćete obaviješteni kad god se na vašem računu dogodi bilo koja sumnjiva aktivnost.

Usluge domaćina Mocha

Neograničeno gostovanje u oblaku

Mocha Host pruža ultra brzi neograničeni hosting u oblaku po vrlo povoljnom cjenovnom rasponu, s cijenama počevši od 139 USD / mjesečno, sve do 400 Rs / mjesečno. Naziva se najmanje paket ‘Soho’, i the ‘Poslovanje’ paket je najbolji prodavač prikladan za tvrtku ili web mjesto e-trgovine. Upravo je imenovan najuspješniji paket ‘Moka’. Soho je najosnovniji paket među tri, a ne i najviše preporučeni kada je riječ o performansama. Poslovni paket je najviše novčani paket s obzirom na njegovu cijenu i specifikacije. Dobijate podršku za neograničeni mjesečni promet, širinu pojasa. Ako se odlučite za Business ili Mocha pakete, omogućit će vam i hostiranje više web lokacija.

Windows / ASP.NET hosting

Mocha Host nudi pouzdan hosting prozora već više od 17 godina. Mocha domaćin već 17 godina može isporučiti Windows hosting sjajnih specifikacija i nevjerojatne kvalitete, a njihovi se paketi također cijene po veoma povoljnim cijenama. Najjeftiniji plan hostinga za prozore procjenjuje se na 177 mjesečno. i ide sve do 445 / mj. Nomenklatura paketa posuđena je od Cloud Hostinga i dobivate SolidCP upravljačku ploču za upravljanje vašim hosting računom. Mocha Host windows hosting dolazi s najnovijom podrškom za ASP.NET jezgru, poput .NET Core 2.2.1, .NET Core 3. U osnovnom planu Soho, veličina baze je ograničena na 200 MB, dok, neograničena veličina baze podataka dopuštena je uz Poslovni i Mocha paketi.

WordPress hosting

Među mnogim drugim aplikacijama, WordPress je najpopularnija i najčešće korištena. Stoga se Mocha Hosting odlučio opredijeliti za namjenski WordPress hosting za sve koji traže pouzdan i pristupačan web hosting za svoju web stranicu WordPress. Za promjenu, Mocha se odlučila za drugačiju nomenklaturu za WordPress pakete s planovima pod nazivom WP Starter, WP Premium i WP Advanced. Cijene između Rs 177 / mj. i Rs 464 / mjesečno. Sva tri paketa temelje se na tehnologiji oblaka i brzo dobivate web mjesto za osvjetljenje. Stoga. Možete se osloboditi brige zbog sporog učitavanja web stranice. Sva tri paketa dobivaju se automatizirane sigurnosne kopije, a WP Premium i WP Advanced dobivaju napredniju sigurnosnu kopiju. Preporučujemo vam da odaberete bilo koji od ova dva paketa, jer uz besplatne domene i besplatni CDN dobivate i mnoštvo drugih dobrobiti.

Hosting aplikacija

Ako hosting web mjesta koristite Joomla, Drupal Magento ili bilo koju drugu aplikaciju, možete odabrati između Mocha’s Paketi za hosting hostinga, naime Business i Mocha. Možete birati između više od 180 aplikacija, a za razliku od WordPress hostinga, hosting hosting razvrstani su u samo dvije kategorije umjesto tri. Oba paketa Business i Mocha dobivaju neke toliko potrebne značajke, a oba se plana planiraju po 1249 / mjesečno. i 400 / mj. odnosno. Dobijate upravljačku ploču cPanel s oba plana, a dostupni su i besplatni alati za SEO koji će poboljšati vašu web stranicu. Dobivate 1 Domen besplatno za cijeli život, sve dok kupujete Mocha hosting. Iako oba paketa dolaze s automatskim sigurnosnim kopijama, Mocha paket dobiva tad premium sigurnosne kopije.

Virtualni privatni poslužitelji (VPS)

Dugi popis Mocha’ponuda se ovdje ne završava. Također pružaju VPS usluge. Možete odabrati između Linux ili Windows VPS poslužitelja. Ovi poslužitelji pokreću brzu SSD pohranu. U samom Linuxu VPS postoji 8 različitih konfiguracija koje možete izabrati. Vrlo osnovni plan cijene se na Rs 572 / mjesečno. a 8. paket košta nevjerovatnih 3583 Rs / mjesečno. Osim najjeftinijeg paketa, svi ostali paketi bogati su značajkama i savršeni su da udovolje potrebama vaših web lokacija koje glase.

VPS serveri koje pokreće Windows dostupni su u 7 različitih specifikacija, a sami možete nabaviti onaj ispod Rs 837 / mo. s cijenama otpuštanja do 3224 rus / mjesečno. Besplatni CDN dobijate izravno iz osnovnog paketa, a svi paketi dolaze s podrškom za VPN.

Namjenski poslužitelji u oblaku

Mocha Host je također poznato lice kada je u pitanju pružanje namjenskih poslužitelja utemeljenih na oblaku. Mocha opet daje vam mogućnost izbora ili namjenskih oblačnih poslužitelja temeljenih na Linuxu ili Windows posvećenih oblačnim poslužiteljima. Poslužitelji sa sjedištem na Linuxu malo su jeftiniji, a poslužitelji sa sustavom Windows znatno su skuplji u usporedbi s dosadašnjim. Postoji ukupno 18 različitih klasifikacija koje nude široku paletu specifikacija koje možete odabrati. Ovi poslužitelji dolaze s zaštitom Never Reboot i VPN podrškom.

Cijene namjenskih poslužitelja zasnovanih na Linuxu počinju od vrijednosti Rs. 1360 / mj., Za osnovni paket, a najnapredniji paket cijene se u Rs. 11.745 / mj. Ove servere možete odabrati iz tri različite specifikacije. Baš kao i Linuxi namijenjeni poslužiteljima, čak je i Windows posvećen poslužitelju podijeljen u 9 različitih klasifikacija, a najjeftiniji paket započinje od Rs 1718 / mj, sve do Rs 12103 / m.

Zaključak

Mocha Host vodeća je u segmentu kada je u pitanju pružanje vrhunske usluge koja je ujedno i pouzdana i pristupačna. Mocha Host možete odabrati ne samo web hosting ili naziv domene. Možete dobiti široku paletu usluga Mocha Hosta poput SEO alata, internetskih marketinških alata, paketa društvenih medija itd. Postoji vrlo malo pružatelja web hostinga koji će vam pružiti uslugu visoke kvalitete zajedno sa vodećim značajkama u industriji poput 180 dana garancija povrata novca, 100% produžena garancija, doživotno jamstvo popusta i još mnogo toga. A Mocha Host je proizvođač baklji za takve domaćine i možete ga pokrenuti bez puno razmišljanja, jer oni imaju planove za čak i vrlo osnovno web mjesto za poduzimanje dječjih koraka na već dobro uspostavljenoj web stranici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map