Kualo pregled


15 Općenito recenzije


AVG. KORISNIČKA OCIJENA IZVANREDNA

Značajke

podrška

Izvođenje

cijena

Rasprodaja flash hostinga

Kualo cijene, planovi i značajke – 2020

Ključne značajke

 • 99,9% neispravno jamstvo
 • Besplatni graditelj web stranica
 • Softakulozan program za instalaciju web aplikacija
 • Posvećeni gurusima podrške 24/7
 • Besplatni SSL certifikati
 • 30-dnevne sigurnosne kopije računa
 • 60-dnevno jamstvo povrata novca
 • Kualo Promos – do 90% OFF

Zajednički planovi hostinga

Naziv planaOSProstorŠirina pojasaPločaBroj mjestaCijena
SOLOLinux10GBcPanelJEDANRs.279
STARTUPLinux30GBcPanelNEOGRANIČENRs.489
IZVOĐENJELinux50GBcPanelNEOGRANIČENRs.699
Pogledajte usporedbu Zajedničkog hostinga

Namjenski planovi hostinga

Naziv planaOSProstorCPUradna memorijasržCijena
DS1 UpravljaniLinux2x 1TBIntel Xeon E3-1230v316GB3.3GHzRs.13818
Upravljanje DS2Linux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v5323.6GHzRs.13818
Upravljanje DS3Linux2x 240GB2x Intel Xeon E5-2630v2322.6GHzRs.13818
DS4 uspioLinux2x 960GB2x Intel Xeon E5-2630v3642.4GHzRs.13818
CUSTOM UpravljanoLinuxNeograničenNeograničenN / ARs.13818
DS1 NeupravljanLinux2x 1TBIntel Xeon E3-1230v316GB3.3GHzRs.6909
DS2 NeupravljanLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v5323.6GHzRs.6909
DS3 NeupravljanLinux2x 240GB2x Intel Xeon E5-2630v2322.6GHzRs.6909
DS4 Bez upravljanjaLinux2x 960GB2x Intel Xeon E5-2630v3642.4GHzRs.6909
CUSTOM NeupravljanLinuxNeograničenNeograničenN / ARs.6909
Pogledajte usporedbu namjenskog hostinga

Planovi za hosting u oblaku

Naziv planaOSProstorCPUradna memorijaŠirina pojasaCijena
XS ManagedLinux20GB1 GB5 TBRs.2 094
MALI UpravljaniLinux40GB2GB5 TBRs.5 901
SREDNJI UpravljaniLinux70GB4GB5 TBRs.8 685
VELIKA UpravljanaLinux90 HR8GB5 TBRs.11 477
XL uspioLinux140GB16GB5 TBRs.15 663
XS Bez upravljanjaLinux20GB1 GB5 TBRs.705
MALO NeupravljanoLinux40GB2GB5 TBRs.2 101
SREDNJI NeupravljanLinux70GB4GB5 TBRs.3 496
VELIKO NeupravljanoLinux90 HR8GB5 TBRs.6 288
XL NeupravljanLinux140GB16GB5 TBRs.10 474
Pogledajte usporedbu Cloud Hostinga

Prodavači Hosting planovi

Naziv planaOSProstorŠirina pojasaPločaBroj mjestaCijena
MICROLinux20GBcPanel10Rs.69
STARTERLinux100GBcPanel100Rs.69
PROLinuxNeograničencPanel200Rs.69
Pogledajte usporedbu hostinga za preprodavače

Pregled poduzeća

Kualo je vrhunski web hosting pružatelj usluga koji se istaknuo kako u kvaliteti usluge, tako i u broju web mjesta na svom poslužitelju. Kualo’s poslužitelj je dom ogroman broj od 30000+ web mjesta. A njihove kupce također svugdje ocjenjuju na internetu. Među mnogim drugim faktorima koji Kualo razlikuju od ostalih domaćina vrlo učinkovit servis za korisnike vrlo je zapažen faktor.

S više od 19 godina iskustva na tržištu web hostinga nakon što je 2000. godine osnovan kao dobavljač web hosting usluga, Kualo je poduzeo ogromne korake ka jednom od najpoznatijih pružatelja usluga web hostinga. Dakle, Kualo je pravi veteran kada je u pitanju pružanje vrhunske usluge koja je ujedno i pouzdana i prema džepu..

Kualo tvrdi da posluje sa strašću prema web stranicama. Kako ne možete prosuditi knjigu prema naslovnici, ne možete odlučiti je li web domaćin dovoljno dobar za vaše web mjesto ili ne, samo gledanjem pregleda knjige. Da bismo vam pojednostavili stvari, dopustite da vam detaljno pogledamo usluge i značajke Kualo web hostinga.

Značajke Kuala

24/7/365 služba za korisnike

Kao što je već spomenuto, Kualo se izdvaja od ostalih pružatelja usluga web hostinga kada je riječ o njihovoj korisničkoj usluzi. Ovaj tim stručnjaka postavio je nove standarde u pružanju izvrsne korisničke podrške svakodnevno, tokom cijele godine. Kualo je traku visoko podigao kada je u pitanju pomoć kupcima u njihovim upitima, postupku postavljanja ili bilo kojim drugim zadacima za koje je potrebna stručna pomoć. Kupci mogu koristiti sadržaje za chat uživo koji nudi Kualo i također koristiti dežurnu pomoć za napredniji tip hostinga.

99,9% neispravno jamstvo

Kualo dolazi s 99,9% jamstva za produženo vrijeme, što nije najbolja industrija, ali s obzirom na to koliko je pouzdan Kualo, to je prihvatljivo. Ovaj postotak znači samo 45 minuta mjesečno. Jamstvo za produženje rada od Kuala prilično je prosječno i nije revolucionarno, ali ne bi smjelo rezultirati drastičnim problemima s performansama.

60 dana garancije za povrat novca

Kualo obećava da će vam vratiti novac koji ste platili za njihovu uslugu, a ne pruži vam uslugu na licu mjesta, za vas je zajamčeno. Za kupca Kuala možete zatražiti povrat sredstava u prvih 60 dana ako niste zadovoljni uslugom koju pruža Kualo. Kualo će refundirati sve troškove gostovanja. Ali vam se ne daju jamstva za povrat novca za usluge poput registracije, prijenosa i obnove imena domena, sigurnosnih usluga SiteLock.

Jamstvo zamrzavanja cijena

S Kualom’s značajkom Price Free, zajamčeno vam je da cijene koje plaćate za hosting ostaju stalne, sve dok odlučite ostati njihov korisnik. Ovo jamstvo odnosi se na web hosting, Cloud VPS hosting i namjenske poslužitelje. Ali ova se značajka odnosi samo na njihov redovni cjenik. Ne odnosi se na popuste koje ste mogli dobiti prilikom kupovine hostinga od Kuala.

100% zeleni pogon

Kualo’S podatkovnim centrima omogućuje se 100% ponovna upotreba energije, što njihovu uslugu čini 100% Green. Tvrtka Kualo uspjela je obratiti pažnju na to da njihova usluga ne nanosi nikakvu štetu okolišu. Oni koriste energetski učinkovita načela dizajna kako bi osigurali da kutak njihove usluge ne postane još jedan izvor emisije ugljika. Korištenje usluga Kualo također može učiniti vašu ekološku svijest zadovoljnom.

Besplatan prijenos web stranice i e-pošte

Ako ste odlučili dati Kualo’S hosting goom, možete besplatno prenijeti svoje web stranice s drugih domaćina na poslužitelje Kualo. Ovaj postupak nije samo besplatan već i bez problema kao Kualo’tim stručnjaka za podršku vam je uvijek na raspolaganju. Također možete premjestiti sve adrese e-pošte s drugog poslužitelja na Kualo’bez da koštate ni para.

Besplatni SSL

Kualo je jedan od rijetkih pružatelja usluga web hostinga koji pružaju besplatni SSL certifikat izravno iz osnovnog plana. U slučaju većine popularnih pružatelja usluga web hostinga, trebate odabrati napredne planove za korištenje besplatnog SSL certifikata. A dobivanje besplatnog SSL certifikata sigurno je blagodat s obzirom na to koliko je važan i skup SSL certifikat.

Besplatni instalacijski program

Ako vaša web lokacija radi na CMS aplikacijama, velike su šanse da ćete se na kraju potruditi da te aplikacije pokrenu vaše web mjesto. Ali to je pobijedilo’Ne može biti slučaj ako odaberete Kualo hosting. Dobivate instalaciju besplatne aplikacije u paketu s njihovim planovima hostinga, odakle možete preuzeti aplikacije koje su vam potrebne za pokretanje vaše web stranice.

Besplatna domena s godišnjim planom

Kupnja web hostinga od Kuala uz godišnje naplaćivanje hostinga ima svoje povoljnosti. Ne samo da dobijate planove s nižim cijenama, nego također dobivate besplatno ime domene odabirom godišnjih planova. Imena domena znatno su cjenovnija ovisno o odabranim proširenjima, ali Kualo je napravio korak naprijed i to vam besplatno daje svojim godišnjim planom. Besplatna domena ne jeftinije domene niske razine. Kualo besplatno nudi domene najviše razine poput .com, .net, org itd.

Alat za upravljanje sigurnosnim kopijama

Korisnici mogu postaviti i upravljati sigurnosnim kopijama pomoću alata Backup Manager koji se isporučuje u paketu s Kualo Hostingom. Ako su korisnici spremni dobiti naprednu sigurnosnu kopiju, mogu se odlučiti za plaćenu uslugu nazvanu, Code Guard. CodeGuard nudi sigurnosno kopiranje, nadzor i obnavljanje datoteka temeljenih na oblaku.

Kualo Services

Čim posjetite Kualo’S web stranice vidjet ćete nevjerojatnu liniju usluga koje nudi Kualo. Kualo’s uslugama i ponudom uključuju se domene, web stranice, web hosting, namjenski serveri, VPS, hosting hostinga i još mnogo toga. Kualo’Web lokacija ima fokusni dijeljeni hosting. To ne znači da su specijalizirani samo za pružanje zajedničkog hostinga. Ostale specijalizacije Kualo ne zaostaje.

Dijeljeni hosting

Kao što je spomenuto ranije, Kualo je prvak kada je u pitanju Dijeljeni hosting. U stvari, Kualo je sebi dao ime pružajući pouzdan i o kojem može ovisiti ovisni hosting. Shared Hosting razvrstano je u 3 različita paketa, naime Solo, Startup i Performance. A cijene počinju od Rs. 279, sve do Rs.699. Solo plan je prikladan za više blogova vrsta web stranica, a sljedeća dva su napredniji planovi usmjereni na pokretanje i velike web stranice.

Dobivate pouzdane usluge e-pošte bez neželjene pošte i tim stručnjaka na usluzi tijekom cijelog sata tijekom cijele godine. Dobijate upravljačku ploču cPanel s zajedničkim hostingom od Kuala.

Poslovni hosting

Ako vaša web stranica želi malo više od onoga što se obično nudi u zajedničkom hostingu, morate se poslužiti poslovnim hostingom. Kualo nudi vrlo brz poslovni hosting koji se pouzdano i sigurno pouzdao. Ako želite snagu namjenskog hostinga, ali smatrate da vam je plaćanje više nego što vam treba, ovo je prilagođeni hosting za vas. Jer Kualo’Poslovno hosting je polu posvećeno i dobit ćete slobodu i performanse namjenskih poslužitelja po znatno jeftinijim cijenama. S popustom do 50% prvog mjeseca’S računom, možete koristiti Kualo Business Hosting po početnoj cijeni od Rs. 699.

Ovi su planovi savršeni za web stranice koje zahtijevaju više sokova i uvijek gladuju više. Vašoj prometnoj i zahtjevnoj web stranici nikada neće ostati bez snage s tim planovima koji su izrađeni za najveću moguću brzinu i visoku pouzdanost.

Rezervne kopije snimaju se svaka 4 sata i daju vam mogućnost da sami vratite datoteke, baze podataka i račune e-pošte izravno s upravljačke ploče. Servere pokreće LiteSpeed, što rezultira neusporedivim performansama.

Cloud VPS

Jedna od najboljih ponuda u dugoj liniji Kuala’s Cloud Cloud VPS-om. Kualo nudi blistavi brzi, visoko skalabilni VPS oblak na zahtjev. Možete odabrati između cPanel cloud VPS, Potpuno upravljani oblak VPS i Neupravljan oblak VPS. Neupravljani Cloud VPS najjeftiniji je s cijenama koje počinju od svega Rs. 705 mjesečno. Možete postaviti svoje zahtjeve i koristiti prilagođene poslužitelje sa specifikacijama po vašem izboru. To je sigurno korisno kada točno znate svoje zahtjeve i ne’ne želite ponestati resursa ili ne’ne želite platiti ono što donirate’ne zahtijevaju.

Kao i bilo koji drugi način hostinga iz Kuala, Cloud VPS je također potpomognut nenadmašnom korisničkom podrškom, besplatnim prijenosom web stranica i još mnogo toga.

Namjenski poslužitelji

Sirova snaga golog metala razdvaja Kualo’od ostalih poslužitelja, a to je vrsta hostinga koju morate odabrati za web mjesto koje glasi. Kualo’Posvećeni poslužitelji su najprikladniji za ekstremne performanse i možete najbolje iskoristiti snagu cPanela i WHM-a..

Dobivate sve značajke koje su dostupne sa svim paketima koje nudi Kualo, poput super-prijateljske podrške, besplatnog prijenosa web stranica, besplatne nagradne garancije zajedno s prijenosom podataka od 5TB, ugrađenim filtriranjem neželjene pošte i garancijom zamjene hardvera..

Hosting prodavača

Kualo također nudi hosting prodavače u atraktivnim paketima koji počinju od samo R9.69 (prvi mjesec). Možete odabrati između 3 paketa, naime, mikro, starter, pro. Kualo’S hosting prodavačem je idealna opcija za web dizajnere i poduzetnike, gdje hosting može biti prodat kupcima pod vašom markom po cijenama koje odaberete. Pomoću hostinga za preprodavače možete redovito zarađivati ​​markirajući svoj način i stvarajući ime za sebe.

Ova vrsta hostinga malo je potrebna za održavanje jer uz pomoć Kuala uvijek možete riješiti probleme s kojima se susreću kupci’uvijek spreman tim za podršku. Kao i druge vrste hostinga koje nudi Kualo, i hosting prodavač dolazi sa 60-dnevnim jamstvom povrata novca, 99,9% jamstva za produženo vrijeme i uslugu možete koristiti bez ikakvih zaključaka, omogućujući vam da napustite bilo koje vrijeme kada se osjećate kao.

Zaključak

S njihovim dugačkim popisom usluga u ponudi, Kualo ima paket u ponudi za sve koji imaju potrebe za web hostingom. Ovo, zajedno s mnogim drugim značajkama, definira koliko je brzo Kualo prerastao u vodeću tvrtku, pružajući širok raspon ponude po vrlo konkurentnim cijenama. Dok je Kualo’Usluga ne bi dobila deset na deset, njihov stručni tim to čini. Stoga, Kualo’s uslugom svakako vrijedi dati priliku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map