ChemiCloud pregled

ChemiCloud cijene, planovi i značajke – 2020

Ključne značajke

 • Besplatno ime domene za život
 • 45 dana garancije povrata novca
 • Podrška bez struje 24/7
 • Besplatno Šifriraj SSL
 • Lokalni pružatelj usluga hostinga u oblaku
 • Lokacije poslužitelja širom svijeta

Zajednički planovi hostinga

Naziv planaOSProstorŠirina pojasaPločaBroj mjestaCijena
Pokretanje web hostingaLinux15 GB SSD-aNeograničencPanel13,95 $ / mj
Programiranje web hostingaLinuxSSD od 25 GBNeograničencPanelNeograničen6,95 $ / mj
Turbo web hostingLinux35 GB SSD-aNeograničencPanelNeograničen10,95 $ / mj
Pogledajte usporedbu Zajedničkog hostinga

VPS hosting planovi

Naziv planaOSProstorCPUradna memorijasržCijena
ŽeljezoLinuxSSD od 80 GB2 jezgra CPU-a4 GB79,95 $ / mj
bronzaLinux160 GB4 CPU jezgre8 GB119,95 $ / mj
SrebroLinux320 GB6 CPU jezgara16 GB199,95 $ / mj
ZlatoLinuxSSD od 640 GB8 jezgara CPU-a32 GB359,95 $ / mj
Pogledajte usporedbu VPS hostinga

Prodavači Hosting planovi

Naziv planaOSProstorŠirina pojasaPločaBroj mjestaCijena
ElektronLinuxSSD od 25 GB250 GBcPanelNeograničen$ 19.95 / mj
fuzijaLinuxSSD od 50 GB500 GBcPanelNeograničen34,95 $ / mj
ekspanzijaLinuxSSD od 80 GB800 GBcPanelNeograničen50.95 $ / mj
EvolucijaLinux100 GB SSD-a1000 GBcPanelNeograničen64.95 $ / mj
Pogledajte usporedbu hostinga za preprodavače

Pregled poduzeća

ChemiCloud je pružatelj usluga web hostinga koji je poznat po pružanju najbolje usluge kupcima, zajedno s brzim, pouzdanim i sigurnim web hostingom temeljenom na cloud platformi. ChemiCloud jedan je od najcjenjenijih pružatelja usluga web hostinga u industriji. Njihova prosječna ocjena veća je od 90%, što je nevjerojatno s obzirom na to kako većina kupaca na kraju daje vrlo niske ocjene, čak i ako postoji mala pogreška u usluzi koju pruža bilo koji pružatelj usluga.
Ova visoka ocjena ne samo da ukazuje na dobru uslugu ChemiCloud-a, već i odražava važnost pridavanja zadovoljstvu kupaca..

pustiti’s saznajte je li ChemiCloud najbolja opcija koju imate pri odabiru pravog davatelja web hostinga za vaše web mjesto.

Značajke ChemiCloud-a

Uporaba Cloud tehnologije

Usluge utemeljene u oblaku sada ne trebaju uvod. I ne može se poreći činjenica da je Cloud Technology budućnost i da je budućnost ovdje. Zahvaljujući vašem web mjestu koje pokreću cloud poslužitelji vašu web lokaciju čine spremni za budućnost, a Cloud poslužitelji imaju obilje prednosti u odnosu na tradicionalne poslužitelje. I ChemiCloud’Sam naziv uzvikuje korištenje Cloud poslužitelja u njihovoj usluzi. Snaga oblačnih poslužitelja zasigurno vam pomaže u ubrzavanju, sigurnosti i dostupnosti vaše web stranice. Ova je tehnologija također omogućila ChemiCloud u ponudi paketa s skaliranjem od vrlo osnovnih do vrlo naprednih značajki.

SSD poslužitelji

Ako odaberete ChemiCloud, vaša će web stranica biti domaćin na poslužiteljima koji pokreću SSD, bez obzira na plan koji odaberete. Spremanje na poslužitelju zasnovano na SSD-u znači malo ili nimalo latencijsko ultra brzo vrijeme pristupa. Vaša web stranica također je puno sigurnija od one na hostnim HDD poslužiteljima. I još jedna činjenica da je dodavanje više težine dominaciji SSD-a to što su oni vrlo ekonomični, pa stoga troše manje resursa.

24/7 Podrška stručnjaka

Korisnička podrška već je godinama glavni prioritet kupaca. Ako uopće, to je samo pitanje koliko je sada važna korisnička podrška. ChemiCloud je razumio tu činjenicu i dao visoki prioritet pružanju korisničke podrške na stručnoj razini, što je rezultiralo time da su oni jedan od visoko ocijenjenih pružatelja web hosting usluga širom svijeta. Možete birati u bilo kojem trenutku, a prisustvovat će vam stručna izvršna služba za korisničku podršku ChemiCloud i možete dobiti odgovore na bilo koja od pitanja ili dobiti rješenje za bilo koji od svojih problema..

99,9% Uptime

ChemiCloud dolazi s 99,99% jamstva za produženo vrijeme. Iako je jamstvo 100% produženog rada na prvom mjestu uvijek izvrsno, 99,99% ipak nije tako loše. Još uvijek se smatra dobrom u usporedbi s industrijskim standardom. Vaša će web stranica biti pokrenuta i prikazivat će 99,99% vremena. To će vam pomoći da opslužite svoje posjetitelje ili kupce gotovo svaki put kada se vašoj web stranici pristupa. Ovo jamstvo za produženje rada prosječno znači 21,92 minuta stanke u mjesecu.

Besplatno ime domene za život

Većina će nas olakšati kada im se ponudi naziv besplatne domene zajedno s web hostingom. Jer plaćanje i web hostinga i naziva domene zasigurno može izgorjeti rupu u našim džepovima. Ponekad imena domena dolaze s višom cijenom nego kod web hostinga. Ako web hosting kupujete od ChemiClouda, činjenica je da ime domene dobijate besplatno. To znači da nećete morati plaćati isto ime domene prilikom obnavljanja usluge, sve dok ste sebi osigurali web hosting od ChemiCloud.

45 dana garancija povrata novca

Mnogi pružatelji web hosting usluga nude svoju uslugu uz određeno razdoblje povrata novca. No ChemiCloud usluga nudi se uz garanciju povrata novca bez uvjeta, što znači da ćete imati 45 dana u svojim rukama da doživite ChemiCloud uslugu i sami odlučite želite li ih se držati dužeg razdoblja. To će se učiniti bez problema i bez pitanja.

Slobodne i besplatne migracije

pustiti’Recimo da ste impresionirani onim što ChemiCloud nudi na papiru i želite da ih isprobate, nećete morati brinuti da ćete svoj sadržaj i druge stvari povezane s vašom web stranicom prebacivati ​​na ChemiCloud poslužitelje. Oni nude uslugu besplatne migracije koja se, također, događa bez problema jer imaju visoko stručne tehničke rukovoditelje koji će vam pomoći da lako premjestite vašu web stranicu, bez probijanja znoja.

ChemiCloud usluge

Web hosting

Kao što je već spomenuto da ChemiCloud pruža svoju uslugu temeljenu na Cloud platformi, web hosting možete nadići izvan očekivanja, kao što ChemiCloud navodi, cijene počinju od 3,95 USD / mjesečno. Ovaj paket pod nazivom Starter dolazi sa svim osnovnim značajkama koje su vam potrebne. Cijene nisu najbolje u industriji, ali ne možete tražiti više, jer već imate neke od najboljih opcija u klasi, poput oblačnih poslužitelja kao standardnih. Ako želite malo napredni paket, možete odabrati Pro plan koji košta 6,95 dolara mjesečno. A možete odabrati i Turbo plan ako želite ‘sva puška plamti’ vrstu performansi, koja je i do 10X brža. Ovaj paket košta 10,95 dolara mjesečno.

WordPress hosting

WordPress hosting koji pokreću ultra napredni SSD serveri nudi se s namjenskom podrškom za WordPress. Tijekom stvaranja vaše web stranice ili kada naiđete na bilo kakve probleme, nećete imati problema s ovom posvećenom WordPress podrškom. Planovi su po sličnim cijenama kao i web hosting sa sjedištem u oblaku. Cijene počinju od 3,95 dolara mjesečno. ide sve do 10,95 dolara mjesečno. Njihovi se poslužitelji nalaze u Bangaloreu, Indija, koji je u stanju znatno ubrzati vašu web stranicu smanjenjem kašnjenja u velikoj mjeri.

Cloud VPS

ChemiCloud nudi visoko skalabilni VPS temeljen na Cloud tehnologiji po početnoj cijeni od 79,95 USD / mjesečno. Poslužitelji se nalaze i u Bangaloreu, u Indiji. Cijene idu sve do 350 USD mjesečno. Svi su planovi nazvani po metalima, što ukazuje na robusnost poslužitelja. ChemiCloud nudi Cloud VPS u 4 različita paketa, na primjer, željezo, bronca, srebro i zlato. Dobivate namjensku IP adresu, besplatni SSL certifikat kao standardna sa sva 4 paketa. Jedna značajna značajka je da ChemiCloud standardno nudi 15-dnevno jamstvo povrata novca za sve pakete, što većina domaćina ne nudi čak ni s najnaprednijim paketom.

Hosting prodavača

Ako želite Reseller Hosting, ChemiCloud nudi visoko performansni distribucijski hosting temeljen na oblaku koji je posebno dizajniran za web dizajnere ili druge agencije. Možete birati između četiri različita plana pod nazivom Electron, Fusion, Expansion i Evolution. Paket Electron košta 19,95 dolara mjesečno. budući da Evolucija bogata značajkama košta 64,95 USD mjesečno. Možete ugostiti neograničene web stranice u sva 4 paketa, a sva 4 paketa pokreću SSD pohranu. Dobivate besplatni SSL certifikat kao standard i dostupne su besplatne dnevne sigurnosne kopije.

Zaključak

Iako ChemiCloud sigurno nema vrlo dugačku ponudu, on se izvrsno snalazi u svojim uslugama. Poklonili su posvećeni Hosting, ali ipak, oni su najbolji u onome što rade. Možete odabrati njihovu uslugu bez razmišljanja, osim ako ne tražite osnovni tradicionalni web hosting po vrlo povoljnoj cijeni koju pokreću HDD pogoni. Ako odlučite odabrati ChemiCloud, bit ćete sigurni da ste sretan kupac, a na veliko zadovoljstvo. Ako razmišljate o izboru ChemiCloud-a, još uvijek možete isprobati njihovu uslugu, jer imate 45 dana da biste dobili svoj novac u slučaju da ne želite nastaviti s ChemiCloud-om..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map