SiteGround cijene (2020.) Koliko košta svaki plan?

Pregled cijena web lokacije (2020) koji je najbolji plan za web hosting?

Čini se da ste vrlo zainteresirani za prijavu na SiteGround, zbog čega želite znati više o cijenama i značajkama. Ali možda ste malo zbunjeni i želite savjet o odabiru najboljeg plana stranice SiteGround za svoju web stranicu ili blog.


Ne brini! U ovom ćemo vam pregledu predstaviti detalje o cijenama SiteGround i osnove njihovog web hosting plana. Također ćemo temeljito usporediti svaki plan web hostinga SiteGround-a kako bismo osigurali najbolji plan za vašu web lokaciju..

Koliko košta siteGround?

SiteGround je mnogo više od tradicionalne web hosting tvrtke s cijenama njihovih web hosting planova počevši od 3,95 USD mjesečno. Štoviše, oni nude široku paletu hosting planova i paketa koji su posebno optimizirani i dobro izrađeni za WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, i Joomla platforma.

Svaki kupac imat će različite zahtjeve za hostingom i proračun, zbog čega je SiteGround izradio različite cjenovne ploče, planove i značajke sa svojim web hosting proizvodima i uslugama. To osigurava da ne razočaraju nijednog svog korisnika, što je glavni razlog zašto se SiteGround smatra višenamjenskim domaćinom s povoljnim cijenama planova za web hosting. Dakle, pokrijmo detaljno model cijena svih njihovih web hosting planova kako bismo vam mogli pomoći u odabiru pravog plana za vaše posebne zahtjeve, čak i imajući u vidu proračun.

Price Cijena dijeljenih hosting planova SiteGround [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround ima 3 zajednička plana hostinga koja su najjeftinija i najosnovnija rješenja za web hosting koje vaše web mjesto ili blog mogu dobiti. Njihovi planovi kreću se od 3,95 do 11,95 dolara mjesečno koja je snižena cijena za vaš prvi rok kupnje, jer se kasnije primjenjuju redovne cijene! To znači da se za korištenje cjenovnog modela SiteGround morate obvezati na njih Jedan, Dva, ili Trogodišnji uvjeti plaćanja za availing Maksimalna ušteda.

Kada je u pitanju usluga zajedničkog hostinga, model cijene SiteGround uključuje 3 različita paketa s različitim plaćanjem pretplate Pojmovi:

Plan pokretanja SiteGround = Ponudbena cijena 3,95 USD mjesečno
(Redovno po cijeni 11,95 $ / mjesečno)
SiteGround GrowBig plan = Ponudbena cijena 5,95 dolara mjesečno
(Redovno po cijeni $ 19.95 / mjesečno)
SiteGround GoGeek plan = Cijena ponude 11,95 USD mjesečno
(Redovno cijene po 34,95 $ / mjesečno)

Cijena paketa zajedničkog hostinga SiteGround može se neznatno razlikovati ovisno o trajanju vaše pretplate na web hosting, jer će se tek nakon što završi vaš početni termin primijeniti redovne cijene na gore spomenute planove za web hosting. Stoga se pretplata na pretplatu za dijeljenje hosting usluga SiteGround nakon obnavljanja na 11,95 $ / mjesečno za StartUp, $ 19.95 / mjesečno za GrowBig, i 34,95 $ / mjesečno za GoGeek plan. Budući da redovne cijene Cloud Hosting-a u oblaku ostaju iste nakon obnove, a vi ćete također moći koristiti opciju mjesečne pretplate uz ovo servis.

Podaci o cijeni i detaljnim cijenama za obnovu SiteGround-a

Evo sažetog pregleda i usporedbe modela cijena SiteGround-a, uključujući njihove troškove obnove za svaki od njihovih planova za web hosting koji im nude:

Usporedba cijena dijeljenog hostinga za web lokaciju (2020)
StartUp vs GrowBig vs GoGeek
Cijene SiteGround planovaStartUpGrowBigGoGeek
Početna cijene s popustom
(Na 12 mjeseci ugovora)
$ 47,40
(12 x 3,95 USD)
$ 71.40
(12 x 5,95 USD)
$ 143,40
(12 x 11,95 USD)
Početna cijene s popustom
(Na 24 mjeseca ugovora)
$ 94,80
(24 x 3,95 USD)
$ 142,80
(24 x 5,95 USD)
$ 286,80
(24 x 11,95 USD)
Početna cijene s popustom
(Na 36 mjeseci ugovora)
$ 142,20
(36 x 3,95 USD)
$ 214,20
(36 x 5,95 USD)
$ 430,20
(36 x 11,95 USD)
Jednomjesečna probna cijena
(Prvi put ugovor)
$; 3,95
(+ 14,95 $ jednokratna naknada za postavljanje)
$ 5,95
(+ 24,95 $ jednokratna naknada za postavljanje)
$ 11,95
(+ 24,95 $ jednokratna naknada za postavljanje)
Mjesečne cijene obnove$ 11,95$ 19.95$ 34,95
Mjesečni popust na cijene
(Za plan od 12, 24 ili 36 mjeseci)
$ 8,00$ 14.00$ 23.00
Godišnja cijena registracije domena$ 15,95$ 15,95$ 15,95
Politika povrata novcaJamstvo povratne cijene za 30 dana na mjestu stranice
SiteGround CIJENE I VIŠE DETALJA

BILJEŠKA: Cijena obnavljanja većih hosting hosting planova poput Cloud hostinga i Enterprise hostinga ostaje ista kao početna snižena ponudana ponuda ponuđena samo za SiteGround Shared Shared hosting planove!

�� SiteGround Cijena hosting planova u oblaku

Skalabilnost i performanse ključne su odlike Cloud hosting računa na SiteGroundu jer možete dodati dodatne resurse i poboljšati mogućnosti i konfiguraciju svog Cloud poslužitelja za dodatnu cijenu (kada je potrebno).

Cijena hostinga oblaka SiteGround s mogućnošću resursa automatskog skaliranja poslužitelja

SiteGround nudi 4 osnovna hosting paketa za hosting poslužitelja s cijenama u rasponu od 80 do 240 dolara mjesečno a također vam pruža mogućnost stvaranja vlastitog prilagođenog hosting hosting paketa s vrhunskim prilagođenim specifikacijama i konfiguracijama koje bi vas mogle koštati i do nevjerojatnih $ 2.100 / mjesečno (zapravo nije potrebno). Međutim, u većini slučajeva osnovni planovi za hosting u oblaku SiteGround bit će više nego dovoljni za rukovanje bilo kojom rastućom web stranicom velikih dimenzija.

Price Cijena hosting planova poslužitelja za SiteGround

Nekoliko velikih web-mjesta mogu zahtijevati pojedinačna rješenja za hosting poslužitelja, a to je kada se planira odabrati posvećeni hosting poslužitelj SiteGround. S cijenom od 269 ​​$ / mjesečno, Posvećena poslužiteljska usluga SiteGround poslužitelj može s lakoćom podnijeti mnoštvo prometa pružajući vam izvrsno rješenje za web hosting za vaše izuzetno popularno web mjesto.

BILJEŠKA: SiteGround je nedavno obustavio planove izdvajanja namjenskog poslužitelja!

Price Cijena hosting planova za WordPress SiteGround (uspio)

SiteGround nudi hosting planove dizajnirane i prilagođene vašim WordPress projektima. Cijene planova hostinga za WordPress za SiteGround (StartUp, GrowBig & GoGeek) iste su kao i njihove cijene zajedničkog hosting hosting plana. Osim osnovnih značajki zajedničkog poslužitelja, imat će i niz značajki usmjerenih na WordPress sa vašim web lokacijama hostiranim na WordPress CMS platformi SiteGround i dobiti će posebno optimizirane mogućnosti za bržu i super brzu podršku u vezi sa WordPress.

�� SiteGround WooCommerce planovi hostinga za web stranice eCommerce

SiteGround također nudi planove hostinga dizajnirane da odgovaraju vašim projektima e-trgovine, a cijene su iste kao u cijenama njihovih planova zajedničkog hostinga. Međutim, plan GoGeek SiteGround-a je najprikladniji i posebno dizajniran za hosting web stranica povezanih s e-trgovinom, jer uključuje dodatne značajke bogate e-trgovine uz dostupnost PCI kompatibilnih poslužitelja..

Price Cijena hosting planova za prodavače SiteGround

Prije toga, hosting hosting servis za SiteGround nekada je radio na drugi način na kojem ste trebali kupiti krediti (više ili manje ekvivalentno godinu dana njihovog zajedničkog plana hostinga) koja bi se također mogla preprodavati drugim klijentima uz mjesečnu naknadu.

Međutim, Siteground je nedavno revidirao uslugu hostinga za Reseller i trenutno nudi samo GoGeek plan (cijena na 11,95 $ / mjesečno) kao njihov reseller hosting rješenja za svoje kupce.

Price Cijena hosting plana za Enterprise Site

Enterprise hosting uslugu SiteGround dizajnirali ste vi (kao kupac) gdje možete odlučiti kako trebate hostirati svoju web lokaciju i koje su vam resurse na poslužitelju potrebne za vaše web mjesto pomoću SiteGround kojim upravlja sve za vas! Zbog vaših prilagođenih zahtjeva ne postoji određena cijena za Enterprise Plan planove sajta jer se razlikuje ovisno o broju resursa koje će vaša web lokacija koristiti i složenostima.

Da li SiteGround nudi mjesečni plan?

Mjesečni plan stranice SiteGround Hosting + Jednokratna naknada za postavljanje

Nažalost, SiteGround ne nudi mjesečnu opciju naplate za njihove usluge hostinga za dijeljenje / WordPress, ali mjesečni obračun je dostupan za njihove Cloud hosting servere.

Privatnost domene, SSL certifikat, SG skener web mjesta, namjenski IP, Prijenos domene, CDN i još mnogo toga
Cijene dodatnih usluga za SiteGround

Usluge dodataka SiteGround odnose se na neobavezna poboljšanja za vaš trenutni račun za web hosting. Mogu se dodati bilo kada! Možda dok se prijavljujete na SiteGround ili čak kasnije (Ako je potrebno). Evo kratkog sažetka cijena nekih popularnih dodatnih usluga koje nudi SiteGround, uz planove za web hosting.

Cjenik dodatnih usluga web hostinga za web hosting
Usluge dodavanja SiteGroundWebGround cijene
Zaštita privatnosti domene1,00 USD mjesečno (12,00 USD godišnje)
SG Site Scanner1,65 USD mjesečno (19,80 USD godišnje)
Omogućuje šifriranje Wildcard SSL certifikata0,00 USD godišnje (besplatno)
OPCIJA: Premium SSL certifikat od strane SiteGround mogao bi vas koštati oko 90,00 USD godišnje i više
Povucite i ispustite Builder web mjesta0,00 USD godišnje (besplatno)
OPCIJA: Pro verzija programa SiteGround Builder web stranica može vas koštati oko 7,42 dolara godišnje i više
Namjenski IP4,50 USD mjesečno
Možete naručiti čak 10 namjenskih IP-ova za Cloud hosting plan za SiteGround
SiteGround Privatni DNS99,00 USD godišnje
Cloudflare CDN0,00 USD godišnje (besplatno)
OPCIJA: Plan Cloudflare Plus SiteGround mogao bi vas koštati oko 11,95 USD mjesečno, što je još manje od Pro-računa Cloudflare-a koji košta 20 USD mjesečno
Prijenos domene15,95 USD (jednokratna naknada)
OPCIJA: Naziv domene možete brzo prenijeti od drugih pružatelja usluga web hostinga na SiteGround tako da možete upravljati domenom i web hostingom s jednog mjesta. Jednokratna naknada bit će vam 15,95 USD
Migracije web mjesta0,00 USD (besplatno)
OPCIJA: Možete besplatno migrirati svoju web stranicu sa svim SiteGround planovima hostinga, osim StartUp plana SiteGround koji ne uključuje značajku BESPLATNOG Prijenosa web mjesta. Međutim, i dalje možete upotrebljavati besplatni dodatak za migraciju web lokacije SiteGround, dok troškovi njihove usluge prenosa web mjesta koštaju $ 30.

Jesu li web hosting planovi web hosting prihvatljivi po cijeni?

Gotovo svaki pružatelj web hosting usluga oglašava niže mjesečne cijene (pametni marketinški trik), ali većina njih ne naplaćuje vam mjesečno. Obično vam prikazuju sniženu ponudu koja je mnogo niža od njihove stvarne cijene. Također bi vam se u nekim slučajevima naplaćivale godišnje ili čak nekoliko godina odjednom. Da budem iskren, i meni je ova praksa prilično neugodna! Ali tada je ovakva strategija unaprijed određenih cijena previše česta u industriji web hostinga za koju se uopće ne vrijedi boriti!

Odredio sam ovu strukturu cijena SiteGround-a ili bilo kojeg drugog domaćina (u tom slučaju) samo zato što bi moja procjena cijena SiteGround bila nepotpuna i pristrana da vam to ne bih spomenuo! Zanimljivo je da je ovakav model cijena SiteGround-a i drugih web-domaćina također vrlo koristan jer smanjuje vaše gnjavaže s plaćanjem računa na mjesečnoj osnovi.

BILJEŠKA: Ako ne platite račun u roku, dovodi do prekida usluge. Dakle, plaćanjem godišnjeg računa SiteGround pokrivate se nenamjernim gubitkom hosting računa!

Plan pokretanja SiteGround košta samo 47 dolara godišnje

Ako samo planirate ugostiti jednu web lokaciju tako što ćete započeti s SiteGroundom, a niste ni sigurni u kontinuitet svoje web lokacije, tada možete dobiti plan pokretanja SiteGround (baš kao i ja). Uz ovaj početni plan SiteGround-a, naplatit će vam se samo 47 dolara godišnje da se vaša web lokacija hostira s ovim fenomenalnim hostom. To je još uvijek vrlo jeftino! nije to?

Cijene domena SiteGround i troškovi zaštite privatnosti domene

Proširenje naziva domeneGodišnji trošak registracije
.com Popularan15,95 $ / godina
(Cijena obnove 15,95 USD / godišnje)
.neto Popularan17,95 $ / godina
(Cijena obnove 17,95 USD / godišnje)
.org Popularan17,95 $ / godina
(Cijena obnove 17,95 USD / godišnje)
.ko$ 29.95 / godina
(Cijena obnove 29,95 USD / godišnje)
.Informacije17,95 $ / godina
(Cijena obnove 17,95 USD / godišnje)
.biz17,95 $ / godina
(Cijena obnove 17,95 USD / godišnje)
.klub14,95 $ / godina
(Cijena obnove 14,95 USD / godišnje)
.xyz12,95 $ / godina
(Cijena obnove 12,95 USD / godišnje)
.guru25,95 $ / godina
(Cijena obnove 25,95 USD / godišnje)
.nas Ujedinjene države17,95 $ / godina
(Cijena obnove 17,95 USD / godišnje)
.co.uk Ujedinjeno Kraljevstvo$ 19.95 / godina
(Cijena obnove 19,95 USD / godišnje)
.eu Europa14,95 $ / godina
(Cijena obnove 14,95 USD / godišnje)
.ca Kanada$ 19.95 / godina
(Cijena obnove 19,95 USD / godišnje)
.com.au Australija14,95 $ / godina
(Cijena obnove 14,95 USD / godišnje)
.co.nz Novi Zeland$ 29.95 / godina
(Cijena obnove 29,95 USD / godišnje)
.u Indija14,95 $ / godina
(Cijena obnove 14,95 USD / godišnje)
.co.za Južna Afrika14,95 $ / godina
(Cijena obnove 14,95 USD / godišnje)

Omogućivanje zaštite privatnosti domene SiteGround tamo gdje vaši podaci nisu javno dostupni samo je dodatni trošak 1 USD svaki mjesec.

Zašto je SiteGround toliko skuplji ili je jeftiniji od ostalih web domaćina?

Neki korisnici misle da je SiteGround prilično skup i skuplji od konkurencije. No činjenica je da SiteGround nije jeftini domaćin koji nudi jeftine web hosting proizvode, već se njihovi planovi cijene toliko konkurentno da jednostavno nećete moći pronaći bolje upravljanog pružatelja web hostinga po tako povoljnoj cijeni.

Međutim, njihova cijena obnove nešto je viša i na kraju biste platili više nego inače. Zbog toga toplo preporučujem SiteGround kupcima da barem krenu na njihov jednogodišnji plan pretplate (Dvogodišnji plan pretplate bila bi sjajna odluka) da biste dobili maksimalnu sniženu cijenu uz zajamčenu ogromnu štednju unaprijed.

Postoje li pravila o povratu sredstava s planovima hostinga na web lokaciji?

Svakako, dobijate 30-dnevno jamstvo povrata novca za polaganje pokusa hostinga SiteGround i provjerite jesu li dobri ili ne. Ako odlučite da ne ide dalje sa SiteGroundom, uvijek možete zatražiti trenutno otkazivanje unutar tog vremenskog okvira od 30 dana i vratit ćete novac sa stranice SiteGround bez pitanja. pitao!

Koji ćete tlocrt stranice odabrati na temelju cijena?

To uglavnom ovisi o vašem proračunu, vrsti poslovanja i vašim zahtjevima kako biste mogli odabrati pravi paket SiteGround koji najbolje odgovara vašim potrebama. Dopustite mi da pojednostavim stvari za vas kategoriziranjem SiteGround hosting usluge na temelju njihovih cijena kako bih vas obavijestio za koji plan vrijedi ići:

1. Za početnike i početničke web stranice? StartUp ili GrowBig Shared hosting plan za SiteGround svakog će dana biti odličan izbor.

2. Za web stranice malih poduzeća? StartUp, GrowBig ili GoGeek plan SiteGround-a (sve bi se moglo učiniti na temelju vašeg proračuna) kao što su cijene ovih hosting planova jeftine i odlične za vaše poslovanje.

3. Za hosting više domena / web stranica? Planovi GrowBig ili GoGeek Shared Shared za dijeljenje web lokacije su dobri i najbolji.

4. Za VPS poput Hosting Service s naprednim značajkama unutar vašeg proračuna? Plan za zajednički hosting GoGeek SiteGround-a je po povoljnim cijenama i trebao bi biti onaj koji bi trebao krenuti!

5. Za WordPress korisnike? Jednostavno idite s bilo kojim WordGress planom hostinga na SiteGround (Planovi StartUp, GrowBig ili GoGeek za WordPress platformu).

6. Za tvrtke koje se bave prodajom web hostinga, web programere i agencije? Plan gostovanja u Cloudu ili Reseller hosting hosting izgleda kao da je točno!

7. Za uspješno vođenje poslovanja ili web mjesto koje je već popularno? Odaberite uslugu hostinga u oblaku SiteGround.

8. Za velike prometne web stranice ili velike profitabilne tvrtke? Poslužitelji CloudGround Cloud hosting bi bili odličan izbor za vas!

Zaključak: Jesu li planovi hosting stranica na terenu vrijedni troškova?

Prema cijenama i uvjetima plaćanja WebGround web hosting plana, jasno je da nisu preskupe, ali spadaju u kategoriju povoljnih premium web hosting usluga s izvrsnom korisničkom uslugom koja lako može odgovarati svim vrstama proračuna i potreba. Nadalje, SiteGround je jedna od najrjeđih web hosting kompanija s prihvatljivim cijenama koja nudi Insane Speed, Solid Uptime i 24 × 7 responzivnu korisničku podršku po tako niskoj cijeni. Stoga su SiteGround hosting planovi savršeni i idealni za sljedeće vrste projekata:

Blogeri za početnike i web stranice za male tvrtke
Web dizajneri, web programeri, SEO stručnjaci i agencije
Web stranice koje hostira i pokreću WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Uspješni blogovi i web stranice s velikim prometom
Zahtijeva se hostingom, sigurnim i povoljnim cijenama
Tvrtke koje zahtijevaju profesionalnog pružatelja usluga web hostinga
SSD hosting hosting bez visokih performansi i brzina
Internetske trgovine i web lokacije e-trgovine sa zahtjevima PCI kompatibilnog poslužitelja
Profesionalci s potrebama hostinga za preprodavatelje

ZAVRŠAVATI: Najbolji dio o SiteGroundu je taj što vaš projekt / web stranica postaje lud, ne morate se brinuti oko promjene domaćina, jer SiteGround već ima širok spektar većih rješenja za web hosting koji lako mogu podržati sve veće potrebe vaše web lokacije. Njihova napredna hosting infrastruktura udobno će podržati vašu web stranicu i nastaviti je raditi bez ikakve potrebe da se osobno prepustite nepotrebnom gnjavaži s prijenosom vaše web stranice / projekta negdje drugdje. Možete se poslužiti CloudGround Cloud hostingom (početna cijena $ 80 / month) ili čak njihovo prilagođeno Enterprise hosting rješenje (s Prilagođeni citat).

Nadam se da vam se svidjela naša recenzija WebGround cijene (2020) i istinski vjerujemo da su svi njihovi planovi za web hosting po povoljnim cijenama što ih čini sigurnim pobjednikom jer mogu udovoljiti rastućim potrebama svojih kupaca i udobno se podudaraju s bilo kojim proračunom ili zahtjevima. Dakle, spremni za početak sa SiteGroundom?

ILI MOŽETE UMJETITI …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map