Pravila povrata SiteGround i garancija povrata novca (Vodič za 2020. godinu): Kako otkazati račun za hosting na web lokaciji?

Što se tiče SiteGround pravila o povratu novca?


SiteGround svojim kupcima hostinga nudi Politiku povrata novca, što je 30-dnevno jamstvo povrata novca (sa svim njihovim zajedničkim hosting planovima) i 14-dnevno jamstvo povrata novca (sa svim njihovim planovima hostinga u oblaku). Jamstvo povrata novca SiteGround-a pruža vam potpuni mir pri pružanju usluga povezanih s web hostingom jer djeluje kao ekskluzivni lijek i pokriće osiguranja osiguravajući da njihove usluge ispune vaša očekivanja.

Jamstvo povrata novca SiteGround pokriva početne narudžbe za njihove zajedničke planove hostinga i usluge hostinga u oblaku. Također obuhvaća većinu dodatnih značajki koje nude svojim kupcima. Za početno razdoblje (jednom kad je hosting račun sa SiteGroundom stvorio i aktivirati), izdavat će svojim kupcima a puni povrat na njihove račune za zajednički hosting i otkazivanje usluga (u roku od 30 dana od dana aktiviranja hosting računa). Isto se odnosi i na račune web hostinga CloudGrounda koji je potrebno otkazati u roku od 14 dana od aktiviranja računa računa kako bi dobili puni povrat..

Iznimke, uvjeti i odredbe primjenjuju se u pravilima o povratu sredstava SiteGround

Evo sljedećih uvjeta i odredbi, izuzetaka i ključnih točaka primjenjivih na jamstvo povrata novca SiteGround-a:

1. SiteGround primjenjuje ista mogućnost plaćanja izvršiti povrat sredstava (koristi ga kupac). To nema nikakve veze sa kašnjenjem u procesu plaćanja povrata SiteGround-a.
2. Zahtjevi za otkazivanje računa hosting računa treba objaviti putem Korisničko područje SiteGround.
3. Početni nalozi za web hosting usluge povezane pokrivaju se samo unutar 30 dana od dana kada SiteGround aktivira vašu uslugu. Dok, obnavljanje hosting naloga nisu obuhvaćeni njihovom politikom povrata novca.
 4. Kupčevo neuspjeh u održavanju njegov račun za hosting u poštivanje Uvjeta pružanja usluge SiteGround može također dovesti do obustava usluge, ograničenja upotrebe ili nepovratno ukidanje računa.
 5. Iznos uključen u SiteGround Novčanik je opet Nepovratni. No možete ga koristiti za kupnju povezanih usluga web hostinga ili obnovu. SiteGround može vratiti neke unaprijed plaćene naknade svom klijentu putem novčanika, a iznos koji je dostupan u novčaniku istječe za godinu dana.
 6. Paketi preprodavača kvalificirani su za povrat novca samo ako potpuno otkažete kupljeni njihov preprodavački paket i na taj način garancija povrata novca SiteGround ne vrijedi za raskid pojedinačnog računa.
 7. SiteGround može odbiti prijenos web stranice svog kupca ako proces prijenosa web mjesta zahtijeva određenu konfiguraciju s njegovog dijela koji nije kompatibilan s njihovim poslužiteljima ili ako shvati da je za njegovo provođenje potrebno više resursa nego inače. U tom će slučaju SiteGround vratite troškove prenosa web mjesta ako je ne može prenijeti web mjesto svog kupca.
 8. Plaćene naknade Naziv domene uključujući Zaštita privatnosti domene (Zaštita ID-a domene) od strane kupca su ne vraća se a može doći do postupka otkazivanja računa računa (čak i ako se u početku odustane zbog nekih posebnih SiteGround promocija koje se održavaju u tom razdoblju).
 9. Njihovo jamstvo povrata novca ne pokriva Namjenski planovi za hosting poslužitelja (sada prestaje), usluga s plaćenom podrškom ili bilo koji drugi usluge trećih strana.

Kako mogu otkazati svoj SiteGround hosting račun i dobiti povrat sredstava uz 30-dnevno jamstvo povrata novca?

Zahtjeve za otkazivanje računa obrađuje tim za podršku SiteGround izravno putem vašeg korisničkog područja. Možete slijediti naše Korak po korak vodič na poništavanju računa hosting hosting računa i dolje navedenim pravilima o povratu novca:

�� Korak 1: Prijavite se u korisničko područje SiteGround i kliknite karticu Naplata

Korak 2: Zatim kliknite na Otkaži usluge pod Navigacijom naplate

SiteGround će uskoro izbrišite datoteke računa web hostinga svog klijenta s njihovog poslužitelja u roku od tjedan dana od poništavanja računa. Zbog toga bih vam toplo preporučio da nabavite sigurnosna kopija vašeg hosting računa na SiteGroundu i zadržite kopiju toga kod sebe prije nego što date konačnu potvrdu tako da uklanjate rizik od gubitka datoteka.

�� Korak 3: Potvrdite okvir uz pretplatu na uslugu i kliknite na gumb Nastavi s otkazivanjem

Doći ćete do stranice koja prikazuje usluge koje ste naručili sa svojim SiteGround računom (vaša pretplata ili popis pretplata). Ako ste se pretplatili na više web usluga povezanih s njima, sve će biti navedene na ovoj stranici (jedna ispod druge). Trebate jednostavno odabrati pretplaćenu uslugu koju želite otkazati i kliknuti na Nastavite s otkazivanjem dugme.

Korak 4: Na stranici sa zahtjevom za otkazivanje Odaberite tražena polja navedena i kliknite gumb Nastavi s otkazivanjem

Sada morate spomenuti kada želite otkazati svoje usluge. Ako još niste učinili garancijom za povrat novca SiteGround, možete odabrati Po isteku tako da upotrebljavate razdoblje naplate kako biste vratili vrijednost svog novca.

Međutim, odlučila sam poći sa Odmah opcija (sigurnije i brže s minimalnim kašnjenjem). Nakon što odaberete bilo koju od ovih opcija, ispod će se pojaviti drugi okvir koji će vas pitati za stvarni razlog otkazivanja računa za hosting. Nakon što odaberete ove opcije, morate kliknuti Nastavite s otkazivanjem dugme.

BILJEŠKA: Neposredno ispod Nastavite s otkazivanjem gumb koji možete pronaći SiteGround pomoć gdje se možete obratiti SiteGround stručnjaci za podršku (preko Live Chat ili Poziv) ako vam treba pomoć i niste sigurni u postupak!

�� Korak 5: Otkazivanje računa web-lokacije Zatražite zahtjev za potvrdom klikom na gumb Nastavi s otkazivanjem

Da, bilo je malo neugodno kad su me zamolili da ponovno potvrdim želim li otkazati račun ili ne. Jednostavno kliknite na Nastavite s otkazivanjem gumb i ovdje!

�� Korak 6: Otkazivanje računa web-lokacije Zatražite zahtjev za potvrdom klikom na gumb Nastavi s otkazivanjem

Konačno, stići ćete do posljednjeg koraka postupka poništavanja računa SiteGround gdje sada možete vidjeti ukupni iznos koji će vam biti vraćen. Također ćete moći odabrati želite li da mu se refundira SiteGround Novčanik (tako da ga možete koristiti u nabave ili obnavlja Ostale web usluge povezane s web hostingom) ili želite vratiti svoj novac bilo kojem način plaćanja koju ste prethodno koristili.

Zapamtiti! Trenutno se nalazite na mjestu na kojem se ne želite vratiti na SiteGround. Dakle, samo provjerite da je vaš iznos naknade točno je ono što ste očekivali, a također trebate odabrati Povrat opcija pod Odaberite metodu naknade. Zatim potvrdite potvrdni okvir koji kaže “Razumijem da će potvrda otkaza rezultirati trenutnom deaktivacijom gore navedenih usluga.” i sada možete kliknuti Potvrdite otkaz dugme.

Korak 7: Primanje potvrde o poništavanju računa od web mjesta

Sada, a poruka potvrde iz SiteGround-a prikazat će se na vašem zaslonu i trebali biste primiti E-adresa za potvrdu također!

Možete pronaći vezu za obnovu otkazanog računa (Po izboru) u Poruka o potvrđivanju korisničkog područja SiteGround kao i njihovi Potvrda e-poštom.

I DOSTAVLJENO! GOODBYE SITEGROUND!!!

Kako obnoviti otkazani račun web hostinga nakon postupka poništavanja računa (neobavezni korak)

Ako želite ponovno stvoriti otkazani račun pomoću SiteGround-a, možete kliknuti na vezu Moji računi. Odatle bi vaš sljedeći korak bio klik na zelenu boju Obnoviti gumba i ponovno ste unutra.

DOBRODOŠLI POVRATAK U SITEGROUND!

Koliko vremena SiteGround treba da ukine moj web hosting račun nakon otkazivanja? Je li to trenutačno ili treba vremena?

To zapravo ovisi o tome žele li stranci SiteGround zatražiti trenutno otkazivanje računa hostinga ili se odluče za poništenje računa po isteku.

�� 1. Ako odaberete opciju trenutno otkazivanje SiteGround-a:

Ako odaberete Odmah opciju, vaš web-hosting hosting račun zaustavit će se gotovo odmah nakon što primite potvrdu na svoj zahtjev za otkaz. Međutim, SiteGround i dalje čuva kopiju svog računa za hosting za njih najviše 7 dana. Vaš će hosting račun biti ukinuti nakon tog razdoblja, a sigurnosna kopija bit će izbrisana s njim. To znači da SiteGround neće zatvoriti nijednu kopiju vaše datoteke na njihovim poslužiteljima nakon ukidanja računa.

�� 2. Ako zatražite otkazivanje SiteGround-a po isteku:

Ako odaberete Otkazivanje po isteku roka opciju, vaš web-hosting hosting račun dobiti će suspendiran u roku od 24 sata nakon datuma isteka. Kopija vašeg hosting računa čuvat će se na serverima SiteGround, čak iu ovom slučaju za najviše 7 dana i bit će izbrisani odmah nakon ukidanja računa.

Konačni postupak poništavanja računa SiteGround i pravila o povratu novca

Postupak otkazivanja i povrata hosting računa za SiteGround potpuno je automatiziran, zgodan i najjednostavniji kroz koji sam prošla, bez obzira na broj koraka koji su uključeni. Cijeli postupak otkazivanja SiteGround će vas zaobići 10 minuta da se dovrši.

Toplo preporučujem uslugu SiteGround hostinga za njihovu fer i transparentnu politiku povrata novca u roku od 30 dana. Nadam se da je naš vodič dalje SiteGround MoneyGack garancija i politika povrata novca (pregled 2020.) bio vam od pomoći. Predlažem vam da pročitate njihove Uvjete korištenja prije prijave ili čak možete razgovarati s timom za podršku SiteGround 24/7 da biste dobili više korisnih informacija o postupku otkazivanja računa i pravilima povrata novca!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map