Popust za obnovu SiteGround 2020 (cijena obnove 70% popusta)

Naknade za obnovu SiteGround kupon za popust (2020)

Kao novopečeni bloger, želite se prijaviti s web domaćinom izvanredne kvalitete, a također ne želite previše trošiti posebno na svoje prve ili dvije godine web hostinga. To je razlog zašto mnogi traže jeftin domaćin dok je SiteGround po povoljnim cijenama domaćin i nevjerojatna korisnička usluga i performanse. Slažem se da je cijena obnove SiteGrounda prilično skupa u usporedbi s početnom posebnom promotivnom cijenom.


Ako se uspijete registrirati na SiteGround više godina, ostvarujete maksimalan popust na kupnju hostinga vrhunske kvalitete. Dakle, pročitajte kako biste saznali više o kodovima kupona za obnovu SiteGround-a, promotivnim ponudama i još mnogo toga.

Povećanje cijene obnove SiteGround-a

Da, SiteGround je povećao cijene obnove svoje usluge zajedničkog hostinga, uključujući WordPress planovi za hosting što bi na žalost moglo povećati troškove vašeg web hostinga za SiteGround, posebno prilikom obnove!

Povećanje cijene obnove web hostinga za web hosting

Prije toga, troškovi obnavljanja StartUp, GrowBig i GoGeek plana SiteGround bili su 9,95 $, $ 14,95, i $ Cijena: 29,95 odnosno! Nedavno, zbog povećanja naknada za obnovu SiteGround-a, nove stope obnove za plan SiteGround StartUp, GrowBig i GoGeek $ 11,95 (uvećan za $ 2), $ 19.95 (uvećan za $ 5), i $ 34,95 (uvećan za $ 5) odnosno!

Je li obnavljanje web hosting plana SiteGround vrijedi cijene?

Gotovo svaki web domaćin (uključujući i SiteGround) slijedi veći trik za obnovu cijena kako bi dobio više kupaca pokazujući početnu jeftiniju sniženu cijenu, a kasnije naplaćuju redovnu cijenu bez popusta (nakon obnove). Možete provjeriti jedan takav primjer gdje je bloger na popularnoj Facebook grupi zbunjen zbog obnavljanja njegove SiteGround StartUp račun za hosting.

Također možete vidjeti nekoliko drugih korisnika koji mu savjetuju da se samo drži SiteGround-a usprkos njihovim višim stopama obnove jer smatraju da je SiteGround jednostavno najbolji u hosting poslu.

Kako dobiti kôd kupona za popust SiteGround obnove za svoje web hosting planove?

Jednostavno možete uštedjeti 192 dolara na početnom hosting planu SiteGround-a, 336 dolara na Growbig-ovom web-mjestu i 552 dolara na GoGeekovom planu SiteGround tako što se prijavite na njihov 36-mjesečni pretplatni plan.

36-mjesečni popust na SiteGround GrowBig na kupnju plana

BILJEŠKA: SiteGround ne nudi ni kupone za promotivne kupone / promotivne kodove za njihove cijene hostinga za obnovu, ali i dalje uživate u prednosti cijene obnavljanja SiteGround s 24 mjeseca ili 36-mjesečni plan pretplata.

Kako možete dobiti jeftine obnove SiteGround-a kada su cijene obnove skupe?

Prije nego što uopće razgovaramo o popustu i cijenama obnavljanja SiteGrounda, otkrijmo zašto je SiteGround toliko popularan i zašto ih ljudi vole i ne razmišljaju dok obnavljaju uslugu web hostinga.

Zaboravite oznaku cijene obnove, SiteGround je ocijenjen kao domaćin broj 1!

Sada, otkrijmo kako točno možete uštedjeti novac bez ikakvih ponuda za obnovu SiteGround-a ili popusta kodovi.

�� METODA-1: Kupite godišnji plan web lokacije i kasnije obnovite za 24 mjeseca

SiteGround StartUp popust na cijene od 12 mjeseci na plan

Ako kupite 12G mjesečni paket za dijeljenje / WordPress hosting hosting SiteGround, to će vas koštati …
3,95 dolara x 12 mjeseci = 47,40 dolara
(Popustna cijena početnog računa na početnoj web lokaciji)

Kasnije, ako obnovite isti isti hosting plan za još 24 mjeseca, to će vas koštati …
11,95 dolara x 24 mjeseca = 286,80 dolara
(Redovna cijena startup računa SiteGround bez popusta)

UKUPNI TROŠKOVI: (47,40 USD + 286,80 $) = 334,20 USD
(Za 36 mjeseci hosting hosting plana za startup web stranicu)

BILJEŠKA: Naknade za registraciju domene SiteGround = 15,95 $ / godina sa sličnim cijenama obnove.

�� METHOD-2: Kupite trogodišnji hosting plan za web stranicu za maksimalni popust

36-mjesečni popust na cjenovni plan SiteGround StartUp

Ako kupite 36-mjesečni startUp plan hostinga SiteGrounda odjednom, to bi vas koštalo …
3,95 dolara x 36 = 142,20 USD
(Popustna cijena početnog računa na početnoj web lokaciji)

UKUPNI POPUST: (334,20 USD – 142,20 USD) = 192,00 USD

BILJEŠKA: Naknada za registraciju domene SiteGround = 15,95 $ / godina sa sličnim cijenama obnove.

Dis Popust za obnovu SiteGround GrowBig

SiteGround GrowBig 36-mjesečni popust na plan
Cijena jednogodišnjeg uzgoja na zemlji: 71,40 USD
(5,95 USD mjesečno uz popust primjenjen u prvih 12 mjeseci)
Dvogodišnja cijena izrade zemlje: velika cijena: 142,80 USD
(5,95 USD mjesečno uz popust primjenjen u prva 24 mjeseca)
Trogodišnja cijena izrade zemlje: velika cijena: 214,20 USD
(5,95 USD mjesečno uz popust primjenjen u prvih 36 mjeseci)
BILJEŠKA: Naknade za registraciju domene SiteGround = 15,95 $ / godina sa sličnim cijenama obnove.

Dis Popust za obnavljanje SiteGround GoGeek

Popust na cijene za 36-mjesečni plan SiteGround GoGeek
Cijena jednogodišnjeg web mjesta GoGeek: $ 143.40
(11,95 USD mjesečno uz popust primjenjen u prvih 12 mjeseci)
Dvogodišnja cijena web mjesta GoGeek: 286,80 USD
(11,95 USD mjesečno uz popust primjenjen u prva 24 mjeseca)
Trogodišnja cijena web mjesta GoGeek: 430,20 USD
(11,95 USD mjesečno uz popust koji se primjenjuje prvih 36 mjeseci)
BILJEŠKA: Naknade za registraciju domene SiteGround = 15,95 $ / godina sa sličnim cijenama obnove.

ZAKLJUČAK

Naknade za obnovu stranice SiteGround Potvrda plaćanja

Prije nego što odaberete SiteGround ili bilo koju drugu web hosting tvrtku, najprije morate provjeriti njihovu politiku obnove i popusta. Toplo vam preporučujem da povećate razdoblje pretplate na SiteGround na možda 36 mjeseci kako bi uživali u maksimalnom mogućem popustu na svoje web hosting planove.

POPUNJENA CIJENA I KUPON KUPONA (FAQ)

Koliko košta obnova SiteGround Domene?

Cijena domene SiteGround počinje od 12,95 dolara godišnje s troškovima .com domene 15,95 dolara godišnje. Trošak obnove domena SiteGround manje je više sličan popularnim i nazivima domena koji se temelje na zemlji. Međutim, cijena obnove posebnih domena SiteGround-a nešto je skuplja.

Kako isključiti opciju naplate za automatsko obnavljanje za moje pretplate na servisu SiteGround?

Prema zadanim postavkama svi zajedničko hosting i hosting server u oblaku računi SiteGround postavljaju se na način automatske obnove naplate. Računi stranica SiteGround s preko 12 mjeseci hostinga automatski se obnavljaju 15 dana prije datuma isteka.

Mogućnost automatskog obnavljanja stranice za automatsku obnovu SiteGround

Opcija automatske obnove je Upaljeno prema zadanom samo kako bi postupak naplate SiteGround-a bio zgodan tako da stvarno ne propustite nijedan datum dospijeća plaćanja SiteGround-a. Nadalje, možete izbjeći bilo kakvo istekanje usluge ili moguće obustavu usluge (posebno zbog propuštene / kasne naknade za obnovu).

BILJEŠKA: Otkazivanje načina naplate za automatsku obnovu SiteGround znači da vam oni neće moći automatski naplatiti jer vaša usluga isteče istekom roka i neće se obnoviti (osim ako to ne napravite sami ručno).

Ako ste sigurni u otkazivanje načina naplate za automatsku obnovu SiteGround-a za pretplatu na vaš hosting hosting program, tada možete prijeći na svoj SiteGround korisničko područje »Naplata» Postavke naplate. Zatim morate isključiti preklopku Automatska obnova (nalazi se odmah pored usluge pretplata).

Kako mogu obnoviti svoj web hosting račun SiteGround?

Obnavljanje računa web hosting računa

Bilo koju uslugu SiteGround možete lako i brzo obnoviti kroz korisničko područje SiteGround, odlazeći na Naplata odjeljku i na kraju klikom na Obnoviti gumb koji se nalazi odgovara svakoj usluzi SiteGround koju ste pretplatili.

Ako je plaćanje obnavljanjem SiteGround uspješno, odmah ćete dobiti potvrdnu e-poštu, a ako ne uspije, oni će vas kontaktirati e-poštom kako bi zatražili daljnju pomoć u obnovi plaćanja na vašem dio.

Ako obnovim svoj web hosting račun SiteGround čak i prije isteka, kada će se brojati datum obnove? Je li od datuma obnove ili od datuma isteka?

Kad god obnovite web hosting račun SiteGround, zapravo nije važno kada (čak i ako ga obnovite točno na dan isteka ili nekoliko tjedana / mjeseci / dana prije datuma isteka), obnavljanje računa uvijek će se računati od datuma isteka.

PRIMJER: Ako vaš račun SiteGround istječe 31. kolovoza 2020. i želite ga obnoviti za jednu godinu 5. kolovoza 2020., novi datum isteka vašeg računa SiteGround bit će 31. kolovoza 2021., a ne 5. kolovoza. 2021.

Kada će moj web hosting račun WebGround biti operativan nakon što platim naknade za obnovu?

Ako nakon isteka vašeg web hosting računa SiteGround obustavi, aktivirat će ga odmah kad obnovite SiteGround. plaćanje.

Kako mogu obnoviti svoje ime domene registrirano od strane SiteGround?

Možete obnoviti svoje ime domene SiteGround registrirano putem SiteGround tako što ćete otići na svoj Korisničko područje SiteGround »Moji računi» Imena domena.

Obnovite svoju domenu registriranu na SiteGround.com

Sve web hosting usluge, uključujući domene, zadane su postavke na naplati automatskog obnavljanja, što znači da će vam SiteGround automatski pokušati naplatiti svaki put kad obnova pretplate treba platiti.

Ako je naziv vaše domene registriran na SiteGround istekao, osim usluge hostinga, morate to dopustiti do 24 sata da bi se postupak širenja završio prije ponovnog aktiviranja naziva vaše domene SiteGround i web stranica će biti pokrenuta i pokrenuta.

Imena vaših domena registrirana na SiteGround, kojima je istekao rok više od 45 dana automatski unesite u Period otkupa gdje nećete moći automatski obnoviti svoje domene. No ulaznicu možete objaviti od svojeg Korisničko područje SiteGround, a zatim idite na podrška i konačno, the Naplata odjeljak u kojem će pružiti pomoć timu za podršku SiteGround vas.

Kako ću znati kad mi je potrebna pretplata za obnovu web hostinga SiteGround?

Svi web hosting računi SiteGround prema zadanim postavkama postavljaju se na način automatske godišnje obnove, uglavnom zato što je to mnogo povoljnija praksa u kojoj korisnici SiteGround više vole da se planovi za web hosting obnavljaju na godišnjoj osnovi. Stoga se ne trebaju brinuti o isteku svog računa i mogućoj obustavi / prekidu usluge.

Postojeći kupci SiteGround-a dobivaju zamrzavanje cijena na naknade za obnovu hostinga, a također ostvaruju do 30% popusta na redovne cijene tijekom obnove. Višegodišnja obnova (više od 1 godine) dostupni su i za dijeljene hosting račune SiteGround-a. Nadalje, korisnici SiteGround dobivaju i rane podsjetnike o nadolazećem planu web hostinga obnova.

Je li obnova moje primarne domene SiteGround uključena u obnovu mog SiteGround računa računa hostinga?

Naknade za obnavljanje imena domena SiteGround nisu uključene u njihove obnove web hostinga. Ranije je to bio slučaj kada se prije SiteGround pokretao određenom posebnom promotivnom prodajom sa Free Domainom. Međutim, trenutno su zaustavili takvu prodaju i stoga se vaše obnavljanje domene Siteground obračunava odvojeno osim naknada za web hosting vašeg SiteGround..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map