Plaćanje mjesečnim planom SiteGround (2020.) Mogu li mjesečno plaćati planove hosting hosting stranica?


Nekolicina korisnika žali se kako je SiteGround nešto cjenovno u usporedbi s nekim drugim jeftinijim dijeljenim domaćinima niske kvalitete. To je razlog zašto se prijavljuju s takvim patetičnim hosting tvrtkama samo kako bi uštedjeli nekoliko novčića, samo da bi na kraju postali frustrirani i napokon prešli na boljeg domaćina. Međutim, uistinu vjerujem da su planovi SiteGround vrlo pristupačni i da je njihova mjesečna cijena za svaki njihov hosting plan u potpunosti opravdana njihovom kvalitetom usluge, produženom brzinom, brzinom i često ocjenjujući kao Najbolja ocijenjena hosting usluga!

BILJEŠKA: Mnogo web hosting tvrtki ne nudi mjesečne planove i odlučuje se pridržavati tradicionalnih godišnjih planova hostinga.

Neki od kupaca koji se žele prijaviti za mjesečni plan hostinga SiteGround-a jer smatraju da je to zgodnije i povoljnije u proračunu u odnosu na godišnje planove SiteGround-a. U ovom postu ću odgovoriti na neka od najčešćih pitanja o plaćanju mjesečnog plana SiteGround detaljnim pregledom, analizom i potpunom raščlambom troškova i popusta mjesečnog web hosting plana..

Da li Siteground nudi mjesečne planove za web hosting? Mogu li plaćati mjesečno?

Da, nude se mjesečni planovi Siteground koji će vam omogućiti plaćanje vaših web hosting potreba na web lokaciji na mjesečnoj osnovi. Ali moram vam reći da je mjesečni plan SiteGround više probni plan da biste isprobali njihovu uslugu hostinga. Nažalost, nije moguće postaviti mjesečni model plaćanja SiteGround ako ih želite koristiti Dijeljeni planovi hostinga ili WordPress planovi za hosting ali je takav plan plaćanja mjesečno dostupan s Planovi hostinga u oblaku.

Ovi mjesečni planovi za web hosting od SiteGround-a su vrlo korisni ako imate ograničene gotovine ili niste sigurni ulagati u godišnje web hosting planove SiteGround-a u odnosu na njihove mjesečne planove. Ali glavni nedostatak mjesečnog plana SiteGround je taj da će vam biti naplaćen iznos $ 14,95 (Jednokratna naknada za aktiviranje plana) dok se prijavljujete sa svojim ulaskom u zajedničku uslugu hostinga i $ Cijena: 24,95 (Jednokratna naknada za aktiviranje plana) za veće dijeljene planove hostinga.

Mjesečni i godišnji ciklusi naplate SiteGround-a

Uz SiteGround postoje 4 različita ciklusa naplate za hosting plan koji možete odabrati na temelju svojih potreba, proračuna i dugoročnih planova:

1 mjesec (Ciklus naplate jednogodišnjeg probnog plana web lokacije)
12 mjeseci (Ciklus naplate godišnjeg plana stranice)
24 mjeseci (Ciklus naplate dvogodišnjeg plana web lokacije)
36 mjeseci (Trogodišnji ciklus naplate tlocrta stranice)

BILJEŠKA: Što se duže produžuje ciklus plaćanja naplate, najjeftiniji će biti vaš mjesečni plan s SiteGroundom jer mjesečni plan obnove košta više..

Bio sam siguran da ću neko vrijeme održavati svoje blogove i web stranice, a plus razmišljao sam uštedjeti što više novca, zbog čega sam na kraju platio za SiteGround Trogodišnji plan. Dakle, nisam se uputio na njihov mjesečni plan ili bilo koji drugi obračunski ciklus i drago mi je što sam to učinio jer sam vrlo zadovoljan njihovom kvalitetom i uslugom hostinga. Također, preporučio bih vam isto isto ili barem platio za njihove godišnje planove i uštedio više.

Trogodišnji plan za rast web stranica GrowBig (specijalna rasprodaja u crni petak)

Jedna stvar koju zaista volim u vezi s hostingom na SiteGroundu je ta što oni nemaju cjeloviti mjesečni plan (osim njihovih Probni plan), oni imaju 30-dnevno jamstvo za povrat novca koji djeluje kao glazura na torti kako biste isprobali njihove mjesečne ili godišnje planove (bez rizika).

Evo detaljne analize cijena za mjesečne, godišnje, dvogodišnje i trogodišnje planove SiteGround s potpunom raspodjelom troškova, popustima i uštedama (izračunato od plana do plana).

Nth Mjesečni i godišnji plan pokretanja web mjesta (Raspored troškova)

Mjesečni plan web lokacije za njihov startUp hosting plan košta samo $; 3,95 mjesečno plus čak će vam naplatiti dodatnu naknadu od $ 14,95 što je samo jednokratna naknada za njihovo aktiviranje plana. Dakle, plan Siteground ukupno (Početna mjesečna naknada + naknada za aktivaciju) bilo bi $ 18,90. Nakon prvog mjeseca naknadno će vam se naplatiti 11,95 USD mjesečno ali ako platite za njihov StartUp godišnji ili veći plan trajanja, možete uštedjeti veliku!

BILJEŠKA: Cijena s popustom na StartUp primjenjuje se samo za prvi mjesec kada krenete s mjesečnim planom SiteGround (što je probni plan). Ista stvar odnosi se i na mjesečni plan GrowBig i GoGeek SiteGround-a.

Jednomjesečni probni plan » $; 3,95 Mjesečno » $ Cijena: 24,95 (Naknada za postavljanje jednokratnog plana)
12-mjesečni plan » $; 3,95 Mjesečno » $ 47,40 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
24-mjesečni plan » $; 3,95 Mjesečno » $ 94,80 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
36-mjesečni plan » $; 3,95 Mjesečno » $ 142,20 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
* Naknada za registraciju domene nije uključena *

Mo Mjesečni i godišnji plan izlaska na drugo mjesto [Raspored troškova]

Ako se prijavite s mjesečnim planom GrowBig SiteGround-a, ukupni troškovi za prvi mjesec bili bi $ 5,95 (Naknada za mjesečni plan) plus $ Cijena: 24,95 (Jednokratna naknada za aktiviranje plana). Veliki ukupni iznos $ 30.90 za mjesečni plan GrowBig Sitegrounda i potom 19,95 USD mjesečno. Međutim, ako plaćate njihov godišnji ili duži plan GrowBig-a, možete veliko uštedjeti!

Jednomjesečni probni plan » $ 5,95 Mjesečno » $ Cijena: 24,95 (Naknada za postavljanje jednokratnog plana)
12-mjesečni plan » $ 5,95 Mjesečno » $ 71.40 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
24-mjesečni plan » $ 5,95 Mjesečno » $ 142,80 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
36-mjesečni plan » $ 5,95 Mjesečno » $ 214,20 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
* Naknada za registraciju domene nije uključena *

�� Mjesečni i godišnji plan stranice GoGeek [Podjela troškova]

Ako se prijavite pomoću mjesečnog plana GoGeek SiteGround, ukupan iznos koji bi se plaćao za prvi mjesec bio bi $ 11,95 plus otprilike $ Cijena: 24,95 (jednokratna naknada za aktiviranje plana). Tako bi bio velik ukupni iznos $ 36.90 Mjesečni plan GoGeek za SiteGround i 34,95 USD tada mjesečno. Međutim, ako plaćate njihov godišnji ili duži plan trajanja GoGeeka, možete uštedjeti veliku!

Jednomjesečni probni plan » $ 11,95 Mjesečno » $ Cijena: 24,95 (Naknada za postavljanje jednokratnog plana)
12-mjesečni plan » $ 11,95 Mjesečno » $ 143,40 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
24-mjesečni plan » $ 11,95 Mjesečno » $ 286,80 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
36-mjesečni plan » $ 11,95 Mjesečno » $ 430,20 Godišnje (Nema naknade za postavljanje)
* Naknada za registraciju domene nije uključena *

Ima li SiteGround Cloud Hosting i Enterprise Server Hosting imaju li mjesečni plan plaćanja?

Da, SiteGround nudi mjesečne planove plaćanja putem usluge Cloud hosting gdje se planovi cijene $ 80 / month (za njihov plan ulaska u oblak). SiteGround-a Namjenski planovi za hosting poslužitelja (ranije je bio model mjesečnog plana plaćanja) nedavno su prekinuti dok vi možete mjesečno plaćati njihove Enterprise hosting planove.

�� Zaključak: vrijedi li mjesečni plan SiteGround? Trebate li to učiniti?

Moj kratki odgovor na ovo pitanje je veliko ne! Naša detaljna analiza troškova za mjesečne, godišnje, dvogodišnje i trogodišnje planove hostinga, spomenute gore u našem pregledu, jasno će vam dati do znanja koliko točno možete uštedjeti odabirom godišnjih ili viših planova pretplate na SiteGround tijekom njihova jednodnevnog. Probni plan.

Osim svega ostalog, to je samo izvanredna i uvijek dostupna usluga kupcima iz SiteGround-a, s bilo kojim njihovim hosting planovima, što pomaže da se SiteGround izdvoji od njihovih konkurenata. To je glavni razlog zašto bih toplo preporučio SiteGround hosting planove, čak i ako tražite domaćina koji nudi mjesečne planove.

Nadamo se ovom pregledu Mjesečno plaćanje web hosting plana web mjesta (2020) bio vam od pomoći! I dalje bih vam preporučio da se prijavite za godišnji plan hostinga SiteGround-a preko njihovog mjesečnog plana koji je više probni plan, a zapravo nije mjesečni naplaćeni plan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map