Kinsta politika povrata i garancija povrata novca (2020.): Kako otkazati račun za kinsta WordPress hosting i dobiti povrat novca?

Što se tiče Kinstaove politike povrata novca?


Kinsta s ponosom nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez dugoročnih ugovora o web hostingu, jer im je glavni cilj pružiti uslugu svojim kupcima koji ih mogu učiniti sretnim i potpuno zadovoljnim. Ako otkažete svoj Kinsta web hosting račun tijekom početnih 30 dana od aktivacije usluge, dobit ćete puni povrat prema Kinstaovim pravilima o povratu novca. To znači da možete isprobati Kinsta hosting planove bez rizika do 30 dana!

Kinsta garancija povrata novca pokriva troškove bilo kojeg od njihovih unaprijed izgrađenih WordPress planova za hosting (od samog osnovnog Kinsta STARTER do PRO do POSLOVANJE do vrhunskog PREDUZEĆE 4 hosting paket). Nadalje, ako se korisnik Kinsta odluči koristiti bilo koji od svojih dodataka za hosting tijekom početnog vremenskog perioda od 30 dana, a zatim zatraži povrat, tvrtka će nadoknaditi troškove svih onih hosting dodataka..

Postoji li neki dugoročni ugovor o web hostingu sa Kinstaom?

Nijedan korisnik ne voli dugoročni ugovor o web hostingu i Kinsta tu činjenicu vrlo dobro poznaje! Dakle, ne postoje tako dugoročni ugovori jer ćete u bilo kojem trenutku moći otkazati pretplate za web hosting, a Kinsta će vam ponuditi povrat za neiskorišteni dio vašeg hosting plana. Za više informacija možete pročitati stranicu Kinstaove politike povratka.

Izuzeci od Kinsta jamstva povrata novca

Postoji nekoliko izuzetaka iz Kinsta-ove politike povrata sredstava koja se odnosi na jamstvo povrata novca:

1. Ovo jamstvo povrata novca od 30 dana dostupno je samo kupcima koji prvi put dolaze. Dok Kinsta koji se vraćaju klijenti imaju pravo samo na djelomični povrat neiskorištenih naknada za hosting.
2. Kinsta jamstvo povrata novca primjenjivo je na klijentov hosting račun tijekom prvih 30 dana od kada se s njima pridružio potpuno novi račun za web hosting. U međuvremenu možete nadograditi ili nadograditi plan web hostinga i njihovo jamstvo povrata novca i dalje će biti na snazi. No, razdoblje povrata traje 30 dana od datuma početnog prijavljivanja i ne započinje kad promijenite planove.
3. Dodaci kupljeni od Kinsta pokriveni su jamstvom povrata novca samo ako otkažete svoj web hosting račun kao i sve dodatne usluge tijekom početnih 30 dana od aktivacije usluge. Kinsta garancija povrata novca odnosi se samo na njihove standardne planove za web hosting i ako se odlučite za neki prilagođeni plan hostinga, primjenjuje se uobičajena Kinstaova politika povrata.
4. Ako kupac izvrši nadoknadu za prekomjerne troškove tijekom prvih 30 dana povrata novca, te naknade za prekomjerne troškove odbit će se od iznosa povrata. Također, ako troškovi prekomjernih troškova premaše vrijednost ukupnog iznosa povrata kupca, bit će odgovorni za takve dodatne prekomjerne naknade koje nisu obuhvaćene povratom..
5. U određenim slučajevima, Kinsta kupcima može se odbiti jednokratna naknada, a sve takve jednokratne naknade koje su kupci platili ne mogu se vratiti. Neki od primjera takve jednokratne naknade uključuju plaćenu migraciju web stranica ili bloga, nadogradnju infrastrukture za hosting kako bi se upravljalo velikom količinom prometa ili naknadom za uklanjanje zlonamjernog softvera..

Pravila o povratu sredstava za Kinsta nakon 30 dana

Ako otkažete pretplatu za Kinsta nakon početnog razdoblja od 30 dana, vratit će vam se neiskorišteni dio pretplate za web hosting plan koji vrijedi i za mjesečne i godišnje naknade za hosting.

BILJEŠKA: Ovdje se izračunavanja temelje na dnevnoj cijeni Kinstaovih standardnih planova i paketa za web hosting (a ne snižena 2 mjeseca izvan godišnje cijene).

Zahtjev za povrat sredstava od Kinsta koristeći 30-dnevno jamstvo povrata novca?

Ako želite otkazati svoj Kinsta web hosting račun kako biste zatražili puni povrat tijekom početnog vremenskog okvira od 30 dana ili kasnije zatražite djelomični povrat (u bilo kojem trenutku), morate otići na nadzornu ploču MyKinsta (ispod Naplata odjeljak), a zatim slijedite detaljne upute navedene u nastavku:

Kako otkazati račun za Kinsta hosting i zatražiti povrat sredstava od Kinsta?

Ako se suočite s bilo kakvim problemima s vašom web stranicom WordPressa koja se nalazi na Kinstu, uvijek možete otvoriti kartu s njihovim timom za podršku jer su dostupni 24 × 7 i rado će vam pomoći!

No za otkazivanje vašeg Kinsta hosting plana slijedite ove korake:

KORAK 1 ❉

Jednom kad krenete na svoje Nadzorna ploča MyKinsta, i tada mogu prijeći na svoje Naplata odjeljak koji je dostupan na lijevoj strani, a zatim kliknite na Otkaži plan dugme.

❉ KORAK 2 ❉

Sada ćete ih morati odabrati kućice u nastavku kako biste bili sigurni da ih razumijete i možete kliknuti na Sljedeći dugme.

BILJEŠKA: Važno je razumjeti da će svi podaci biti trajno izbrisani i ne mogu se vratiti! Izbrisani podaci uključuju i vaše Uživo i Postrojenja za priređivanje domaćin na Kinstu, sve vaše Kinsta DNS Records, i the Konfiguracije i postavke CDN-a kod Kinsta.

❉ KORAK 3 ❉

Nakon otkazivanja, Kinsta će automatski izračunati vaš konačni račun za povrat prema njihovom 30 dana garancija povrata novca. Ovaj izračun može uključivati ​​povrat ili neizmirene troškove (ako ijedan) imate pravo na. I tako kliknite na Sljedeći dugme.

KORAK 4 ❉

Sada ćete morati potvrditi otkazivanje vašeg Kinsta računa unoseći svoj Zaporka računa MyKinsta a zatim kliknite na Otkaži plan dugme.

KORAK 5 ❉

Konačno će vaš plan Kinsta hostinga biti otkazan i od vas će se tražiti da pošaljete povratne informacije ili razlog za otkazivanje vašeg Kinsta hosting računa i tada ste Sastavljeno! Kinsta koristi ove povratne informacije da bi poboljšala svoju platformu za sve.

BILJEŠKA: Ako se trenutno nalazite na Kinstaovom prilagođenom programu hostinga ili možda imate dodatne usluge kao što su satne sigurnosne kopije, Redis itd., Trenutno nećete moći otkazati svoj Kinsta web hosting račun. Razvojni tim Kinsta radi na poboljšanju ove materije. Međutim, još uvijek imate mogućnost dovršiti gore navedene korake i Kinsta tim će primiti zahtjev za otkazivanje vašeg hosting računa i ručno će otkazati vaš plan.

Nadam se ovom pregledu Kinstaova 30-dnevna garancija povrata novca i povrat novca (2020.) bio vam od pomoći! Ako imate dodatnih pitanja, uvijek možete kontaktirati Kinsta tim za podršku 24 × 7 i oni će vam uvijek rado pomoći.!

Također, ako tražite a Jeftinije rješenje za WordPress hosting hosting osim Kinsta nakon postupka otkazivanja vašeg hosting hosting plana, toplo bih vam preporučio da idete uz SiteGround koji također nudi skoro sličnu kvalitetnu podršku i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map