WordPress og webdesign tendenser i 2016 for at blive begejstrede for

WordPress og webdesign tendenser 2016

Webdesign er i konstant udvikling, og det er især tilfældet, når det kommer til WordPress. Så WordPress er naturligvis blevet en kilde til webdesign-tendenser, da mere og mere af nettet drager fordel af den populære og brugervenlige ramme.


I dette indlæg kommer vi ind på, hvad vi tror (fortsat) vil være de største WordPress- og webdesign-tendenser i 2016. Du har sandsynligvis set mange af disse før, men lad os grave videre!

Materielt design

Materielt design

Du har bestemt hørt om Materialedesign nu. Google introducerede dette standardiseret design for nylig, og det er bestemt en tendens at holde øje med, når året skrider frem. Hvad der præcist er Materielt design? Det er Googles eget sæt anbefalede farver, ikoner, typografi, brugergrænseflade, layout, navigation, gitter, lister, skyder, knapper, menuer, faner, værktøjstip, indlæsning af billeder, rulle, bevægelser og så meget mere.

(Næsten) Fladt design og et gitterlayout

To af de største takeaways fra Material Design er fortsættelsen af ​​flade webdesign med den tilføjede twist af skygger for at skabe dimension, plus en letlæselig gitterlayout. Fokus for Material Design er virkelig på læsbarhed for dine besøgende, og et godt eksempel på dette kan findes i Rare Material Design Blog.

Sjældent materiale Design WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette tema bruger mange af ikke alle anbefalinger fra Google. Standard standardfarver, enkle skygger, dejlige små knapper, beskrivende billeder og mere. Bare kig dig selv – du er sikker på at blive forelsket.

Billedmateriale, der har indflydelse

Fotografi og billedsprog

En anden stor tendens, der er noget af en fremførsel fra 2015 er store billedsprog. Stort i betydningen af ​​påvirkning og faktisk størrelse. Heltebilleder er bestemt stadig en ting, og du kan finde dem på næsten ethvert freelance- eller webdesignbureau. Parallax er overalt. Og med så mange nye og fantastiske kilder til gratis stockfotos (som Pixabay og Unsplash) der er ingen tvivl om, hvorfor så mange mennesker har tilsluttet sig denne tendens.

Billeder> Tekst

Billeder er vigtige. I mange situationer er et billede ikke bare værd tusind ord, det gør ord helt unødvendige. Og for mange virksomheder er billeder en vigtig del af deres online tilstedeværelse. Restauranter for eksempel har stort set altid været meget afhængige af fotografering, og med tendensen med indflydelsesrige billeder er det gjort foodie-websteder større, bedre og velsmagende. Bare kig på pladen.

Tallerkenrestaurant WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette kærlige restaurant WordPress-tema bruger store, dristige billeder, der er perfekte til at gøre din klientel sulten og klar til at foretage en reservation. Plus temaet er fuldt responsivt, så alle de smukke billeder, du tilføjer, vil se godt ud på enhver enhed.

Videoer i stedet for lange indlæg

Tilføjelse af videoer til WordPress

Det eneste, der er bedre end et indvirkende billede, er en video, og de er overalt. Videoer er en god måde at gøre det på at vise dit produkt i aktion, til indføre dit team, til bedre forklare dine tjenester eller bare sige, hvad du vil sige på din blog. Der er desuden en ny bølge af vlogging temaer, der er faldet på mange af markedspladserne.

Moview-video WOrdPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Et sådant tema er Moview, som gør det nemt at dele din mening, tutorials og mere med dine læsere. Ud over WordPress ‘oprindelige oembed-funktioner kommer dette tema med tilføjede muligheder for ratings, tilpassede sidelayout, bbPress & BuddyPress support og mere.

Stigningen af ​​landingssiden

En anden tendens, vi har set, er destinationssider. Hvorfor opbygge et massivt sted med en labyrint af sider, når du enkelt kan oprette en fantastisk side at få højere konverteringer? Selvom de ikke er perfekte til alle, er sider på hver side skræddersyet til freelancere, agenturer og selvfølgelig entydige produkter eller tjenester.

Tilføj lokal rulle for en problemfri brugeroplevelse

Sammen med at have en enkelt side som hele dit websted er tilføjelse af lokal rulle nøgle, så læsere nemt kan navigere til forskellige sektioner uden at skulle rulle i evighed. Heldigvis inkluderer mange temaer support til lokal rulle (og andre funktioner til landing-page-ish), en af ​​de bedste er Total.

Samlede landingssider

Info & downloadSe demonstrationen

Uanset hvilken type destinationsside, du vil oprette, kan Total håndtere det. Ikke temaet leveres med en række enkelt (og multi) sider demoer, du kan bruge til at få et forspring plus fuld lokal rulleunderstøttelse, men der er så mange sidebyggerelementer og indstillinger for tematilpasning, du bogstaveligt kan oprette et hvilket som helst layout, du ønsker . Tilføj opkald, knapper, animeret indhold og meget mere med dette fleksible og kraftfulde WordPress-tema.

Designere som udviklere

Webdesign og webudvikling er altid blevet blandet sammen, og mens du tidligere har ansat et helt team af mennesker til at opbygge et nyt websted til din virksomhed, er det blevet en ny norm for din designer og din udvikler at være med i nogle. En del af dette skyldes det væld af gratis information på nettet, der havde gjort det muligt for flere og flere mennesker at blive selvlærte udviklere og for andre at finde fantastiske kreativ rådgivning inspiration på steder som Dribbble og Behance.

Men ud over alle de gratis ting på nettet, stigningen af ​​premium side builders har virkelig fået udvikling og design til at smelte sammen. Hvis du nogensinde har brugt WordPress (og lad os antage, at du har, da du trods alt er på WPExplorer), har du sandsynligvis stødt på et par sidebygere i de seneste måneder.

css-helten

CSS Hero er et fantastisk plugin, der gør det muligt for brugere bogstaveligt at pege, klikke og redigere ethvert tema. Dette åbner en enorm dør for designere med begrænset CSS-viden. For at ændre udseendet på dit tema med CSS Hero skal du blot klikke på et element og derefter bruge redigeringsprogrammet til at ændre farver med en farvevælger, vælge nye skrifttyper fra en dropdown, redigere størrelser med en veksellinje og mere.

visuel-komponist-side-builder

En anden sidebygger, som du helt sikkert har hørt om før, er den populære og kraftfulde Visual Composer. Med dette kan du designe og udvikle uden nogen erfaring (selvom hvis du er en veteran, når det kommer til enten dette plugin er sikker på at gøre dit liv til en helluva meget lettere). Installere og brug blot de inkluderede sideelementer plus stylingindstillinger til at oprette et websted, der er 100% unikt.

Ærlige nævnelses designfads

Der er så mange tendenser, det er virkelig svært at holde øje med dem alle. Her er dog bare et par flere, du skal kigge efter, når du surfer på nettet i år.

Hamburger & skjulte menuer

Nobel Portfolio WordPress Theme

Forenklede menuer er ikke kun til mobil længere. Mange steder vælger den klassiske hamburger på desktops samt en renere, minimal æstetik. Dette er godt, hvis dit websted kun har en håndfuld sider, og det virkelige fokus er på hjemmesiden, som med Noble-temaet (som har brugt både en hamburger og skjult sidebar-menu).

Kort i stedet for fliser

Sowe Magazine WordPress Theme

Grid- og murlayout har været populært i ganske lang tid, men når du kombinerer et murværk af fremhævede postbilleder med tekst på toppen får du det helt nye “kort” -design. I lighed med hvad du ser ovenfor i Sowe-temademonstrationen, gør et kortlayout det let for læserne at se, hvad dit nylige indhold handler om.

Fed skrift

Kandidat WordPress-tema

På samme måde som fed billedsprog er begrebet fed typografi. Du kan ikke gå glip af skrifttyper i kæmpe størrelse, og dristig tekst gør det lettere for alle dine læsere at faktisk, ved du, Læs dit indlæg. Et godt eksempel er Candid-temaet af Array. Den store, fed tekst forbedrer temaets læsbarhed, men overvælder ikke dit publikum takket være det minimale design.

Quirky funktioner

Flere og flere udviklere har det sjovt, når de opretter deres temaer og plugins og tilføjer specialfunktioner, som du ikke finder i alle andre produkter på markedet. Dette inkluderer en af ​​en slags animationer, sjove layouts og tankevækkende svømmer.

Status WordPress Theme

Status har et par unikke og sjove funktioner. Først og fremmest er der en super cool regnbue menu hover. For at se det skal du besøge demoen og derefter bruge din markør til at rulle over navigationsmenupunkterne – fuld regnbueevnesomhed. En anden pæn idé er tilfældig post link i brødkrummestangen. På denne måde kan læsere tilfældigt tjekke indlæg på dit websted og give dem nyt indhold at læse, og du får flere visninger af gamle indlæg.

Og Tons More

Som vi sagde – der er så mange trends, der fanges, vi kan ikke holde styr på vores egen. Så fortæl os – hvilke trends du har set på nettet? Hvilke nye designelementer synes du er den næste store ting? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map