WordPress-inspiration: Fantastiske virkelige websteder, der bruger det samlede WordPress-tema

Hos WPExplorer driver vi en populær blog med mange artikler, tip, tutorials og guider til at arbejde med WordPress, men vi udvikler også gratis og premium WordPress-temaer. Vores mest populære og bedste tema gennem tidene er det samlede WordPress-tema, som på dette tidspunkt allerede er overgået 24.500 salg mens du opretholder en 5-stjernet vurdering og konsekvente opdateringer.


Total WordPress-temaet er meget alsidigt, og gennem årene har vi set temaet brugt godt. Mange af vores kunder har oprettet virkelig fantastiske websteder ved hjælp af temaet, og vi følte, at det var på tide at dele nogle af disse sider med dig som inspiration, og også så du kan se, hvad temaet er i stand til. Dette er kun et meget få udvalgte websteder fra de mange derude, som vi har bogmærket over tid, men der er mange flere fantastiske websteder bygget ved hjælp af Total. Hvis du har en indbygget én, så del i kommentarerne herunder! Hvis du endnu ikke har brugt vores tema, skal du huske at se vores live demoer og købe temaet i dag.

Social stream-apps

Social stream-apps: Samlet WordPress-tema

Vidste du, at Total fungerer utroligt med det populære Flow-Flow social stream WordPress-plugin (alvorligt det bedste sociale feed-plugin, som penge kan købe)? Disse to fungerer så godt sammen Ser fantastisk ud (skaberne af Flow-Flow) valgte at bruge Total til Flow-Flow live-demo! Hvor fantastisk er det?

University of Hawaii

University of Hawaii: Total WordPress Theme

University of Hawaii blev grundlagt i 1907 og er sammensat af 10 campusser over hele østaten med fokus på forskning og bæredygtighed. Dette maleriske universitet tilbyder forskellige undervisnings-, kandidat- og doktorgrader med små klassestørrelser og bemærkelsesværdige alumner som tidligere præsident Obamas forældre.

Sprung

Sprung: Total WordPress Theme

Mens webstedet madebysprung.com er en temmelig simpel implementering af Total-temaet, har vi inkluderet det øverst, fordi det er et selskab ejet af Clay Johnston, en af ​​vores bedste Total-tema-kunder med tonsvis af ton af køb. Sprung har oprettet mange fantastiske websteder ved hjælp af Total og vi anbefaler deres tjenester.

Actian Data Management

Actian: Total WordPress Theme

Actian er hybrid datastyrings- og integrationsfirma, der tilbyder datatjenester til finans-, sundheds-, SaaS- / software- og olie- og gasindustrien. Store navne som Citi bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit og mange flere stoler på Actian til at administrere og analysere deres data.

Ultimate Member

Ultimate Member: Total WordPress Theme

Ultimate Member er et fantastisk WordPress-plugin, der giver dig mulighed for nemt at oprette et online community gratis! Plugin er fyldt med fantastiske funktioner, og du kan købe udvidelser for at gøre det endnu bedre!

WPPronto

WP Pronto: Total WordPress-tema

WPPronto er et hostingfirma, der fokuserer på websteder, der kører WordPress. I 2009 lancerede de det originale CDN-netværk til WordPress sammen med højtydende hosting. Nu under navnet WPPronto tilbyder de avanceret WP-hosting med integreret CloudFlare CDN og Railgun-acceleration.

Modig hval

modig-hval

Brave Whale er et webdesign- og marketingbureau. Ikke kun har de brugt temaet Total på deres eget websted, men de bruger det også for mange af deres klienter til at oprette smukke steder. Vi har haft den store glæde at samarbejde med CEO for Brave Whale (Mark) ved mange lejligheder, da han har været en stor hjælp til at rapportere temafel og foreslå forbedringer og tilføjelser til samlede temaopdateringer. Derudover tilbyder Brave Whale en unik “Samlet serviceopsætningstema”Hvis du ønsker at bruge temaet, men ikke har tid eller ekspertise til at komme i gang på egen hånd.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Total WordPress Theme

En smuk og elegant online portefølje. Dette sted gør stor brug af funktionen Total Overlay Header til at vise medier under hovedoverskriften på en moderigtig måde.

Yoga under opførelse

Yoga under konstruktion: Total WordPress-tema

Super ren og minimal implementering af Total-temaet. Yoga Under Construction ligger i Groningen, Holland og tilbyder yoga- og pilatesundervisning.

Systems4Knees

Systems4Knees: Total WordPress Theme

På systems4knees.com kan du købe premium-knæsmiddelprodukter. De bruger WooCommerce til at vise deres produkter, og mens den aktuelle version af Total, de bruger, er lidt forældet, ser webstedet stadig fantastisk ud!

Ud over forventninger

Ud over forventninger: Samlet WordPress-tema

Beyond Expectations er en begivenheds- og bryllupsplanlægningsfirma beliggende i Surrey og Sydøsten. De fokuserer på at skabe elegante og stilfulde designs til festlighederne, bryllupper og selskaber.

SimplyConfirm

Bekræft blot: Total WordPress-tema

Simply Confirm er en samlet forretningsadministration og en sikker kommunikationsapplikation, der hjælper teams med at arbejde bedre sammen. Produktet inkluderer software til medarbejderengagement (spore medarbejderengagement i realtid), smart task manager til styring af opgaver inden for din virksomhed, sikker chat, så du får en øjeblikkelig besked i din virksomhed, krypteret cloud-lager til lagring, styring og deling af filer i dit team – og meget mere!

Sleep Baby Love

Sleep Baby Love: Total WordPress Theme

Susie Parker, ejer af Sleep Baby Love, er certificeret gennem “Family Sleep Institute” og er uddannet til at hjælpe familier, der kæmper med forskellige søvnproblemer hos børn i alderen 0-5 år. Hun tilbyder forskellige konsulenttjenester og onlinekurser for at hjælpe dig.

Metropolitan Veterinary Associates

Metro Vets: Total WordPress Theme

Metropolitan Veterinary Associates ligger i Valley Forge, Pennsylvania, og tilbyder nødhjælpstjenester året rundt for veterinærmedicin, kirurgi og kritisk pleje af kæledyr.

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Total WordPress-tema

Jennifer kører en fantastisk blog, hvor hun deler opskrifter, DIY, håndværk, fitnessguider og generelle livsstils tip. Hun har brugt det samlede tema på en meget unik måde med masser af brugerdefinerede murlay-layout, brugerdefinerede formularer og en tilpasset stylet mega-menu.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Total WordPress Theme

Et pænt udformet websted til Golden Village Palms RV Resort i Hemet, Californien. Lounge i dit eget rummelige, fuld tilslutningssted, dykke ned i en af ​​de 3 udendørs swimmingpools eller tag en sving på deres pickleballbaner på turneringsniveau, tjek gymnastiksalen, poolbordet, vaskerum og mere!

Webgrowth

Web Growth Agency: Total WordPress Theme

Webgrowth har sine rødder i indgående markedsføring, og de har hjulpet erhvervskunder siden 2006. De tilbyder kurser i Digital Marketing, der i øjeblikket inkluderer et ”Foundations” 8 ugers online kursus og et ”Advanced” 1 år online kursus.

Grønne standarder

Grønne standarder: Samlet WordPress-tema

Green Standards hjælper virksomhedens korrekt bortskaffelse af deres overskydende kontormøbler og udstyr på en ansvarlig måde i USA og Canada. De leverer strategier for donation, videresalg og genanvendelse for at maksimere inddrivelse af aktiver, strømline samfundsdonation og de hjælper med at eliminere affald.

Spoon & Stable

Spoon & Stable: Total WordPress Theme

Spoon and Stable er en restaurant, der er placeret i, hvad der plejede at være en hestestald tilbage i 1900’erne i Minneapolis, Minnesota. Maden er fokuseret på sæsonåbenheden i Mellemøsten og inspireret af den franske kok.

AliS Fashion Design

Alis Fashion: Total WordPress Theme

Alis Fashion er blevet vist i forskellige bryllupsressourcer til brude. De er specialiserede i forskellige beklædningsbehov til bryllupper samt high end brudeforandringer, skræddersyet til herretøj og mere!

Masterstudio

Master Studio: Total WordPress Theme

Masterstudio tilbyder webdesigntjenester. I øjeblikket har de 2 forskellige priser på deres side ($ 170 for standardpakke og $ 240 for den fulde pakke). Deres websted ser fantastisk ud, og det fungerer også deres klient, så sørg for at tjekke dem ud.

Mobkii

mobkii: Total WordPress-tema

Mobkii er et web- / grafisk design- og app-agentur beliggende i México. Deres websted viser en meget ren og elegant implementering af Total WordPress-temaet. Hvis du leder efter noget hjælp til dit websted, og dit primære sprog er spansk, skal du sende dem en besked for at se, om de kan hjælpe.

Moula

Moula: Total WordPress-tema

Moula er sandsynligvis en af ​​vores yndlingsimplementeringer af det samlede tema på grund af dets superrensede design og de avancerede tilpasninger, der er udført af webudvikleren. Hos Moula kan du ansøge om et forretningslån på op til $ 250.000!

Denny Karchner

Karchner Western Art: Total WordPress Theme

Denny Karchner er en fantastisk kunstner, og hans websted blev lavet af hans datter fra pointeradvertising.com ved hjælp af temaet Total. Ikke kun er han en stor kunstner, men udvikleren Lindsay Michael fra PointerAdvertising er en af ​​vores kære kunder! Hun har købt mange eksemplarer af Total-temaet og skabt nogle fantastiske websteder med det. Hvis du leder efter noget ekstra hjælp til dit websted eller ønsker et brugerdefineret websted bygget med Total, skal du huske at tjekke hendes side.

Vi var også heldige nok til at modtage et tryk fra Denny Karchner som en gave, der er indrammet og hængt på kontoret – tak!

Elit Academy

Elit Academy: Total WordPress Theme

Et meget glat og moderne virksomhedseksempel på Total WordPress-temaet i aktion, du behøver ikke gøre meget for at lave et unikt websted, der matcher dit brand og får din besked på tværs.

Hun siger, at hun gør

Hun siger, at hun gør: Total WordPress-tema

Få tip til at hjælpe med at starte din virksomhed, udvide dine sociale medier, tip til personlig udvikling og mere! Det er tid til at starte din iværksætterrejse, og hun siger, at hun gør, vil hjælpe dig med at komme i gang!

Neglesmykker Bling

Neglesmykker Bling: Total WordPress Theme

Neglesmykker Bling er et e-handelswebsted, hvor du kan købe små batch neglelakker, stencils og andre værktøjer til at skabe værdifulde manikyr på Instagram. Denne søde butik bruger Total til hele deres butik, blog og brugerdefinerede ordrer. Det er et godt eksempel på, hvordan du får din virksomhed online.

Marley kaffe

Marley kaffe: alt WordPress-tema

Marley Coffee blev grundlagt af Rohan Marley (en af ​​Bob Marleys sønner), da han købte en gård på 52 hektar på Jamaica for at dyrke bæredygtig, organisk og lækker kaffe. Total var en god pasform, da der indbyggede glider, farveindstillinger, typografitilpasninger og WooCommerce-support gjorde det let for Marley Coffee at have et smukt websted i gang på kort tid.

eStore Coaching

eStore Coaching: Total WordPress Theme

eStore Coaching er her for at hjælpe dig med at opbygge din handelsvirksomhed med de 3 søjler i handel, en 30-dages udfordring og mere. Disse eksperter valgte Total, fordi de ved, at kernen i enhver succesrig online-forretning er et kvalitetswebsted (og Total er virkelig en af ​​de bedste).

Laurel Whole Plant Organics

Laurel: Total WordPress Theme

Laurel bruger hele planteorganiske produkter til at skabe hudplejeartikler af høj kvalitet til alle aldre. De bruger kun ingredienser af højeste kvalitet, så selvfølgelig ville de have det bedste WordPress-tema til at opbygge deres websted. Med Total har de været i stand til at skabe en ren og minimal online butik, der styrker renheden og kvaliteten af ​​deres produkter.

Paradise Helicopters

Paradise Helicopters: Total WordPress Theme

Paradise Helicopters tilbyder ture og en unik oplevelse på Hawaiiøerne. Besøgende kan tjekke liveoptagelser fra tidligere helikopterture og booke pakker alt sammen fra et fantastisk brugerdefineret websted, der blev bygget på Total WordPress-temaet. Hvis webstedets layout ikke trækker vejret, vil de smukke naturskønne videoer.

Good & Co

Good.co: Totalt WordPress-tema

Good.co er et netværk, der forbinder fagfolk med arbejdspladser. De har dig til at besvare en række spørgsmål for at finde dine kernestyrker og så hjælpe med at forbinde dig til gode virksomheder til dit kvalifikationsniveau. De har gjort et godt stykke arbejde med at bruge Total til at vise og forklare deres app, såvel som teamet og videnskaben bag.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Total WordPress-tema

Pilates Fusion er et licenseret træningsstudie til Stott Pilates, som er en fantastisk måde at forbedre din vejrtrækning, kropsholdning, fordøjelse, knogletæthed, udholdenhed og generel velvære. De har brugt Total til at oprette et dejligt sted til at vise deres klasser, placering, rigtige kundevurderinger, en blog og endda kun et medlemsområde.

Rammer nu

Frames Now: Total WordPress Theme

Frames Now er et fremragende eksempel på Total, der bruges til at oprette en online butik. De har brugt WooCommerce til at sælge deres tilpassede rammer og mange andre indbyggede samlede muligheder (som porteføljen, brugerdefinerede animationer, sociale links, brugerdefineret blog og mere).

Den rullende storm

Rolling Storm: Total WordPress Theme

The Rolling Storm er Jason’s personlige blog, der fremhæver en blanding af smuk fotografering, kulturhenvisninger, lækker mad og interessante figurer, når han handler om livet. Han har taget Total og oprettet en af ​​de fedeste logfiler på nettet (alvorligt – når du først begynder at læse, skal du by for at hænge sammen med ham).

Levetid Vægttab: 60 dages udfordring

Levetid 60-dages udfordring: Total WordPress-tema

Life Time er et af de bedste fitnesscentre i USA og Canada og kan prale af fantastiske faciliteter såsom kurbade, saloner, tennis, pooler i olympiske størrelser (plus vandland som udendørs faciliteter), ernæringseksperter og fantastiske personlige træner. De tilbyder også eksklusive online vægtløse programmer som 60 dage udfordring, og de bruger temaet Total til at dele nyheder, opskrifter og andre ressourcer med deres medlemmer.

Barrio Restaurant & Tequila Bar

Barrio: Total WordPress-tema

Barrio er en køkken i Latinamerika og tequila bar, der bruger Total til at styre deres online tilstedeværelse. De har tilføjet gallerier, placeringer, menuer, reservationer, catering og sociale links alt ved hjælp af de indbyggede samlede sidebygningsmoduler.

Vista udendørs

Vista Outdoor: Total WordPress-tema

Vista Outdoor er en børsnoteret designer, producent og marketingmedarbejder af produkterne til udendørs sports- og rekreationsprodukter. Baseret i Farmington, Utah, arbejder de med kendte mærker som Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak og Redfield blandt mange andre. Vista vælger at dele alle deres nyheder, SEC-information, community outreach-programmer og mere via deres fantastiske tilpassede websted, der er bygget med Total WordPress-temaet.

Punch Pizza

Punch: Total WordPress-tema

Punch Pizza (hjem til nogle lækker autentisk napolitansk pizza i den store delstat Minnesota) stoler på alt for deres ansættelsesside. Du kan tjekke deres brugerdefinerede skyderen, åbne positioner, karrierevejdiagram og mere alt sammen bygget med Total (plus du kan endda ansøge om et job, hvis du er på markedet).

Levetidstræning: Core 3

Lifetime Core3: Total WordPress Theme

Life Time (som vi nævnte) er et af de førende fitnesscentre i Nordamerika, og de valgte Total til deres Core 3-træningsprogram. De brugte Total til at oprette en fantastisk destinationsside til deres træningsprogrammer med dejlig baggrund i fuld bredde, brugerdefineret typografi, brugerdefineret blog og mere.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Total WordPress-tema

Mød Gavin Kaysen – en prisvindende kok, der har det, der skal til for at køre gourmetrestauranter, leder Team USA i den internationale kulinariske konkurrence Bocuse d’Or og er semifinalist for James Beard Foundations bedste nye restaurantpris.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Samlet WordPress-tema

Kendall Commercial er et lokalt kommercielt ejendomsselskab i de to byer Minneapolis – Saint Paul. De har draget fuld fordel af Total’s letbyggemoduler, sidefod, der kan tilpasses, kontaktformularstøtte og tilpasset posttype til portefølje.

Mazina

Mazina: Total WordPress-tema

Mazina er et fotoalbumproduktionsfirma, der bruger innovative FlexBind-teknologier til at skabe bedre albums til at vise dine fotos. Denne familieejede virksomhed valgte Total for at markedsføre deres produkter og voksede deres forretning online.

MUVE

muve: Total WordPress Theme

Muve er et sundhedsstyringsselskab, der fokuserer på behovene hos fælles udskiftningspatienter. De arbejder med kirurger, medicinske faciliteter og patienter for at strømline og optimere hele processen. Da de så meget fokuserer på at tilbyde det bedste til patienter, bruger de selvfølgelig det magtfulde Total-tema til deres websted.

Abdo Zoom

Abdozoom: Total WordPress-tema

Abdo Zoom er en online ressource for børn, der lærer at læse de undervisere, der underviser dem. Dette er en meget tilpasset version af Total WordPress-temaet og er et fremragende eksempel på, hvad en talentfuld udvikler kan gøre med en smule tilpasset kode (check de tilpassede faneblade folk).

Og det er kun en håndfuld af de fantastiske websteder, der bruger Total WordPress-temaet! Har du oprettet et fantastisk websted med vores tema, der ikke er på listen? Efterlad et link i kommentarerne herunder. Vi ville elske at se dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map