WordPress 4.3 frigivelse og nye funktioner

Glad 18. august! Jeg er sikker på, at du ikke vidste, at i dag ville blive en så spændende dag, hvor du vågnede op (medmindre du selvfølgelig er en WordPress-junkie). WordPress version 4.3, kode kaldet “Billie,” blev droppet i dag, og den leveres med en masse alle nye, supercharged funktioner. Så lad os tage et kig!


Nye Customizer-funktioner og -indstillinger

Jeg er sikker på, at du alle kender og elsker det live-tematilpasning, som WordPress introducerede tilbage i version 3.4 – det er bare blevet bedre. Der er nye funktioner såvel som nogle gamle indstillinger, som alle er flyttet til den brugervenlige brugerdefinerede.

Valg af stedssymbol i WordPress Customizer

site-ikon-Customizer

Webstedsikoner (eller favoritter, som nogle af jer kalder dem), er blevet føjet til deres egen “Site Identity” -fane med Customizer. Upload simpelthen dit billede (512 × 512 pixels) venligst) til at blive brugt som dit websteds ikon på faner og når det gemmes på hjemmeskærme på mobiltelefonen. Åh, og dit webstitstitel og tagline kan også findes her nu for nem peasy brand management.

Menuer og menupositioner i WordPress Customizer

Menuen-Customizer

Menuer er en vigtig del af ethvert websted – de er bogstaveligt talt den måde, gæsterne navigerer på dit websted. Nå, nu kan du også fjerne dem fra Customizer. De fungerer ligesom den gamle menusafdeling. Klik bare på knapperne “Tilføj varer” for at vælge indlæg, sider, kategorier, brugerdefinerede links og mere for at tilføje til din menu. Du kan stadig trække og slippe emner for at sortere og indlejre dem til drop-downs.

Nye stærkere adgangskoder (som standard)

stærkere-adgangskoder

Stærke adgangskoder er en vigtig sikkerhedsnødvendighed. Vi blev stooket, da WordPress 3.7 gjorde det lettere at se, om du brugte en stærk adgangskode, men med det nu at oprette dit skøre kodeord er endnu lettere. Naviger blot til din brugerprofil, rulle ned til adgangskodedelen og klik på knappen for at generere en ny adgangskode. Ta-dah! Et kodeord, du (og hackere) aldrig vil huske ��

Nyligt forbedrede genveje til hurtig redigering

Nogle gange er du knust for tid … eller måske er det hele tiden. For at give dig en hjælpende hånd har WordPress integreret nogle smukke stjernegenveje for at fremskynde oprettelsen af ​​dit indhold. For eksempel, hvis du går foran en tekstlinje med ## sådan:

quickedits-1

Og klik derefter på Enter, der sker noget magisk. Din ## omdanner den linje med tekst til en H2-overskrift!

quickedits-2

Alvorligt, ren magi. Her er en hurtig gennemgang af nogle af de nye genveje, der hjælper din med at blive WordPress-strømbruger:

 • ## for H2-overskrifter
 • ### for H3-overskrifter
 • #### for H4-overskrifter
 • ##### for H5-overskrifter
 • ###### for H6-overskrifter
 • * eller – for punkttegnede lister
 • 1. eller 1) for nummererede lister
 • > til blockquotes

Kommentarer til sider deaktiveret

kommentarer-off

Ok, lad os være ærlig, hvor mange af dine sider vil du faktisk have, at folk kommenterer? Sandsynligvis ikke mange – du vil hellere folk kommentere dine blogindlæg. Nå behøver du ikke bekymre dig om det – kommentarer og trackbacks / pingbacks deaktiveres automatisk på nye sider. Hvis du vil aktivere dem, skal du blot markere afkrydsningsfeltet og gemme din side.

enable- diskussion

Bemærk: Hvis du af en eller anden grund ikke ser metoden til “Diskussion” under dit indhold, skal du aktivere det ved at klikke på fanen “Skærmindstillinger” i øverste højre hjørne af din skærm og markere afkrydsningsfeltet for diskussion.

Nyt redigeringslink på indlæg og sider

handy-edit-link

WordPress handler om at være let, så de har gået foran og tilføjet et “Rediger” -link til indlæg og sider for at gøre det lettere for dig at styre din tid. På denne måde, hvis en læser sender dig et link til en skrivefejl, behøver du ikke at søge gennem alle dine indlæg for at finde det, du har brug for. Klik bare på “Rediger” -linket for straks at blive transporteret til det specifikke posts back-endeditor.

Flere nye ting at elske

Ikke for at lyde som en infomercial, men vent – der er mere! Andre forbedringer inkluderer justeringer af adminens udseende (for eksempel blev header tags opdateret), Singular.php blev introduceret som en ny sideskabelon, der var en håndfuld opdateringer til multisite, der blev udført lidt oprydning (gammel kode til tidligere versioner af forrige tema og fri distraktion til skrivning blev fjernet) og andre ændringer for udviklere (f.eks. afskrivning af PHP4-stil konstruktører, get_transient () begrænsninger, API-ændringer osv.).

Afslutter

Jeg er sikker på, at jeg har gået glip af noget, så check ud officiel WordPress-udgivelse post og WordPress 4.3 Core side for at se, hvad der ellers blev tilføjet. Fortæl os, hvilke funktioner du er interesseret i, eller hvilke ikke du har. Bare skriv en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map