WordPress 3.9 er her: Hvad man kan forvente ved opdatering

Andrew Nacin annoncerede netop frigivelsen af anden frigørelseskandidat WordPress 3.9, og netop i dag WordPress 3.9 “Smith” blev løsladt.


Som med alle større opdateringer af WordPress tilføjer 3.9 nye funktioner til WordPress-platformen. Jeg tog frigivelseskandidaten til et spin for at se, hvad vi kan forvente af denne kommende udgivelse.

Widget-forhåndsvisninger tilføjet til WordPress Theme Customizer

Tematilpasseren blev føjet til WordPress i version 3.4 i juni 2012. Det var en fantastisk tilføjelse til WordPress-platformen, men jeg fandt det altid begrænsende. Mens du kunne få vist et nyt temas farver og ændre menuen og overskriftsbilledet; du kunne ikke tilføje widgets.

Dette betød, at du ikke kunne udfylde widgetzoner såsom sidebjælken med data. Derfor viste eksempelvisningen normalt en kolonne med indhold i stedet for to.

WordPress 3.9 adresserer denne begrænsning med en ny forhåndsvisning af live widget.

Eksempler på live widget til WordPress

WordPress tilføjer et menupunkt for hver widgetzone på dit websted. Når du klikker på knappen “Tilføj en widget”, glider et panel fyldt med alle tilgængelige widgets ud til højre. Du kan også søge efter widgets gennem panelet.

Når du tilføjer en widget på denne måde, vises den med det samme i eksempelvisningsområdet.

Tilføjelse af en widget i tematilpasseren

Widget-previewing fungerer godt i praksis. For mig har det endelig gjort customizer til et praktisk værktøj, som jeg vil bruge på mine websteder.

Denne nye funktion blev importeret til kernen fra et plugin med titlen Widgettilpasning. Jeg anbefaler, at du prøver plugin-ud, hvis du vil have en sneak-preview på, hvordan den nye widget-previewer fungerer.

TinyMCE

Open source WYSIWYG editor TinyMCE, ellers kendt som WordPress-visuelle editor, er blevet opdateret til version 4.0.21.1.

Som en person, der deaktiverer den visuelle editor, når jeg skrev, var det ikke oprindeligt for mig klart, hvad der var ændret.

Der ser ud til at være en lille ændring i ikonerne, der er anført i den visuelle editor. Dette er et skærmbillede af den visuelle editor i WordPress 3.8.

Gammel version af TinyMCE

Dette er et skærmbillede af den visuelle editor i den kommende version af WordPress 3.9.

Ny version af TinyMCE

Fra øverste række kan du se, at der er tilføjet et nyt ikon efter anførselstegn. Når du klikker på dette nye linjeikon, kan du tilføje en vandret linje til dit indhold.

Jeg troede oprindeligt, at muligheden for distraktion gratis skrivning var blevet fjernet helt fra WordPress. Ved nærmere undersøgelse er ikonet for redigering af distraktion imidlertid simpelthen blevet flyttet helt til højre for redaktøren. Dette ser ud til at være et mere praktisk sted at vise dette ikon, da det ikke bruges til at ændre indhold.

Fuld skærmbillede af Visual Editor

Du kan se, at ikonet for “Indsæt fra Word” er fjernet fra den nederste række. Nu kan du kopiere indhold fra Word ved blot at kopiere og indsætte og ikke bekymre dig om uønsket stylingkode, der bliver kopieret over. Du kan fjerne formatering helt ved at aktivere indstillingen “Indsæt som tekst”.

Installation af nye WordPress-temaer

WordPress har også fornyet det nye temainstallationsområde. I WordPress 3.8 viste hovedsiden en søgelinje med et funktionsfilter nedenunder for at gøre søgninger mere nøjagtige.

Gammel måde at installere nye temaer på

Ting ser meget pænere ud i WordPress 3.9.

I stedet for bare at blive vist på søgesiden, er søgefeltet flyttet til navigationsmenuen og vises nu på alle sider. Dette er helt klart en mere praktisk løsning.

På samme måde er muligheden for at uploade et tema flyttet fra hovedmenuen og placeret til højre for teksten “Tilføj temaer” øverst på hver side. Menupunktet “Nyeste” er også omdøbt til “Seneste”, og den for nylig opdaterede side er erstattet af en side til populære temaer..

Ny måde at installere nye temaer på

Funktionsfilteret er blevet fjernet fra hovedsiden og flyttet til sin egen unikke side. Indstillinger vises nu lodret snarere end vandret.

Filtrering af WordPress-temaer

Det nye layout af temainstallationsområdet ser meget bedre ud, fordi der vises skærmbilleder på startsiden. Forhåbentlig roterer WordPress de fremhævede designs regelmæssigt, så de samme designs ikke fremmes hele året rundt.

Video- og lydafspilningslister

Gallerier viste sig at være meget populære hos WordPress-brugere. WordPress har udvidet dette koncept ved at tilføje en mulighed for afspilningslister til lyd- og videofiler.

Det fungerer nøjagtigt på samme måde som at tilføje fotografier til et galleri. Hvis du uploader lyd eller video, vil du se en ny mulighed for at oprette en afspilningsliste.

Oprettelse af en lydafspilningsliste

Som sædvanligt giver WordPress dig mulighed for at redigere titel, billedtekst og beskrivelse af uploadede filer. Beskrivelsen indtastes automatisk for lydspor ved at trække data fra ID3-tags.

Oprettelse af en lydafspilningsliste

Den sidste side giver dig mulighed for at arrangere rækkefølgen af ​​dine numre eller videoklip. Afspilningslister kan vise en sporliste med kunstnerens navne og visningsbilleder.

Redigering af en lydafspilningsliste

Du kan se en forhåndsvisning af din nye spilleliste direkte fra den visuelle editor. Jeg var forbløffet over, hvor flydende lydafspilleren var, og hvor hurtigt den skiftede mellem sporvalg.

Forhåndsvisning af en lydafspilningsliste

HTML5 Gallerier og billedtekster

WordPress har tilføjet HTML5-versioner af galleri og billedtekstmærker. De har også udført nogle mindre stylingjusteringer af, hvordan billedtekster håndteres.

HTML4 tilføjede tidligere ti pixels i bredden til billeder med billedtekster. De har fjernet disse pixels og også fjernede billedtekstformater i redaktøren.

Skærmbillede nedenfor viser, hvordan billedtekster ser ud ved hjælp af HTML4.

Billedtekster ved hjælp af HTML4

Dette skærmbillede viser, hvordan tingene ser fremad ved hjælp af HTML5.

Billedtekster ved hjælp af HTML5

Og resten …

Som sædvanligt introducerer WordPress 3.9 en masse ændringer, der vil påvirke udviklere, herunder:

Du kan se en backlog med alle de funktioner, der er tilføjet, og rettelser, der er anvendt, ved at læse WordPress Core blog. Hvis du synes om at prøve den seneste version af WordPress i et testmiljø, kan du gøre det ved at installere WordPress Beta Tester plugin.

WordPress 3.9 er officielt ankommet. For dem af jer, der ikke har automatiske temaopdateringer aktiveret, skal du huske at opdatere manuelt til WordPress 3.9, eller ved lejekontrakt skal du sørge for det opdatering til WordPress 3.8.3 da den adresserer en fejl, der findes i 3.8.2.

Tak,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map