Udgivelse af WordPress 4.9: Nye funktioner, du vil elske

Udgivelse af WordPress 4.9: Nye funktioner

Det er midten af ​​november, og vi går op til hvad der måske kan være en af ​​de største Cyber-salg-uger i WordPress-historien (salget af Black Friday og Cyber ​​Monday er allerede i gang). Og som om det ikke er nok til at være begejstret for, faldt WordPress bare 4,9, og vi kunne ikke vente med at vise dig, hvordan det var da vi opdaterede. Så uden videre mød WordPress 4.9, mere kærlig kaldet “Tipton.”


Customizer Kladder og planlægning

WordPress 4.9 Customizer Udkast og planlægning

En funktion, som vi er glade for at gøre brug af, er de nye indstillinger for Customizer Drafts & Scheduling. Når du nu bruger live-tilpasseren, kan du gemme ændringer som en udkast, hvilket er yderst nyttigt, når du arbejder på en webside-redesign. På denne måde kan du teste forskellige farver, skrifttyper, layouts eller andre tilpassede indstillinger, der er inkluderet i dit tema lige på dit live site uden at skulle forpligte sig til ændringen med det samme. Bare gem og kom tilbage for at gennemgå dit design senere. Bare rolig, hvis du glemmer at gemme – WordPress gemmer automatisk udkast, så hvis du ved et uheld lukker dit vindue, skal du kunne

Muligheden for at være lige så nyttig som kladder tidsplan en designændring. Dette er en fantastisk måde at planlægge og tilføje salgsfremmende aktiver, salgsbannere eller sæsonbetonede annoncer til dit websted. Gør dine redigeringer enkle, og planlæg derefter dagen og klokkeslættet for at få dit nye design til at gå live.

Opgraderinger af kundesamarbejde

Gode ​​nyheder til designteams, WordPress 4.9 tilføjer også nye funktioner til at gøre samarbejdet endnu lettere. Den første er tilpassning af lås mens du foretager ændringer. På denne måde kan et andet teammedlem ikke blande sig i din kreative proces.

Den anden er en nem at dele link til brugerdefineret preview valgmulighed, når du gemmer dit kladde. Bare kopier og indsæt linket i dit team Slack eller gruppe-e-mail for at få input.

Temaer via Customizer

En anden funktion, som vi ønskede at røre ved, var det faktum, at du nu kan forhåndsvise og installere mere end 2.600+ gratis temaer fra WordPress.org-depotet lige fra tilpasseren. Dette er en fantastisk funktion, specielt når du først opretter din hjemmeside eller blog med WordPress.

Nye & opdaterede widgets

WordPress 4.9 Galleri-widget

Denne WordPress-opdatering tilføjer en ny Galleri-widget du kan bruge i sidebjælker, sidefødder og andre widget-klare områder. Dette er en fantastisk måde at fremvise funktioner på projektbilleder, personale fotos eller virkelig noget andet.

WordPress 4.9 Galleri-widgetindstillinger

Widgeten fungerer ligesom almindelige WordPress-gallerier. Klik blot for at vælge billeder, du gerne vil tilføje plus sæt indstillinger til link, kolonner, bestilling og størrelse. Husk at gemme, når du har indsat dit galleri for at se det live på dit websted.

WordPress 4.9 Tekst-widget

Alle andre bemærkelsesværdige ændringer blev foretaget forbedring af tekst widget, som nu understøtter oEmbed media og og analyserer kortkoder. Hvad betyder det for dig? Nå, du kan hurtigt tilføje YouTube-videoer, SoundCloud-podcasts, Polldaddy-undersøgelser, Tumblr-indlæg, Spotify-musik eller enhver anden WordPress-understøttet oEmbed medier til et widgetområde ved at indsætte linket i en tekstwidget (du kan bruge den praktiske indføringsindstilling for medier, hvis du vil). Eller hvis dit tema (eller eventuelle plugins) inkluderer kortkoder, skal du nu kunne bruge dem i dine widgets.

Forbedringer ved ændring af temaer

Har du nogensinde mistet dine widgets, eller havde menuer ikke tildelt fra lokationer, da du skiftede temaer? Dette var et almindeligt problem, som brugere løb ind i, når de opdaterede deres webstedsdesign, men med WordPress 4.9 er det nu fortiden!

WordPress vil nu gøre det bedst at opretholde menuplaceringer og widgetområder baseret på lignende ID’er og navngivning. Så ideelt set forbliver dine “Top” og “Main” menuplaceringer, når du skifter fra et tema til et andet. Dette antager, at begge temaer bruger lignende menuplaceringer eller det samme antal menuplaceringer (da WordPress vil forsøge at tildele menuen fra den første placering i henhold til dit gamle tema til den første menuplacering i dit nye tema). Tilsvarende skal sidepanel-widgets forblive i din sidepanel og sidefods-widgets i din sidefod (igen – forudsat at der findes lignende placeringer).

Editorforbedringer

Den seneste version af WordPress leveres også med nye og forbedrede opdateringer til kodeeditoren (selvom vi personligt anbefaler stærkt imod at bruge redigeringsprogrammet, da virkelig alle ændringer skal foretages via et tilpasset underordnet tema for at sikre, at dine redigeringer forbliver, når du opdaterer dine temaer og plugins).

Forbedringer af WordPress 4.9 Editor

Hvis du bruger Editoren til at foretage ændringer, vil du være glad for at vide, at den nu understøtter CodeMirror som formaterer din kode som de fleste større kodeditorer. Denne opdatering integrerer forbedret formatering, autofuldførelse og live syntaksfejlmeddelelse. Denne nye funktionalitet kommer også med udviklernes mulighed for at aktivere CodeMirror i plugins.

Mere for udviklere

Som altid foregik der flere ændringer under hætten så at sige. Dette inkluderer customizer JS API forbedringer, -en MediaElement.js-opgradering til 4.2.6, REST API-opdateringer til genstande såvel som mærke nye roller og evner. For en fuld nedløb skal du huske at læse den officielle dev-noter fra Make WordPress Core trac.

Over til dig

Det var det, vi spillede med i WordPress 4.9. Vi er bestemt mest glade for at bruge skræddersyet planlægning, især med feriesalg og kampagner lige rundt om hjørnet. Men hvad med dig? Hvilke funktioner kan du lide i 4.9? Fortæl os det nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map