Tillykke med fødselsdagen WordPress: Årsager til at vi elsker dig

Tillykke med 11 års fødselsdag WordPress! Bliv større og dårligere for hvert år WordPress forbedres konstant – både det er koden og livet for alle dem, der bruger dette fantastiske CMS. Så til ære for WordPress ‘fødselsdag (og ud af nysgerrighed) spurgte jeg, hvorfor folk synes, at WordPress er så fantastisk. Fortsæt med at læse for at se, hvad WordPress-fagfolk synes, og hvorfor de elsker WordPress.


Hvorfor vi elsker WordPress

Carrie Dils

Hvordan jeg elsker WordPress … lad mig tælle måderne! �� Kort sagt elsker jeg at jeg kan tjene til livets ophold med WordPress. Der er et så bredt økosystem af brugere, produkter og tjenester, at enhver med tilbøjelighed kan opbygge en god forretning på WordPress.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki

WordPress gør det nemt at oprette websteder. Du kan have et fuldt funktionelt websted ved udgangen af ​​dagen! Bortset fra det er platformen ret udvidelig, idet du kan få et plugin til næsten enhver tænkelig funktion. Hvad mere er, WordPress er kærligt designet, hvilket giver os en CMS-platform, der er smuk, superhurtig og SEO-venlig. WordPress er simpelthen fantastisk! Der er så mange gode ting at sige om WordPress, at jeg muligvis ender med at skrive et helt indlæg, så jeg stopper bare der.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma

Jeg har brugt WordPress i 3 år eller deromkring, og jeg nød altid at bruge det. Jeg har prøvet adskillige andre indholdsstyringssystemer i fortiden, men elskede WordPress på grund af dets enkelhed, let at bruge interface, let tilpasning og et stærkt samfund. Jeg har aldrig været vidne til nogen anden platform med et så stærkt samfund.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom

Det, jeg elsker ved WordPress, er åbenheden i samfundet og det faktum, at alle er glade for at lære af hinanden og bidrage tilbage til WordPress-projektet. WordPress har virkelig formået at anvende “open source” -ethosen til sit fulde potentiale og i en enorm skala, hvilket ikke er en lille opgave.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson

WordPress er hurtigt at installere, let at bruge og seriøst bemyndigende: WordPress er et absolut fantastisk – og for ikke at nævne smukt – værktøj, der giver millioner et let tilgængeligt middel til at komme ind i verdenen af ​​onlineudgivelser med minimal ståhej! Kort sagt revolutionerer WordPress onlineudgivelse – det er så enkelt!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez

Nå, jeg elsker WordPress, fordi det er meget let at bruge til både bloggere og udviklere. Med masser af plugins og temaer til rådighed til at finpusse WordPress og bruge det til at oprette enhver form for websted. Et stadig voksende samfund dedikeret til WordPress hjælper os med at få nye venner fra hele verden, som vi kan dele vores viden med og bede om hjælp. Jeg er imponeret over hvor meget WordPress der er sket frem til nu, og jeg forudser, at WordPress går endnu længere.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling

Hos HelpForWP.com udvikler vi plugins til WordPress, vores team har også bygget websteder baseret på WordPress i næsten 5 år.
Hvorfor elsker vi det? Fra et udviklers perspektiv skyldes det, at det er så tilgængeligt. API’erne er klare og enkle at bruge, bevæbnet med Codex en ny udvikler kan komme i gang på kort tid. Men det er ikke kun kodebasen, “tilgængelige” ringer også for samfundet. Jeg elsker det faktum, at jeg kan nå ud på twitter til udvikleren af ​​et plugin eller et tema, stille et spørgsmål eller give dem feedback – det er fantastisk!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas

For mig udmærker WordPress sig i, hvordan det letter og tilskynder til omfattende tilpasning. Det giver plugin-udviklere mulighed for let at bruge deres kreative kræfter og hurtigt skabe nogle ret magtfulde ting. Du kan se dette gennem det store antal WordPress-plugins derude, og udvikling er ikke udelukkende for fagfolk. Tværtimod er nogle af de mest nyttige WordPress-plugins blevet oprettet af hobbyister. Dette aktiveres af det faktum, at WordPress-samfundet er en af ​​de mest generøse og talentfulde i verden i dag; denne venlige samfundsatmosfære har virkelig bidraget til at gøre WordPress attraktiv for udviklere og ønskeligt at bruge til bloggere. På toppen af ​​dette er WordPress ikke kun et CMS for udviklere; det er omhyggeligt udformet til at være let at bruge for mennesker fra alle samfundslag, uanset om de kender kode eller ej. Dette er grunden til, at det, efter min mening, fortjent er blevet verdens foretrukne blogging-platform. WordPress-mottoet, ‘Code is Poetry’, demonstrerer, hvordan WordPress er drevet af lidenskab og et ønske om fremragende karakter; WordPress-projektet sigter ikke mod nogen monetær eller virksomhedsmæssig mål, det sigter mod perfektion. Dette er ekstraordinært, hvilket viser, hvorfor WordPress virkelig er et vidunder på Internettet.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer

Hvor starter jeg? Jeg er ikke sikker på, at jeg kunne give et enkelt svar! Jeg er dog sikker på, at du får svar fra folk om alt det mest indlysende: det enorme antal tilgængelige temaer og plugins, brugervenlighed, awesome community og så videre. Så jeg vil prøve noget lidt anderledes: Jeg elsker WordPress, fordi det giver så mange muligheder for folk, der ønsker at tjene penge online. Personligt set har jeg skåret ud en karriere som WordPress-blogger (blandt andet), og alle mine websteder kører på WordPress. Der er lige så mange muligheder – som forfatter, designer, udvikler, programmør … listen fortsætter bare, fortsætter. WordPress er en økonomi i sig selv!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos

Tilbage i 2007 måtte jeg vælge et lille CMS til mine kunders websteder. Dengang skulle WordPress kun støtte blogs, men selv da var det langt fra sandheden. Mange kunder er tilfredse med deres indholdsstyringssystem, og selv i dag opgraderer de fleste af deres websteder af sig selv. Spol frem til 2014 og som en premium WordPress-temaudbyder må jeg sige, at WordPress fuldstændigt ændrede mit liv. Det ser ud til, at det også har ændret vores kunder på over 16000+ kunder. Hvordan er det muligt IKKE at elske WordPress?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon

Jeg elsker WordPress for dets alsidighed. Selvfølgelig er det let at installere og nemt at bruge, selvom det også er mange andre indholdsstyringssystemer. Den store mængde plugins og temaer, der er tilgængelige for WordPress-platformen, lægger den over dens konkurrence. Det er grunden til, at WordPress er så populær. Der er meget lidt, det ikke kan gøre. Derfor bruger jeg det til så mange projekter.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston

For mig er WordPress for websteder, hvad opdagelsen af ​​varphastighed ville være for rumrejser. Det fremmer websteder videre, hurtigere med et verdensomspændende team af udviklere, der ser ud for sikkerhed og brugervenlighed – og det er gratis tilgængeligt for enhver! WordPress fungerer til så mange ting på så mange forskellige brugerniveauer: websteder, apps, medlemskab, online butikker. Som udvikler elsker jeg at bygge apps og projekter ved hjælp af WordPress, fordi det har en enorm vifte af gennemtænkte værktøjer, der fremmer produktionen og giver mig en måde at komme fra punkt A (en idé) til punkt B (udførelse af denne idé ). Handlingerne og filterkrogsystemet er virkelig forbløffende og giver mulighed for så meget innovation uden at forstyrre det, som andre udviklere bygger sammen med dig.
~ Phil Johnston
Chris Robinson

Der er et par hovedårsager til, at jeg ELSKER WordPress, dens open source, det fantastiske samfund og biggie – det har givet mig mulighed for at stoppe med at arbejde for “Manden” og skære min egen vej.
~ Chris Robinson
Kyla Glover

WordPress er en fantastisk platform for ethvert brugerniveau, og hvad jeg elsker er hvor styrkende det er. Alle kan bygge et websted med WordPress. Og oven på det kan enhver starte en virksomhed med WordPress. Det fungerer for hvert budget. Det er uendeligt fleksibelt (bare installer et par plugins). Og det bliver altid bedre med hver opdatering. Så der er virkelig ingen grund til ikke at starte et websted, når WordPress gør det så ubesværet.
~ Kyla Glover
AJ Clarke

Det er hårdt – der er så mange grunde! Det er gratis, så det er dejligt at starte, det forbedrer sig altid, og som udvikler er det meget hurtigere at oprette websteder, der bruger WordPress som en ramme. Plus det er i konstant udvikling – det startede som bare en blogplatform, men nu kan du køre fulde e-handelswebsteder, fora og gøre meget mere alt sammen med WordPress.
~ AJ Clarke

Din tur

Så hvorfor elsker du WordPress? Bare lad en hurtig note i kommentarerne nedenfor – jeg vil meget gerne vide dine grunde!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector