Kære dagbog: Et brev fra WordCamp San Francisco

Kære dagbog,


Dette var min første gang at tage til WordCamp San Francisco. Jeg hørte, at det var “moderskibet” af WordCamps og blev ikke skuffet. Gange i Mission Bay Conference Center var højt med brummen af ​​spænding og god samtale – der var cirka 800 WordPress-campister der!

Men inden jeg begynder på WordCamp, lad mig tage op og fortælle dig en ting om torsdag aften. WordCamp-arrangørerne (rådgivere?) Var vært for en modtagelse for talere på Automattic kontorer (disse kontorer er fantastiske, men mere om det senere). Lige væk fra flagermus måtte jeg møde Matt Mullenweg (swoon!) Og takke ham for at have skabt et produkt, der gør mig i stand til at tjene til livets ophold. Han er meget zenagtig og ydmyg. Hvis du aldrig har hørt ham tale, skal du gå til kassen State of the Word 2013-samtale. Når du er færdig med at læse dette, selvfølgelig.

Okay, næste gang vil jeg fortælle jer alt om:

Sessionerne

Hvis du nogensinde har været i et WordCamp (ja, selvfølgelig har du ikke – du er en dagbog – men humoristisk mig) … ja, det er en kæmper at skulle vælge mellem tre eller fire fantastiske sessioner i en tidsspalte. Årets lejr indeholdt kun to spor: et til Udviklere og designere og den anden for Brugere & iværksættere.

Jeg endte med at opdele min tid temmelig jævnt mellem de to, hoppe frem og tilbage afhængigt af sessionens emne og sommetider ønskede jeg kunne bi-lokalisere (tak og lykke til WordPress.tv hvor sessionerne lever videre)!

WordCamp-session

Mark Jaquiths session

Udvikler / designer-sporet var tungt med temaemner, som internationalisering, inspirerende design og pro-tip til temaudviklere. Brugeren / iværksætter-sporet var heller ikke til det hjerte. Jeg lærte om BuddyPress og MultiSite, tip til at arbejde på et projekt med partnere uden teknik og måder at bidrage til WordPress-samfundet (et emne, der er nær og kært for mig!).

Du har måske spekuleret på, hvorfor jeg var i den taler-modtagelse … Nå, jeg var nødt til at tale om Samarbejde og konkurrence. Her er bundlinjen: Vær god, hjælp med at udjævne andre og vær konkurrencedygtig på en måde, der skaber bedre produkter til dine kunder.

Folket

WordCamp-venner

Foto med tilladelse fra Raquel Landefeld

Samlingerne var informative og alt sammen, men den virkelige magi ved WordCamp skete i gange og omkring frokostborde. Så mange helte beundrer jeg i WordPress-samfundet i EN LOCATION. Plus, så mange venner, jeg ikke engang vidste, at jeg ville møde, men var glad for, at jeg gjorde det.

En lille samtale her, en stor hjulvender af en samtale der. Jeg mener, det vil tage nogen tid at behandle. Bare ved at holde mine ører åbne, hentede jeg nogle gode ting på værktøjer til brug (især til udvikling og implementering), arbejdsgangsproces (jeg skulle bruge versionskontrol, GIT OFF MY BACK), og ting, som jeg ikke engang vidste, at jeg behov for at vide, ligesom filosofien om, hvor et tema slutter og et plugin begynder.

Men dagbog, dette var ikke tid til bare at være en flue på væggen og lytte. Jeg gik lige op og præsenterede mig for mennesker, som jeg gerne ville møde Pippin Williamson, Siobhan McKeown, og Morten Rand-Hendriksen. De virker større end livet online, men i det virkelige liv er de bare seje jordnære mennesker.

Vil du vide hemmeligheden bag at udvide dit netværk? Deltag i en WordCamp!

Swag

Åh herregud, jeg kunne bygge en hel garderobe ud af WordPress t-shirts! Der var mindst Otte forskellige t-shirt-gaver af WordCamp-sponsorer (de fleste af dem var hostingfirmaer) plus den officielle WordCamp San Francisco tee. Og klistermærker? Der var nok til at dække min bærbare computer som et stort WordPress-klistermærke til kofanger.

WordCamp San Francisco Swag

En uges værdi af WordPress-t-shirts. Se, ma, intet vaskeri!

Næste gang jeg går på lejr, behøver jeg ikke engang at pakke skjorter. Medmindre alle sponsorer skifter det op og uddeler hat-gaver, i hvilket tilfælde jeg køber nogle nye skjorter.

Efterfesten

To hele dage med WordCamp-sessioner, og min hjerne blev udtaget. Jeg var klar til lidt FoU med mine nye lejrvenner. Når lørdagssessionerne var afsluttet, blev alle inviteret til de skinnende nye Automattic-kontorer på Hawthorne St. for at slippe løs.

WordCamp After Party

Foto med tilladelse fra Naoko Takano

Lad os tale om Automattic-kontorer i et øjeblik – området nedenunder har et fuldt designerkøkken (mad raid!), Et køleskab fyldt med alt hvad der kræves for at tænke smarte sind, et badeværelse, der føles som et yogastudio, et museum for t -shirts fra WordCamps fortid, og … få dette … en indendørs parkeringsplads!

Som om en etage af awesome ikke var nok, er der også en ovenpå. På anden sal er der klynger af sofaer og stole, der skal bruges til gruppearbejdsrum, masser af stikkontakter til opladningsenheder, og en Rock Band-opsætning til skøre jævn på mikrofonen. Åh ja, og et shuffleboard bord. Og en uendelig forsyning med koks. Pas på Matt, jeg flytter måske bare ind.

Foto brugt med tilladelse fra Jaki Levy (http://www.flickr.com/photos/jackomo/9381307959/in/photostream/)

Foto med tilladelse fra Jaki Levy

Okay, så tilbage til festen. Masser af åben plads til blanding, dans og pool-spil. DJ’en holdt melodierne pumpende, og velsigne dem, bartendere holdt drinkerne flydende. Der var endda WordPress-cupcakes til snack på. Alt i alt var det et godt tidspunkt at holde de gode forbindelser gående i en afslappet atmosfære.

Rygter siger, at der endda var et EFTER-efter-fest i en karaoke-samling. WordCampers ved, hvordan man kan have det sjovt.

Bidragets dag!

Fra 23:00 lørdag til 11 am søndag blev Automattic-kontorer omdannet fra festzone til større arbejdsplads. Dusinvis af udfoldelige borde blev sat op, og skraldespandere (BINS!) Af forlængerledninger blev bragt ud for at rumme de næsten 200 personer, der dukkede op for at hjælpe med at slå noget WordPress-samfundsarbejde ud.

WordCamp Bidragsdag

Foto med tilladelse fra Naoko Takano

Dette var ikke kun en “hack” -dag, der blev udført alle slags WordPress-arbejde, som at besvare supportspørgsmål, opdatere dokumentation og fikse trac-billetter. Hvis du var omkring WordPress.org på lørdag, har du måske bemærket den gryende aktivitet!

Alle blev opdelt i mindre teams og havde et specifikt supportområde. Det var sejt at se så mange forskellige færdighedsæt, der blev brugt sammen til at styrke WordPress-samfundet. I tilfælde af at du undrer dig over, hvordan DU kan blive involveret, her er en grunning.

‘Til næste gang

Alle gode ting skal komme til ende, inklusive dette års WordCamp, men det betyder ikke, at det sjove stopper. Jeg er inspireret og ophidset til at prøve de ting, jeg har lært og følge op med mine nye venner online.

Hvis du vil læse endnu mere fantastiske historier fra WordCamp San Francisco, kan du tjekke denne fantastiske samling af artikler eller søge efter #wcsf på Twitter.

Én ting til, før jeg logger ud … Du skal vide, at WordCamp San Francisco ikke er det eneste WordCamp der findes – der har allerede været 74 over hele verden i år! Du kan få scoop på det nærmeste WordCamp lige her.  Jeg håber at se dig snart!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map