Hvordan ser WordPress ‘fremtid ud?

WordPress's fremtid

WordPress’s fremtid er lys som tusind solskin på grund af mangel på en bedre simil. Når et kørsel af møllebloggingplatformen er, forvandles WordPress effektivt til en applikationsramme, der skyller undervisere og nykommere overalt på nettet.


For et stykke tid siden skitserede vi, hvordan WordPress blev til, og hvordan det voksede ud til et content management system (CMS), der driver over 75 millioner websteder, inklusive store navnemærker som CNN, Jay-Z og så meget mere.

I skrivende stund er WordPress temmelig den robuste platform, hvad der med ankomsten af ​​nye teknologier der, lad os se det, ser ud til at komme fra Sci-Fi-film. Hvis du undrer dig, slipper vi et par udtryk, der måske steger dine hjerner, men du skal ikke flygte væk.

Hold dig i stedet for, fordi det, vi har oprettet i dag, betyder alle slags gode ting for din WordPress-baserede virksomhed. Hvis du kigger dig rundt, er du helt sikkert nødt til at finde opvarmede diskussioner om dyr som WordPress Rest API, WP-CLI, Calypso og bagudkompatibilitet blandt andre.

Fremtiden for WordPress Beyond 2017

Dette er den slags ting, der kun giver mening for udviklere. Pokker, emner som WordPress REST API forveksler også skørheden fra mange udviklere, så vi skåner dig for den slags tortur. Det, vi deler i dag, er, hvordan de nævnte teknologier kan hjælpe dig med at opnå mere med WordPress.

Denne forudsætning åbner portene til en fremtid med WordPress, der aldrig er set før. Tag nu min hånd og lad os ringe til Ahn Wee, den hipster kinesiske klarsyn, der bor inde i hver krystalkugle. Vittigheder til side, lad os få fat på dette og gøre det med.

1. Forbedringer af WordPress Admin UI

For ikke så længe siden var WordPress-administratoren et øjeblik. Dette ved vi fra første hånd, fordi vi hoppede på den forbandede tidsmaskine og opdagede, hvordan WordPress admin UI har udviklet sig. Og selvom brugergrænsefladen (UI) ikke har noget på et værktøj som Ghost, er det meget forbedret.

Men hvad har fremtiden for WordPress i vente for os med hensyn til admin UI? Du gætte rigtigt, hvis du forventer, at WordPress-administratoren ændrer sig til det bedre. Hvis Calypso ikke er bevis nok, ved jeg ikke hvad der er.

Mine Jamaicanske venner ville være som, “fanden er Calypso mand?” Hvis du ikke har besøgt WordPress.com på et stykke tid, går du glip af det helt nye Calypso-interface. Har du ikke en WordPress.com-blog? Nå, Calypso gav WordPress.com blogs en ekstrem makeover med hensyn til admin UI.

fremtid for wordpress calypso

Det er smukt og superhurtigt for at sige det mildt (tilbage ved dit spøgelse), og du kan nemt og frit bruge Calypso til at administrere dine selvhostede blogs fra en central placering. Det eneste krav er, at du skal aktivere Jetpack og WordPress.com desktop-appen. Derefter igen kan du administrere dine selvhostede websteder fra din WordPress.com-konto.

Med Matt lystfiskeri for en mere brugervenlig oplevelse vil Calypso sandsynligvis gå over til selvhostede WordPress i fremtiden. Dette eller WordPress-designteamet kommer med et bedre brugergrænseflade, men hvorfor genfinde hjulet igen, når du allerede har det American Racing?

Under alle omstændigheder kan du forvente en forbedret WordPress-administrator, der er køligere og hurtigere end hvad vi har i øjeblikket. Dette kan kun bety store ting for din WordPress-forretning, blot fordi hastigheden er god. Der er også en tydelig mulighed for at se brugerdefinerede dashboards takket være REST API.

2. WordPress som en applikationsramme

WordPress Rest API

Jeg tror ganske stærkt på, at JavaScript- og API-drevne grænseflader er fremtiden for ikke kun WordPress men internettet. – Matt Mullenweg

Dette, sagde Matt ved State of the Word tilbage i 2015. I dag er det i høj grad en realitet, mere så med REST API, der er fusioneret til WordPress-kerne. Hvad er det med disse hårde ord hombre? Hvad er REST API? Og hvordan er det vigtigt, bede fortælle?

I sin mest basale form er REST API simpelthen kode, der giver dig mulighed for at sende og hente data fra WordPress uanset hvilket program du har. Dette betyder, at du kan bruge WordPress som en ramme til at administrere indhold til enhver webapplikation derude.

Hej til alle slags store muligheder for fremtidens WordPress-udvikler. Du kan opbygge mobile apps på WordPress lige så let som du bygger websteder. Du kan have indbyggede iPhone- eller Android-apps, der kører på WordPress, fordi – REST API.

Hvis du ikke havde nogen idé om, at det Calypso-dyr, vi netop har nævnt, blot er en brugerdefineret grænseflade, der kommunikerer med WordPress via – vent på det – REST API!

3. Kompatibilitet på tværs af platforme

WordPress & Javascript

Dette betyder også, at du kan oprette stærkt tilpassede WordPress-temaer og så meget mere. Kort sagt bringer REST API en masse muligheder til bordet, hvilket betyder, at fremtiden for WordPress blev endnu lysere. Forestil dig at bygge apps på hvilket programmetsprog som helst og bruge den kraftige WordPress-backend til at køre alt. Det lyder godt, rigtigt?

Den eneste ulempe er, som WordPress-udvikler, du skal oprette dine JavaScript-evner for at drage fuld fordel af REST API. Ja, WordPress vil stadig køre på PHP i fremtiden, men meget af front-end-udvikling afhænger af JavaScript.

Gutter, WordPress er ikke længere kun et CMS, det er nu en fuld applikationsramme, der kan gøre stort set alt. Matt, i en Reddit AMA, sagde:

Jeg synes, det (WordPress) er en god ramme for alt indholdsdrevet. For ting som messaging, der ikke kortlægger WPs datamodel, kan du stadig gøre det bare oprette nogle nye tabeller, ikke prøv at skodå det i standardtabellerne.

I slutningen af ​​dagen er REST API en fantastisk tilføjelse til WordPress-kernen, der betyder, at du ikke snart kommer nogen steder.

Går hurtigt videre …

4. Et større stykke af brugerbasen

Virale WordPress-websteder

WordPress giver en stor mængde websteder. Det er den mest populære applikationsramme (ja, dette lyder bedre end CMS) herfra til Mars og videre. Mange andre løsninger har brug for årtiers udvikling bare for at indhente.

Og med alle disse nye opdateringer, der falder hele tiden, kan du forvente, at flere og flere mennesker springer på WordPress-bandwagon. Selvfølgelig betyder fremtiden for WordPress en mere nybegyndervenlig platform, der woos alle overalt. Resultatet? Flere begyndere deltager.

Begyndere splittede ikke hår ved boarding, og udviklere overalt på nettet vil ikke længere tro, at WordPress kun er en blogplatform. Takket være REST API vil alle udviklere vide, at WordPresss uhæmmede styrke er ved deres beck og opkald, når som helst. Resultatet? Udviklere fra alle samfundslag deltager.

Spekulationer fra dem, eksperter, har det med, at WordPress vil have magt over 35% af internettet inden år 2020. Det er et enormt tal i betragtning af, at WordPress allerede kører 1 ud af 5 websteder i 2017. Har du brug for os til at fortælle dig, hvad en brugerbase for denne andel betyder for din WordPress-relaterede virksomhed?

Hvis du har brug for os til at holde dine hænder med hensyn til dette, betyder det masser af forretningsmuligheder, et større og bedre samfund og så meget mere. Community er en af ​​WordPress ‘stærke dragter, og drivkraften bag de fleste (hvis ikke alle) WordPress-produkter.

Den enorme markedsstørrelse og udviklingssamfundet omkring WordPress er to grunde til, at det er dejligt at basere din virksomhed omkring WordPress. – Muhammad Haris

5. Front-End Content Design

Visual Composer Frontend Editor

Med fremkomsten og populariteten af ​​WordPress sidebygere som Beaver Builder, Visual Composer og disse bygningsværktøjer (via Website Builder Insider), er det tydeligt, at der er en fraktion af WordPress-brugere, der er i front-end indholdsdesign. Tendensen er migreret til WordPress-temaer med den bedste levering med fuldblæst sidebygger.

Nu behøver du ikke kende en kodelinie for at piske smukke designs som en boss. Hvad siger dette om WordPresss fremtid? Vi kan forvente at se flere front-end bygherrer komme ind på markedet. Dette kan være fristående plugins eller builders, der er integreret i temaer.

Bortset fra det er det udfordrende at designe sider i den oprindelige WordPress-editor. Dette ændrer ikke, om du bruger den visuelle editor eller skifter til teksteditoren, hvor sidstnævnte kræver nogle kodningsfærdigheder. Med hvordan ting ser ud og for at holde de fleste nybegynder sane, kan WordPress muligvis sende med en indbygget sidebygger i fremtiden.

Nå, det ville ikke knække en knogle at oprette fantastiske sider lige fra WordPress. Og når flere udviklere tilpasser REST API og bliver opmærksomme på alle de fantastiske ting, JavaScript betyder for front-end, vil meget af designarbejdet skifte fra backend.

Dette betyder, at du ikke vil bruge timer på toppen af ​​timerne på at uddanne klienter, hvordan du ændrer en skrifttype her og nogle farver der. Det er alt godt, så længe vi overholder de bedste standarder og gør kodeopblæsning til fortiden. Oprettelse af træk og slip er ikke en stil, det er her for at blive.

6. Fokus på mobil respons og præstation

WordPress mobil klar

Når han blev spurgt om den største udfordring for WordPress, sagde Matt at gøre WordPress mere mobilvenligt er yderst vigtigt. Hans nøjagtige ord var:

Jeg synes, mobile er meget udfordrende, fordi det grundlæggende er på lukkede platforme.

Responsiv og mobil-første webdesign var uhørt for et par år siden. I en verden, hvor de fleste mennesker surfer på mobile enheder, har du ikke råd til at køre et stift websted. Alligevel er der virksomheder med websteder, der er så stive, som stive får.

WordPress-udviklere churn out responsive produkter i dag, og resultaterne er imponerende. Adgang til WordPress-admin fra en mobiltelefon er ikke nøjagtigt glat. Der er så lidt, du kan gøre på en mobilenhed.

Mere arbejde er nødvendigt på dette område, og jo mere lydhør WordPress bliver (især inden for de områder, der virkelig betyder noget), jo højere er adoptionstakten blandt mobilbrugere. Vi kan forvente, at WordPress bliver mere lydhør i fremtiden.

7. Ydeevne

WordPress hastighed

Med hensyn til præstationer har WordPress-teamet et stort fokus på stabilitet, brugervenlighed og hastighed. Eller som Matt udtrykker det:

Først og fremmest de vigtigste ting for en platform er stabilitet, hastighed og sikkerhed. For at gøre det godt skal du bruge muligheden for at skubbe opdateringer og rettelser så tæt på realtid som muligt. Og det skal arbejde på alle sprog. Brugergodkendelse, data og abstraktion af cache.

Han har også nogle råd til håbefulde tema- og pluginudviklere:

Design og brugervenlighed er vigtigere end nogensinde. Se en ven eller et familiemedlem prøve at bruge dit plugin fra start til slut, og det giver dig et væld af ideer til, hvordan du gør det bedre.

Desuden bruger WordPress plugin-drevet udvikling i den forstand, at nye funktioner først testes som plugins for at indhente feedback fra brugere. Dette giver masser af plads til opgradering af ydeevne, der kun betyder store ting for WordPress’s fremtid.

Når alt er sagt og gjort, er WordPress’s primære fokus at gøre platformen nyttig for den gennemsnitlige Joe, samtidig med at de tilbyder strømbrugere de værktøjer, de har brug for for at bøje rammerne, uanset hvor de ønsker. Det er hårdt, så vær venlig at give dit bidrag allerede.

8. WordPress understøtter flere sprog

WordPress-oversættelser

WordPress polyglots arbejder hårdt for at oversætte platformen til så mange sprog som muligt, og dette fortsætter i fremtiden. Flere temaer og plugins bliver oversættelsesklare i fremtiden for WordPress Ahn Wee ser ��

Hvis du ville elske at bruge WordPress på dit eget sprog, kan dette være din chance for at oprette WordPress, som du vil være stolt af at vise dine børn. Vi har dækket WordPress-oversættelse til, hvordan man kan bidrage til WordPress, så hold ikke tilbage.

9. Mere tilgængelighed

WP-tilgængelighed

Vi kan ikke udelade vores sanseskadede brødre og søstre, da de også udgør WordPress’s fremtid. Takket være API-drevne grænseflader har udviklere større frihed til at oprette en WordPress, der fungerer for brugere “… med sensoriske svækkelser, med muligheden for at slå specifikke tilgængelighedsfunktioner til og fra ved hjælp af JavaScript”- wpmudev.

WordPress har udgivet sin egen Håndbog om tilgængelighed men der er hundreder af andre open source-ressourcer til udviklere på nettet (som gratis WP Tilgængelighed plugin). Med disse værktøjer kan udviklere finpudse deres produkter for at være sikre på, at deres temaer og plugins kan bruges af alle. Et godt eksempel, hvis det samlede WordPress-tema, der integrerer nye tilgængelighedsfunktioner med hver opdatering (en af ​​de vigtigste grunde til, at University of Hawaii vælger at bruge Total).

Hvad ville WordPress-brugere gerne se i fremtidige versioner?

Vi kiggede rundt og fandt nogle interessante samtaler omkring WordPresss fremtid. Hver bruger vi stødte på er ret optimistisk med hensyn til WordPresss fremtid. Her er et par:

Jeg synes, at wordpress er fantastisk, men hvad der er nødvendigt for at sikre overlevelsesevne er en indbygget designeditor, der ligner nogle af plugins – som vc – for at blive en del af platformen. Wix / ss-vognen er en meget rentabel forretning, og wp truer deres kerneeksistens. – raybees

Så har vi …

Meget bedre brugeroplevelse, primært for begyndere sammen med meget bedre interoperabilitet mellem plugins / temaer / WordPress i sig selv, så vi ikke oplever hyppige webstedsstop efter webstedsopdateringer. – Ivica Delic

Og endelig…

WordPress-udviklingsfærdigheder er hurtigt ved at blive en af ​​disse kvalifikationer, der efterspørges højt, ikke kun fra kunder, men også fra potentielle arbejdsgivere. Flere og flere ser folk den store mulighed for at bruge WordPress som et ægte content management system. – Ed Nailor

Om WordPress’s fremtid siger Matt:

Du ved, det jeg stadig vender tilbage til, og det er lidt osteagtigt og lidt abstrakt, men WordPress kan virkelig være et operativsystem, ikke kun for internettet, men for det åbne web. En af de ting, som jeg elsker, når vi vokser, og når vi bliver mere succesrige og får mere af denne markedsandel, er at vi flytter nettet til at være mere åbent, bare ved at se de ting, der er indbygget i WordPress. API’erne, måden vi gør alt på, feeds. – Matt, WCEU, 2016

Noget at huske på

Bare smide det derude …

Mens jeg undersøgte dette indlæg, indså jeg, at der er så meget at lære om, hvordan WordPress fungerer. Dette betyder, at jeg er nødt til at gøre noget ved mine kodningsfærdigheder, og jeg råder dig til at gøre det samme, hvis du gerne vil dybere ned i WordPress.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du lære grundlæggende HTML og CSS. Find oven på det et JavaScript-kursus og lær dig selv op. Hej, glem heller ikke PHP, fordi det er det, der driver WordPress. Hvis du bare har brug for et WordPress-tema for at opsætte et forretningswebsted, anbefaler vi vores helt eget Total WordPress-tema.

Over til dig…

Dette er bare mine 2 cent. Vi vil meget gerne høre dine tanker om WordPress’s fremtid. Hvor kan du se WordPress i de næste 5 år? Endnu bedre, hvad ville du elske at se i den næste version af WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map