Hvordan man kan lykkes som WordPress-udvikler – Interview med David Rashty fra CreativeMinds

WordPress-samfundet er fuld af fantastiske mennesker, der laver fantastiske ting – blandt dem bloggere, frivillige og iværksættere. Jeg havde for nylig en chance for at tale med en af ​​disse uærlige WordPress-iværksættere: David Rashty, grundlæggeren af ​​CreativeMinds.


Grundlagt i 2008, CreativeMinds tilbyder WordPress-plugins, Magento-udvidelser og tilpasset udvikling til begge platforme. Rashty har over 20 års erfaring med at arbejde på ledende stillinger ved flere opstart, og kom sin vej til WordPress-samfundet på den typiske måde: blogging. En opstart, han arbejdede for, valgte WordPress som deres valg af blogplatform, og når de eksterne plugins, de brugte, ikke var op til at snus, endte de med at kode deres egne.

I dette indlæg vil jeg dele højdepunkterne i min samtale med Rashty (som jeg har redigeret let for længde og klarhed), inklusive hans anbefalede apps og hans kritiske tanker om det nuværende WordPress-pluginsystem.

1. Hvad Creative Minds handler om

CreativeMinds er firmaet bag plugins som CM Tooltip Glossary og CM Ad Changer. Hvad du måske ikke ved, er, hvordan virksomheden begyndte – og hvor meget arbejde der går i disse produkter. Her er hvad Rashty sagde:

Vores WordPress-forretning startede som sideprojekt, mens vi arbejdede med en anden satsning og voksede langsomt op til at være stor. Vi koncentrerer os om at udvikle unikke og stærke WordPress-baserede produkter, hvor vi mener, at løsninger enten ikke findes, eller ikke, som vi gerne vil have dem.

Vi investerer en stor mængde tid i hvert produkt ved at forsøge at give en vis merværdi i funktionalitet, hvilket gør UI og UX enkelt og intuitivt og udfører mange test, inden vi frigiver. Vi er altid de første kunder til vores produkter, som giver os muligheden for at forstå, hvad der mangler. Når vi frigiver, får vi en masse ideer og feedback fra vores brugere.

2. Hvordan deres team fungerer

Jeg troede, at denne bit var fantastisk, fordi den virkelig eksemplificerer online-forretning i vores tids globalisering. Rashty forklarede, at CreativeMinds-teamet er spredt over tre kontinenter:

Vores team er vokset i det sidste år og består nu af 15 personer (ikke alle arbejder på fuld tid). Vi er opdelt i flere teams: produkt, marketing, design, kundeservice og instruktionsdesign.

Vi er spredt omkring tre kontinenter. Vores udviklere er i Europa, mens markedsføring foregår i Israel og USA. Vi er dels virtuel og dels ikke. Vi har et kontor i Europa og et kontor i Israel, men nogle af vores teammedlemmer arbejder hjemmefra.

3. Hvilke programmer og apps han anbefaler

Det kan være en udfordring at styre et internationalt team – og håndtere de normale belastninger, belastninger og nødvendigheder i forretningen. For at holde alle på samme side bruger Rashty og hans team projektstyringsappen asana.

Her er en liste over flere andre programmer og apps, som Rashty fortalte mig, at han anbefaler:

 • Hjælp spejder til kundesupport
 • Moz til optimering af søgemaskiner (ud over Google Analytics)
 • Crazy Egg for at se, hvad kunder laver på CreativeMinds-webstedet
 • Monitis at spore serverydelse og pålidelighed
 • Google Dokumenter at hjælpe med planlægning og styring

4. Hvordan han genererer WordPress-plugin-ideer

At komme med ideer til plugin kan være den sværeste del af udviklingen. Rashty forklarede sin proces:

Ideer kommer fra kunder, vi interagerer med, og fra vores egne ønsker og drømme. Ikke alle viser sig at være meget succesrige. Vi har udviklet flere produkter, som vi kastede i affaldet eller genanvendt er en anden måde. Vi starter altid med et grundlæggende MVP (minimum levedygtigt produkt), som vi kaster ud for at se feedback og derefter begynder at vokse produktet. I øjeblikket arbejder vi på seks nye produkter. Jeg vil sige, at vi får halvdelen af ​​vores produktideer fra vores kunder og halvdelen internt.

5. Hvad han synes om den gratis plugin-model

En af de mest spændende dele af min diskussion med Rashty involverede hans synspunkter på den måde, WordPress-plugins i øjeblikket præsenteres og tænkes på. Han er meget kritisk overfor den gratis plugin-model:

At få brugere til at sætte pris på, at WordPress-produkter tager en enorm mængde tid og kræfter på at udvikle sig og endnu mere at støtte, er en udfordring. Nogle brugere mener stadig, at alle WordPress-produkter skal være gratis. Jeg tror, ​​at denne gratis model ikke fungerer: ud af de 30.000 plugins på WordPress.org er 95% ikke godt vedligeholdt eller skrevet i henhold til WordPress-standarder, hvilket skaber konflikter og problemer, når de først er installeret.

I hans ideelle verden ville premium-plugins spille en større rolle og modtage et større sted i lokalsamfundet:

Jeg synes, WordPress / Automattic burde ændre den måde, det fungerer og interagere med plugin-udviklere og støtte dem. Vi er en del af, hvad der gør WordPress til et så godt miljø, og vi er en del af WordPress-økosystemet… Jeg prøver at sige: hjælp os og støtt vores indsats.

Som eksempel giver Magento by AOL et gratis katalog, hvor enhver udvikler kan liste hans udvidelser – uanset om de er gratis eller premium – og også modtage feedback og supportkunder. Dette er ikke muligt med WordPress … Hvis der ikke er en levedygtig model, som WordPress vil stå bag og skubbe, vil vi ikke se for mange fantastiske plugins.

Jeg spurgte ham om hans holdning, og han svarede yderligere:

Et andet aspekt af dette problem er, at mange eksisterende plugins ikke er skrevet i henhold til vidt accepterede standarder og ikke understøttes godt. I supporten til vores kunder skal vi håndtere disse plugins. Vi finder os som regel forklare, hvorfor et andet plugin, de har installeret, forårsager problemer, fordi det ikke er skrevet korrekt. I mange tilfælde viser de også JS / PHP-fejl.

Mit punkt er, at for at have gode plugins, skal der være en bæredygtig model, som WordPress vil stå bag, og endda skubbe, der vil gøre det muligt for plugin-udviklere at udvikle og støtte deres produkter.

6. Hans foretrukne WordPress-plugins

Det betyder ikke, at Rashty er nede på ethvert plugin, der findes. Langt fra. Jeg bad ham om at opliste kun et par af hans foretrukne plugins fra samfundet:

jeg elsker Relevanssi og er også i kontakt med udvikleren fra tid til anden. Han gør et godt stykke arbejde og har et vidunderligt produkt. Vi er også meget glade for Visual Form Builder hvilket er mindre kendt end alternativerne.

Jeg bad ham også om at fremhæve et par CreativeMinds-plugins, som han synes er nogle af de bedste:

Jeg tror, ​​at udover Tooltip-ordlisten har vi et fantastisk nyt produkt, som vi netop har frigivet, kaldet OnBoarding Plugin, som er et fantastisk værktøj og brugeroplevelsesværktøj, som vi er meget stolte af.

7. Virksomhedens aktuelle projekter

Rashty var venlig nok til at give os et indblik i nogle kommende tilbud fra CreativeMinds:

Vi har adskillige plugins-madlavning: En ny WordPress Reports-plugins, som vil være en platform til at generere rapporter til forskellige behov og brugssager. Et plugin til styring af videokursus, som hjælper organisationen med at spore og kontrollere videolektioner, et samlet produktkatalog til sammenlægning af flere e-handelskataloger som EDD og WooCommerce og flere nye produkter, der stadig er i planlægningsfasen.

8. Hans håb for virksomhedens fremtid

Med mange års arbejde bag ham bad jeg Rashty om at se frem til fremtiden. Han forklarede, hvordan han forudser, at WordPress-markedet udvikler sig i de kommende år, og hvilken rolle CreativeMinds måtte spille i det:

Jeg tror, ​​WordPress-markedet udvikler sig stadig, og mærkerne bygger stadig på sig selv. Vi vil gerne se CM som et værdsat mærke til fantastiske WordPress-produkter, på samme måde som vi ser på EDD / WooCommerce / Yoast / ElegantThemes og andre gode mærker …

Jeg tror, ​​at det marked, vi befinder os i, vil vokse. Flere organisationer og virksomheder bruger WP som en indholds- og e-handelsløsning, og de har brug for pålidelige værktøjer af høj kvalitet til at drive deres indhold og sider. Behovene for sådanne værktøjer vil bare vokse, så jeg tror, ​​at vi har et stort udvalg af fantastiske WordPress-værktøjer, hvor vi sigter.

Konklusion

David Rashty har haft en stor succes på WordPress-plugins-markedet, og det er altid interessant at høre perspektivet fra en udvikler.

Fortæl os, hvad du synes om, hvad han sagde: Bruger du nogen af ​​hans anbefalede programmer? Har han ret i den gratis plugin-model? Skriv i kommentarerne nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map