Hvordan det samlede WordPress-tema blev endnu mere fantastisk!

Hvis du følger WPExplorer, har du sandsynligvis hørt om vores Total WordPress-tema og muligvis allerede er en køber! Og hvis du ikke gør det, kan det være et godt tidspunkt at tjekke det ud og se, hvad du har savnet �� Dette tema har været ude siden sidst på sidste år, og siden det er udgivet, har jeg skubbet mange opdateringer ud med ikke kun rettelser, men nye forbedringer / funktioner. I den sidste version 1.5 har jeg virkelig fornyet tingene, og så tænkte jeg, at jeg ville skrive et indlæg, så nuværende kunder kan se på hvad der er nyt (skiftelog kan være lidt halt) og selvfølgelig for dem af jer, der overvejer at købe temaet, forhåbentlig kan jeg overbevise dig om endelig at gøre springet!


Front-End Editing

Den sandsynligvis mest opdaterede opdatering er tilføjelsen af ​​support til Visual Composer fronteditor. Den forreste redaktør er fantastisk, men inklusive support til det i dit tema, der har brugerdefinerede moduler (I alt inkluderer over 20 tilpassede moduler til Visual Composer – porteføljenet, personale gitter, flexslider, skillelinjer, karrusel, billedgitter… osv.) Kan være en lidt vanskelig og meget tidskrævende. Nogle temaer (såsom DT7-temaet) har indbyggede moduler, men de gengiver ganske enkelt en lille “firkant” på frontenditoren til deres brugerdefinerede moduler (grimme). Hvis du vil udvide en front-end editor, skal du gøre det på den rigtige måde! Alle brugerdefinerede moduler i alt-temaet kan være synlige i front-end-komponisten, nøjagtigt hvordan de vises på live-webstedet, så du virkelig kan opbygge dit websted via træk og slip.

Videoeksempel

Nedenfor er en hurtig videoindledning til frontend-redigeringsfunktionen i det samlede tema leveret af Visual Composer-plugin. Det er på ingen måde en forbløffende video (jeg sutter ved at lave screencasts), men jeg synes, den giver mindst en forståelse af, hvordan tingene fungerer, og viser dig, hvor let det er at tilføje indhold til dit websted.

Optimeringsindstillinger

I version 1.5 tilføjede jeg en ny fane i panelet med temaindstillinger, så du kan foretage nogle ekstra optimeringer til dit tema uden at skulle føje ekstra funktioner / plugins til dit websted. I øjeblikket er der ikke et væld af muligheder, men jeg vil tilføje flere muligheder her fra tid til anden.

Minificerede scripts

Sikker på, at der er masser af plugins derude til at minimere dine scripts i dit tema, men nogle gange bryder disse plugins koden, når du gør det automatisk. Og nogle gange er din server allerede hurtig nok til, at det ikke er nødvendigt at tilføje ekstra plugins, men at minimere dine temaskripter kan tilføje et lille løft i webstedshastigheden og google-indsigter sidepoint. I den sidste opdatering tilføjede jeg en style-min.css-fil, der indeholder alle CSS (style.css, responsive.css og woocommerce.css) i minificeret format og en total-min.js-fil, der indeholder alle js-plugins (flexslider, caroufredsel, isotop… osv.) og init-funktionerne til disse scripts i minificeret format.

Når du har den indbyggede mulighed, kan du nemt slå de minificerede scripts fra og indlæse standardskripterne til testformål, eller hvis du hellere bruger et tredjeparts plugin.

total-optimeringer

Hurtigere administratorpanel

Panelet Samlede temaindstillinger er bygget ved hjælp af Redux-ramme, hvilket efter min mening er den bedste ramme derude til at oprette admin-paneler. Det inkluderer masser af forskellige valgmuligheder (farvefotografier, tekst, valg, radio, afkrydsningsfelt, billedvalg… osv.), Men det er også meget let at udvide og ændre. Og selv om rammen er fantastisk, var det tidligere ekstremt langsomt (5-7 sekunders lastningstid). Arbejde sammen med udviklerne af de rammer, de har formået at STORE øge hastigheden på admin-panelet, så det indlæses på under 3 sekunder! Selv med de mange muligheder, der er tilgængelige i det samlede tema. Så nu kan du foretage ændringer til dit tema meget hurtigere!

Hvis du ikke har hørt om Redux før du skulle tjekke dem helt ud (klik på billedet herunder). Det er en meget kraftig ramme og godt understøttet af udviklerne. Og glem ikke at donere, hvis du i øjeblikket bruger eller vil bruge rammen i dine projekter!

redux-ramme

Indlægstyper Grid Composer Module

Temaet Total inkluderer mange avancerede brugerdefinerede moduler, der ikke er inkluderet i Visual Composer, såsom karrusler, skydere, gitter, ikonbokse, opkald, knapper .. osv. I denne sidste opdatering inkluderer jeg et nyt posttype-gittermodul, som er meget anmodet om, så du nemt kan vise et gitter fra en hvilken som helst eller flere tilpassede indlægstyper. Dette er meget praktisk for folk, der ønsker at kombinere deres blog- og porteføljeposter eller vise et enkelt gitter med WooCommerce-produkter eller vise et gitter med indlæg fra en brugerdefineret posttype, der er tilføjet via et plugin eller underordnet tema.

total-post-typen-gitter

Hvad vil du gerne se i fremtidige opdateringer?

Jeg leder altid efter måder at forbedre og udvide det samlede tema, det er mit bedst sælgende og favorit tema til dato. Jeg holder faktisk en liste over kommende redigeringer til den næste version på Total Changelog, så brugerne kan se, at jeg altid arbejder på at forbedre det og rette bugs. Hvis du har nogle forslag til fremtidige opdateringer, vil jeg meget gerne høre dem, bare lad mig en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map